|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 10:25:08   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Kaj konkretno te tako boli.. da ne mores iti preko sebe.. preko EGOja.. v primeru.. da se oba odlocita.. da se zelita biti skupaj?? Kaj je tisto, kar boli?


boli šele potem, ko partneja naženeš.. je pa edino prav, saj te bo tak prizadel znova in znova.. ker če partner po naravi ni tak.. nebi tega naredil že v prvem primeru.. pa že MORA to narest.. naj se pa prej vsaj "posvetuje" s partnerjem.. oz. ga vpraša za mnenje.. brez tega pa ni spoštovanja.. in če ni spoštovanja ni zveze.. že sam oprikrivanje afere je znak, da v zvezi ni več tega kar bi moglo bit.. in je to začetek konca.. če pa že hočeš vlečt to kakor dolgo se že da.. je pa to za moje pojme izguba časa.. življenje je prekratko, da bi se zajebavali s takimi osebami.. boli že.. ampak tudi neha..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 10:30:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

da si v bistu potem oba se zelita biti skupaj.. ne pa ce si eden ne zeli vec..

he, mogoče si pa želi, pa ne upa po vsem tem priti zraven, tako da...


Tako da.. pozri tist ponos.. in naredi prvi korak.. ?!

Sramotno? Ne ni..
Ponizujoce? Se manj..

Velicasntno? ZELO!!  Zdaj ga poklici.. zakaj bi ga jutri.. se boljse ce napises mail..!

in tako..  user posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 10:34:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi


naj se pa prej vsaj "posvetuje" s partnerjem.. oz. ga vpraša za mnenje..


Se strinjam.. in ce beres recimo Ronjo.. onadva se bi ziher posvetovala.. in vse bi bilo kul.. pa ce potem tudi naredila.. al pa ce ne bi..

Torej.. posevetujes.. se.. ko ves, da se lahko posvetujes.. ko ves.. da ti partner ne bo reku.. ce to nardis.. bojo kufru..
V takem primeru se nimas kaj posvetovati.. ker odgovor je jasen..

Sej zato.. pravim.. naj to bo vedno odprto vprasanje.. da se lahko vedno pogovarjata o tem.. in vedno posvetujeta..

Torej posvetovanje.. user posted image user posted image   Tudi jaz vedno govorim o tem!

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 10:40:47   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Torej.. posevetujes.. se.. ko ves, da se lahko posvetujes.. ko ves.. da ti partner ne bo reku.. ce to nardis.. bojo kufru..
V takem primeru se nimas kaj posvetovati.. ker odgovor je jasen..



če je odgovor jasen.. potem je na tebi, če boš prevaral partnerja.. samo če veš da bodo kufri.. in to vseeno narediš.. potem ti je vseeno za partnerja ne?
Če pa to narediš in pričakuješ po tem, da ti bo partner oprostil.. je pa to šibka odločitev..


Sej zato.. pravim.. naj to bo vedno odprto vprasanje.. da se lahko vedno pogovarjata o tem.. in vedno posvetujeta..


Jasno.. vedno je pogovor najboljša varianta reševanja.. če se o tem ne moreš pogovorit s partnerjem.. potem nekaj ne štima..
če pa to zahrbtno skrivaš.. in ko te dobijo "joj.. kr zgodilo se je".. potem je pa tukaj samo še kufr..



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 10:46:53   
trojči
Prebrala do pete strani. Ko bom imela čas, bom še dalje.

Ene pomembne stvari nisem zasledila in sicer, da ko zveš, da te je partner prevaral, te je po verjetnostnem računu že osmič. Večina prevar namreč ostane neodkritih.

Torej: čez okno zmetat, kar je njegovega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 10:58:05   
Anonimen
 
Ne govorim tolk o tem.. kako ravnati.. ko izves.. da te je prevaral.. ceprav tudi..

Govorim o tem.. kako si naravnan o tem.. kaj odgovoris partnerju.. ce te kaj takega vprasa..

Ce reces.. cakajo te kufri.. potem ga tezko prepricas.. da ga imas rad.. vsaj mene bi tezko..

Ce reces.. drugace.. da bi mu verjetno oprostil.. seveda odvisno od okoliscin.. ti lazje verjame.. da ga imas rad..

in jasno.. tudi ne prevaras.. gre za hipotezo.. niti ne mors.. ce ti tko rece..

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 10:58:11   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Ampak to se ne ZGODI, ampak se zavestno odločiš za to.


V doloceni meri vsekakor zavestno. Vendar to zavestno je tudi kontekstualno, situacijsko, pocutenjsko. Zavestno tudi ni vedno racionalno. Zavestno se odlociti v bolecini, ob izgubi, v pijanstvu ni enako kot zavestno se odlociti o necemu v vsakdanjih, obicajnih okoliscinah. In to je tisto kar nekateri ne zelijo videti, tako kot v dolocenih situacijah nekateri ne zelijo videti lastne krivde za situacije v katerih se jim po njihovem godi krivica ali so zrtve.

Če veš, da tvoj partner tega ne odobrava in bi bli kufri, potem se v tistem trenutku (recimo skušanjve) odločaš med predmetom skušanjave in ljubeznijo svojega življenja.


Nobeden partner varanja ne odobrava! Razlika je samo v zmoznostih sprejemanja in konsekvencah. Sicer se pa pri tako zastavljenih stvareh odlocas med skusnjavo in pogojem. Pogojem, da si lahko z nekom samo ce ne podlezes skusnjavi. Tako kot pogoj da si lahko z nekom samo ce zasluzis vec kot 3.000 EUR na mesec in te pri tem ne zanimajo razmere na trgu dela, odnosi z delodajalcem, problemi, tezave. Pac zahtevas izpolnitev pogojev za ohranjanje skupnosti. Enako kot pogoj, da na mizi mora biti kosilo, ko partner iz sluzbe, ne glede na to ali se slabo pocutis, ali lahko priskrbis sestavine za kakrsnokoli kosilo itn... ce kosila ni, pakiraj kufre...
Ce mi nekdo postavi taksne pogoje, je smiselno premisliti ali sem ljubezen njegovega zivljenja, ce je ta ljubezen tako trdo in nepreklicno pogojena in v kateri ni niti najmanj razumevanja za mozne spodrsljaje. Skratka, ce bi moj sedanji moz postavljal pogoj o pakiranju kufrov, zaradi skoka cez plot se z njim zagotovo ne bi porocila, pa ne zato ker sem sklona nezvestobi (nisem se nikoli in nimama niti najmanjsega namena - sem pac kot lesi), temvec zato ker mi to daje vedeti, da mu je tako malo do mene, da ne bi niti poskusil razumeti mene osebno, ce bi prisla v naskrizje z nekim njegovim pogojem.

In ker se zavedaš, da če podležeš skušnjavi izgubiš ljubezen svojega življenja, se skušnjavi ZAVESTNO odrečeš - ali pa ji podležeš (v tem primeru očitno ljubezen ni dovolj močna da bi premagala skušnjavo).


Skusnjava se pojavlja tudi pri pogojevanosti. Nasprotno recimo bi lahko rekli, da zelja po zivljenju z ljubljeno osebo (ljubeznijo tvojega zivljenja) in ljubezen do cloveka tvojega zivljenja ni zadosti mocna da premaga skusnjavo njegovega spodrsljaja oz, natancneje, da ta ljubezen ni zadosti mocna niti, da bi te toliko ustavila, da bi si vzela casa za premislek. Pakiras lahko kadar koli, vendar ko spakira/s, je prepozno za razmislek.

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:05:21   
Sita
Brala sem samo prve dve strani, ostalo bom potem ...

Spomnila sem se na svojo izkušnjo iz daljne mladosti ....

Kaj pa če imaš dva rad, mislim zelo zelo rad?

Ne vem, če to spada sem, samo meni se je to zgodilo. Ko sem imela 16 let sem imela svojega prvega resnega fanta. Zelo sem ga ljubila, pa je prišlo poletje, morje ... Mami mi ni dovolila, da bi on šel z nami in sem jokala za njim, da bova 14 dni narazen. Samo, dobro, morala sem iti in smo šli. Bilo nas je več. Moja mamica, ki je bila samska, je tam našla nekoga in vse noči preživljala z njim. Ostali so si našli druge .... In nekega večera, ko smo sedeli za neko mizo, sem bila tam osamljena in k meni je sedel nek lepi dalmatinec, pa sva se mao pogovarjala. Naenkrat sem se potopila v njegove modre oči ..... in razmišljala, da so kot morje ... Še zmeraj se spomnim. Samo klepetala sva in se dobila še naslednji dan. Že zjutraj je prišel k meni na plažo in bil ves dan z mano. In ves večer in skoraj celo noč. Ampak sva se le pogovarjala ... in bil je deset let starejši od mene. Seveda sem mislila na svojega fanta doma in sem tega imela le za družbo. Samo tako sem gldala nanj ... kot na prijatelja. In dopust se je bližal koncu. lavala sva in on... tako kao slučajno, se me je zmeraj bolj dotikal .... v vodi najprej in potem .... samo nisva nič imela, ker sem itak še bila nedolžna. vedare je zaljubljeno gledal in zadnji dan objemal in jokal.  "Volim te i čekam te, da se vratiš ..." Rekel je, da mi bo zgradil hišo in se bova poročila, ko končam šolo. Tam  se je še nek večer stepel z nekom, ki je stalno hotel plesati z mano ...  bilo mi je nerodno ...
In ko sem prišla domov, sem šla spet na randi s svojim fantom. Nisem mu povedala, da ga ne bi vznemirjala ... niti se mi ni zdelo pomembno. Saj končno ni bilo nič .... A tisti iz morja me je vsak dan klical in pogosto pisal ljubezenske kartice. Govoril je, da me voli, ljubi, pogreša ... in da se bo poročil z mano. In kako gradi hišo za naju .... nisem ga hotela prizadeti in tudi jaz sem ga imela rada, zares rada. Rada pa sem imela tudi tega fanta ...
In enkrat je tisti dalmatinec vse presenetil in prišel v Ljubljano - k meni. Pri meni pa je bil moj fant. Kaj storiti? Predstavila sem ju, vedela sta .... sao potem se je moj fant začel boriti tako, da me je poljubil pred tistim dalmatincem. Dalmatinec se mi je zasmilil. Ko je moj fant šel na WC, sem šla k dalmatincu in mu rekla, da ga imam rada in objela .... in on mi je vrnil s strastnim objemom in poljubom nazaj .... in tako z enim in potem z drugim  .... skrivalnice. pa sem šla z enim na sprehod in potem z drugim in vsak je jokal, da me hoče ... jaz pa se nisem mogla odločiti. Moje srce je takrat strašno trpelo. Kaj naj, če imam pa rada oba? - sem se spraševala.

In trpeli smo vsi trije, dokler se nisem odločila za čisto tretjega .... Ja veste povsem mogoče je, da ljubiš dva hkrati in da te več moških (žensk) privlači. To je mogoče, imam izkušnje. To sploh ni enostavno.
Doma imam pravljico, to vsi veste, me pa vseeno še kdaj kdo privlači - zares. Nisem varala, pa vendar ... to so svari, na katere nimaš vpliva. Seveda se lahko pametno odločiš in rečeš, da ne boš šel z drugim. Ja, lahko obvladaš svoje nagone. Pridejo pa vseeno .... kako potem zmoreš razčistiti je pa stvar posameznika ali bolje para .... koliko si zaupata in lastita drug drugega, koliko se znata pogovarjat o tem, koliko sta tolerantna drug do drugega ...

In moj odovor: ne, ne bi ga nagnala, če bi me prevaral ... ni to tako pomembno zame, veliko bolj bi me motilo, če bi mi omejeval svobodo - pa nisem še kdaj varala in ne bom - nimam potrebe. Ampak - če bi mi rekel, ne smeš s tem lovekom govoriti, ne smeš tega in tega početi .... bi me to omejevalo in potem res ne vem, ali bi bila zvesta. Ker pa smem delati s sabo, kar želim, pa bom zvesta. 



_____________________________

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:09:14   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi
Če partnerja mika varanje.. naj to prej preveri s svojim partnerjem.. če bo on rekel OK.. potem ni tukaj nobenega problema..

zakaj bi potem to delal za hrbtom.. in po toči zvonil??? vprašaš.. narediš..

Mogoče Tjaži najprej kupi novo kuhinjo.. pa potem ko že stoji, vpraša ženo, če je OK? user posted image


Kuhinja ne zaznava tvojih obcutkov :)
Namrec, skok cez plot ni vedno nacrtovano dejanje. Ko pride med partnerjema do krize, ali ko se pocutis razocaranega, osamljenega, pa npr. gres na pijaco ven z druzbo da se razvedris in srecas tudi nekoga s podobnimi obcutki in nasprotnega spola, pa krene pogovor, pa beseda da besedo, pa se zacneta izpovedovati in tolaziti, pa ti v dolocenem trenutku ob tej osebi dobis varljiv obcutek pripadnosti, zaveznistva, razumevanja... takrat se zgodi, da preostali svet enostavno preneha obstojati. Kot pijanstvo in utapljanje problemov v alkoholu. Zjutraj te pa caka realnost, ki je neznano kam zginila ko si se skrival pred vsem hudim bezec v iluzijo obcutkov ob neki **** osebi.
Mogoce je pa res, da so za razumevanje nekaterih stvari potrebne zivljenjske izkusnje.

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:09:20   
maruškaŠ
V doloceni meri vsekakor zavestno. Vendar to zavestno je tudi kontekstualno, situacijsko, pocutenjsko. Zavestno tudi ni vedno racionalno. Zavestno se odlociti v bolecini, ob izgubi, v pijanstvu ni enako kot zavestno se odlociti o necemu v vsakdanjih, obicajnih okoliscinah.


Seveda odločanje ni vedno v enakih okoliščinah, vedno pa je zavestno. Saj piješ tut zavestno, pa pijan se vsedeš v avto tut zavestno in ko te ustavijo policaji si kaznovan (napihaš), pa mislim, da ne morš ravno zgovarjat, da nisi mogel racionalno razmišljat.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:14:48   
Anonimen
Ojoj, kje smo danes ostali???
Kako daleč smo prišli z debato....??
Ima še vedno glavno besedo Tjaži??

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:19:43   
baguSka
Bravo misek!!!user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:25:35   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ
Kufri čakajo zaradi samospoštovanja, zaradi spoznanja, da te partner ne ceni, ne spoštuje in te lahko na tak način izda.


Iluzija o lastni posebnosti, jaz, jaz in samo jaz... in ce ne bom imela obcutka, da sem naljboljsa za njega, da sem mu najbolj seksi, da se mu dvigne samo ko pomisli na mene, da sem prva, edina in na nevem kaksnem piedestalu, me ne spostuje, me ne ceni, me izda....
Ego, ki stoji sam za sebe, ki je JAZ in je od pozicije MIDVA, pripravljen sprejeti samo tisto, ki hrani njegov JAZ; nerazumevajoc, da brez komponente ega ON ne more obstojati kvalitetna pozicija MIDVA.
Samospostovanje je povsem realno tudi pri borbi za ohranitev zveze, ali se ne spostujes ce se boris za to, da zivljenje prezivis ob cloveku tvojega zivljenja ob tvoji zivljenski ljubezni?

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:27:07   
Taula
Namrec, skok cez plot ni vedno nacrtovano dejanje. Ko pride med partnerjema do krize, ali ko se pocutis razocaranega, osamljenega, pa npr. gres na pijaco ven z druzbo da se razvedris in srecas tudi nekoga s podobnimi obcutki in nasprotnega spola, pa krene pogovor, pa beseda da besedo, pa se zacneta izpovedovati in tolaziti, pa ti v dolocenem trenutku ob tej osebi dobis varljiv obcutek pripadnosti, zaveznistva, razumevanja... takrat se zgodi, da preostali svet enostavno preneha obstojati.


Da temu podležeš, lahko tudi rečeš pomanjkanje zrelosti.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:28:12   
Taula
Samospostovanje je povsem realno tudi pri borbi za ohranitev zveze, ali se ne spostujes ce se boris za to, da zivljenje prezivis ob cloveku tvojega zivljenja ob tvoji zivljenski ljubezni?


Ne se ne, če ti nisi njegova ljubezen življenja. Kaj bi se ti zadovoljila z čim manj? Si ne zaslužiš tega?user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:29:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Misek


Namrec, skok cez plot ni vedno nacrtovano dejanje. Ko pride med partnerjema do krize, ali ko se pocutis razocaranega, osamljenega, pa npr. gres na pijaco ven z druzbo da se razvedris in srecas tudi nekoga s podobnimi obcutki in nasprotnega spola, pa krene pogovor, pa beseda da besedo, pa se zacneta izpovedovati in tolaziti, pa ti v dolocenem trenutku ob tej osebi dobis varljiv obcutek pripadnosti, zaveznistva, razumevanja... takrat se zgodi, da preostali svet enostavno preneha obstojati. Kot pijanstvo in utapljanje problemov v alkoholu. Zjutraj te pa caka realnost, ki je neznano kam zginila ko si se skrival pred vsem hudim bezec v iluzijo obcutkov ob neki **** osebi.
Mogoce je pa res, da so za razumevanje nekaterih stvari potrebne zivljenjske izkusnje.


Ma ni šans.
Če je to v meni, da sem sposobna prevarati partnerja, potem se mi tudi kaj takega res lahko zgodi. Ampak samo zato, ker sem to dejanje dejansko sposobna narediti, oz. verjetno pri svojemu partnerju nekaj pogrešam in iščem drugje...Potem grem raje stran od njega in samska iščem kaj drugega.
Madona, kolikrat sem bila v situaciji ko bi se mi zgoraj opisano lahko zgodilo, pa se nikoli ni, vedno sem se zabremzala, pa ne glede kako lep, seksi,, privlačen itd. je bil moj sogovornik v tistem trenutku. Pa ne glede na to ali sem kaj alkota spila itd. To so samo izgovori. Problem je v temu, da je nekaj med tabo in tvojim partnerjem narobe in potem to iščeš drugje....
In me zgodi se kar naenkrat, saj se ne spotakneš ob njega in na njega padeš, potem zjutraj pa ups, kaj se je zgodilo in v jokuser posted image .

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:29:20   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi
boli šele potem, ko partneja naženeš.. je pa edino prav, saj te bo tak prizadel znova in znova.. ker če partner po naravi ni tak.. nebi tega naredil že v prvem primeru.. pa že MORA to narest..


Od te logike mi kar slabo ratuje. Ce se enkrat napijes si potem alkoholik , ker ce si se enkrat napil se bos spet in spet in spet... Ce se vas moz/zena enkrat napije jo pustite, ker je z alkoholikom tezko ziveti. Mislim no....

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 292
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:30:32   
maruškaŠ
Samospostovanje je povsem realno tudi pri borbi za ohranitev zveze, ali se ne spostujes ce se boris za to, da zivljenje prezivis ob cloveku tvojega zivljenja ob tvoji zivljenski ljubezni?


Ne.
Spoštuješ se, če se boriš za ljubezen svojega življenja, ampak ne proti njemu in njegovim občutkom, medtem ko te on ponižuje user posted image

Pa če ni ljubezen tista, ki ti da tisti občutek, da si zanj posebna, edinstvena in najboljša - potem pa jaz očitno res ne vem več za kaj se pri vsem skupaj gre.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 293
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:32:12   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Taula



Ne se ne, če ti nisi njegova ljubezen življenja. Kaj bi se ti zadovoljila z čim manj? Si ne zaslužiš tega?user posted image


  Ja, ampak .... ne moreš vplivati na to, v koga se boš zaljubila, ali pač? Lahko se zaljubimo v nekoga, ki ta čustva vrača, lahko pa tudi v nekoga, ki jih žal ne .... pa ga zato ( vsaj dokler se ne "odljubiš" ) ne ljubiš nič manj, kajne? To bi bilo full enostavno, počakaš na nekoga, ki boš ljubezen njegovega življenja .... in ko se pojavi, se ( s pritiskom na gumb verjetno ) vanj zaljubiš in to je to ..... žal, življenje ( izkušnje ) naučijo drugače.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:32:19   
maruškaŠ
Od te logike mi kar slabo ratuje. Ce se enkrat napijes si potem alkoholik , ker ce si se enkrat napil se bos spet in spet in spet... Ce se vas moz/zena enkrat napije jo pustite, ker je z alkoholikom tezko ziveti. Mislim no....


Mislim, da če se napiješ ne izdaš partnerja, če greš pa z drugo (drugim) pa ga. Mislim, da ne moremo sesštevati jabk in hrušk.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 295
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:34:16   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Kuhinja ne zaznava tvojih obcutkov :)
Namrec, skok cez plot ni vedno nacrtovano dejanje. Ko pride med partnerjema do krize, ali ko se pocutis razocaranega, osamljenega, pa npr. gres na pijaco ven z druzbo da se razvedris in srecas tudi nekoga s podobnimi obcutki in nasprotnega spola, pa krene pogovor, pa beseda da besedo, pa se zacneta izpovedovati in tolaziti, pa ti v dolocenem trenutku ob tej osebi dobis varljiv obcutek pripadnosti, zaveznistva, razumevanja... takrat se zgodi, da preostali svet enostavno preneha obstojati. Kot pijanstvo in utapljanje problemov v alkoholu. Zjutraj te pa caka realnost, ki je neznano kam zginila ko si se skrival pred vsem hudim bezec v iluzijo obcutkov ob neki **** osebi.
Mogoce je pa res, da so za razumevanje nekaterih stvari potrebne zivljenjske izkusnje.


Ne obstaja tega.. to je v filmu.. nič ne izgine.. ves čas veš kaj delaš.. in kaj temu sledi.. ampak vseeno se odločiš za to..
če veš da bo partner s tem zaključil s tabo.. potem ti za partnerja ni mar.. torej je že v izhodišču napačna zveza..

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:34:29   
maruškaŠ
Ja, ampak .... ne moreš vplivati na to, v koga se boš zaljubila, ali pač? Lahko se zaljubimo v nekoga, ki ta čustva vrača, lahko pa tudi v nekoga, ki jih žal ne .... pa ga zato ( vsaj dokler se ne "odljubiš" ) ne ljubiš nič manj, kajne? To bi bilo full enostavno, počakaš na nekoga, ki boš ljubezen njegovega življenja .... in ko se pojavi, se ( s pritiskom na gumb verjetno ) vanj zaljubiš in to je to ..... žal, življenje ( izkušnje ) naučijo drugače.


Točno tako, ne moreš vplivati na to koga ljubiš, kdaj se zaljubiš in kdaj prenehaš ljubiti.

Lahko pa izbiraš s kom boš in s kom ne delil svojega življenja (ki btw ni tako nizko cenjeno, da bi pustili komurkoli hoditi po nas)

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 297
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:35:19   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi
Jasno.. vedno je pogovor najboljša varianta reševanja.. če se o tem ne moreš pogovorit s partnerjem.. potem nekaj ne štima..


Pri pogojevanju: ce skocis cez plot ni prostora za kakrsno koli posvetovanje ali pogovor s partnerjem. In zato ta nacin pogojevanja ne stima. Kvaliteten partnerski odnos zahteva razumevanje. Ce pa vnaprej ves, da razumevanja ni, temvec samo pogoj, se nimas o cem posvetovati in je nesmiselno nacenjati taksen pogovor.

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 298
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:35:37   
Taula


Ne se ne, če ti nisi njegova ljubezen življenja. Kaj bi se ti zadovoljila z čim manj? Si ne zaslužiš tega?


Ja, ampak .... ne moreš vplivati na to, v koga se boš zaljubila, ali pač? Lahko se zaljubimo v nekoga, ki ta čustva vrača, lahko pa tudi v nekoga, ki jih žal ne .... pa ga zato ( vsaj dokler se ne "odljubiš" ) ne ljubiš nič manj, kajne? To bi bilo full enostavno, počakaš na nekoga, ki boš ljubezen njegovega življenja .... in ko se pojavi, se ( s pritiskom na gumb verjetno ) vanj zaljubiš in to je to ..... žal, življenje ( izkušnje ) naučijo drugače.


Ja samo..če jaz nekoga noro ljubim, on pač mene ne toliko, ne pomeni da moram vse sranje od njega prenašati in upati da ga bo minilo, in da se bo zaljubim vame tako noro kot jaz v njega. Toliko se pa imam rada da ne bo po meni hodil, sem pač raje sama brez njega. Seveda mi je hudo in ne...ljubezen do njega me ne mine kar takoj, ampak če sem sama imam šanso da ga prebolim in da spoznam osebo, ki bo isto čutila kot jaz.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 299
   RE: Ultra tezka/lahka?! uganka
11.5.2007 11:37:00   
Taula
Pa še nekaj..ful žensk in moških tudi, odpusti varanje samo zato ker so sami brez samozavesti in mislijo da boljšega od njega ne bodo našli. Stran jih je biti same, in so raje nesrečni z partnerjem, čeprav mu dejansko nikoli ne odpustijo varanja.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?