|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
6.5.2007 22:17:49   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Moj je že doma...me že grdo gleda, ker spet čvekam. user posted image  Pa rekla, sem mu, da je ena vprašala, če sva s Petro user posted image . pa me pogleda in reče - od česa??? Ups user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oči!!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5701
6.5.2007 22:19:13   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: majas

IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Aja in Petra, kaj se sedaj čudite...saj ste same naštevale user posted image  probleme...user posted image  (ma smo se malo hecali)...

... kakšne žeuser posted image user posted image user posted image user posted image

verjetno je mislia slabosti in vrtoglavice user posted image joj nevem user posted image

brez vrtoglavice.... slabost pa je tudi samo danes, razloga pa še ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5702
6.5.2007 22:20:35   
Aja1
Jaz bom tudi počasi šla spat. Zopet upam na prspano noč.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5703
6.5.2007 22:29:59   
majas
Tudi jaz se poslavljam ... lepo in mirno nočko,... 

user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 5704
6.5.2007 22:40:56   
Aja1
Smo se že poslovile, pa smo še tle, ane Petra, Maja? user posted image
Moj zdaj bere teletekst in čakam, da greva spat.
Se jutri dobmo zjutraj na čvekanju?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5705
6.5.2007 22:47:48   
ema79
ja, ja kr vse pejte zdej spat, ku sem se jst končno čez vse strani prebila, da vsaj malo vem v čem teče beseda!

Kot prvo barby sem bila danes v Sevnici. user posted image

Moja love story:

En prjatu me povabi mal na fešto v Lj. Jst in Lj sva dva pojma in se itak zgubim, čist na drugem koncu lj. Nč, ustavim ob cesti in me ta prjatu pride iskat. V lokalu je bla že vsa družba, vsem me predstavi, vsi debatiramo, nakar pokliče enga tipa in ga slišim kako nekaj razlaga, kulk luštno punco mamo tle, pa da bi bla prava zanjga.....
Ta model (bodoči moj) uleti se mi predstavi in me cel večer ignorira. Čez tri dni dobim njegov msg, si mal dopisujeva začneva ful pogovarjat (hvala bogu, da ma mobitel po polnoči samo 5 sit/min, ker so pogovori trajal tudi do tretje ure zjutrej), ugotoviva,da se ful ujemava, se dobiva na prvem zmenku in tako naprej jst hodim v ljubljano dober mesec. Doma sem se lagala, ker si mami nisem upala povedat, da je ločen in z dvemi otroki (mama verna ful), pol pa mu rečem, al zdej midva to resno, če ne, pol rajš zdej neham, da se ne zapleteva preveč in ker jst moji mami ne maram več lagat. Valda on reče, da je resno, jst mami doma povem. Po prvem presenečenju, je le izustila, kokr bom jst hotla, tko pa bo. In zdej ga ma skor najraj! Rada bi še povedala, da takrat, ko sem se jz zgubila v lj, sem bla v bistvu  50m stran od njegove hiše, ignoriru me je pa zato, ker si je pač mislu, da un kolega pa pač ne bo njemu punce rihtu! ampak očitno sem mu bila preveč všeč! Po 3 mesecih sem se preselila k njemu, po treh letih pa mu rodila hčerkico.

no, sem se razgovorila, porodne zgodbe se mi ne da še pisat, kdaj drugič....me je pa kr prijetno stiskalo pri srčku, ko sem vaše brala!

Naš nov dosežek: končno je dosegla stopala in sedaj ne more nehat!

Aja, ima tudi nova sončna očala (je taka carica) in nov voziček!

Pa tudi naša je izredno navdušena nad telefoni in daljinci!

Življenje je lepo....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5706
6.5.2007 23:11:40   
max81
alo a je še kera tuki, al ste vse pobegnleuser posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 5707
7.5.2007 8:16:42   
MALINČICA
Aja, prepozna si!!!!Sem prva danes, pa še to samo zato, ker zajtrkujem na RR!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5708
7.5.2007 8:16:46   
Anonimen
A sem celo prva? Pa toliko je že ura...ve imate pa srečo...

Aja1, je Neja prespala noč? Naša noč je bila takšna kot vse...s tremi ali štirimi bujenji...pa ZS imaš...

Včeraj sem še mislila malo z vami ostati, pa je kar nekaj štekalo in se mi ni dalo čakati...

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5709
7.5.2007 8:29:43   
Anonimen
Malinčica, a vidiš ti to...za 4 stotinke!!!

No Petra in Aja, potem pa res ni nevarnosti, da bi bile user posted image , če pa deci pravijo od česa....Saj pri nas je tudi tako, da ko bom naslednjič user posted image , bo to čez sto let...ker smo zanemarili zakonske dolžnosti do skrajnostiuser posted image

Ema, saj drugič pa čahko poveš ko boš v naših koncih...da končno enkrat ugotovim, ali te poznam...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5710
7.5.2007 8:34:05   
Aja1
TRETJA user posted image user posted image user posted image

Barby, Neja in Val se nista dobro zmenila, čeprav sem kar zadovoljna - spala je do 3h in potem do 6h...pa smo še malo poležavali (seveda non stop igrala zvezdica zaspanka, ona je pa brcala, kot nora in se pogovarjala). Pri nas je zvezdica zaspanka za dobro jutro, ne pa za lahko oč. Ko pride k nama v posteljo samo čaka, da jo vklopim in potem gleda, vriska user posted image user posted image user posted image

Zdaj bo šel moj pa počasi že na šiht in pride šele ob 20h user posted image . Cel dan bova sami. Upam, da mi boste delale družbo na RR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5711
7.5.2007 8:39:31   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Aja, prepozna si!!!!Sem prva danes, pa še to samo zato, ker zajtrkujem na RR!

Pa imejte še ve malo veselja, ko se grebete za prvo mesto user posted image user posted image user posted image  Ne morem bit vedno jaz zlata user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5712
7.5.2007 8:51:05   
Nogavica
Jutro!

Moja dva spita, jaz pa sem prilezla sem v upanju za medaljo user posted image , pa mi spet ni uspelo. Grem zdaj na 212, kjer sem včeraj ostala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5713
7.5.2007 8:58:19   
Anonimen
Aja1, kdor z majhnim zadovoljen ni, velikega vreden ni...si ja nora...tole je super kako ti je spala...zdaj pa ti reči Neji, naj Vala nekak prepriča, da bo še on danes tako lepo spal...

Evo še fotko, da se bosta lahko na 4 oči dogovorila:

user posted image

Lp

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5714
7.5.2007 9:05:45   
Aja1
Evo...Neja je rekla, da sta že zmenjena, da ne bosta prespala cele noči dokler ne bosta stara eno leto user posted image user posted image user posted image
za današnjo noč, naje se pa pomenita na 4 oči in naju presenetita (upam, da bo prseečeenje pozitivno user posted image )

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5715
7.5.2007 9:07:47   
Anonimen
Neja se smehlja, ampak naš se pa hinavsko reži...kar pomeni, da si spet ti na dobrem, jaz bom pa slabo spala..user posted image  to ni feeeerrrrr.....

LP 

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5716
7.5.2007 9:14:55   
Anonimen
Grem počasi dat škrata spat, pa pridem nazaj..

Aja1, si dobila mail od Asje? Saj si ti slike pošiljala tja, ne.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5717
7.5.2007 9:16:13   
Aja1
A vse ostale pa še kar spite?
Majas, da ne bosta vidve prespali kosila (če se ne motim, sta vidve včeraj drnjohali do 11h).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5718
7.5.2007 9:18:31   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Aja1, si dobila mail od Asje? Saj si ti slike pošiljala tja, ne.

Nisem user posted image  Verjetno sploh poslala nisem. Bom kar še 1x poslala in v opombe napisala, da naj ne delajo slik 2x.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5719
7.5.2007 9:36:49   
**Petra**
Jutro!!!

U, kakšne borbe za 1. mestouser posted image user posted image user posted image user posted image

Naš mulček pa je danes pančkal od 19.20 do 6.40 user posted image user posted image user posted image
Sicer se je mal pred eno zbudil, dobil dudo in spal naprejuser posted image

Zdj pa spi, da ne bo na cepljenju sitkanuser posted image Pa komi sm mu nohtke porezala, skoz se je neki premikaluser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5720
7.5.2007 9:38:18   
Aja1
Evo, zdej se slik pošiljajo, V soboto jih ni poslalo, ker je bilo takoj kao fertik, zdaj pa že pošilja 5 minut in še kar ni.

Zdaj pa gremo midve na drugo rundo spanja...Neja že protestira v stolčku.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5721
7.5.2007 9:39:49   
Aja1

Naš mulček pa je danes pančkal od 19.20 do 6.40 user posted image user posted image user posted image

Kva si pa važna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5722
7.5.2007 9:40:23   
**Petra**
Men včasih pošilja tud 20 min, al pa še več.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5723
7.5.2007 9:41:37   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kva si pa važna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, no, morm se mal považit kok mam pridnga pobičauser posted image user posted image user posted image

A bi ti tud tko lepo spala k jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 7.5.2007 9:42:57 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5724
7.5.2007 9:44:34   
Anonimen
Madonca, sem ga komaj spravila spat...sem ga dala v posteljico in je začel tako tulit, da sem ga kar na hitro dvignila in počakala, da mi je v rokah zadremal, potem sem ga pa odložila in je pogledal, se nasmehnil in zaspal user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Kakšno kavo pijete?

Turško (53%)

a la Nescafe (28%)

Espresso (19%)

Število vseh glasov: 10239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!