altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika dobro jutro, čvekice!!! arabela, to je tak podkožni mozolj, zgoraj je samo rdeče vijolčno, spodaj se pa dogajajo sumljice stvari. kot tak tvor, no. ne znam povedat. kr nastalo je, zdaj pa hudič ne zgine... Upam, da ne bo hujšega.... Moji Tari se je pri starosti treh let naredila takšna tvorba. Najprej je izgledalo kot mozolj, potem je pa kar rastlo. poslali so jo v lj na otroško plastoko, tam so pod narkozi izrezali, lepo zašili (imela je na obrazu na desni senci), vzeli tkivo, ga preiskali. rekli so, da je bil nenevarna tvorba. v bolnici je bila 1 dan. upam, da bo pri vas šlo vsaj tako dobro, ali še bolje-brez rezanja! moj mucek me je dons tak presenetil, da sem bila čisto solzna. zdaj ima obdobje, ko po nočnem dojenju ostane pri nama. pa se naje...obrne na hrbet, nekaj javka...mu dam dudo...in isti sekundi se obrne na bok, proti meni, me objame za roko, vzdihne in zaspi. joooooj, to je bilo tako lepo, da nisem mogla verjet. aidan ve kaj mora, da se mamica stopi
|