|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
11.5.2007 12:30:33   
Zamima
Tako kosilo za Zalo se kuha user posted image , upam, da bo rada papcala user posted image  - poročam

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6151
11.5.2007 12:49:31   
majas
Jaz pa sem včeraj cvetačo kupila Kaji, danes pa je nikjer več ni user posted image halo... smo jo kje v trgovini pozabili, a joj joj...
Pa sem ji dala samo jabolko in banano... to pa je kosilo ja...ah...bom ji malo krompirčka kasneje skuhala ko bova tudi midva jedla.

U tudi mi smo že dolgo v športnem delu, tud grizemo tisto držalo in gledamo ven kako se kolo vrti. Jo moram tudi zavezati. Sem lahko odštrikala Aja  user posted image

Zdaj pa take lepe glase spušča ven iz ležalnika...

Uf kako veter piha pri nas, groza...

< Sporočilo je popravil majas -- 11.5.2007 12:51:15 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6152
11.5.2007 13:38:59   
Zamima
proročilo o prvem kuhanem gostem obroku: user posted image

- krompir je bil kot lepilo, zato ji ga nisem dala, nisem nič dodajala samo zmiksala sem ga user posted image  (drugič bo boljše)
- kuhinja - kot bi kuhala za 8 ljudi user posted image
- vse oblekice na Zali so direkt za v stroj vključno z bodijem user posted image
- čas hranjenja - menda sva se tričetrt ure zafrkavali, vmes mi je še rokico potisnila v krožnik in si malo sama zmešala zadeve user posted image
- ajoj,.... groza .... in zdaj bo treba to ponavljat vsak dan user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6153
11.5.2007 14:14:59   
majas
Ja tako to je..pravi packi so user posted image drugič bolje da samo z vilco zmučkaš krompir.
Jaz pa sem si zdaj en jogurt odprla in ne sem ji ga dala malo za probat, joj kako je usta odpirala in migala z nogicami ko pa je bilo tako dobro user posted image

Sem klicala mojo patronažno,ki sem jo imela na morju. Je bila tako vesela...je rekla da toliko misli na naju.
Pa če me je kaka patronažna tukaj obiskala, sem rekla da ne.user posted image .. Zdaj pa mi bo prek mail poslala vse o GH... pa rekla da tudi meseka lahko že dam, kurjega čisto na drobno drobno narezano.
Jaz bi šla nazaj na obalo user posted image user posted image user posted image user posted image tam mi je bilo lepše user posted image user posted image user posted image tako pogrešam. 

Grem zdaj kosila kuhat ker sem žalostna in bi kar jokala.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6154
11.5.2007 14:17:43   
Zamima
jaz sem ji danes dala malo kurjega kuhanega čisto na drobno nasekljano, vendar sem ji ga zmešala z korenčkom in bučko user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6155
11.5.2007 15:50:22   
Nogavica
Joj, kako že vse napredujete z GH. Mi smo še kar pri občasnem koščku banane ali jabolka. Mi je prav bavbav ta GH in se kar malo otepam uvajanja z izgovorom, da še ni pol leta stara user posted image . Saj jutri gremo malo v nabavo, sem dobila denar danes user posted image , pa bomo kupili kako kašico. Pa ono flaško z ročaji za učenje pitja ji bom kupila za čaj/vodo/sok, zdaj ko je bolj vroče in ko pride na vrsto GH, mleko več ne bo dovolj za odžejanje.

Smo šli danes okrog 12h ven, pa smo se po pol ure obrnili in šli domov v senco dreves, ker je bilo nenormalno vroče. Zgleda da bo počasi treba pazit na uro, ko se gre na sprehod.

Moram vam povedat, da se že malo pozna, da pazim pri hrani - je šla skoraj kilca dol v tem tednu, pa prebava se je že malo uredila user posted image .

Naslednji teden pa grem po vsej verjetnosti končno k frizerju. Juhej! Sem že taka pri glavi, da mi je prav nerodno iti mimo salona (je čisto blizu in vozičkam mimo), da me ne bi frizerka videla in nadrla user posted image . V nedeljo sem si kar sama malo s škarjami popravila, kar me je najbolj motilo user posted image , to bo huda, ko bo videla.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6156
11.5.2007 15:52:22   
ircica
očke so čisto v redu, juhuhu!

seveda smo za to informacijo porabili 2,5 ure, pošiljali pa so nas po 3 oddelkih (na koncu pa sm pristali pri ambulanti v forumu). za pregled, ki je trajal 3 minute.

danes sva poskusila breskev. pogoltnil je točno pol žličke, potem pa delal take face, da sem se ustrašila, da se davi s kakim koščkom. kaj bo to dete jedlo???

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6157
11.5.2007 15:54:04   
majas
Evo mi še vedno spimo,jesti pa je pripravljeno za njo.
Midva sva že pojedla zdaj pa hitro pospravit kuhnjo ker dobiva obiske, pride moja cimra iz sr.šole z njenim. user posted image

Nogavica, glede frizerja-pa saj veš-sve na istem user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6158
11.5.2007 16:18:02   
Nogavica
Lana_s, javi se nam kaj user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6159
11.5.2007 16:35:59   
Nogavica
ircica, kaj sta poskusila kupljeno breskovo kašico, ali si mu dala speštano breskev? Si jo prej skuhala? Saj ne, da zdaj ugibam, zakaj mu ni pasala, samo zanima me, ker bi jaz tudi Živi dala za poskusit.

Super, da je z očkami vse v redu user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6160
11.5.2007 20:30:31   
Zamima
Ojla,....

Ircica bravo za Kostjanove (ne vem kako se prav sklanja sory user posted image  ) očke user posted image user posted image

Midve sva danes spet zapravljale user posted image .... pa dobro, no ni sile, sem vse kar sem kupila potrebovala, tako, da ne obžalujem nič user posted image .

Sem pa srečna, ker je z atejom bolje user posted image  user posted image  user posted image  danes je po enem tednu terapij z flašami (brez vode in hrane user posted image ) jedel kosilo in večerjo, za kosilo so najprej v bistvu naredili preizkus kako bo prenesel hrano in sem bila fuuuul vesela, da mu je dobro user posted image  user posted image  user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeej res sem presrečna user posted image

Zali sem kupila ene kocke iz blaga in je navdušena nad njimi jih skoz drži v rokicah in gleda user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6161
11.5.2007 20:38:33   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Punce, ste že slišale za Rdeče noske - Zdravnike klovne? Jaz sem danes prvič, ker sem dobila en mail. Mi je prav malo nerodno user posted image . Ful lepo user posted image . Sem že poslala sms za donacijo.
Če katero zanima, mi naj pošlje mail na ZS, pa ji pošljem.

Slišala sem že, zato te prosim da pošlješ še meni

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6162
11.5.2007 20:49:27   
Aja1
Punce, a je možno da jo po 3 žličkah kuhanega jabolka zvija? Jedla ga je ob 13h. Imamo norišnico. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 6163
11.5.2007 20:54:34   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Punce, a je možno da jo po 3 žličkah kuhanega jabolka zvija? Jedla ga je ob 13h. Imamo norišnico. user posted image user posted image user posted image

Joj Aja1 user posted image  user posted image  user posted image , ne bi vedela .... kaj druga si ji pa še dala, ali samo kuhano jabolko? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6164
11.5.2007 20:58:16   
marella1
Aja: upam,da ni jabolko. Mislim, da ne bi smelo biti, i smo ga tudi poskusili in nismo imeli problemov. Držim pesti, da bo vse u redu

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6165
11.5.2007 20:58:51   
Zamima
tudi jaz mislim, da je od prekuhanega jabolka ne bi smelo zvijati user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 6166
11.5.2007 20:59:31   
ircica
Breskvica je bila sveža, v vrelo vodo sem jo potnkala samo toliko, da sem jo olupila. Mogoče pa res še ni za sveže sadje.

Zamima, bravo za atija. Upam, da sta bila kosilo in večerja dobrauser posted image

Kostja mi je danes polil celo šalco kave po krilu in sebi po hlačah. In tako ujagal cel komplet trenerke in majčke iz Aladina, ker je bil čisto moker. Uspavala pa sva se tričetrt ure. Razvada mala.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6167
11.5.2007 21:00:39   
marella1
Punce, ali ima katera prstne barve? Sem gledala in jih prodajajo samo po 5 v paketu, kar je čisto preveč, saj rabimo samo za odtis v čestitki. Če mi katera proda naj mi napiše na ZS.

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 6168
11.5.2007 21:01:27   
Zamima
ircica baje, da mu je teknilo user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6169
11.5.2007 21:02:52   
Zamima
Glede polite kave user posted image  to je Zala tudi že ušpičila v gostilni ko sem jo držala v rokah, vendar je na srečo šlo vse po mizi, tako, da oblekice niso nič pokasirale stran user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6170
11.5.2007 21:04:23   
Aja1
Zdaj se je končno umirila.
Ne vem, zakaj je bila taka user posted image user posted image  Dala ji nisem čisto nič drugega, razen kuhanega jabolka (3 žličke). Je pa res, da sva z mojim testirala, če bi jo on lahko pripravil do tega, da bi zaspala. Jo je previl, umil, oblekel pižamo, potem sem jo podojila in mu jo dala (je bila že čist fertik - skoraj spala), da bosta podrla kupčka in da jo bo uspaval. Pa se je takoj prebudila, me gledala, se mi smejala,... nekaj minut. Zatem se je začela pa zvijat v njegoven naročju in začela jokat....Zdaj pa ne vem, če je mogoče čutila tale najin test user posted image . No, testirala sva zato, ker imam jutri obletnico valete in bi rada šla....pa kot vse kaže, ne bom mogla it user posted image , ker Neja zaspi samo pri meni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6171
11.5.2007 21:06:43   
Zamima
Ojoj, Aja1 user posted image , kaj pa če jutri priskoči kaka babica na pomoč? Da bi le lahko šla? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6172
11.5.2007 21:10:33   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

... ker Neja zaspi samo pri meni user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je zelo dobro znano user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6173
11.5.2007 21:14:19   
Aja1
Problem je v tem, ker je vajena zaspati samo pri meni. Prve tri mesece je občasno zaspala tudi pri mojmu, ampak od takrat naprej (ko je ni treba več 2 uri nosit po stanovanju) pa zaspi samo pri meni. Zdaj mi je full žal, da je ni moj kdaj uspaval tudi zadnje čase user posted image user posted image user posted image . Moj otrok je totalno navezan name. Saj ni nič čudnega, ko sem pa z njo 24 ur na dan. Zdaj, zadnje 3 mesece (ko se že malo zaveda) ni bila brez mene niti pol ure. Ja, napaka. Me že zdaj skrbi vrtec (če ga sploh dobimo).

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6174
11.5.2007 21:15:00   
Aja1
Zamima user posted image user posted image user posted image  za očeta.
Konstantin user posted image user posted image user posted image  za super učke.

Marella, jaz ti lahko dam malo barve, ki mi je ostala od odtisa dlani in stopal za v knjigico. Je zelena. Javi mi naslov na zs, pa ti bom poslala. No, bom mogla prej še pogledat, če se ni že posušila user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

oš polje
sarar

tisti, ki imate otroke v oš polje- ali ste zadovoljni?

da (50%)

ne (50%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!