|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
8.3.2007 22:57:55   
žiža
NO pa se še jaz javljam.
joj res je pestro tole materinstvo. Pri nas je sicer vse po starem. Guramo iz dneva v dan. Danes sem čist nesrečna, ker je že drugi dan tako gnilo vreme. Ne morem verjeti, da to tako močno vpliva na otroke. Sta bila sitna ko user posted image
POpoldnesem Saro blekla v kar se da nepropustna oblačila in sva odšle ven na dež. Je norela kot en mali norček. Da ne govorim, da je bila mokra od vrha glave da mizinčka na nogi. Čist je nora na luže.
Pa še moj dragi soprog je šel na eno vsposabljanje in ga do nedelje ne bo. No menda pride v soboto prespat domov.
SE vam moram zahvaliti za tolažbo in vspodbudne besede zadnjič. Z atkom je za enkrat kar v redu. Imam občutek, kot da gre najbolje. Celo apetit se mu je povrnil. Je pa res da je proti bolečinska terapija že zelo močna. V ponedeljek gre tudi na obsevanje s katerim bodo poskušali omiliti bolečino. Danes sta se s Saro  ful lepo igrala in sem videla kako mu je po licu pritekla solza. Je rekel potem, da se ne bo vdal... sem mislila,  da mi bo srce razneslo. Najbolj mu je hudo za vnučke. Ful jih ima rad, oni pa njega. oh sej sploh nočem misliti na to kaj bo čas prinesel. se pa vsak dan bolj zavedam, da najhujšemu pobegniti ne bomo mogli.
Ribica kako kaj dedek. Se velikokrat spomnim nate in na vas, ki mu stojite ob strani. Veš pri mojem atku se je tud na grlu začelo... Točno eno leto nazaj smo izvedeli za diagnozo. Je bil potem uspešno operiran, se odlično počutil. Hodil je na govorne vaje, da bi se naučil govorit s prepono... poln je bil optimizma... Potem pa septembra takle šok. Res držim pesti, da se bo pri vas dobro izteklo. držite seuser posted image

ah zdej sem pa spet čist zamorjena. Tako da se bom počasi spravila spat. Se bom potrudila, da se kmalu spet kaj oglasim
poljubček v user posted image
ja dejmo se enkrat dobit.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: 9. nebesa - 2 krog
9.3.2007 8:43:24   
Naty*Taja
Hojla, zdej ste pa bile malo bolj pridne user posted image user posted image
No, mi smo zdej kr fajn. Tavečji je v vrtcu, rad gre. Tamala pa vsak dan večji vragec user posted image ! Zdej se že konkretno postavlja na vse štiri in se vsede, se puza rikverc, se suče okrog,se vali.... še malo pa bomo šli, potem bo šele fajn!user posted image
Žiži zdrži in imej v mislih, da ko bo umrl, se bo rešil muk! Sem bila na tvojem mestu pred 2,5 leti, ko je atija infarkt in je bil potem še leto in pol nepokreten v hudih mukah! So ga taki krči stresal, da je skoz vpil, ker mu verjetno nobena zdravila niso pomagala, ni govoril...ko je pa 5.12 umrl, se je meni odvalil kamen od srca, ker so se njegove muke nehale! Sploh nisem mogla jokat, ker sem itak že prej leto in pol iztrošila vse solze in ker se mi to ni zdela taka tragedija ampak odrešitev, res! Jaz mislim, da se bo tvoj tati tudi rešil, če ima take grozne bolečine! Sej se potem prilagodiš, je še hudo kako leto, ko razmišljaš.... ne bom te več morila, pusti času čas in naj te dvigneta tvoja tamala!
Ribica -tebi pa čist nič ne zavidam tegale učenja, pa vsega napornega tempa! Hvalabogu,da je to mimo. Res nisem rada hodla v SŠ, ker je bilo vedno tak napeto. Tudi ti se drži in misli pozitivno, pa bo.
Hu Anitka -zdej te pa že bolj poznam! Sem v tvoji tavečji tebe vidla!user posted image  Sej se bo tudi pri vas porihtalo - ko bojo zobki ven pa ko ga bo nehalo zvijat, pol ga bojo pa po moje tudi sosedi lepo geldali. Upam, da se vam situacija čimprej porihta - a veš kaj meni včasih pomaga - kak persenček! Pa mi je res kr ravno za vse in vsakogar, ki ni jaz ali pa moj otrok!user posted image  Probi. Drugače pa upam, da se kej kmalu vidimo v parku al pa kje drugje in ti bomo pomagale pozabit!
Pikapoka - jaz pa vašo teto poznam! Mogoče pa tebe tudi? A boš kej prišla na srečanje celjank? Baje, da vsako sredo v Planetu. A ne HuAnita?
Tinca bravo Lari za ločitev od plenice -kar se pa kakanja tiče, jih pa kr neki poznam, ki so imeli tudi takle problemček, pa se tudi to uredi sčasoma. Pa seveda čestitke korenjakecu.
No vse  ostale,ki vas še nisem omenla, pa en lep sončen pozdravček s Celjskega konca in upam, da se res kej vidimo!
Pa ful lepe maškorce ste imele! Naša sta bila sam za doma, ker smo imeli vsi štirje antibiotike!
Imejte se skrajno lepo, jaz pa zdej šibam diplomo pisat naprej....

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: 9. nebesa - 2 krog
9.3.2007 17:32:35   
Anonimen
Samo žiži odgovorim, pa kaj vec napisem, ko bom imela kaj casa - zdaj zaenkrat je dedek super, je ze doma, imel je vmes edino mal krize zarad alkohola user posted image  (ker nic ne pije, odkar ve za to .. hvalabogu!), caka ga pa se 30 obsevanj. So mu mogli pa kar veliko odrezat baje, ampak je zdaj vse ok. On je ful optimisticen, v bolnici se je imel prav fajn .. ma res, on je se najboljse vse sprejel in ful pozitvno vse prenesel. Upam, da bo vse ok ... me je mal prestrasil tvoj post user posted image  Mah, MORA bit vse ok ..

Pa user posted image  tvojemo ocetu ..

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.3.2007 9:13:31   
Bejba
Joj, res smo ratale pravi lenuščki tukaj na 9. nebesih user posted image .
Ja, sonček je in vse nas vleče ven. Jaz tako uživam v tem vremenu user posted image . To mi deli user posted image user posted image user posted image .
S tamalimi smo skoz zunaj in dali smo že ugalnice nazaj gor, pa včeraj smo sestavili dvojni šotor s tunelom in sta tamaladva ful uživala.

Ja, smo pa tudi na antibiotikih user posted image . Nik včeraj ponoči ni skoraj nič spal. Na vsake pol ure hudo dretje. Zjutraj je bilo ok, nič vročine in sva šla v Tivoli na sprehod. Pa mu tam dam kapico dol in mu je iz levega ušesa ful teklo ven. Po hitrem postopku sva šla k zdravniku in tam so po spiranju ugotovili, da gre za vnetje. Hvala bogu ni gnojno. No, danes ponoči smo lepo spali, brez zbujanja in tudi sedaj je že prav živahen. Sreča, da nima vročine in greva lahko še vedno ven.

Smo pa se končno dogovorili za morje. Cela kolobocija. Najprej smo imeli dogovorjeno za Pag, potem v agenciji rezervirano v Poreču, zadnja odločitev pa je Novigrad - hišica samo za nas, ki je prirejena za otročke. Imajo vse tam - od posteljice, do koles in igrač. Stoji skoraj na plaži, do centra pa je 20 minut peš. Pa še ceneje je, ker ima to v najemu en možev kolega. Skratka, mislim da smo zadeli terno user posted image . Upam, da ne bomo razočarani. Je pa še dolgo do takrat, ker gremo konec avgusta.
Hvala bogu gremo za prvomajske v Čateške toplice, bomo lažje zdržali do poletja user posted image .

Zdaj moram pa ta malga vahtat, ker je največji žur če z igračo po TV tolčemo user posted image .

Uživajte v sončku s svojimi sončki user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.3.2007 11:04:15   
Tinca7
Da se še jaz malo pofočkam. Lara je sicer pridna, in nič ne lula v hlačke, s kakanjem imamo pa še vedno probleme. Ampak se sedav vsak drug dan pokaka v kahlico ob hudem joku. Bo že! Drug problem pa je njeno "lulanje" pred spanjem in po novem tudi ponoči. Skratka 100x bi šla na kahlo, samo spat ne. GROZA! Imam občutek, da se samo še derem nanjo.

Jan je pa zelo priden fantek. Res nič večjih problemov. Veliko spi, pridno papca,... Sem pa res vesela, da sem ga dala samo na flašo, ker se mi je kar kamen odvalil od srca, ko ni treba več pumpat, pa se matrat, da bi jedu.

Je pa tale vreme res super! Smo stalno zunaj, in oba tako uživata. Lara se podi naokrog s svojim prijateljem Maticom, Jan pa itak skos spi v vozičku. Letos bomo verjetno prej barvico dobil kot ponavadiuser posted image .

Bejba, pol se pa vidimo na morju. Mi imamo namreč tam vikend in bomo večino poletja verjetno tam.

No, zdej moram it pa flašo naštimat, ker se že oglaša.

Uživajte v sprehodih!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.3.2007 22:24:06   
žiža
Bejba kdaj greste v Novigrad?
Mi gremo tud samo še nismo izbrali termina. Gremo pa v jeseniški kamp, no hišce, ki jih ima mislim da zveza prijateljev mladine jesenice . No v bistvu je to v Pineti. Mal naprej je pa še gorenjsko letovišče Pineta. Men je tam HUDO dobro. Mi2 ne moreva brez Pinete. Sva hodila tja v kolonijo kot vzgojitelja,  no moj je bil vodja. V glavnem za otroke se ful dogaja. Ples vsak večer, dost palaca za igrat, nobene finese, plaža na dosegu parih metrov. Fajn sprehajalana pot do Novigrada.
Povej za tremin. Gremo lahko istočasno.... Bi bilo prov luštno.
jaz že komaj čakam MORJE
drugač smo pa mi kr v redu. S septembrkami smo bile danes v ZOO in smo uživale 100/h. Enkart bi se res lahko tud me dobile.
Tinca pri nas je bilo z lulanjem in kakanje popolnoma isto. Če je že kakala, je kakala na kahlo z jokom. POtem se je par tednov vedno v hlačke nekje na skrivaj user posted image  Zdej pa en teden kaka na kahlico user posted image  Sva ji kupila eno novo knjigico in jo je taprvi dan vzela sabo ko je šla lulat. In se je tako zatopila vanjo, da je še kakala... Zdej pa vedno reče uno ta lepo kigico dej, gem kakat user posted image  In res potem kaka. Zvečer in ponoči je bilo tud cel halo. 100x lulat, 100x kakat. Samo zato, da sem jo iz postelje vzela. Pa je tud to minilo. Sej bo, boš vidla.

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.3.2007 22:25:50   
žiža
Tinca, a vi tud v Novigrad user posted image user posted image   
Se vidmo user posted image  
Najbolje da potem srečanje kar dol zrihtamouser posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.3.2007 22:39:18   
Anonimen
Joj, jaz sem cist pozabila se tole temo cekirat user posted image user posted image user posted image  Res pa je, da sem zdaj ze cel teden vsak dan zunaj popoldne, ker nic vec nimam v soli ta teden za ucit, in je bilo super. Samo voznjo sem imela vsak dan, jutri imam pa drustvenega in me je ze prav groza, ker mi je danes spet instruktor totalno moralo zbil (no ja, sej vem, da ni bla voznja lih perfektna, samo sem skor zivce zgubila danes v soli .. ) in enkrat sem prepricana, da bo super, fajn in oh in sploh, v naslednjo pa ze joj, ne bom nardila, zihr bom vse zafrknila itd itd itd. Tko se mi ze vlece ta izpit user posted image  Nc mi ne gre po planih.

Jaaaaaaa, jaz sem za srecanje, absolutno, samo povejte kdaj in kje (sem ze zadnjic tulilauser posted image ). No, Novigrad lih ne bi .. razn, ce se zmente z mojimi tastarimi, da grem lahk npr. za ene 3-4 dni brez njih tja. Potem sem pa takoj za, tut varuska sem lohka user posted image  

Ja, vreme je super, sicer na momente ze malo prevroce (sploh v avtu .. je klima, jaz v kr. rokavih, instruktor pa v flisu, jao ..). Da bo drug teden sneg nekak ne verjamem, ampak ok, pustmo se presenetit.

Drugace je pa vse po starem, Luna je zmeri bolj pridna - zdaj jo imam v Tivoliju ze spusceno, da se igra s kuzki (ce so, drugace je na vrvici), pa v nedeljo so bile tri beglice na kupu - Luna, Sena (je tudi na RR lastnica, majcico 06 ima) in Xsara (prvakinja v zimskem pokalu v agilityju letos .. joj, kolk pa Xsara in njena lastnica sele moralo zbijata! Kaj ta pes vse zna in kolk uboga!user posted image ), njen best frend je pa itak bostonski terier Buddy user posted image  (majo pa novembrcka 06 doma).

Tko, grem prepisat nalogo za nemscino iz resitev user posted image

LP, Ribica

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: 9. nebesa - 2 krog
16.3.2007 9:30:09   
Bejba
Žiža, mi gremo zadnji teden avgusta in tudi v Pinjeto user posted image  (nisva dobila prej termina, je bilo že vse zasedeno). Me ful veseli, da je res tok fajn za otroke. Sva veliko slišala, samo greva prvič tja. Tudi mene je premamilo to, da je plaža blizu in da je do Novigrada le 20 minut peš.
Če boste šli isti termin, bi bilo res super, predvsem za otroke, da bi imeli družbo.

Sem pa se zadnjič pozabila pohvalit, da imamo že dva zobka user posted image . KONČNO!


Tudi jaz sem za to, da se dobimo. Naj ena udari po mizi in izvede organizacijo user posted image .

LP; B

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: 9. nebesa - 2 krog
16.3.2007 10:37:22   
Tinca7
Mi sicer nismo v Pinjeti, ampak med centrom in pinjeto (pri Treh palmah), ampak se hodimo kopat v Pinjeto, ker imamo tam lahko sabo tudi našega štirinožnega prijatelja (v centru ful težijo). Bomo (vsaj jaz in otroci) dol verjetno skoraj celo poletje, sigurno pa junija in augusta. Tako da res lahko kar dol srečanje naredimouser posted image .

Bejba, v Novemgradu so ravno lansko leto ful zrihtal vse parke v centru in okolici. Nama je šlo lansko leto prav na živce, ker je vsakih 200 metrov kakšen tobogan, pa guncnice, tako da se sploh nismo nič sprehajal, ampak samo ustavljal na igriščih. Za otroke so res zrihtal!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: 9. nebesa - 2 krog
17.3.2007 0:17:06   
Anonimen
Ok, udarjam po mizi user posted image  

No, tkole .. Asso je iz Primorske, Bejba, ti si iz Lj (ok, tistih par km gor ali dol user posted image ), Lu je iz Grosuplja, Naty-taja in Pikapoka (kje si?) iz Celja oz tam nekje, Žiža je iz Trzica, Tinca7 je iz Lj, GoYa je tam nekje okrog Postojne, ce imam prav v spominu .. ja nic, a se dobimo v Lj?user posted image A sem katero pozabila?

Kaj vam bolj odgovarja? Vikend ali cez teden? Tivoli ali ZOO?


(odgovor članu Tinca7)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: 9. nebesa - 2 krog
19.3.2007 9:14:32   
Bejba
Jaz sem bolj za čez teden dopoldne in mi je bolj zanimiv Tivoli, predvsem je lepše za sprehajat, ker naših tanajmlajših še ne zanimajo tok živalce.
Vikend je ponavadi namenjen celi družinici user posted image .

Upam le, da se spet prikaže tisti čudoviti sonček iz prejšnega tedna user posted image .

LP; B

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: 9. nebesa - 2 krog
30.3.2007 9:16:42   
Tinca7
Joj, kako smo grozne; smo že skoraj na tretjo stran padle! Dobro da pride kakšen bolj deževen dan, da imam čas tudi v monitor bulituser posted image .

Bejba, a se prav spomnim, da je imel Nik alergijo na KM? Jan ima namreč sum na alergijo in imamo pegled čez dva mesecauser posted image . Kako ste pa "zdravili" to zadevo? Jaz močno razmišljam o bioresonanci (da mi vsaj povejo, a je alergičen ali ne).

Drugače je pikec zelo priden. Ponoči spi od 7-8 uruser posted image , tako da se kar fino spočijem. Papca lepo, redi se še lepše, so ga res sami šlaufkiuser posted image .

Imamo pa problem z bolhami. Imel jih je namreč našuser posted image , pa so se očitno preselile na nas. Lara je revca čist popikana, tako da sem zdaj vse z vodnim globinskim sesalcem posesala, pa vse kovtre in povštre oprala. Upam, da se jih bomo znebili.

Aja, pa še ena novička; selimo seuser posted image . Kupila sva 4 sobno stanovane, v katerega sva popolnoma zaljubljena! Sicer bova zares glooooboko segla v žep, pa še kredit bo precejšen, ampak bosta imela maledva (pa velikedva tudi) veliko več prostora.

Uživajte!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: 9. nebesa - 2 krog
30.3.2007 13:35:12   
Bejba
Tinca, pri nas je bil sum na alergijo in sva potem začela sojino mleko pit (če dojiš, ga boš mogla ti piti namesto navadnega), potem sva šla pa v bolnico, ker je imel po celem telesu pikice, pa so naju tam matrali kakšen mesec z raznimi premori in na koncu ugotovili, da nima alergije na nič, tako da sva potem prešla nazaj na navadno adaptirano mleko. Sedaj je in pije vse mlečne izdelke in jajca, pa je vse ok.
Se mi zdi, da takoj ko pri otroku vidijo kakšne pikice, je takoj alergija user posted image . Po moje nimajo ravno največjega pojma, pol pa mal preizkušajo. Jaz sem itak totalno razočarana nad pediatrično kliniko.

Upam, da boste čimprej rešili zadevo.

Pa čestitke za stanovanje user posted image .  Pa mimogrede - poznaš koga, ki v teh časih še nima kredita ? Jaz ne, zato se ne sekirajta in uživajte sto na uro.
No, mi smo pa avto zamenjali, da bomo lahko šli bolj komot na morje user posted image user posted image user posted image .

Javite se še ostale, sedaj v tem dežju imate verjetno kaj več časa.

LP; B

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: 9. nebesa - 2 krog
11.4.2007 9:17:55   
asso
Ojla,

kaj je zdej to... kje se vse skrivateuser posted image

Ja, začela so lepa vremena, mali user posted image  so zrasli v bolj zahtevne user posted image  in vedno manj je časa za računalnik...

Ja tudi, pri nas je več dela. Začelo se je uvajanje GH in se tako nekaj časa porabi za štedilnikom, veliko pa se posveča lepemu vremenu... kar vleče me ven na svež zrak. Malo dam v voziček in jaz zraven urejam jagode... tako je hiša v razsulu. Cel kup cunj za zložit, zlikat, prat... hiša za pospravit... res ne vem kdaj bom našla cajt za vse to, ker čas vedno bolj beži in dnevi so mi vedno bolj prekratki user posted image , čeprav glede na čas so se zdaljšali...

Tudi prehlad nas je obiskal. Tarin je imela vročino le pol dneva, Nastii se je zavleklo za dva dni, mene pa je viroza obiskala kar tri tedne. Komaj sem prišla malo k sebi sem bila zopet slabša. Da gorje... No tudi to je mimo... Tudi praznike smo lepo preživeli, kaj pa ne bi, sej ta lepa vremena dajo kar energije.

Za Tarin sem mislila, da bo tudi uspelo brez dude (namreč Nastia je ni imela), ampak zgleda ne bo uspelo. No, ni duda na spisku, še huje prstekuser posted image user posted image  Pri 4 mesecih je kar s prstkom začela in ne in ne dude... Mah, bomo tudi to rešili... Ja pa ritka je spet vneta. Dva mesca je bilo mir in sedaj ponovno... najbrž so kakšni zobki na pohodu...user posted image user posted image

Zdej pa moram it, ker se je Nastii zbudila, pa kmalu bo tudi Tarin in bo potrebno obe porihtat. Nastiio bom kar poslala ven k noni. Tarin pa bo pomagala pospravljatuser posted image  dokler ne bo začela sitnarit, pol pa tudi njo spokam ven in uredim kaj venih...

Dajte no, javite se kaj, da vemo, da ste vse ok, samo malo na hitro in skrajno lepo se imejte vse.

Pa-pa

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: 9. nebesa - 2 krog
22.4.2007 13:50:24   
Naty*Taja
Hojla punce. Ka je zdej s srečanjem? Jaz bi vas zelo rada spoznala, sem pa totalno out za LJ. Nimam pojma kak in kej. Men je tam po obvoznici vse isto?! Sej vem, ja, da sem mal smotana, sam se kr ne morem navadit. oz. se nimam kdaj, glede na to, da smo res malokrat tam, pa še takrat moj vozi. Tak da nič ne obljubim, se pa zna zgodit, da pridem, če se boste zmenle. Sej bi mi verjetno katera kaki trotl ziher opis poti na pisala, da mi nebi bilo treba zemljevida naštudirat. user posted image
Drugače je pa pri nas tudi zeloooo pestro. Vse tole gospodinjstvo poleg tamalihdveh, pa še diplomo zaključujem, in mi kr zmanjka časa za net. Preberem še, pišem pa bolj malo.
Naša mala se že na noge postavlja, tak da po mojem bo kmalu shodla - potem bo šele žurka! Že preganjam mojga, da naredi ograjo za mojadva zajčka okrog igral, da ne bom letala ko nora za njima. user posted image
Nič, me že za hlače vleče tule spodaj, tak da moram gret. user posted image
imejte se skrajno lepo in uživajte na sončku. 

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: 9. nebesa - 2 krog
29.4.2007 10:23:38   
Naty*Taja
Kam ste pa mrknile?

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.5.2007 8:18:23   
asso
Oj, kje ste vse? Kaj je zdej to z vami (nami) user posted image

Vreme je za nič in še nobene tu gor.

No, samo na hitro, če se bo morda katera javila. Jaz se bom mal kasneje, grem pucat kopalnico dokler je še tišina v hiši...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.5.2007 11:49:19   
Pikapolonica
Ja, jaz sem se pa že kar nekako poslovila od teh naših 9.nebes.... Nič več ni od nas... Ostale mesečnice tako vneto in vztrajno pišejo, me pa... Ne vem no, če srečanje kdaj res bo, se bomo morale malo bolj potruditi, ker če ne, bo ena nekaj rekla, potem pa nobena dolgo nič, pol se bomo pa kar vsule vse naenkrat, da se ne bomo nič več slišale, pol bo pa spet eno uro tišina....user posted image

No, pri nas je tudi kar pestro. Najnovejše je to, da ima Tia vodene koze (dobila v vrtcu), Lina pa še 6-tič zapored vnetje ušesk. In v roku dveh tednov bo tudi ona skoraj 100% zbolela za noricami. Madona, kak mam lep zadnji mesec porodniške. JOJ, ta služba. Mi gre kar na bruhanje, ko pomislim, da sem doma samo še 5 tednov.  Me že tudi nočne more dajejo....

No, sicer pa je Lina ta teden pogruntala, kako se iz položaja na trebuščku sama vsede. Gre torej na vse štiri in se posede. O plazenju pa zaenkrat ne duha ne sluha. Je pa pri 9 mesecih imela 75cm in 10 kg (je pač malo bolj okrogelčkana) in najbrž tudi zaradi tega ne bo že kar jutri shodila - je težje nositi kile po svetu.... Drugače pa lepo je GH, mleko pije samo še zjutraj (v spanju) in zvečer, pa tudi ponoči je začela zares lepo spati. Še sreča, ker jo imava z možem ta mesec namen prestaviti v skupno sobico (na žalost nimamo dveh).

Tako, danes bolj na hitro. Upam, da se še katera oglasi.

Pozdravček, Pikapolonica user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 11:01:22 >

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.5.2007 12:18:45   
asso
Evo ponovno še mene, sicer spet bolj na hitro, ker se bo sigurno katera od dveh oglasila, če ne pa bo user posted image  prišel gor, ker je prišel že domov in se je ustavil dol pri mami...

No, pri nas je vse dokaj OK. Tarin je dokaj pridna, no rabi veliko družbe in čim je sama je jok in stok. Tako, da mora vedno kdo biti v bližini. Že lepo sedi, vendar ni dosti časa, ker noče. Drugače bi lahko sedela ure in ure. Veliko je po rokah... voziček je glih za silo. Če je polno ljudi okrog, da jih gleda in se jim smeji. Strogo jo moram zavezati v vozičku (Nastie nisem nikoli), ker če ne mi zleze ven. Tudi ležalnik brez pasa ne gre, ker je na tleh... V glavnem Nastia nima sekunde mira, ampak Tarin je še hujša. Ta ne bo imela niti stotinke. Zelo se že daje v položaj za plazenje, vendar vse skupi ji ne uspe naenkrat dvignit. ritko gor, roke dol in obratno. Mislim, da se mi je eno noč celo sama vsedla. Ne vem kako, samo ko sem jo napol v spanju vzela za jo podojit ko je jokala je sedelauser posted image
Ja, ponoči imamo bujenje. No, sicer se prebudi samo 1x, se podoji in spi naprej, ampak... je spala tudi že celo noč. Tudi 6. otroško je že prebolela...
Največje probleme imam pa pri GH. Noče in noče zelenjave, juhic... Eno žličko in "luket" (ključavnica) na usta. Sem že obupala in sedaj ji dajem zjutraj kuhano zmiksano zelenjavo z gresom, potem je za malco jogurt in piškot, nato okrog 16-ih ko se zbudi kosilo: skuhano jabolko, korenček in riž, zvečer rižolino in dojenje. Nimam res več idej kaj ji kuhat. Hvala bogu, da vsaj sadje je... Če bi ji riž in korenček dala vsako posebej ne bi niti povohala...

Ta obožuje sladko, čisto nasprotno od Nastie, ki obožuje slano... kako so si otroci različni. Vse čokolade bo pojedla Nastii.

Ja, zdej ta lepa vremena pa smo non stop zunaj. Jaz malo urejam okolico, sadim rožice, skrbim za jagode... in hvala bogu temu dežju, ker je res rabil, da pridejo malo rastlince k sebi. Res, da imam raje sonček, ampak tudi to je potrebno... če ne drugo, da vsaj malo hišo pospravimuser posted image user posted image user posted image user posted image  ker tudi Nastia zna povedat, da je bomba.
Ja, sedaj se ji je malo odprlo glede govorjenja (končnoooooo) in najraje pobere kakšno neumnost... pa non stop neki govori (po njeno) in se ne ustavi. Jaz jo imam že polno glavo...

No, tokrat sem bila res malo dolga... naslednjič še bolj, ker se Tarin oglaša... aja, pa sej je ura od jogurta...

Pikapoka a že delatuser posted image  u kako gre cajt hitro mimo. Ja tudi mene že grabi panika, ker je porodniška že krepko čez polovico...

Evo, se sklopim, ker če ne ne neham.

Lep vikend vsem in oglasite se kaj....

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: 9. nebesa - 2 krog
5.5.2007 0:16:11   
Anonimen
Daaaaan, po stotih letih user posted image  

Vse najboljse bejbinemu Niku za 1. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Jaz bi vceraj (no, zdaj ko tole pisem ze predvcerajsnjim) skoraj ostala brez Lune - se je zastrupila in bi skoraj poginila, smo jo se zadnji cas pripeljali. Je veterinar bil vems ze preprican, da bo poginila, ker ni cutil pulza, voda ji je zalivala pljucka, imela je edem na glavi .. user posted image user posted image user posted image  Iz vesele beaglice, ki tezi za hrano se je v 20 minutah spremenila v ''mrtev kuza'' (pa ne v tem pomenu, ki ga mi uporabljamo - ko lezi na tleh in se dela, da je ni tamuser posted image , ampak na zalost v pravem). Domov smo jo po eni uri in pol in infuziji in trem zdravilom odpeljali s 35°C. Normalna je pa 38°C. Ponoci je bil skoz nekdo z njo, ob 5-ih zjutraj je zacela lajat in migat z repkom user posted image  Zdaj je ze ok, sicer se mal 'butasta' in utrujena od zdravil, ampak se bo pobrala .. Zdaj ko pomislim, da bi lahko dejansko ostala brez nje v 20-ih minutah, mi je grozno .. no, ne bom se vas obremenjevala s tem .. ce katero zanima kaj vec, si lahko prebere na Luninem blogu.

Drugace pa odstevam do konca maja, ko bo konec testov in vsega v soli in do glavne voznje .. 1. sem padla user posted image

Kar se tice srecanja - kdor zeli, je lepo vabljen na ze tradicionalni 4. RR piknik - tokrat v Bizoviku.

LP, Ribica

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: 9. nebesa - 2 krog
7.5.2007 7:34:52   
asso
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Bejbinega NIKA user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vse najboljše tudi LUNI user posted image user posted image , samo, da je dobro prišla skozi...
Joj Ribica. Samo da je sedaj vse OK. Ja še posebno pri ta "požrešnih" psih je potrebno pazit, ker vedno kje kaj pojejo.

Kje pa ste še vedno ostale. Nič na vidiku. A ste vse na dopustu.

Evo, komaj začnem pisat in se že Tarin oglaša. Danes je skrajšala urnik spanjauser posted image user posted image user posted image   Meni pa se prav nič ne da, najraje bi šla nazaj spat...

Se še kaj pišemo (upam)

lep začetek tedna...

< Sporočilo je popravil asso -- 7.5.2007 7:36:53 >


_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: 9. nebesa - 2 krog
7.5.2007 13:14:46   
Naty*Taja
Lepo, da ni več sam mojih postov. user posted image  Nazadnje, ko sem čekirala, kr nič novega ni bilo!
Asso, kar se tiče razlike pri aktivnosti, je pri nas isto. Tavečjega sem lahko vedno pustila na previjalni, da sem vzela npr. birsačo z obešalnika na vratih, tamala pa še ko jo držim, mi včasih skor dol pade! Tak migec je, da groza. Pa tole z vozičkom je pri nas čist isto. Tavečjega ni blo treba nikoli vezat, tamalo pa morem s celotnimi pasi - tudi preko ramen, ne samo čez pas. Sem jo nazadnje samo čez pas privezala ene dva mesca nazaj, pa se mi je v trgovini, ko sem jaz nekaj gledala, obesla do tal - je bil ful zanimivo kolo od vozeke!
Pa zdej se povsod plazi in dviguje ob opori, po moje, da bo kej kmalu že letela.
Pikapoka- so pa z Lino imele čisto enake mere!user posted image  Tak, da po moje je za tole kriv Celjski zrak, al pa Cinkarna user posted image .
Ribica, sam da se je vse dobro izteklo, a ne? Boga Lunca.
Grem zdej jest, preden se tamala zbudi in tavelik pride iz vrtca.
Lep sončen pozdrav iz Celjskega konca.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: 9. nebesa - 2 krog
7.5.2007 13:40:45   
Bejba
Pozdravček po dolgem, dolgem času.

Ja, mi smo bili v soboto stari 1 leto user posted image user posted image user posted image . Vse najboljše našemu malemu Nikiju in hvala za čestitke.

Dolgo se nisem oglasila in medtem se je zgodilo marsikaj.

Danes je npr. moj prvi dan v službi user posted image . Ja, konec je porodniške, lanskega dopusta in tako sedaj pišem iz službe. Hitro, prehitro je minilo in hudo pogrešam svojega malega čukca. Enako je bilo, ko sem šla v službo pri ta starejšem. Grozno mi je, ko si celo leto praktično non-stop z njimi, potem pa kot odrezano jih vidiš le še par ur na dan. Upam, da se kmalu navadim. V službi so me lepo sprejeli in tudi uvedla sem se nazaj zelo hitro, tako da to ni panike.

No, pa še nekaj novega je. Mi že hodimo user posted image . Ja, tamali je ful bolj napreden od ta starejšega. Sicer naredi nekaj korakov in pade na rit, ampak hodimo.  Rečemo tudi že hvala, bravo, evo. Res se zelo pozna kako vse kopira od Anžeta. Anže je shodil šele pri 14. mesecih, prve besede je izgovoril zelo pozno, tudi motoriko je imel slabšo. Nik že brez problema zloži krokce na podstavek. Res je pravi korenjak.
Je pa tako kot vaši, prava mala glista. Ni ga za pustiti nikjer - ne na previjalni, ne v vozičku neprivezanega, še iz naročja se ti takoj izmuzne,....

Anže je tudi priden, samo najina jutra so grozna. Danes je moral prvič vstati ob 6h, ker sem pač šla v službo (tamalega ima tašča, ker nismo dobili vrtca). Prec je začel histerijo zganjat, da on bi še spal in da ne gre v vrtec. Brca jel, se drl, skratka komaj sem ga oblekla (poleg tega pa pazila, da se mali ne zbudi - groza). In kot da to še ni dovolj. Ko sva prišla v vrtec, me je v histeriji še pobruhal user posted image , tako da sem bila vsa dišeča user posted image . Sem slekla jakno in šla zjutraj v kratkih rokavih v službo - brrrrrr.

Tako, da imamo pestro.

Smo bili pa čez prvomajske en teden v Čatežkih toplicah in je bilo res odlično. Ta maladva sta noro uživala v vodi. In je bil to res lep zaključek porodniške user posted image .

Ribica, me veseli da je z Luno vse ok. Ja, je treba res pazit kaj dajo v gobček, čeprav je to zelo težko. Samo da se je vse srečno izteklo.

Se še kaj javim, sedaj iz službe bom lahko večkrat prečekirala kaj se dogaja.

Uživajte.

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: 9. nebesa - 2 krog
8.5.2007 7:41:04   
asso
Evo, evo, kar tako naprej, mogoče se bomo nabrale počasi vse na kupu.

Kdo še manjka? Žiža, Pinkiponki, GoYa... najbrž sem še na katero pozabla po tako dolgem času in se ji že sedaj opravičujem... tako, da kar tipkovnico v roke in na delo user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo me je kar streslo, ko sem pomislila, da bomo vse (večina) kmalu iz služb lahko pisale. Joj kako gre ta čas hitro mimo user posted image user posted image user posted image user posted image  No, mi bomo vsaj še v poletju uživali.

Ja, zgleda, da so ta drugi res pravi user posted image . Jaz sem mislila, da hujše kot Nastie ne more bit. Sej niti za mizu ne ve pri miru sedet. Edino v avtosedežu ji uspeuser posted image user posted image  Nakar ugotovim, da ta druga je še hujša... u kaj bo še. Jaz tudi je ne smem na previjalni pustiti niti sekunde, ker če ne je na tleh. Samo pogled preusmerim je že obrnjena. V vozičku pa je tudi Tarin že visela in še dobro, da smo bili zraven, ker bi šla glavco, ampak ne v morje na beton... Ja tudi v rokah non stop brca, še posebno ko vidi Nastio, psa ali mačko...

No za zdej bo dovolj, da vsaj kavo spijem v miru dokler ne začne katera od budilk...

Lepo se imejte in tebi Bejba čimhitrejši delovni dan...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroci naj bodo bosi
Hoja brez čevljev je najbolj naravna in primerna za otroke, zato naj bodo ti čim večkrat bosi. Malo stopalce se namreč n...
BLOG: Zakaj so pomembni družinski običaji?
Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno v svoja življenja vpel...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?