Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
dobil novo marelo, ki pa sem jo tudi zasledila v Arielu, cena 99 eurov. Upam, da jo še imajo. ta marela, ki jo imamo sedaj razpada. No, in ker je na poti 4.

..Je tak fajn ob morju. Moram prečekirat kaj se je dogajalo za nazaj, ko bom imela čas
. V bistvu smo prišli že v četrtek, ker nas je spodilo slabo vreme, ampak smo fajn uživali tudi doma
. Visoka sem pa 171 cm. Je pa res, da je to jutranja mera, zvečer imam zihr več. Metuljčke sem prvič začutila par dni nazaj, ko sem Anžeta dajala spat in sem se ulegla na posteljo zraven njega - bila je tišina in kar naenkrat sem jih začutila
ali
.
. Danes zjutraj pa se mi je kar zazdelo, da se nekaj premika na levi strani - torej bo fantek, ne Valči
.
Pa sem šla takrat s tamalim glih k pediatrinji, pa sem kar njo vprašala, kaj naj naredim, glede na to, da sem
, tko da se zdaj jaz, ko se spomnim, namažem z njo. Sam
.
, če ne bom šla vmes še mal plet. Pišuka, je tega vraga dost vsepovsod