|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
7.5.2007 13:35:20   
Anonimen
Atanja, tebi je bilo pa res hudo, boga...user posted image

Petra, zdaj je pa še eno cepljenje pod streho, a ne? Mi imamo tudi pri 9. mesecih pregled pa nam bodo kri in vodo vzeli...

Naš je pa zaspal preden se je krompirček skuhal...bo pa potem jedel...

Punce, kaj mislite, a naj mu dam zvečer poleg dojenja še Hippovo mlečno kašico? Pa da bi boljše spal? Mi je ravno včeraj tašča spet razburkala glavo s tem, da se mogoče pa ne naje dovolj in zato se ponoči toliko zbuja...saj mogoče res, ker zvečer ful malo poje (sicer ne vem koliko), ampak je hitro konec in potem ga pač odstavim...

Majas, se strinjam s tvojo izjavo o tem, da hvalabogu da imamo RR in vsaj nismo same...samo naj mi moj še kdaj kaj reče glede RRja...bo takoj kol v glavo dobil...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5751
7.5.2007 13:35:29   
Zamima
Po pravici povedano se mi niti ne da pisat danes ne nič, sem zelo slabe volje, tečna, žalostna in vse skupaj,...

Z atejom ne vem kako je, mu niso nič rekli, naj bi šel še na neke preiskave user posted image , ... groza Upam, da bo res vse ok na koncu. user posted image

Sem pa danes porihtala to tečno zadevo na sodišču glede očetovstva vendar še nisem dobila sodbe, jo dobim konec tedna user posted image . In zdaj je dokončno in končno rešeno tole!

Ko mi bo in ko pridem malo k sebi pa bom bolj družabna.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5752
7.5.2007 13:35:45   
majas
Joj prav prevroče je spet zunaj...kaja še psi zunaj v senčki v vozičku.
Sem se spet razburila na mojega in ne govorim cel dan z njim, zborelaa bom SPET! sem hotela zdaj slikice dat razvit ker so na njegovem računalniku, pa še program je že tam...pa ma neko glupo kodo za vstop. Pa ga kličem pa mi je noče povedati. Kaj se vam to zdi noramalno!!!! Meni ne! Nekj se gre pa skriva pred mano kot da sem jaz nevem kaj, tak bi mu eno prilimala zdaj.
Sem grem zdaj kosila skuhat za njega pa me briga. Pa si naj z računalnikom postreže. Joj sem spet jezna.  user posted image

Petra super da je ni bilo solzic. Ma kaj res? ne smemo še jih dat sedet ali kaj? Pa saj me mala pošlje nekam če jo dam v ležeč položaj.
Joj moram spet začeti kaplljice dajat, kar pozabim na njih.

Zdaj pa si grem špinačko skuhat, pa pire. Še bo Kaja malo z mano jedla. user posted image   potem pa zeleno kakala, bek bek user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5753
7.5.2007 13:38:27   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Punce, kaj mislite, a naj mu dam zvečer poleg dojenja še Hippovo mlečno kašico? Pa da bi boljše spal? Mi je ravno včeraj tašča spet razburkala glavo s tem, da se mogoče pa ne naje dovolj in zato se ponoči toliko zbuja...saj mogoče res, ker zvečer ful malo poje (sicer ne vem koliko), ampak je hitro konec in potem ga pač odstavim...

Majas, se strinjam s tvojo izjavo o tem, da hvalabogu da imamo RR in vsaj nismo same...samo naj mi moj še kdaj kaj reče glede RRja...bo takoj kol v glavo dobil...user posted image

LP

Nevem poskusi, pri nas ni nič kaj pomagalo. Je bilo isto. Tako da nevem.

Bo v glavo dobil ja ja...si me spet nasmejala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5754
7.5.2007 13:40:17   
Anonimen
Viv WB

Majas, ko že misliš, da gre na bolje, pa spet nekaj ušpiči..ne mislit, da je samo pri tebi tako...mislim, da so itak vsi dedci enaki...brez njih se ne da živeti, z njimi pa tudi ne..

Zamima user posted image  upam, da se ti vse ok izteče...a vidva z dragim ne živita skupaj (oprosti, ker sem tako firbčna), ko vidim, da očetovstvo urejaš...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5755
7.5.2007 13:41:24   
majas
Joj Zamima upam da bo spet čimprej nasmešek na tvojem obrazu.
Vsaj ena pozitvna stvar, da si rešila to z očetovstvom. Lahko jih je sram kako dolgo so vlekil. Ja država naša, da se ti zmeša.

Z atijom pa bo vse vredu, boš videla... Spet user posted image od mene in kaje...    user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5756
7.5.2007 13:44:54   
Zamima

Zamima user posted image  upam, da se ti vse ok izteče...a vidva z dragim ne živita skupaj (oprosti, ker sem tako firbčna), ko vidim, da očetovstvo urejaš...

LP

ne, ker ga ni več med nami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5757
7.5.2007 13:48:01   
Anonimen
Sem se zdajle spet enkrat dobr nasmejala sama sebi...sem se pomolzla (dobesedno), da škratu naredim pirejčka...če bi me moj videl, bi rekel tamalmu...lej mami je pa kravca...ha...jaz sem vsaj lahko, on pa ne more bit user posted image

Bom lahko kar s.p odprla...moje mlekarneuser posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5758
7.5.2007 13:49:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

LP

ne, ker ga ni več med nami user posted image

Oprosti...res nisem vedela...sedaj mi je pa hudo in žal da sem te sploh vprašala user posted image

Upam, da mi ne zameriš, pa en velik user posted image  zate in za user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 5759
7.5.2007 13:52:59   
Zamima
nimaš kaj, očitno sem jaz res pod nesrečno zvezdo rojena da se mi dogajajo take stvari nonstopuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5760
7.5.2007 13:56:04   
majas
Ne Zamima misli pozitivno, ob sebi imaš največjega angelčka.... Tvojo Zalo ki te potolaži z nasmehom in objemom...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5761
7.5.2007 13:57:20   
majas
Kaj ve kaj solite malim hrano ali sploh nič... ker meni je ogabno nevem ko poskusim njeno hrano. Bek 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5762
7.5.2007 13:57:47   
Anonimen
Zamima, tudi zate in za Zalo bo posijalo sončece sreče...user posted image  pa upam, da čimprej...pa še enkrat oprosti...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5763
7.5.2007 13:58:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Kaj ve kaj solite malim hrano ali sploh nič... ker meni je ogabno nevem ko poskusim njeno hrano. Bek 

Meni je tudi ful fuj, ampak je ne solim....

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5764
7.5.2007 14:44:32   
Aja1
Sem že enkrat vse napisala...pa mi je seja potekla user posted image user posted image user posted image .... no pa na kratko še enkrat

Zamima user posted image user posted image user posted image

Midve sva že iz sprehoda...postavila je pa rekord -ni jedla 4,5h user posted image user posted image user posted image . Potem sem ji dala pa sokec frutek (korenček - jabolko) v magičn lonček in je takooooo pljuvala ven, da je vsa oranžna (body, slinček, plenica in tudi hlače). Kako naj zdaj te madeže spravim stran??? Me je prav strah GH, ker bodo stalno taki trdovratni madeži user posted image

Meni je partonažna rekla, da malo lahko solim user posted image  in jo tudi bom, ker sicer je bljek...no, bo verjetno pa še kar trajalo, da bomo mi imeli cel obrok GH user posted image

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 7.5.2007 14:45:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5765
7.5.2007 14:46:03   
Aja1
barby, pri nas mlečna kašica na žalost ni pomagala, da bi boljše spala user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5766
7.5.2007 15:01:12   
alja01
Pozdravček vsem skupaj. Jst sem ena tistih novemberk ki bolj prebiram kot pa pišem, vidim da ste se nekatere že začele ubadati z GH, ja tud mi smo na tem. Malo sadja, pa nekaj zelenjavice že tudi, najraje imamo pa slivovo in marelično kašico ter seveda banano. Je pa res da gre korenček najtežje iz oblačil, pa še banana. Js pokušam kr tekoj sprat, vendar ne gre vse vn, pa še na kuhanje dam v pralni stroj pa ni nič boljše (čeprav dodam veniš). Sem pa neki dan poskušala sliček sprati s čistilom za posodo in glej ga hudiča vse je pobralo in slinček je bil brez madeža.Ja zelenjavico pa tudi malo soli, čisto malo. Mi imamo v sredo ponovno UZ kolkov, 23.5 pa dobimo spet pikico.
Lp

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5767
7.5.2007 15:06:59   
majas
Alja01 tis e nam kar večkrat javi user posted image

Midve sva zdaj popacale špinačo in pire, sem si tud izpumpala ven mleko za pire in šinačo.  Mala je nekaj pojedla, najprej delala am am,,,potem pa "bruhala" delala je na tem in delala aaaaaaaa kot da bo šlo vse ven...potem pa začela jokat-nevem ali je bila sita pa čeprav ni dosti pojedla. Samo za zizo p anič ne prosi. Tak da ni bila kaj preveč na vdušena nad hrano.

Zdaj pa tak lepo sedi v stolču, se že tako lepo sama dvigne, da naprej in pokoncu sedi da je prav zanimiva. Pa igračko mi je zdaj metala na tla in se zraven smejala-češ mami ja poberi user posted image

Joj kdaj bo zobek čisto je mokra okoli ust in samo si drgne dlesni revica. Bom morala nekaj za dlesni iti kupit.

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 5768
7.5.2007 15:08:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

barby, pri nas mlečna kašica na žalost ni pomagala, da bi boljše spala user posted image

Potem pa ziher tudi nam ne bo...ker se Neja in Val nekak precej podobno obnašata....kaj misliš zakaj?

Bom pa vseeno poskusila danes zvečer...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5769
7.5.2007 15:10:02   
Anonimen
Ko so nam zobki začeli rastet, sem zamenjala tri slinčke dnevno in ponavadi še kakšno majčko in bodi....igračk za hladit dlesni pa itak ni maral...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5770
7.5.2007 16:32:48   
majas
Barby84 vidva imata že 2 zobka ne? Kako pa kaj dojenje? Te nič ne grize kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5771
7.5.2007 16:37:28   
majas
No midve z Kajo sva se najedle...njemu pa nisem koslia skuhala..briga me...mi je nekaj intrnet izklopil pa  sem ga vklopila nazaj...
Kaj me briga, vem da je lačan samo se naj začne obnašati... Doma pa nimamo niti drobtinice kruha, pa naj se vam ne smili, ker si čisto zasluži.

Mala pa spet spančka...

Viv dobrodošla dopustnica... vam pa je res lepo, vedno greste nekam na izlet. Lepo da imaš takega dragega, ker moj noče nikamor in  samo zaradi tega se vedno kregamo user posted image
Ah vem da ne bo nikoli boljše, bom pa sama hodila z njo na izlete, pa naj bo doma igra igrice, če mu je to življenje lepše pa naj bo. Jaz se res več ne mislim obremenjevat...

Ja pa lepe slikice... user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5772
7.5.2007 16:39:38   
Anonimen
Sem postavila gledališče in sva se igrala z vsemi igračkami kolikor jih ima (jih je ogromno)...pa mu je bilo tako zanimivo...se je ves čas na glas smejal...saj da bi naju kdo gledal, bi rekel da sva smešna, ker sva se eno uro skoz smejala...pred tem je pa tulil do onemoglosti...zgleda, da nam prihaja naproti še en zobek...

Zdaj pa spi kot polhek, potem dobi pa zizo, ker imam trde kot kamen...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5773
7.5.2007 16:42:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Barby84 vidva imata že 2 zobka ne? Kako pa kaj dojenje? Te nič ne grize kaj user posted image

Jap...pa izgleda, da je tretji na poti...v roku 1 tedna smo dobili 2...

Ti lepo vse pripravi zase in za Kajo ter se odpravita na izlet za cel dan...tvoj pa naj igrice igra...ko te bo pa spraševal kje ste bile pa reči, kaj te pa briga, saj so ti igrice bolj pomembne kot medve...to sem mu jaz enkrat rekla, ko cel teden ni hotel nikamor z nama in je tudi visel na računalniku...potem je bil pa užaljen, ampak je videl da ne bo nič dosegel in od takrat gre skoraj vedno z nama kam...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5774
7.5.2007 16:43:33   
majas
Midve pa sva se igrale na postelji skrivalnice. Ji je tako smešno ko se zakrijem z oddejo in ji naredim ku-ku. Ali pa njo pokrijem in odkrijem, se tako smeji na ves glas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Pralne plenice
oblekca

Ali uporabljate/ste uporabljali pralne plenice?

Da, samo pralne (16%)

Da, večina, a kombinirano s plenicami za enkratno uporabo (11%)

Da, a redko (9%)

Nikoli (64%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!