|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:40:52   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mojemu dol visi flaša in svečke. Samo sprazniti se želi. Se potem uleči na kauč in počivati do dnevnika. Da bi se kdaj ponoči vstal, ko mala kliče user posted image user posted image user posted image user posted image , če jo prinesem k nama v posteljo, ker sem že utrujena od šetkanja, se preseli v dnevno sobo, ker ne more spati, saj potem ne more funkcionirati v službi.

Zato vas prosim, ne vi meni o romantiki z moje strani, pa da pustim cunje, pa prah. Tega je že tako toliko, da se ga več ne more nabrati, tudi zaradi moje rizične nosečnosti.  user posted image




če je tak.. si takega izbrala.. verjetno ni ratal tak čez noč.. če pa je.. ga nekaj moti.. mogoče celo pospravljanje.. user posted image

pa mu ti seznani romantiko user posted image .. mogoče je ni vajen.. pa bi mu bla všeč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:41:10   
Anonimen
Ja pa zakaj ga potem preprosto ne deložiraš? Oz. postaviš ultimat: ali bo tako in tako (ker s pogovarjanjem očitno res nikamor ne prideš) ali pa se boš skidal iz mojega stanovanja? Saj zdaj, da bi ostal pri tebi samo zaradi stanovanja je tudi gnilo, ampak vsaj potruditi se bo moral in kaj narediti za to. Samo če se več ne ljubita...ma veš kaj, ti se zorganiziraj, mu pusti otroka ali pa ga daj babici, pokliči freice (upam, da jih imaš), se vpiši na kako telovadbo, v kako društvo, skratka pojdi med ljudi, zaživi na novo, mu vsakodnevno poročaj o novih dogodivščinah, pa ga bo morda ljubosumje spodbudilo, da bo spet zaživel. Ker če pa še to ne, potem pa res bolje, da odide. Saj nimaš nič od njega, razen slabe volje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:42:05   
iva01
Nevem, nekak bosta mogla najti skupno pot, mogoč se morata oba malo spremenit, če je med pogovorom tiho, mu tud povej da te to moti, povej mu da si osamljena in da želiš većkrat v bližini čutiti njegovo prisotnost, in da si pripravljena za boljši odnos tudi ti kaj spremeniti.

< Sporočilo je popravil iva01 -- 14.5.2007 13:45:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:45:32   
Anonimen
pa mu ti seznani romantiko


Sem mu jo že, pa se nič ne zgodi.

Ja pa zakaj ga potem preprosto ne deložiraš? Oz. postaviš ultimat: ali bo tako in tako (ker s pogovarjanjem očitno res nikamor ne prideš) ali pa se boš skidal iz mojega stanovanja?


Sem mu že postavila ultimat in se nič ne zgodi. user posted image

Zakaj ga ne postavim pred vrata? Ker ga kljub vsemu ljubim, user posted image  pa ded.

Sem pa res na tanki nitki, da se odselim, vsak dan bolj. Le pogum moram zbrati.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:53:56   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

če tako rad preživlja čas pri svojih domačih, naj pa sam gre na obisk, a morate res vsi skupaj tja? naj gre a ne, ti si pa vzemi čas zase


Ja... res ne stekam... zakaj bi mogla iz zraven ce nocs.. ?! user posted image



Pri nas je pdobno, enostavno mi ni za tja hodit, čeprav so čist ok. Pa sem dragega začela samega z otrokom pošiljat, če se da vsaj na 14 dni. Tako jo zdaj odpelje k dedku in babici, ki je itak ne prideta sama nikoli pogledat. Jaz pa tiste pol dneva pucam in pospravljam, ali pa grem na sprehod, pogledam kak film ali se 3 ure namakam v kadi.
Tako bi morali biti vsi zadovoljni - on bo videl svoje starše, ti pa ne boš tolk težila.

Ne izogibaj se pogovoru in srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 13:57:01   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Vmes se vsak dan skregamo, ker jez pravim, naj gre sam, pa potem poslušam, kako oni vedo, da jih ne maram, pa da oni mene tudi ne marajo, da hočejo samo malega videt.


Če tvoj partner ne razume, da rabiš nekaj časa zase, potem te ne ceni preveč. Če gre lahko on na bicikel in ven s frendi, potem tudi ti zaslužiš time off. Ni čudno, da se ti zrolauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 14:06:31   
kalbo
Mojemu dol visi flaša in svečke. Samo sprazniti se želi. Se potem uleči na kauč in počivati do dnevnika. Da bi se kdaj ponoči vstal, ko mala kliče , če jo prinesem k nama v posteljo, ker sem že utrujena od šetkanja, se preseli v dnevno sobo, ker ne more spati, saj potem ne more funkcionirati v službi.


No to pa je stvar, ki jo osebno pri sospolu dobesedno preziram. Pa sej sta oba delala otroka. Draga moja, kot si sejala, tako žanješ. Kaj se pa to pravi ne vstat ponoči ko otrok joka, al pa spat v dnevno...halo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 14:47:36   
BLAŽIKA
Popolnoma se strinjam z obema mnenjema od kalba. Samo nekaj še me zanima? Tudi jaz ostajam z mojim otrokom vsak dan sama doma , mož pa pride proti večeru. Vsak dan si doma kaj postorim in porihtam in še posebaj gledam na to da imam v petek vse porihtano v nulo. Vsak dan sem tudi z otrokom sigurno tri ure dopoldan tudi veni in potem gre mala brez problema spat jaz pa vse porihtam in skuham kosilo, da potem, ko pride mož skupaj pojemo in gremo potem lepo ven na zrak in se vrnemo ko je že skoraj čista tema.

Kaj pa ve delate do večera, ko ste same z otroci? A si takrat nič ne porihtate teh gospodinjskih zadev?

Meni namreč na kraj pameti ne pade, da bi moža, ko pride iz službe še buzerirala, da mi mora sesati, likati ali katere druge stvari, mi pa res sam velikokrat tudi kaj pomaga ampak samrad ne da bi jaz njega kaj silila.
Bi imela res slabo vest, da bi še on ko bi prišel iz službe moral doma garati, jaz pa seveda cel dan doma.user posted image


_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 14:57:21   
Dejča
Taki moški niso od danes, so morali biti že prej leni, polni sebe in egoistični. Verjamem, da lahko otrok prinese določene spremembe, toda ta dva deca najbrž tudi prej nista pospravljala in pomagala svojim ženam. Lahko vama napišem le tole - sami sta si ju izbrali - in dvomim, da bi se lahko spremenila. Žal.

< Sporočilo je popravil Dejča -- 14.5.2007 14:58:40 >

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 18:24:48   
Anonimen
Samo to lahko rečem, da bova tudi midva kmalu postala starša in ko vse to tukaj berem me je že kar malo strah kaj bo......
Sicer sedaj hodiva vsak dan na sprehode skupaj, pa tudi dela cele dneve in pride šele zvečer domov, pa že skupaj preučujeva potke za sprehode z vozičkom......ampak, a se res potem s prihodom user posted image  vse tako drastično spremeni na slabše? Ker da se spremeni mi je jasno, isto sigurno ne more ostati, vendar bi to moralo povezati partnerja in ne obratno in iti na bolje......user posted image

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 19:59:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se to kdaj popravi? Bomo kdaj živeli lepše življenje?


Se.

Včasih samo od sebe, če dovolj dolgo čakaš......še lažje pa gre, če sama kaj narediš za to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 21:32:06   
pipipapapu
Neprestano se kregamo, kdaj bomo šli k njegovim.
Moj mož pa je zadnje čase tako bolestno navezan na svoje, da mi vsak prost trenutek predlaga, da bi šli k njim, s kom od njih na kavo, ali pa da jih bomo povabili k nam.

Vsake toliko časa mi zaradi vsega skupaj prekipi.
Zdi se mi, da sploh nimam svoje družine. Dopovedujem si, da sem sama kriva, da bi lahko bila bolj prijazna do vseh, bolj ugodila (če se to sploh da) svojemu možu,... pa bi se imeli lepše.

In potem v ponedeljkih pride za mano.

Se to kdaj popravi? Bomo kdaj živeli lepše življenje?
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


draga anonimna, dostikrat je tudi pri meni tako. je pa res, da po eni strani mu jaz težim in se kregava zaradi tega, po drugi strani pa sama sebi govorim, da bi lahko bila bolj prijazna in potrpežljiva do drugih, predvsem njegovih. a kaj ko ne morem... ko mi kaj ni prav, se mi takoj vidi na faci.
ja, in dostikrat se v ponedeljek tudi jaz sestavljam skupaj.
ugotovila sem, da bo že čas prinesel svoje. s pogovorom ne prideva nikamor, ker se pogovor slej ko prej konča v višjih tonih. 
in do česa sem prišla? da moram biti bolj potrpežljiva, saj bo tudi njega to minilo- upam...
predvsem pa se moram naučiti imeti rada sama sebe (ne mu strežt, kuhat, prat,...), biti zabavna (ne mu težit zakaj spet to in zakaj spet tja...), privlačna (uredi se...), in bo moj dragi počasi prišel do tega, da si bo želel preživeti več časa z mano (če sem pa tako kul oseba!!) in ne s svojo dolgočasno familijo. če mu boš težila bo še pogosteje želel stran od tebe! spremeniš se lahko edino ti in tvoj način razmišljanja in dojemanja stvari! to je pomoje edina varianta, saj se moški žal na ukaz ne spreminjajo!!  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 21:34:34   
pipipapapu
aja,pa še to sem hotela reči: anonimna, pošli ZS če želiš, bova skupaj jamrali ko bo čas za to in se bodrili, ko bo trebauser posted image !

(odgovor članu pipipapapu)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 21:35:34   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: pipipapapu

predvsem pa se moram naučiti imeti rada sama sebe (ne mu strežt, kuhat, prat,...), biti zabavna (ne mu težit zakaj spet to in zakaj spet tja...), privlačna (uredi se...), in bo moj dragi počasi prišel do tega, da si bo želel preživeti več časa z mano (če sem pa tako kul oseba!!) in ne s svojo dolgočasno familijo. če mu boš težila bo še pogosteje želel stran od tebe! spremeniš se lahko edino ti in tvoj način razmišljanja in dojemanja stvari! to je pomoje edina varianta, saj se moški žal na ukaz ne spreminjajo!!  




user posted image user posted image user posted image user posted image  Vredno razmisleka. Vsekakor. user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu pipipapapu)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 22:03:38   
BAMBINA_
No, takole bom rekla. Pri naju se delo nikoli ni delilo na "moško" ali "žensko". Dela pač postori tisti, ki ima čas in voljo. Ampak se pa popolnoma strinjam z Blažiko in je to tudi mene zmotilo.


Čez teden sem večinoma sama z otročkom. Mož dela do večera. Pride domov, vpraša, če je kaj skuhano. Potem gremo ven, čeprav me čaka kup dela.

Oprosti, ampak če sem cel dan doma, moj pa v službi, jasno, da bom pripravila nekaj za pod zob, pa tudi tisti cel kup dela, ki tebe čaka zvečer, opravim že čez dan.


Čez vikend pospravljamo kot nori, vse, kar se je čez teden nabiralo.

Jaz, ki sem tudi trenutno na porodniški, pospravim v petek ali sicer čez teden, da potem ostane čim manj za vikend oz. čimveč časa za skupne trenutke.

Sama sem totalna nasprotnica moškega šovinizma, tega, da moški kao naj ne čistijo, likajo ali kuhajo. Ampak, halo, če sem jaz cele dneve doma, on pa v službi, naj potem zahtevam od njega, da še opravi vsa gospodinjska dela, medtem, ko bom jaz...kaj?... gledala TV user posted image Eh...



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 22:12:56   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

No, takole bom rekla. Pri naju se delo nikoli ni delilo na "moško" ali "žensko". Dela pač postori tisti, ki ima čas in voljo. Ampak se pa popolnoma strinjam z Blažiko in je to tudi mene zmotilo.


Čez teden sem večinoma sama z otročkom. Mož dela do večera. Pride domov, vpraša, če je kaj skuhano. Potem gremo ven, čeprav me čaka kup dela.

Oprosti, ampak če sem cel dan doma, moj pa v službi, jasno, da bom pripravila nekaj za pod zob, pa tudi tisti cel kup dela, ki tebe čaka zvečer, opravim že čez dan.


Čez vikend pospravljamo kot nori, vse, kar se je čez teden nabiralo.

Jaz, ki sem tudi trenutno na porodniški, pospravim v petek ali sicer čez teden, da potem ostane čim manj za vikend oz. čimveč časa za skupne trenutke.

Sama sem totalna nasprotnica moškega šovinizma, tega, da moški kao naj ne čistijo, likajo ali kuhajo. Ampak, halo, če sem jaz cele dneve doma, on pa v službi, naj potem zahtevam od njega, da še opravi vsa gospodinjska dela, medtem, ko bom jaz...kaj?... gledala TV user posted image Eh...





kapo dol, če ti to res vse uspe. jaz poleg moje tamale nisem uspela kaj več naredit, kot da sem skuhala, mogoče še perilo dala prat. nekateri ste pa zgleda bolj sposobni.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Sestavljam se skupaj...
14.5.2007 22:18:31   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
nekateri ste pa zgleda bolj sposobni.

...ali pa so nekateri manj sposobni. user posted image Kakor vzameš.


(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Sestavljam se skupaj...
15.5.2007 1:39:48   
Anonimen
Draga anonimna..

Tudi midva sva se s partnerjem vedno kregala, ker je bil pravi mamin sinček.. user posted image
Vsak dan je želel iti na obisk, jaz pa se nisem želela iz Ptuja vozit v Maribor samo zato, da bi jih on videl... Tudi njegovi so govorili, da jih ne maram.. Zame niso rekli, da me ne marajo ampak prav vidim, da njegovi mami nisem všeč.. Se niti ne sekiram, ker z njegovima bratoma in očetom se super razumemo.. Sicer pa.. Meni sploh ni važno, ali sem všeč njegovim staršem ali ne.. Če me ljubi takšno kot sem, kaj bi se sekirala zaradi njegovih staršev.. Vsak ima svoj okus, vsak človeka sprejme drugače...

No, ko sem zanosila, se je spremenilo vse in je dosti bolj raje z mano, ni več mamin sinček..

Kot vidim, če se želiš z njim pogovoriti, on jemlje v tem smislu, da mu težiš... Najboljše bi bilo, da mu pač poveš.. Da naj sam hodi k staršem, da je nesmiselno tebe zraven jemat.. Naj vzame otroka zraven, ti pa si privošči malce oddiha...

Nevem, zakaj bi moralo biti vsak dan čisto.. Če se prah nabere, se nabere.. Jaz ga ne spučem takoj, ma mi niti ni.. Še sesalec redkokdaj primem v roke.. Pač ko ti je, pospravljaj.. Ko ti ni, pusti za drug dan... Ni treba vedno biti čisto, konec koncev živimo v zraku ki je onesnažen user posted image

Nisi pa ti NIČ kriva, če si drugačna.. Če te je partner tako sprejel, naj se sooči tudi s posledicami.. Nekateri pričakujejo, da se bo oseba spremenila, ampak čez noč spremeniti se ne da!!

Pelji otroka k staršem, al tvojim al njegovim.. Pojdita s partnerjem ven in si privoščita čas SAMO ZASE, za vajino ljubezen.. Vendar ne poskušaj s kao teženjem.. Zabavajta se...

Upam, da bosta čimprej rešila to...

LP


(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Sestavljam se skupaj...
15.5.2007 8:00:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

......ampak, a se res potem s prihodom user posted image  vse tako drastično spremeni na slabše? Ker da se spremeni mi je jasno, isto sigurno ne more ostati, vendar bi to moralo povezati partnerja in ne obratno in iti na bolje......user posted image


Neeeee neeeeee.... dont vori.. :)))

Ostane taksen kot je zdej.. Ce zdaj hodi na sprehode.. bo potem tudi.. samo da z otrokom.. ce zdaj ne hodi... tudi potem ne bo...
Tezko verjamem.. da se kdo osebnostno spremeni.. zaradi otroka.. mogoce za kaksen mesec.. mislim moski... zenske imajo pac hormonske spremembe.. moski pa kar so bili prej.. so tudi zdaj..
Ce moski rece.. da bo karkoli spremenil, POTEM ko pride otrok.. hmmm.. mocno dvomim.. mogoce za mesec.. dva.. ce spremeni prej.. potem je mozno..

Tko da.. kar je zdaj... to bo potem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Sestavljam se skupaj...
15.5.2007 8:02:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Sama sem totalna nasprotnica moškega šovinizma, tega, da moški kao naj ne čistijo, likajo ali kuhajo. Ampak, halo, če sem jaz cele dneve doma, on pa v službi, naj potem zahtevam od njega, da še opravi vsa gospodinjska dela, medtem, ko bom jaz...kaj?... gledala TV user posted image Eh...



Zlo inteligentna punca... to pa morm priznat... :) user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Sestavljam se skupaj...
15.5.2007 8:34:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: srček

......ampak, a se res potem s prihodom user posted image  vse tako drastično spremeni na slabše? Ker da se spremeni mi je jasno, isto sigurno ne more ostati, vendar bi to moralo povezati partnerja in ne obratno in iti na bolje......user posted image


Neeeee neeeeee.... dont vori.. :)))

Ostane taksen kot je zdej.. Ce zdaj hodi na sprehode.. bo potem tudi.. samo da z otrokom.. ce zdaj ne hodi... tudi potem ne bo...
Tezko verjamem.. da se kdo osebnostno spremeni.. zaradi otroka.. mogoce za kaksen mesec.. mislim moski... zenske imajo pac hormonske spremembe.. moski pa kar so bili prej.. so tudi zdaj..
Ce moski rece.. da bo karkoli spremenil, POTEM ko pride otrok.. hmmm.. mocno dvomim.. mogoce za mesec.. dva.. ce spremeni prej.. potem je mozno..

Tko da.. kar je zdaj... to bo potem..


potem je pa moj svetla izjema user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Sestavljam se skupaj...
15.5.2007 8:41:15   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: srček

......ampak, a se res potem s prihodom user posted image  vse tako drastično spremeni na slabše? Ker da se spremeni mi je jasno, isto sigurno ne more ostati, vendar bi to moralo povezati partnerja in ne obratno in iti na bolje......user posted image


Neeeee neeeeee.... dont vori.. :)))

Ostane taksen kot je zdej.. Ce zdaj hodi na sprehode.. bo potem tudi.. samo da z otrokom.. ce zdaj ne hodi... tudi potem ne bo...
Tezko verjamem.. da se kdo osebnostno spremeni.. zaradi otroka.. mogoce za kaksen mesec.. mislim moski... zenske imajo pac hormonske spremembe.. moski pa kar so bili prej.. so tudi zdaj..
Ce moski rece.. da bo karkoli spremenil, POTEM ko pride otrok.. hmmm.. mocno dvomim.. mogoce za mesec.. dva.. ce spremeni prej.. potem je mozno..

Tko da.. kar je zdaj... to bo potem..


potem je pa moj svetla izjema user posted image




noap, moj se mu pridružujeuser posted image  res pa je, da se je nama obema življenje spremenilo, ne le njemu. prej sva oba skupaj bandala, zdaj sva oba (oziroma smo vsi trije) skupaj doma ali pa skupaj bandamo.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Sestavljam se skupaj...
15.5.2007 9:00:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka


potem je pa moj svetla izjema user posted image




A tvoj se je spremenu?? :)))

Eni smo pa ze prej toook doobri... da se nam ni treba.. user posted image user posted image

Ce bi kar-koli spremenili.. bi blo sam slabs.. he he user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Sestavljam se skupaj...
15.5.2007 9:10:24   
Anonimen
ja, zdej ga moram dobesedno v rito brcnit, da gre kdaj s kaksnim frendom na drink...pa se to vedno samo kavo pije hehe...poleg tega je zdej v pranje in obešanje in zlaganje perila v njegovi domeni...pa otročka kopa vedno on...user posted image user posted image  no pa še bi lahko naštevala


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Sestavljam se skupaj...
15.5.2007 9:13:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy


Eni smo pa ze prej toook doobri... da se nam ni treba.. user posted image user posted image

Ce bi kar-koli spremenili.. bi blo sam slabs.. he he user posted image


ou yeah?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?