|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
8.5.2007 21:56:54   
GoYa
Buuu, me res že dolgo ni blo na tem podforumu, na temi pa očitno še dlje user posted image .

Kaj se dogaja pri nas? Zgornji zobki nas dajejo in to tako hudo, da ima Lina vročino, pa še nosek je po vrh vsega zabasan user posted image . Bogica se je danes matrala 1,5h da zaspi. Ponavadi pa zaspi takoj, ko jo položim v posteljico. Kar se tiče razvoja, je bolj lene sorte. Ma kako plazenje neki. Prelena rit. Tudi ko sedi, če je igrača predaleč, se ne bo zmrdnila in premaknila riti, raje bo kaj drugega zagrabila.
Za prvomajske smo bili na morju in je ful uživala na plaži ob igri s kamenčki user posted image . Ko smo ji pa nogico v vodo malce pomočili, pa zmrdovanje in kao jok, ker je bla voda mrzla user posted image . Drugače pa se zelo rada kopa. Vse mokro doma, ko se kopamo. Komaj čakam, da bo še toplejše, da ji zunaj na travci bazenček naštimamo, pa kamenčke z morja user posted image .

Nikiju čestitke za prvo svečko. Pa user posted image  za prve korake.

user posted image  tudi za Luno, da se je vse dobro izteklo. Ribica, za vožnjo se ne sekiraj, boš pa drugič naredila.


Uf, služba user posted image . Sem imela že 2x nočne more, pa grem delat "šele" avgusta. Nekako upam, da bi mi ratalo čimprej spet zanosti, samo......ne vem, če sem jaz te sreče. Bomo vidli.

Lepo se mejte in lep pozdravček iz Postojne.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: 9. nebesa - 2 krog
9.5.2007 0:18:01   
Anonimen
O,

lej lej, smo se zbudili iz pomladanskega spanja user posted image  Jaz bi se mogla ucit sicer,pa ... sem na MSNju s user posted image . No ja, neki malga sem naredila, kaj dosti pa ne, ker sva bile z Luno dve uri sami in se je hotla igrat, JEST kar naprej in cohat. Tako da sva se torej igrale, cohale, mal sem jo ob zivce spravljala in me je grizla in mal sva se ignorirale .. no, pa mal je spet za jest dobila. Je ze cisto ok in normalno zivahna (se prevec), samo jedla bi pa cist skoooooooooooz. Danes sva dobile delovno knjizico, tako da je ze vse pripravljeno za prvo tekmo. user posted image  

Drugace pa nic novega .. se vedno odstevam dneve do konca maja, ko bo konec ucenja in izpit .. ceprav me je zdaj cisto vsa zacetna navdusenost minila. Je pa sosolka, ki je naredila izpit 2 dni prej, kot sem jaz padla, ze imela totalko user posted image  Njej razen bolecin v vratu ni nic, prijateljici sta pa malo popraskani .. avto pa razsut. In to je tocno to, kar jst razlagam prijateljici - direktno iz avtosole nisi zrel za samostojno na cesto. Se sploh pa ne po 20-25-ih urah (delala je izpit v Domzalah). Tako da je meni cisto ok, da moram (se mi zdi) da 2000km narest s fotrom, preden grem lahko sama kam z avtom user posted image  

A napisete se enkrat, kdaj imajo vasi cmrli rosjtni dan, ker mi je vse uslo iz glave .. eni vem, da imajo septembra user posted image

LP, Ribica

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: 9. nebesa - 2 krog
9.5.2007 10:24:14   
GoYa
He, ribica, da ne bo Luna ratala bajsika user posted image .

No, moja čebelica ima RD 12.8. Ni september user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: 9. nebesa - 2 krog
9.5.2007 10:39:05   
Pikapolonica
Joj, Goya, ko napišeš, da si želiš da bi ti uspelo čimprej spet zanositi.... Danes sem imela ravno nekaj za opraviti pri moji G., pa sem videla cel KUP nosečnic.... Kako se mi je milo storilo... Kako bi tudi jaz še, pa ne bo nič iz tega. Predvsem moj  user posted image  ni več za to, pa tudi jaz potem ko dobro premislim, vem, da sva z otročki zaključila. Ker če bi hotela, bi ga morala že nardit, pol bi mela pa doma tri male čmrlje - ali čmrljevke - pa saj se mi zmeša!!!

No, tebi pa jasno želim, da kar se da hitro zagledaš spet tisti prečudoviti user posted image .

Hja, Tia jo je k sreči kar dobro odnesla, kar se vodenih koz (noric) tiče. Najhuje je bilo v soboto, zdaj pa samo še čakamo da krastice izginejo. Kljub srbenju si je spraskala samo eno - bo pač imela spomin za celo življenje. Zdaj pa čakam, da pridejo na obisk k Lini. In me je kar malo strah, ker pravijo, da če si otroci v družini norice "predajajo", vsak naslednji otrok preboleva težjo obliko. No, upam da bo naša Lina tista izjema, ki potrjuje pravilo.... 

Tak, zdaj se mi je pa mala princeska zbudila. Moram kar takoj po njo, da mi še slučajno iz postelje ne pade.

LP, Pikapolonica user posted image


PS: Aja, user posted image , naši RD so pa:

Tia 16.11.2004
Lina 17.7.2006

< Sporočilo je popravil Pikapolonica -- 9.5.2007 10:43:02 >

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: 9. nebesa - 2 krog
12.5.2007 0:17:51   
Anonimen
  • 13.10.2004 TAJA (pinkiponki)
  • 16.11.2004 TIA (Pikapolonica)
  • 05.05.2006 NIK (Bejba)
  • 17.07.2006 LINA (Pikapolonica)
  • 12.08.2006 LINA (GoYa)

Ostalih pa ne vem .. user posted image

LP, Ribica

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: 9. nebesa - 2 krog
12.5.2007 22:04:42   
Pikapolonica
YEAAAAAAAAAHuser posted image naša Lina se je danes naučila plaziti! Po vseh štirih. Ena roka pa kolenček, pa druga roka, pa kolenček.... Mi gre kar na jok zdajle, ko to pišem.... Ko sem jo zagledala kako šiba proti tubi ene kremice, so me kar mravljinci oblili. A ni tako čudovito videti in gledati svojega otročka, ko vedno znova kaj novega pokaže. ..

No, je pa po drugi strani strašno sitna zadnje dni. Noče nič jesti, pije edino mleko in vodo in večino časa prestoka. Malo mi jo že uspe s čim zamotiti, da se malo igra na tleh, pa ni za dolgo. In potem velja samo še moje naročje. Roke pa trpijo, saj 10kg ni kar tako.... Ne vem ali se kaj pripravlja...morda norice, ali pa spet kak zobek. Eden se ji je ravnokar spet pririnil izpod dlesni (dvojkica zgoraj, o enkicah pa niti sledu). Eh, naj se že kaj razvije, ker sem že rahlo utrujena od vsega. Tio imam nareč tudi kar doma, saj sva se z zdravnico dogovorili, da ji je za cel mesec maj napisala zdravniško opravičilo za vrtec (smo potem oproščeni plačila). Menda so otroci po noricah kar precej občutljivi za nove okužbe in si res ne želim, da bi se spet kje prehladila  ali staknila kako virozo, potem pa to prenesla še na Lino, kar bi se - tako kot vedno - končalo z vnetimi ušeski. 

In Tia je.... OBUPNA!!! Nič ne uboga, vse je NE BOM, za vsako stvar jo moram sto let čakati, da jo naredi, zmišljuje si pri hrani, jedla bi itak samo čokolado in piškote (seveda ji tega ne dam), nagaja Lini (najprej jo objema, potem pa v istem trenutku ugrizne ali sune)...

Jaz pa vsa živčna od vsega, ker doma zunaj delamo velik projekt - škarpo s katero smo hribček pod hišo spremenili v veliko zelenico - in moj user posted image  je cele popoldneve zunaj in dela ( no če ne dela doma, pa kje drugje pomaga) - jaz pa  od jutra do večera sama z obema tečkama. Hvala Bogu za mojo mamo, ker bi brez nje najbrž že pristala v kakšnem sanatoriju. 

Pa tak si že želim spet malo na motor user posted image . Po treh letih!!!! Upam, da nama kmalu uspe.

No tak je to, zdaj grem pa gledat Evrovizijo. Sem itak spet sama....

LP, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: 9. nebesa - 2 krog
13.5.2007 21:55:57   
GoYa
user posted image  za Lino, ki se že plazi. Sitna je pa mogoče zaradi zobkov. Tako je bilo pri nas, tudi vročino je dobila, sedaj se je pa vse skupaj umirilo, ampak zgornja zobka pa še nista zunaj. Ju pa pričakujem vsak dan znova.

Drugače sem pa tudi jaz veliko sama s pikico, ker tudi moj user posted image  veliko dela na hiši. Ampak me tolaži misel, da bomo kmalu preseljeni v novo hiško (drugo leto) in pol bo pa še bolj luštno.

Pikapolonica, jaz sem zadnjič končno po dveh letih šla na motor user posted image . Veš kako dolgo sem čakala na ta trenutek. Super je. Upam, da tudi tebi kaj kmalu uspe.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.5.2007 7:30:33   
asso
Dobro jutro vsem

še danes sončno jutri pa že muhasto in proti koncu tedna že bolj mrzlo. Kaj bi dala, da bi bil res ta dež, da si moje rožice in vse rastlince pa jagode opomorejo... Res, da jih zalivamo, ampak ni to to...

No, vikend je šel mimo sedaj pa spet na delo. Ja itak, da je meni skoraj vsak dan enak, ampak ko je user posted image  doma imam vikend...

No pri nas pa je novo to, da se je te dni Tarin naučila lepo se sama vsesti. Jo dam na hrbet. Mogoče se malo igra. Nato pa na trebuh, vse štiri in na ritkouser posted image user posted image user posted image user posted image  Po mojem bo kar kmalu začela šibat po vseh štirih naokrog. Že kar nekaj časa se preriva z nogicami na vse štiri. Sedaj pa ji je ratalo in verjetno bo kmalu pogruntala... Nastia je to fazo kar preskočla. Ona se je najprej začela dvigovati in šele nato plezati...

Imam pa nekakšen problem z Nastio. Že od lanskega poletje smo brez plenic, no imamo jih le za ponoči. Sedaj pa nastaja problem, ker vedno ko se fajn začne jokat, ko ji kaj ne damo, ko kaj trmari se polula. Najprej sem mislila, da ji morda zbeži, sedaj pa se kar bojim, da to dela nalašč user posted image user posted image user posted image user posted image  oziroma se bojim, da ni to kaj psihičnega. To ji ne zbeži malo, ampak je cela luža... sedaj pa ne vem več kaj naredit, ker to traja že kar nekaj časa in je kar pogosto... Res ne vem kaj najuser posted image user posted image user posted image user posted image
No tudi Tarin je že kar prijateljica s kahlo. Pridno lula in kaka notri, seveda ima tudi plenico in tudi kakšen kakec gre v plenico, ker ne ve še povedat (takrat je zelo tečna), ampak za enkrat je OK. Sej ne, da jo že privajam na kahlo, ampak sem jo začela uporabljati kot pri Nastii za lažje kakanje. In ker vem, da je bilo pri Nastii zelo uspešno sem brez pomislekov začela tudi pri Tarin.

Pikapolonica tudi ta sitnost bo minila in tudi Tia ima najbrž samo obdobjo. Sej so samo otroci. Pri nas je tudi tako, da najprej jo objame in ji da igračke, čez minuto, pa se že cufa in ji vse igrače pobere...

Za danes bo dovolj, ker sem že eno uro po konci, nisem še nič naredila in niti kave spila... dajte se še kaj druge počasi oglasit, mogoče pa bodo ponovno oživela ta user posted image

A ve katera kaj je z našo Žižo. Nje res že dolgo nisem zasledila, pa Pinkiponki tudi je tu gor ni še več kot Žiže, pa kera še manjka. Tinca7 kako je pa z vami... daj javite se...

Aja riba naši datumi pa so: Nastia 02.11.2004 - Tarin 14.09.2006

Pa-pa

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.5.2007 8:23:07   
žiža
Ojla, ojla sem tukaj. Vas čist redno berem, samop ko pa pisat začenem je se pa 100% enden začen dreti...
Mi smo kar v redu. Tamala2 sta pridna. Sara sicer malo manj, ampak sem se že sprijaznila, da pač ni po meni user posted image  Itak, da jo ornk daje trmica, da še vedno ne je NIČ, razen goveje juhe z rezanci user posted image .
ja user posted image  evo že Sara neki hoče....
.... smo lulali....
Ja sje veliko časa spet nimam. Doma je spet precej napeto. Atija so v petek spet peljali v bolnico in spet so nam povedali naj bomo pripravljeni... Kako me ubija ta negotovost.... že dva dni sem ful živčna in sloh ne morme nobene pametne reči početi. ah pa ne bom zdaj o tem...
kaj je zdaj z našim srečanjem. Smo bile že fest zagrete pa je vse potihnilo. Jaz sem bolj za varianto, da se nekam v naravi lociramo, ker kakšni sprehodi znajo biti kar težavni. a gre katera na RR piknik?
Pinkiponki se pa intenzivno pripravlja na skok v zakonske vode. 16.6. imajo "ta veseli dan " Smo se prejšnji teden srečali v Kranju na igralih. pa brez računalnika je bila.

Ja morje imamo p tud potrjeno  in sicer od 9. do 19. 7. Seveda kot sem že omenila Novigrad Pineta. Če bo katera dol, se moramo kej dobiti. 
evo zdej pa letim, ker je v dnevni izredno stanje.... 

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.5.2007 9:27:22   
Bejba
Ribica, še za našega tavelkega ti povem - Anže 12.12.2004, za Nika imaš pa ta pravi datum. user posted image

Drugače pa smo mi ta vikend končno zaključili feštanje za Nikov rojstni dan. Ja, dva vikenda je blo skoz neki, tak da sem si zdaj kar oddahnila.

Ja, tudi pri nas je v Anžetovem besednjaku največkrat izgovorjena beseda NE in NE BOM. Najina jutra so grozna, ko je treba v vrtec (lahko si preberete na forumu vzgoja, pod noče se preobleči). Danes je sicer vstal dobre volje, ampak to je redkost. In potem ga na vse pretege hvalim kako je priden in da mora bit tako vsako jutro.... ja, potem pa svizec zavije čokolado user posted image .

Naš Nik je pri babici (moji tašči) kjer se čuva super priden, tako da ga tašča ne more prehvalit. Hvala bogu, ker stvar se drastično obrne, ko pridem domov jaz user posted image . No, ampak ni panike, se da preživeti.
Sedaj že lepo hodimo, tudi sam se včasih že dvigne, tako da je res fajn. Itak pa niti sekunde pri miru.

V službi sem se tudi že navadila, tudi novega načina življenja, tako da kar gre. So me lepo sprejeli in to mi je bilo najbolj pomembno.

Zdaj moram pa še kaj narest, da ne bodo rekl, da sam na internetu visim user posted image . Uživajte in se beremo.

LP; Bejba

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.5.2007 9:28:10   
Bejba
Ups, kakšna napaka. Moj ta veliki miškolin je rojen 12.10.2004 (ne 12.12.). Ribica, popravek user posted image .

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: 9. nebesa - 2 krog
17.5.2007 22:04:56   
Naty*Taja
Hojla punce, kje ste?
Mi se imamo super fajn. Tamala že skor hodi,ful se sama zamoti, imamo 6 zobekov, radi smo zunaj, znori pa, če gremo na potepijo. Ful uživa, se vidi, da je punca. Tavečji že ko gremo, pravi, kdaj pridemo nazaj domov!
Imamo trenutno ful gužvo s tole poroko, diplomo, tamalima....in še seveda kup vsakdanjih stvari, tak da...komaj čakam avgust, ko gremo na morje, da dam vse štiri od sebe.
Dejte no kaj napisat.
Lahko nočko, če me katera zdej bere, drugače pa lep pozdravček in se pišemo.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: 9. nebesa - 2 krog
22.5.2007 15:03:04   
Naty*Taja
Ja,pa dobr punce, a imajo moji posti res tolk stop učinek? user posted image
Ma resno, kadarkoli kej napišem, pa potem čekiram, če je kej novga, pa vedno po kak teden nič! Vas bom zdej sam brala.... pa da vidmo.user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: 9. nebesa - 2 krog
22.5.2007 19:39:20   
Lu
Ojla!

Evo Naty-Taja te že ubogam.user posted image user posted image Že pišem. Ti pa beri.user posted image Hecam se. Seveda še kaj napiši.

Kako je pri nas? Pestro. Dan mi mine kot bi trenil. Maja lepo hopdi v vrtec. Zdaj počasi opuščamo pleničko. Zaenkrat z dvemi do tremi nesrečami na dan. Ampak to samo popoldne ko je doma. V vrtcu vse špila kot je treba. Pa se ne sekiram. Bo do poletja že ok.  Evo se že slači. Rezultat. Kakanje v hlačke. To je pa res ne morem pripravit da bi šla na kahlicouser posted image

Bolezni. Pri nas kar naprej prisotne. Če ne Maja oz. da kaj ne prinese iz vrtca dobi Tian takoj in nato še jaz. Tian je bil do zdaj cepljen samo enkrat, ker je non stop nekaj. Trenutno prebolevamo očitno neko virozo pri tamalem. Je imel 2 dni vročino in zaradi povečanih levkocitov je P predpisala kar antibiotik. Maja pa je imela vneta oba učka. Ima tudi antibiotik.user posted image Ampak sta že bolje.user posted image user posted image Oz. sta zdrava.

Srečanje. Sem za. Samo povejte kdaj. Na dopust gremo mi 16.6.-01.07. Že komaj čakam. Drugače pa skoraj vsak vikend kam gremo. Največ na morje.

Ribica datumi mojih dveh so Maja 21.02.05 in Tian 03.10.06

asso a Tarin pa že kar na kahlico. user posted image user posted image

Dobili smo vrtec za Tiana. Me je kar malo strah kako bo, ker je taka mazica, da je kaj. Če me ne vidi že joka. Če ga ima kdo drug na rokah pa da vidi mene joka. Mah enmajčken je razvajen bi lahko rekla
Pozna pa že ihto, kričanje. Če se mu kaj iz rok vzame je spet jok. tak užaljen. Na veliko se je začel obračat iz hrbta na trebušček. Za obratno se raje dere kot ne. Drugače je pa kar priden. moram rečt. Močno ga matrajo zobki. še noben na vidiku. Če bo po Maji bodo ven pokukali pri 10 mesecih. In pa tako ko spremljam razvoj Maje kot dojenčice in zdaj Tiana se mi zdi da mali kar malo zaostaja za Majo. Saj vem. Primerjati se jih ne sme, ampak ne morem iz svoje kože. user posted image Mal jih moram.

Pripravljamo se na krst. če nam bo kdo hotel krstit otroka. Imamo malo problemov, ker sva samo civilno poročena.
Kaj je še novega. Ene že delate. Druge imamo pa tudi že skoraj šiht pred vrati. No, jaz itak po malem skoz delam.user posted image Kaj čmo.

Tako. Nekaj sem napisala pa se še pišemo. Obljubim, da kaj preje.user posted image

lepo bodite.


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: 9. nebesa - 2 krog
23.5.2007 10:54:10   
asso
Evo, evo... še mene na hitro, da se mi kosilo ne zapali.

Tako, mi smo OK, vikend smo preživeli v gužvi. Najprej v petek en rojstni dan dvoletnice od kolegov... nato v soboto naš (tatijev) rojstni dan in spet cel kup otrok... nedelja smo pohajali... tako, da je vikend kar letel.

V nedeljo je Nastia odprla kopalno sezono. Šli smo v Izolo na sladoled pa malo morje pogledat (ker je nanj nora, že v avtu od daleč ga opazi in kriči morje - no kriči glih ne ampak pokaže). Nato si je hotela oprati roke, pa sem jo še sezula, da še mal nogice not pomoči, nato je malo hodla po kamenčkih in bam na rit. Pa sem ji rekla, da naj se kar vsede, itak je že mokra... nato sem jo celo slekla in je v nizki čofotala... domov oz. do avta pa smo šli kar mokri, sej je bilo toplo... sedaj bi ona vsak dan najraje šla v morje...

Evo, pa je kosilo skoraj zapaljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tarin je na kahlici ja, pa ne za to, da se odvadi od pleničk, ampak, da lažje kaka. Tudi Nastio sem dala tako zgodaj zaradi zaprtosti in je kaj kmalu pogruntala, da gre lažje tako, da je pri enem letu že lepo povedala, da hoče kakat. Sedaj pa smo že lepo brez plenice nekje od lanskega avgusta. No, le za ponoči jo še ima, ker meni se ne da vsak dan posteljnine morebiti menjavat.
Mislim, da je tudi Tarin že pogruntala, da je lažje v kahli, ker ko ima za kakat je sitna in če jo ne dam na kahlo pač naredi v pleničko. Meni je dosti dosti enostavnejše, da ima vsaj za kakanje kahlico, ker če ne non stop čistit tisto ritko... pa še vname se hitro, če pride v kontakt s kakico.

Sedaj so tako lepa vremena, da smo non stop zunaj in ni kaj dosti časa za računalnik. Oziroma ga raje zjutraj sploh ne vžgem, ker če ne namesto, da kaj naredim po hiši preden obe ostaneta visim tu gor po eno uro in to brez kave...user posted image user posted image user posted image
Meni bi zelo ugajal dež. Prvič za okolico, ker je vse suhooooo, drugič, da kaj naredim v hiši, ker če ne me samo ven vleče...

Srečanjeuser posted image  Z moje strani težko izvedljivo. Oziroma, če prideste na obalo se lahko zmenimouser posted image user posted image

Zdej pa grem, ker moram še pod tuš dokler Tarin spi, pa kosilo končat, ker popoldne grem malo v šoping, ker sredi junija imamo od kolegov poroko in... sej se bo prej Tarin zbudila, dokler bom jaz končala sploh pisat...

Ajde, pa-pa

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: 9. nebesa - 2 krog
24.5.2007 9:30:12   
Bejba
Oj

Pa ste (smo) se le malo spomnile tudi na naša user posted image .
Ja, mi sedaj ravno nismo v user posted image , ker priznam imam hudo premalo energije za naša dva miškolina. Pa to ne moreš verjet. Pridem iz službe, kjer sem 8 ur, pa nisem tok zmatrana kot v pol ure z našim najmlajšim. Zdaj že ful šiba, bog ne daj da bi šel po kolenih (ker sedaj pač znamo hodit a ne user posted image ) in potem moraš skoz za njim šibat, da ne pade v kakšno luknjo ali ušpiči kaj drugega. Pobere se, še predno dobro pade, sploh ne moreš verjet. Ma, tale naš ta mali je hiperaktiven vam rečem. Zmanjka mi energije po parih minutah, potem ima pa še ta večji svoje fore in sem čisto preč user posted image .
Je bilo zadnja dva tedna kar hudo, ker sem bila večinoma sama z njima. So nama polagali ploščice okoli hiše (po balkonih in stopnicah in tako), pa je moral ati skoz pomagat in delat zraven.

Pa še prejšni teden sem bila jaz ful bolana. Sem imela hudo angino in me je grlo tako bolelo, da sem jokala zraven. Še sedaj sem na antibiotikih. Ja, zgleda je prišlo malo za mano - služba, pa sprememba, pa to.

Komaj čakam dopust (pa sem šele tretji teden v službi user posted image ). Saj ni tako hudo, ampak jaz bi šla na morje al pa kar kam, da bi bili lepo vsi štirje skupaj, brez hitenja. Da bi imel ati lepo čas za nas, ker drugače skoz neki dela okoli hiše. Saj vem, da je treba, je ful priden in res se trudi, da končno zrihtava hišo in okolico, ampak mi gre počasi že na živce, da skoz dela, dela in dela. No, bo pa lepo user posted image .

Aja, pa Boni je rodila. Predvčerajšnim - imajo še enega lulčka Matica. Čestitke Boni, če boš spet kaj pokukala na našo temo user posted image .

Zdaj pa moram nehat in še kaj naredit za službo - pa še čas za kavico bo kmal user posted image . Saj mi ni nič hudega no user posted image .

Uživajte!

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: 9. nebesa - 2 krog
24.5.2007 10:32:57   
asso
evo samo na hitro čestitke za BONI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim ti res veliko, veliko lepih trenutkov.

Bejba, bo boljše boš vidla... čeprav pravijo majhni otroci majhni problemi, veliki otroci... če bi bilo vse enostavno bi bilo življenje preveč dolgoačsno, a ne...
Tudi smi smo vedno neki okoli hiše. Ko boste hiško in okolico zrihtali pa boš videla, kako vam bo lepo...

Tako sedaj grem malo cunje zlagat in likat, ker pralni stroj in sušilec delata 100 na uro tako, da tudi celo hišo kupov cunj imam...

Se pišemo...

Aja, punce tiste, ki ste iz Ljubljane. Jaz bi potrebovala za user posted image  neki za na poroko. Od hlač, srajce pa do čevljev. Kje v Lj. bi lahko kaj lepega in ne preveč dragega dobila. Da ni preveč klasično in da je vsaj malo fino, pač za na poroko... Kakšne bolj fine lanene hlače... Dajte prosim kak nasvet. Zame že neki imam. Nastii sem včeraj tudi kupila... Tarin, če bo šla z nami ima... samo tati potrebuje vse od začetka...

Grem, grem, grem... ker če ne se ne ustavim. Še dobro, da mi gre od rok 10 prstno slepo tipkanjeuser posted image  Evo zdej pa res pritisnem gumb potrdi...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: 9. nebesa - 2 krog
24.5.2007 10:35:47   
Pikapolonica
Ku-ku!

Lina mi je ravnokar zaspala, pa izkoriščam teh nekaj minut, da še jaz spet kaj napišem.

No, Bejba, kdo te bolj razume kot jaz, ko pa moj user posted image  že tudi od februarja, ko smo začeli delati to ogromno škarpo pod hišo, kar naprej dela zunaj. Tudi jaz sem kar naprej z obema sama... no, veliko mi pomaga mama, ker živimo pač v isti hiši.... ampak vseeno, atija ni. Sem zadnjič, ko je s prijatelji ravno imel eno akcijo furanja zemlje, ta malo kar ven prinesla in rekla, da sem mu malo prinesla hčerko pokazat..... Ker ponavadi pride noter, ko vsaj Lina že spi in dejansko z njo komajda kaj časa preživi. Ko je bila Tia majhna, je vse popoldneve preživel z njo. Hodil na popoldanske sprehode in obiske, mami je pa takrat kaj pametnega doma postorila. Zdaj pa... saj pravim, še dobro da mi vsake 14 dni pride tista moja Mirsada malo stanovanje sčistit. Saj res, Bejba, ti si tudi imela eno, kajne? A to še laufa?

Drugače pa.... ja, drugače smo pa dobili še drugi obisk kopitarjev. Ampak, če je Tio napadla čredica koz..., potem se je nad Lino zgrnila prava invazija. V ponedeljek prejšnji teden se je pojavil prvi mehurček in ko je bil vsredo še vedno samo en, sem že ploskala, čes zdaj smo pa rešeni. Potem pa se je v četrtek začelo. In ni nehalo. In končalo takole, kot si lahko ogledate na slikici. Oboga reva sploh ni vedela več, kje in kako bi se še praskala. Tiste kapljice Fenistil, ki jih dobijo taki mali, pa itak pomagajo tolk kot navadna voda. Je res treba samo preživet. No, zdaj smo menda iz ta hudega ven. Ima samo še krastice, ki pa se bodo najbrž še zelo doooooolgo sušile. No, takole je bilo pa, ko je bilo najhuje pri eni in ta drugi, pa primerjajte:

user posted image

user posted image



Pa še dva nova zobka sta prišla ven (ima že be enkici spodaj in eno dvojkico zgoraj). Zdaj pa še obe dvojkici spodaj. O zgornjih enkicah pa še vedno nobenega sledu. Me je že začelo malo skrbet, če jih sploh ima....

Pa jaz sem tudi mogla na eno operacijo. Zobne korenine. Po enem tednu imam še vedno otečeno lice - se tako neprijetno počutim da je kaj. Danes grem ravno dat šive ven. Upam da bo vse OK!

Kako je pa kaj z domišljijo vaših malčkov (ta velikih, seveda). Naša ima tako, da sploh ne vem, od kod jo jemlje. Zadnjič je na sveže navoženi zemlji videla glavo od dinozavra (jaz še vedela nisem, da sploh pozna to besedo), pote je nekaj z metlo mahala proti grmovju, pa sem jo vprašala kaj dela in mi odgovori, da čarovnice naganja. Prej da so bile rumene, zdaj so pa rdeče.... Čveka pa itak tolk, da ji komaj sledim...

No tako, zdaj pa grem. Lepo se imejte!

Pikapolonica user posted image


(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: 9. nebesa - 2 krog
24.5.2007 11:47:05   
Bejba
Samo na hitro

Asso, po moje bi najbolj ugodno za svojega možeka dobila v H&M. Se mi zdi, da se da luštne stvari za malo denarja dobit. Jaz zase najrajš tam kupujem in sem ful zadovoljna.
Predvsem zato, ker je tam št. 40 res št. 40 in ne 36 kot v drugih trgovinah user posted image .

Pikapolonica, ja mojo "Fato" še vedno pokličem, ko je kriza. Ponavadi pride 1x na mesec narest generalno in to mi ful veliko pomeni. Včasih pa se tudi moja mami ponudi in nam počisti. Skratka, nehala sem se obremenjevati še s tem in je ful fino ko prideš v pospravljeno in čisto stanovanje. Kar je sproti, pa nam kar znese.

Zdaj pa res. Čao za danes.

LP; B 

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: 9. nebesa - 2 krog
24.5.2007 19:37:17   
Lu
Ojla!

Najprej čestitke BONI za user posted image pa le oglasi se nam kaj.

Mi smo spet bolni. Spet pravim zato, ker je ravno v torek šele Maja šla v vrtec, bila tam 2 dni in zdaj je spet doma. Ima neko virozo. Kašlja, iz oči ji teče, vročino ima.user posted image Nič fajn. Se vrtimo v začaranme krogu. In tako jo z taščo po vsej verjetnosti v pon. dop. mahnemo v Portorož do srede. Da se Maja vsaj malo svežega zraka nadiha. Potem pa še dobrih 14 dni in gremo že na morje.

asso in kaj boš imela oblečeno? Mi gremo v soboto pa sploh ne vem kaj bom oblekla. Sem mislila, da mi bodo že ene hlače prav, pa še ena malenkost manjka tako, da bom mogla it kar v shopping.

Fata. Jaz jo tudi iščem. Nujno potrebujemo. Na 14 dni enkrat bi bilo čisto dovolj.

Zdaj bom pa nehala, ker me Maja potrebuje. Je prava crkljivka, ko ima vročino.

čau


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: 9. nebesa - 2 krog
25.5.2007 13:03:22   
asso
Evo, samo na hitrco...

Obe sem spokala spat zdej pa počakam, da zaspita (visim tu gor) in potem se tudi jaz malo ulegnem, ker to vreme prav utrudi. Pri nas na Primorskem je tako soparnooooo, da je joj. Kuri 100 na uro, in če ta vikend ne bo tega napovedanega dežja se preselim... Ne morem več, pa niti poletje še ni.

Bejba, a H&M pravišuser posted image  Bom pogledala, čeprav zame tam ne dobim ne vem kaj. No, res da v Lj nisem še bla sem pa dosti gledala v Udinah. Tudi za mali sem neki kupila tako, da bo treba res pogledat.

Lu, oblekla bom eno oblekco na "špaline" do kolen. Upam, da mi je od predlani še prav, ker če ne res ne vem kaj bom. Bi ura, da jo pomerim. Kaj če si spomnem vedno, ko Tarin spi in glih takrat ne morem v spalnico... Ja, naša Tarin ima tako rahel spanec, da je joj... Čas je, da jo preselimo, ampak kamuser posted image  K Nastii v sobo ne vem kako bo šlo, ker namreč se ponoči še zbuja. Enkrat okrog 2-3., drugič nekje med 5. in 6. tako, da ne vem, če bo uspešno jih dat skupaj. Treba je poskusit pa bomo videli, če bo lavfalo...

Danes pa je Tarin začela, kar lepo po vseh štirih. Gre še čisto počasi (hvala bogu), ampak se je lepo splezala do ene igračke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, sej ne vem, če se je glih za veselit, ker moram vse pospravljat, ker je po hiši tudi kaj kar ni za njo. In da izven hiše ne govorimo. Včeraj je jedla zemljo. Polna usta jo je imela... Joj, mene.

Zobki so tudi pri nas na vidiku. vidi se jih pod dlesnijo, vendar mogoče glih malenkost kuka ven leva enkica spodaj. Kmalu se bo začelo in upam, da ne bo preveč sitna. Ker je že od te vročine...

Hrana je še vedno obup. No poje dosti, še več kot Nastia, ampak ona bi samo sadje. Tako, da ima tudi za kosilo sadje z rižem. No, zadnje čase ji dajem pokusit malo mesa tistega, ki skuham za nas, ker itak, če naredim samo zanjo noče, in tega tudi malo poje. Pa tudi jogurt obožuje, za malico ga kar celega zmaže (Nastia še danes ga ne celega, pri njeni starosti pa več kot majhen Frutzwerger ni spavila v usta).

No, tako za enkrat. Še dobro, da bom hitra. Grem malo pogledat, če sta zaspali in na kavč v klimo. Ja, že smo na klimi, ker v dnevni imamo že 27°C, ker je glih na sončni strani, je veranda in šopa not...

Zgleda, da smo večina na opravilih okrog hiše. Mi delamo fasado in urejamo še malo okolico... danes smo pa naročili tudi nova vhodna vrata tako, da čeprav imamo staro hišo bo kot novauser posted image user posted image

Lep vikend vsem in kar tipkovnico pod roke...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.5.2007 22:49:40   
Anonimen
Uf, ste napisaleuser posted image

Čestitke BONI*user posted image , bravo novim plezalčkom in za zobke in norice in vse ostalo .. user posted image

Jaz sem pa v petek naredila končno izpit za avto in se že veselo s spremstvom vozim okrog, danes smo imeli RR piknik in je bilo super.

Zdaj sep mroam pa REEES spokat iz RR, ker se moram it učit - se danes še nič nisem, jupi user posted image

LP, Ribica

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.5.2007 7:47:08   
asso
user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke RIBICA za opravljen izpit user posted image user posted image user posted image user posted image  in srečno vožnjo...

Grem kej delat, se javim kaj kasneje... Končno je malo shladilo in je potrebno izkoristit...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: 9. nebesa - 2 krog
30.5.2007 11:19:35   
asso
Evo, že neki cajta visim na internetu pa da se še mal vam javim.

Ej, pa to vreme je noro. Zebe me kot psa. Pa sej bom kmalu klimo vžgala, ampak ne za hlajenje, za gretjeuser posted image user posted image

Sej mi je všeč, da ni 30 stopinj in brezdežje, ampak to je too much.

Joj, nič se mi ne da. Okrog hiše nam delajo fasado, hišo imam kot, da je bomba padla not. Ponoči sem slabo spala, ker ne vem kaj je Tarin matralo tako, da se je drla kotuser posted image . No sej ni bilo tako hudo, samo 1x več kot ponavadi se je zbudila (ponavadi se 1x okrog 2., drugič okrog 6-ih)...

Malo sem se mogla potožit, ker sem brez volje in nič naredila, Tarin pa spi že 2 uri. Ja, zdej jo slišim se oglašati s sobe.

Joj, prav hudo je ko se že plazi, ker jo ne morem pustiti niti sekunde same, ker je že pri kakšni stvari, ki ni zanjo... Kje so tisti lepi časi, ko je samo sedela in tečnarla, ker ni hotela bit sama sede...

Daj povejte mi kako je kaj s temperaturami v Ljubljani. Jutri grem namreč z user posted image  gor, ker ima neki zdravstvenih težav pa me zanima kako se obleči... Nato gremo še malo v šoping nakupit kaj za poroko pa najbrž kaj še za tamali dve...

No zdej grem, ker samo nekaj brezveze nakladam, še sama ne vem kaj pišem...

Javite se kaj...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: 9. nebesa - 2 krog
30.5.2007 20:51:26   
Tinca7
No, da se še jaz malo pofočkam. Nisem pozabila na vas, ampak smo se za prvomajske selili in potem sem bla do petka brez interneta. In seveda sem v petek uspela celo en mail prebrat, potem pa se mi je totalno sesul računalnikuser posted image . Moram priznat, da se popolnoma izgubljena brez njega!

Pri vas pa vidim, da se kar dogaja. No, saj tudi pri nas ni ravno dolgčasuser posted image . Lara ima spet eno "fino" obdobje. Ravno danes se je kar 5x (ob različnih priložnostih) vrgla na tla in tulila kot bi jo iz kože dajal. In to zato, ker je bilo treba copate obut, na kahlo it, oblečt pižamo,... Skratka same težke in zelo zahtevne stvari. Vse živce mi bo požrla.

Jan pa je veliko bolje. Alergije mislim, da ni več. Naj povem, da smo bili na akopunkturi in očitno stvar deluje. No, bomo vidl, ko bomo še z gosto hrano začel. V petek mu bom dala malo jabučkauser posted image .  Je pa res velik fant. Pri 4. mesecih je težak 7950 in velik 70 cm. Res je DEC! Pa zna se tut že na bušija obrnituser posted image !

Bejba, kdaj greš ti v Novigrad? Mi gremo od 27.6. do 16.7. Kar ne moram verjet, da je Nik že pihnil svojo prvo srečko. Čestitke tudi od mene (čeprav z zamudo)user posted image !

Ribica, dej še mojedva upiši: Lara 12.11.2004 in Jan 19.1.2007


(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?