|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj si mislim ?
13.5.2007 12:44:43   
Anonimen
Kaj bi si ve misnile, če bi vaš moški vsal, popil kavo, se stuširal in potem reče, da gre z malim malo naokrog potem bo prišel domov mi pustil sineka in se šel vozit s kolesom. Kje sem pa jaz v vsem tem?????
Kadar govorim me sploh ne posluša, lubčka mi ne da sam od sebe, objel me je nazadnje..........se ne spomnim kdaj, seks kaj je že to???
Zdejle mi je pa bila kaplja čez rob kje sem jaz??? Zakaj moram zmeraj jit sama na sprehode ????  Nedelja lep sončen dan ko bi lahko bili skupaj, ko bi šli kot družina skupaj na  sprehod ne on gre sam.
Upam, da ste razumele v čem je problemker ne morem več pisat bolj kot premišlujem o tem bolj jokam

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 13.5.2007 21:42:20 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 12:52:47   
Anonimen
Pa si ga kdaj vprašala,zakaj je tako? Si mu predlagala ali izrazila željo,da si želiš,da greste skupaj na sprehod?Veš moški ne berejo naših želja,zato jim je treba kar povedati.user posted image
Praviš,da ne sexata in da se ne spomniš,kdaj te je zadnjič objel.Moje mnenje je,da je bil današnji primer samo del nečesa kar te muči,da pa se bistvo skriva nekje drugje.Najpametnejše je,da se pogovorita in en drugemu povesta vajine želje in pričakovanja.Vem,da je težko,sploh če se stvari dolgo kopičijo v človeku,zato se je potrebno pogovarjati.Če bi kaj več napisala,bi bilo lažje malo več odgovoriti,saj nas ima več te probleme,da ne najdemo več časa en za drugega.Drži se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 13:00:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Pa si ga kdaj vprašala,zakaj je tako?


Ne vem ce bo kej pomagalo.. ce ga bos kej velik sprasevala... ker pol ti bo se kej druzga reku.. kar te bo spet prizadelo..

Ce zmores.. potem pocakaj..

Vem ja... zgodi se tko.. in mine tud... tko da.. brez prevelike panike..

Cez neki let.. mogoce.. bo pa tebi mal tko ratal.. pa bos hotla bit mal sama.. in te bo on pocakal..

Ce ga na silo prisilis.. da bo s tabo.. skoz.. bo pa tecen.. in se bosta kregala.. Tko pac je!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 13:07:34   
Anonimen
Ja Tjazy a misliš,da moraš samo čakati?S tem,ko ga vprašaš zakaj je tako,ga v nič ne siliš.A ni fer,da ženska ve,zakaj je tako? Jaz zmeraj hočem vedeti,kaj je vzrok čudnega obnašanja osebe,ki je z mano.Rada imam čiste račune.Naj mi pove kar hoče,raje imam resnico,tudi če je boleča,kot pa da je tiho in dela po svoje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 14:13:00   
Magi*
predlagam, da za naslednjo nedeljo naredite plan za kak skupni izlet. in če se boste imeli lepo, bo morda sam od sebe sprevidel, da je v troje lepše. sicer je pa moje načelo odkrit pogovor. to pri nas funkcionira zelo dobro, ker se oba z možem zelo rada pogovarjava.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 14:29:46   
Anonimen
Evo v eni uri je bil z malim nazaj. Vzel kolo in se odpeljal je rekel, da gre na šmarno goro in v tacen. Sem mu rekla, da bi šla tud jaz pa je zavil z očmi in rekel, da gre z kolesom. Pogovorit sem se že poizkušala vendar je ko bob ob steno. Vedno je tiho in ne reče nič se pa take stvari dogajajo že dalj časa. Enostavno živim z popolnim tujcem in tega mi je dosti. Vedno poskrbi, da je njemu luštno sem mu predno je šel predlagala, da gremo na bazen pa ni hotel. Raje gre s kolesom. Vsega imam zadost in me prijemlje, da bi na vratih zamenjala ključavnico, ker to je zame ena sama ljuba zajebancija. Med tednom itak dela po cele dneve in sem sama s sinom ob nedeljah pa ko je edini dan, ki bi lahko bili skupaj pa takole. Naveličana sem njegove egoistike, itak nimam nič od njega. Še tisto, ko seksava enkrat na 3 mesece mu pride v 10 sekundah in mene potem, ko da me ni. In ko ga prosim da naj poskrbi še zame se ustane in gre pod tuš. Jaz enostavno ne morem več!!!

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 14:35:47   
baguSka
Tudi jaz predlagam iskren in odkrit pogovor. Pa niti slucajno ne tak, da mu bos tezila in ocitala, ampak v smislu, da ga povprasas o tem.. Naj ti pomaga, da ga bos razumela. Da bos razumela nastalo situacijo. Ce mimo tebe z dneva v dan hodi, kot da te ni, potem je vec kot ocitno, da so se njegova custva do tebe ohladila.. ni dotikov.. ni pogovorov.. nicesar. To pac nikamor ne pelje. Le h koncu. Zal. Ker on je tisti, ki se je distanciral, ti pa si tista, ki tuhtas, premisljujes in se zres.. in na koncu jokas. Vzami se v roke in ne pusti se mu. Zasluzis si izvedet resnico. Saj je tvoj partner. Ste druzina. In ce on tega ne obravanava tako, potem je cas, da ti pove resnico. Iskreno in brez ovinkarjenja. Povej mu tako, kot si napisala tuki na forumu.. In glej da bos izbrala pravi trenutek.. Bilo je kar nekaj tem ze tuki gor napisanih o tem, kako zaceti pogovor, da moski ni nejevoljen in prizadet in da ti bo resnicno prisluhnil..

Ce ne najdes te teme, se bom potrudila in ti ob priliki se enkrat razlozim.. Ampak sama ga najbolje poznas.. torej bi mogla vedet kako.. na kaksen nacin. Razen seveda v primeru, ce se nikoli se nista pogovarjala user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 14:42:37   
baguSka
Ce si ze veckrat poskusala... in resnicno ne da nic od sebe, bos mogla neki ukrent. Za tvoje dobro!! Ne vem.. preseneti ga s kaksnim vprasanjem, ko ga ne bo pricakoval. Povej mu, da si na sprehodu spoznala precudovitega moskega... Bos vidla njegovo reakcijo. Potem mu razlozi, da tako naprej vec ne gre in da ti seveda ob sebi potrebujes moskega!! In on to ni vec.. Da si zelis da bi bilo, kot vcasih.. da ga rabis, ker je on tvoj moski. Ampak ce ni pripravljen na to vlogo tvojega moskega, da zal nima vec smisla.. vprasaj ga kaj je narobe in da se bos potrudila popravit, kar si narobe naredila, ce karkoli si.. ne vem. Morala se bos pogovorit z njim. Ampak mogoce bo res edina opcija, da si pridobis njegovo pozornost, ce mu reces, da si na sprehodu spoznala drugega moskega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 14:49:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem mu rekla, da bi šla tud jaz pa je zavil z očmi in rekel, da gre z kolesom.


Naslednjič se še ti pelji s kolesom. Če drugega ne, svež zrak in gibanje delata čudeže v razpoloženju. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 14:52:54   
altati
jaz bi pa rekla, da je strašen egoist v vseh ozirih in sama z njim nikakor ne bi želela biti.
ti pa razmisli, kje se vidiš ob njem in kakšna so tvoja čustva...
če čustva ostajajo, bo vsekakor treba kaj konkretno spremeniti.
saj za otroka sta se najbrž skupaj odločila iz ljubezni, a neuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 14:53:35   
Anonimen
Sej bi šla s kolesom pa je problem, ker je mali še premajhen ima komaj 1 leto in nikjer ne zdrži dolgo sploh pa če je treba sedet

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 14:59:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sej bi šla s kolesom pa je problem, ker je mali še premajhen ima komaj 1 leto in nikjer ne zdrži dolgo sploh pa če je treba sedet


Preden rečeš ne, poskusi user posted image .

Otroci so ospupljivo bolj navdušena in (pozitivno) presenetljiva bitja kot smo odrasli.

Drgače pa sem hotela povedati to, da sama poskrbi za pestrost svojega življenja, ker mož po napisanem sodeč verjetno ne bo. Namesto da čakaš njegovih pet minut "dobrovoljnosti" začni živeti. To njemu ne bo pogodu, ker mu takšna kot si, pasivna in doma, pašeš kot rit na srajco. Ampak če želiš živeti lepše, bo treba začeti pri sebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 15:09:52   
Anonimen
Vsak pogovor, ki ga začnem na to temo mi reče, da mu samo težim potem pa ponavadi gleda v računalnik in me poje sploh ne posluša jaz pa govorim, kot bi govorila steni. In ta odnos- brez odnosa vsak dan me bolj razžira. Imam ga zelo rada ampak tole kar se dogaja, ko da bi govorila steni. Pa bi bilo vse drugače če bi me kdaj pa kdaj objel in mi pokazal, da me ima rad bi tudi jaz zamižala in nebi bila tako občutljiva. Ne najdem stika z njim tisočkrat sem mu že povedala, da si želim malo pozornosti malo nežnosti pa je tako kot bi govorila steni
Nočem ga zgubit v takem položaju kot sem zdaj pa tudi ne morem več bit me preveč razjeda. Včasih se mi zdi, da je z mano samo zaradi stanovanja za vse drugo pa mu visi dol

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 15:29:37   
Slončica
Pol pa pejta narazen,to napetost otrok čuti,pa itak kokr pišeš nimaš nobene podpore z njegove strani.Začni se še sama tko egoistično obnašat,vzem malega pa pejta plavat,počitnice načrtuj samo za vaju s sinom,skuhaj,peri...samo za vaju s sinom..in če boš vidla da mu tak način življenja paše ga pač postavi pred vrata.Nima smisla da se sprazni na tebi pol pa ko te J***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 15:36:23   
ona
Moški so res čudna bitja včasihuser posted image
Jaz bi na tvojem mestu,ko ti je rekel,da gre sam z biciklom v sekundi naštimala otroka na kolo in šla z njim,da ne bi mogel it sam.Če pa otrok ne zdrži sedet na biciklu,pa bi ga oba skupaj že nekako umirila in bisvo vsega je,da na koncu lahko ne bi niti kolesarila,ampak bi bili vsi trije skupaj na enem takem izletu...
Ne vem,je za provat..
drugače pa če ne pali pogovor,začni ti bit kot on in mu res začni dajat kajle,kot je že ena rekla,da si naprimer spoznala enega čudovitega tipa,pa da si včeraj šla z enim na kavico in take...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 16:38:15   
trojči
Štirikrat na leto se sprazni vate kot v wc školjko, drugače mu je ljubše, da te ne vidi in sliši, ima te zaradi stanovanja in ti še vedno ne veš, kaj naj si misliš?user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 17:13:04   
Gina
Eni deci pri majhnih otrocih zmrznejo. Enostavno jim je življenje težko, naporno in samo čakajo, da obdobje mine. No, moj bivši je bil kompletno tak, cel moj zdajšnji je na določenem področju bil tak, samo ga je z vsakim otrokovim mesecem bolj držalo, da bi bil soudeležen pri rasti otrok. Vsekakor pa moški rabijo svoj hobi. Brez veze jih je držat zaprte in na silo držat k familiji. Najbrž je že prej športal. Tako se sprošča, tako k sebi pride, tako se nafila. Naredil je nujno zadevo, s ta malim šel malo ven, da ne boš rekla, da nič ne naredi, potem pa si je vzel čas zase. Vem, ko je otrok še majhen, je to obupno grozno. Ampak kot ti je tjazy napisal, itak ne bo nič boljše, če mu boš težila, še bolj bo bežal. Vprašaj ga, kaj mu manjka, kaj si v življenju želi. Po moje bo rekel, da mu manjkaš ti, da nimata več časa en za drugega. Rabi tebe, da se bo nafilal z energijo, da bo sploh lahko vlagal v familijo. Vem, grozn o se sliši, ker najbrž več kot toliko narediti ne moreš, itak si preobremenjena z vsem. Ampak povem ti, to je edina rešitev, da se bo počutil ok in bo lahko spravil v pogon tudi tiste motroje, ki jih je zdaj izklopil. Vzami si čas za njega, povej mu kaj lepega, pohvali ga malo, crkljajta se, malo bližje mu pridi na vseh področjih, pogovarjajta se vse sorte, ne le o otroku, to je tisto, kar vaju bo zbližalo. Pusti otroka malo v varstvu, večkrat. Po moje se počuti tudi on ful zanič in nima pojma, kakšna je rešitev - in verjemi mi, nekateri so res sami nesposobni sploh opazit, da bi oni lahko bili prvi, ki bi reči premaknili, nima smisla se nanj zanašat, da bo sam od sebe kaj izboljšal, žal. Lahko greš sicer v boj na nasilen način, samo po moje bo rezultat še slabši in noben od vaju ne bo zadovoljen. Vprašaj ga, kako se počuti in kaj mu manjka, tako boš vsaj vedela, kaj je z njim, ker tole res ni ok za nikogar. No, jaz bi najprej tako poskusila, preden bi kako drugače.

p.s.: moj je šel tudi danes letet, ampak meni je fajn, ko sem malo sama s ta malim- to je samo stvar dojemanja. Je pa res, da se sicer  veliko z otroki ukvarja in da me je povabil zraven, pa mi ni bilo za iti.

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 18:52:14   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sej bi šla s kolesom pa je problem, ker je mali še premajhen ima komaj 1 leto in nikjer ne zdrži dolgo sploh pa če je treba sedet


Naslednjo nedeljo vstani prva, spij kofe in mu pusti listek, da si se sla peljat na smarno in v tacen s kolesom. Nazaj bos malo pozna, ker si zunaj forme in bo dlje casa trajalo, da to prekolesaris. zazeli mu se obilo zabave z malim in napisi, da upas, da bo kaj dobrega za kosilo, ko se vrnes. In vrni se sele po 4-ti uri in ce bo kaj rekel, brez besed odidi pod tus. Ko se bho spravil seksat, tik preden mu pride zaglumi in se umakni. Ko bo zinil kaj pa jaz, lepo odidi pod tus. Potem mu razlozi, da kako je imel prav, kako pase ko ti pride in takoj skocis pod tus. Ce ne razume besed, mogoce bo dejanja ....

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 19:54:06   
Anonimen
Kaj pa,če je kaj drugega vmes.user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče kakšna ljubica????Ker mnalo mi je sumljivo vse skupaj pri sexu.Da mu pride v desetih sekundah tebe pusti in gre pod tuš.user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče niti nima več volje z tabo sexat.In,ko sexata enkrat na tri mesece kot praviš kateri da pobudo ti ali on?
Probaj mu dat pobudo ti prva malo večkrat pa boš videla kaj bo?Ali bo hotel ali ne?Če nebo potem sem sigurna da ima drugo.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
13.5.2007 21:03:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  nekaj čisto tretjega vmes je, sigurno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kaj naj si mislim ?
13.5.2007 21:39:41   
lelaval
Naslednjo nedeljo vstani prva, spij kofe in mu pusti listek, da si se sla peljat na smarno in v tacen s kolesom. Nazaj bos malo pozna, ker si zunaj forme in bo dlje casa trajalo, da to prekolesaris. zazeli mu se obilo zabave z malim in napisi, da upas, da bo kaj dobrega za kosilo, ko se vrnes. In vrni se sele po 4-ti uri in ce bo kaj rekel, brez besed odidi pod tus. Ko se bho spravil seksat, tik preden mu pride zaglumi in se umakni. Ko bo zinil kaj pa jaz, lepo odidi pod tus. Potem mu razlozi, da kako je imel prav, kako pase ko ti pride in takoj skocis pod tus. Ce ne razume besed, mogoce bo dejanja


Se podpišem pod Mišeka - uporabiš odnos, ki ga ima on sedaj do tebe.
Ampak tudi meni se zdi, da bi lahko bila kakšna ljubica vmes. user posted image  Ne vem, no. Mogoče gre s sinom v nedeljo, da je pač malo z malim (če že cel teden nista skupaj).
Uporabi njegovo taktiko, pa boš videla, kako bo reagiral.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 13.5.2007 21:44:03 >


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kaj naj si mislim ?
13.5.2007 22:06:35   
Anonimen
Ha ha, tale od Misek se mi zdi genialna!user posted image Drugače pa men tud smrdi po ljubici vse skupaj ali pa vsaj po tem, da ga je minila ljubezen. Preveliko ignoranco zganja.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kaj naj si mislim ?
14.5.2007 9:08:28   
muška
user posted image user posted image user posted image  bravo MIšek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
14.5.2007 9:10:06   
Mina1
Naslednjo nedeljo vstani prva, spij kofe in mu pusti listek, da si se sla peljat na smarno in v tacen s kolesom. Nazaj bos malo pozna, ker si zunaj forme in bo dlje casa trajalo, da to prekolesaris. zazeli mu se obilo zabave z malim in napisi, da upas, da bo kaj dobrega za kosilo, ko se vrnes. In vrni se sele po 4-ti uri in ce bo kaj rekel, brez besed odidi pod tus. Ko se bho spravil seksat, tik preden mu pride zaglumi in se umakni. Ko bo zinil kaj pa jaz, lepo odidi pod tus. Potem mu razlozi, da kako je imel prav, kako pase ko ti pride in takoj skocis pod tus. Ce ne razume besed, mogoce bo dejanja ....


user posted image

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: KAJ NAJ SI MISLIM ???
14.5.2007 9:58:33   
Magi*
če je tako, kot pišeš, potem nimaš več kaj čakati. tak odnos se ne bo spremenil. mogoče mu bo kljucnilo v glavo, ko ga boš postavila pred vrata.

jaz osebno s takim partnerjem ne bi vztrajala, pa če bi imela 10 otrok z njim. 

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?