|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 10:18:53   
Anonimen
Tako je ponavadi pri meni ob ponedeljkih. Mož gre v službo, midva z otročkom ostaneva sama. In zdi se mi, da moram svet, v katerem živim, ponovno nekako sestaviti.

Čez teden sem večinoma sama z otročkom. Mož dela do večera. Pride domov, vpraša, če je kaj skuhano. Potem gremo ven, čeprav me čaka kup dela. Grem zraven, da "smo vsaj malo skupaj". Zvečer otroka dam spat. Potem počneva vsak po svoje: računalnik, tv, knjige. Kaj je to pogovor, sem že pozabila. Če kakšnega začnem, "težim".

Čez vikend pospravljamo kot nori, vse, kar se je čez teden nabiralo. No, ne vse, moje stvari ostanejo, on pa svoje naredi, jaz sem medtem z otrokom. Bezlamo naokoli kot nori. Vmes gre mož kam "malo zase" s kolesom, zvečer malo ven s prijatelji.

Veliko se kregamo. Karkoli vprašam, predlagam, "težim". Neprestano se kregamo, kdaj bomo šli k njegovim. Mi niso najljubša družba, ker se v 8 letih, kar sva skupaj, še vedno delajo fine pred mano. Tudi jaz njim nisem najljubša izbira. Z enoletnikom delajo tako, kot bi bil še vedno star 3 mesece (hodijo z njim v naročju po stanovanju). Moj mož pa je zadnje čase tako bolestno navezan na svoje, da mi vsak prost trenutek predlaga, da bi šli k njim, s kom od njih na kavo, ali pa da jih bomo povabili k nam.

Vsake toliko časa mi zaradi vsega skupaj prekipi. Sproti tako ne morem rešiti ničesar. To je ponavadi za vikend.

Zdi se mi, da sploh nimam svoje družine. Dopovedujem si, da sem sama kriva, da bi lahko bila bolj prijazna do vseh, bolj ugodila (če se to sploh da) svojemu možu,... pa bi se imeli lepše.

In potem v ponedeljkih pride za mano.

Se to kdaj popravi? Bomo kdaj živeli lepše življenje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 10:25:51   
rainbow
Zagotovo ni najboljša sitaucija oziroma stanje, najbolj zate. Tudi otrok čuti, da s partnerjem nimata v redu odnosa. saj so povsod vzponi in padci, vendar si moraš ti tako narediti, da se boš večinoma počutila dobro, zadovoljno, varno.
Kot prvo je potreben pogovor, ne napad, ampak izraz tvojega počutja. Moj je tudi kdaj trd, ampak treba je vztrajat, drugače bo tvoje razpoloženje prešlo v kaj trajnejšega in to ne bi bilo v redu.
- kaj pa če si ti omisliš kak izhod občasno, kako kavico (če si z MB, to tudi jaz načrtujemuser posted image ), torej solo??
- se ti obeta vrnitev v službo? tudi to bo ena dobra sprememba.
v glavnem, razbit je treba rutino, popestrit si svoje življenje. in partnerju dat vedet, da je tvoje počutje in mnenje ravno tako pomembno kot njegovo.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 10:27:19   
jagoda77
če tako rad preživlja čas pri svojih domačih, naj pa sam gre na obisk, a morate res vsi skupaj tja? naj gre a ne, ti si pa vzemi čas zase

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 10:37:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

če tako rad preživlja čas pri svojih domačih, naj pa sam gre na obisk, a morate res vsi skupaj tja? naj gre a ne, ti si pa vzemi čas zase


Ja... res ne stekam... zakaj bi mogla iz zraven ce nocs.. ?! user posted image

(odgovor članu jagoda77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 10:49:54   
Anonimen
Tjazi in jagoda.  Saj na koncu gremo k njegovim 1x na teden. Vmes se vsak dan skregamo, ker jez pravim, naj gre sam, pa potem poslušam, kako oni vedo, da jih ne maram, pa da oni mene tudi ne marajo, da hočejo samo malega videt. Če grem zraven, nonstop poslušam, da se grdo obnašam.

Rainbow, v službo še ne grem. S kavicami je pa tako. Tudi ko sem sama, razmišljam, kako bi se rada imela lepo z njima. Moja dva sončka sta mi najbolj pomembna. In bodo tudi kavice prijetnejše.

Zdi se mi, da drug iz drugega zadnje leto privabljava samo tisto, ker je v nama grdega. Kam je šlo vse lepo (skupaj sva 8 let), nimam pojma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 11:06:11   
Zahi
Če je tak mamin sinko.. potem naj bo.. naj gre vsak dan k svojim.. ti si pa tisti cajt zapolni s čim drugim.. uživaj user posted image

ker če se kregate samo zaradi staršev.. potem to ni noben problem.. naj gre.. ti pa pojdi kam drugam.. zakaj bi se na silo dobivali če se ne marate..

če je pa problem drugje.. je pa to druga stvar..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 11:06:41   
bskrle
A se vidva čutita?
A si povesta, kaj deLatas čez dan?
Sta pozorna?
A TE IMA RAD?

Pokliči na kak družinski center (Kairos, Bližina, Mir, Betanija) in povprašaj, kaj storiti.
Pogumno!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 12:22:24   
Tonchka
Mogoče moj predlog pri tebi in tvojemu možu ne bo "palil", samo od sebe se NE BO spremenilo nič, kvečjemu take stvari tonejo navzdol. Nič ni narobe če deca pustiš občasno ven športat ali na kakšno pivo s kolegi, te pa razumem, da se počutiš osamljeno, če se noče pogovarjati s tabo in če ti non stop teži s svojo družino. In ne imej občutka krivde, saj to človeka psihično najeda.
Torej, jaz bi naredila takole: Pokliči njegove (recimo mamo in očeta), prosi ju če lahko eno soboto zvečer prideta pomerkat otroka (s tem jima boš dala vedeti da ju upoštevaš in da jima zaupaš, pa še tvojemu se bo fino zdelo), moža pa povabi nekam ven, na kakšno večerjo in tam mu mirno, a odločno povej vse kar si gor napisala. Povej da ga imaš rada, da si želiš večkrat se pogovarjati z njim, bla bla bla, pač vse kar te teži. Jaz mislim da ti bo prisluhnil, če pa ne, pa nevemuser posted image user posted image user posted image user posted image . Iz tega kar ti bo odgovoril, lahko približno sklepaš kaj čuti do tebe.
Njegovo družino boš pač morala vzeti v zakup, probaj iz tega potegniti najboljše.
Vso srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 12:37:41   
kalbo
Čez vikend pospravljamo kot nori, vse, kar se je čez teden nabiralo.


Men pa ni jasno tole. Kaj hudiča masta dva cel vikend pospravljat kot nora, res ne vem. Ko pridem s šihta pojemo, če se nobenemu ne da kuhat gremo na pico, drugače pa s svetlobno hitrostjo ven na zrak. Ko gre mali v posteljo je posoda v 15 minutah v pomivalcu in to je to. V soboto gre eden od naju po zajtrku s tamalim v spodnji štuk na kofe, tadrugi se sprehodi po stanovanju s sesalcem, pomije še WC in kopalnico, da žehto v stroj ob enajstih smo že zunaj, na obisku, bilo kje. V glavnem vajeni smo preživljat čas skupaj. Pogovori so pa spontana zadeva, ki se zgodi, ne gre to kar tko, na ukaz.

Res mi ni jasno, kaj za hudiča mate za pospravljat cele dneve, kje pa piše, da se mora vse sijat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
14.5.2007 12:56:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 12:57:31   
Anonimen
Anonimna,  kot, da bi mojo situacijo opisala do vsake vejice natančno. S tem, da jaz nosim pod srcem še enega otroka. Skoraj vsak dan pomislim na ločitev, ker nisem srečna, ker ne morem več tako. Skoraj vsak dan se skregava, ker ne zmorem vsega. Potem pa mi očita zakaj ne peljem otroka kam k starim staršem. Saj otrok tudi ne more biti non stop pri njih.

Če omenim ločitev mi očita, da sem jaz tista, ki celi čas tudi dela na tem. Res si ne želim ločitve, vendar tudi ne vidim izhoda. Vsak dan je hujše.

Ker mi tudi za seks ni več tako pogosto, mi še s tem teži, pa tudi, ko greva kam na obisk h kolegom,  sitnari, da kao poročeni več ne seksajo itd...

Dopoldne sem mama, čistilka, kuharca, zvečer pa naj bi še bila kurvica v postelji. Vsaj tako se počutim. Moj nič ne kuha, ne čisti, da bi zlikal ali opral perilo - nikoli. Za to so mame, žene. Ko smo samo malo sami, moramo takoj nekam iti na obisk, ven...za na igrišče mu ni ravno, ..eh, kaj čem težit...

In ko mu to povem, je kakšen dan, dva vredu, potem pa enaka pesem naprej. S tem, da mi potem očita, da se samo on mora prilagajati.

Kaj je to počitek? Kaj je to kavica s prijateljico?

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 12:59:23   
Zahi
Pomoje kot je rekel Kalbo.. manj pospravljanja stanovanja.. več pospravljanja veze.. koga brigajo cunje in prah.. pojdite na zrak.. uživajte skupaj.. najamite snažilko user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:07:11   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ker mi tudi za seks ni več tako pogosto, mi še s tem teži, pa tudi, ko greva kam na obisk h kolegom,  sitnari, da kao poročeni več ne seksajo itd...



lahko sexata tud brez sexa.. se razumemo? moški pač to potrebujemo.. in smo tečni če tega doma ni..



Dopoldne sem mama, čistilka, kuharca, zvečer pa naj bi še bila kurvica v postelji. Vsaj tako se počutim. Moj nič ne kuha, ne čisti, da bi zlikal ali opral perilo - nikoli. Za to so mame, žene. Ko smo samo malo sami, moramo takoj nekam iti na obisk, ven...za na igrišče mu ni ravno, ..eh, kaj čem težit...



predenj pride domov odpelji otroka k babici, naroči pico, odpri flašo vina in se sprostita.. zakaj se mora skoz nekaj kuhat, pospravljat, prat ipd.. pusti to.. nikamor ne bo ušlo.. če mu je tok do tega, da bo pospravljeno.. bo pospravil tudi sam.. če pa je pranje in likanje primarna stvar doma.. pol je treba narest spremembo..



In ko mu to povem, je kakšen dan, dva vredu, potem pa enaka pesem naprej. S tem, da mi potem očita, da se samo on mora prilagajati.



beri točko ena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:07:26   
muška
meni se zdi predlog od Unne super, povsem se strinjam, da pokliči njegove starše in naj vama pazita otroka, če ne bosta prišla k vam, pa daj mala dva k njim. Mogoče še boljše, ker bosta potem dlje časa sama. pa ne išči zdaj izgovorov, v stilu, da še nista spala tam, da jih nista navajena,....Vse je 1x prvič! če jim ne bo šlo skupaj, se zmenite, da vaju pokličejo in ju prideta iskat.

Edino z eno stvarjo se ne strinjam in sicer kamor koli že gresta; ali na pijačo, ali na večerjo-jaz bi si privoščila slednje, ne govorit o problemih! Bodi vesela, preseneti ga z " ne teženjem" , ne vem ... vprašaj ga kako je v službi, razloži mu kaj ste delali čez dan, povej mu kkašno anekdoto, ki sta jo ušpičila otroka,...pogovorita se, kam greste na dopust,....

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:10:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...za na igrišče mu ni ravno, ..


Ni mu za na igrisce... Kufri!user posted image   Kaj pa potem pocne? A nc.. nobenga sporta?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:11:04   
Dejča
Obe anonimni, res nista v zavidljivi situaciji, vendar le z jamranjem, ki ga vajina dva nočeta slišati, ne bosta nič dosegli - enkrat zaropotajta tako, da se bodo tresle šipe, da bosta videla, da mislita resno. V stilu - "Če se ne bo nič spremenilo, bomo zaživeli vsak po svoje!" Če tudi na to ne bosta reagirala, potem bo resnično treba razmisliti o nadaljnjem - ločenem - življenju. Saj od njiju že zdaj nimata nič. Otroka pa tudi kdaj lahko pustita babicam, pa gresta sama na kavo. Pa tudi če jih bodo tisto urico ali dve po rokah nosili kot 3- mesečne user posted image .

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:12:43   
muška
Čez vikend pospravljamo kot nori, vse, kar se je čez teden nabiralo.


ah to pospravljanje! jaz recimo pospravljam danes, pa to samo zato, ker sem se pravkar odjavila od izpita. Če se nebi, bi imeli nastlano še najmanj do konca tedna. Pa s tem mislim, dobesedno nastlano! Pa kaj! Ko kdo kaj omeni, češ kakšno je, lahko bi kaj nardila, rečem samo, veš kje je sesalec in krpa za prah! Tudi veš kako se zložijo piskri v stroj, OK s pranjem ne težim nikomur, ker to naredim pis of kake user posted image  , likat pa ne rabi nihče, ker imamo sušilec user posted image  . Cote zložim mimo grede, če ne prej zvečer pred TV.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:13:29   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: unnna

Mogoče moj predlog pri tebi in tvojemu možu ne bo "palil", samo od sebe se NE BO spremenilo nič, kvečjemu take stvari tonejo navzdol. Nič ni narobe če deca pustiš občasno ven športat ali na kakšno pivo s kolegi, te pa razumem, da se počutiš osamljeno, če se noče pogovarjati s tabo in če ti non stop teži s svojo družino. In ne imej občutka krivde, saj to človeka psihično najeda.
Torej, jaz bi naredila takole: Pokliči njegove (recimo mamo in očeta), prosi ju če lahko eno soboto zvečer prideta pomerkat otroka (s tem jima boš dala vedeti da ju upoštevaš in da jima zaupaš, pa še tvojemu se bo fino zdelo), moža pa povabi nekam ven, na kakšno večerjo in tam mu mirno, a odločno povej vse kar si gor napisala. Povej da ga imaš rada, da si želiš večkrat se pogovarjati z njim, bla bla bla, pač vse kar te teži. Jaz mislim da ti bo prisluhnil, če pa ne, pa nevemuser posted image user posted image user posted image user posted image . Iz tega kar ti bo odgovoril, lahko približno sklepaš kaj čuti do tebe.
Njegovo družino boš pač morala vzeti v zakup, probaj iz tega potegniti najboljše.
Vso srečo.


Meni se zdi tale predlog najboljši. Poskusi narediti tako in boš že po njegovi reakciji vedela na čem si.

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:14:29   
iva01
jst se z tem pospravljanjem in pucanjem ne ubadam kaj preveč,oziroma mam vse zrihtan sam tega ne delam celo sobotouser posted image user posted image user posted image ..... pogovori ; ma sej nimata urnika da bi morala imeti določen čas za pogovore, pogovarjata se lahko ko greste skupaj na sprehod, ko se skupaj peljete kam na obisk, pred spanjem, med kosilom,....mislim nevem midva nikol ne rečeva sedaj pa sew greva pogovarjat, ma sej se cele dneve pogovarjama, kaj vidva sta tiho med kosilom, ali pospravljanjem.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:16:58   
Anonimen
predenj pride domov odpelji otroka k babici, naroči pico, odpri flašo vina in se sprostita.. zakaj se mora skoz nekaj kuhat, pospravljat, prat ipd.. pusti to.. nikamor ne bo ušlo.


Seveda ne bo nikamor ušlo. Počakalo bo mene, ko se bo gora vsega nabrala.


lahko sexata tud brez sexa.. se razumemo? moški pač to potrebujemo.. in smo tečni če tega doma ni..


jap, razumem moške potrebe. Saj ženske tudi potrebujemo seks, vendar tudi malo pozornosti, romantike brez namigovanja na seks, pomoči, pogovora, pozornosti...Moški, če se skregamo, lahko gre brez problema v naslednji sekundi seksat, ženska dvomim da katera.


(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:21:04   
Anonimen
Saj, jaz se tudi ne ubadam več s pucanjem, ker res ne zmorem vsega. Samo kaj, ko vsak dan nekdo pride na obisk (ga povabi mož), potem mi je pa nerodno.

Šport? Moj mož ga ne pozna, ker kao nima časa. Samo služba. Sicer sem pa z igriščem mislila na otroško igrišče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:22:08   
iva01
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

predenj pride domov odpelji otroka k babici, naroči pico, odpri flašo vina in se sprostita.. zakaj se mora skoz nekaj kuhat, pospravljat, prat ipd.. pusti to.. nikamor ne bo ušlo.


Seveda ne bo nikamor ušlo. Počakalo bo mene, ko se bo gora vsega nabrala.


lahko sexata tud brez sexa.. se razumemo? moški pač to potrebujemo.. in smo tečni če tega doma ni..


jap, razumem moške potrebe. Saj ženske tudi potrebujemo seks, vendar tudi malo pozornosti, romantike brez namigovanja na seks, pomoči, pogovora, pozornosti...Moški, če se skregamo, lahko gre brez problema v naslednji sekundi seksat, ženska dvomim da katera.


se tud katera najde, ravno na ta način lahk moškega prepričaš v marsikaj, sploh če se mal potrudiš med seksom,bo tudi on zadovoljen in bo sigurn manj zamorjen. In če bo vedel da se boš tud ti za njega potrudila, se bo ćez da prekleto trudil da te nebo v slabo voljo spravljal..... no kakorkoli....vsak ma svoje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:22:33   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Seveda ne bo nikamor ušlo. Počakalo bo mene, ko se bo gora vsega nabrala.



če so ti cunje bolj pomembne kot družina.. pol bo to težko popravit...
naj se naberejo.. pa kaj? če se bosta začela boljše razumet.. bo tudi tukaj manjši problem njemu kaj dvignit in pospravit.. verjemi..

pospravi najprej stvari v vezi.. nato pa cunje in prah..



jap, razumem moške potrebe. Saj ženske tudi potrebujemo seks, vendar tudi malo pozornosti, romantike brez namigovanja na seks, pomoči, pogovora, pozornosti...Moški, če se skregamo, lahko gre brez problema v naslednji sekundi seksat, ženska dvomim da katera.



noben moški ne bo romantičen in pozoren, če bo napet zaradi ne-sexa.. pa ga ti zapelji.. odpri flašo vina.. se uležita na kavč.. boš vidla romantiko iz njega ven.. ne pa začet s kregom.. in pričakovat pozornost in romantiiko..

dvomim da je lahko kak moški romantičen in pozoren naslednjo sekundo po kregu user posted image  torej.. ne začenjaj krega.. spremeni teme na kaj drugega.. vzami si čas za vaju.. in ne za cunje in prah.. to je zadnja stvar..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:35:23   
Anonimen
Mojemu dol visi flaša in svečke. Samo sprazniti se želi. Se potem uleči na kauč in počivati do dnevnika. Da bi se kdaj ponoči vstal, ko mala kliče user posted image user posted image user posted image user posted image , če jo prinesem k nama v posteljo, ker sem že utrujena od šetkanja, se preseli v dnevno sobo, ker ne more spati, saj potem ne more funkcionirati v službi.

Zato vas prosim, ne vi meni o romantiki z moje strani, pa da pustim cunje, pa prah. Tega je že tako toliko, da se ga več ne more nabrati, tudi zaradi moje rizične nosečnosti.  user posted image


(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:40:14   
Anonimen
To so mamini sinčki!!! Mamica je vedno za vse poskrbela, zdaj pa ima to funkcijo žena. Da je lepo zlikano, oprano, skuhano, čisto, da so otroci pridni, se lepo obnašajo, najbolj pametni, da žena da moškemu kdaj ta hoče in kjer hoče - saj noge narazen držat pa ja ni težko. Ali? Ko se pa žena želi pogovoriti, pa je tečna, komplicira...In potem mu naj še romantično večerjo pripravim? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?