Anonimen
|
Hej! Evo razlog zakaj me ni bilo na RR celo večnost, je seveda ta, da so mi popravljali računalnik...bila sem jezan kot , ker je tako dolgo trajalo...sem vas pa zelo pogrešala in se spraševala, kako ste in kaj je novega ...seveda bom potrebovala nekaj časa, da vas preberem in takrat vse pokomentiram... Vsem mesečkom za danes vse naj naj in še za nazaj vsem No mi smo po starem...zdravi smo...spimo boljše...dva dni se mi je samo 2x zbudil in to za par minut...tako, da sem bila kar naspana, danes je bilo malce bolj neprespano, se je pa zbudil 3x...ampak tudi ok...je zelo priden in se skoz pogovarja ter smeji...no včeraj popoldan pa je bil malo siten in se je spet začel sliniti...mislim, da dobivamo tretji zob... Sem ga poskusila dati v hojico in mu je bilo ful všeč...je začel kar nazaj hodit...ampak samo za 3 minute, potem pa ven...bom še počakala... Magični lonček, ne morete verjeti, je osvojil predvčerajšnjem v prvem poskusu... Sedaj je vsak dan v stajici po 30 minut in se ful zaigra....sva pa bila veliko zunaj te dni, držala sva se bolj v senčki, pred hišo na odejici in sva se igrala ter sprehajala našo Rozi (želvo)... Včeraj sem si po zelo dolgem času ogledala en romantičen film in sem bila presrečna...si moram to večkrat privoščit...samo sem bila na koncu že tako zaspana, da sem komaj sledila...je bilo pa kar nekaj (kot v nosečnosti...ampak sedaj je drugače)... Moram povedat še, da je naš škrat ugotovil, da mu zadoščajo samo 4 obroki na dan, in sicer se ob 7ih podojiva, ob 11 jeva sadni obrok, ob 15 jeva zelenjavo in ob 19 mlečno kašico ter dojenje...ponoči pa še dva obroka (bolj pije)... Poskusila sva malo melone, zadnjič je pa najbrž res imel flekce od navadnega jogurta... Povejte mi, a date že grah? Toliko zaenkrat o nas....kaj več pa kasneje, ko bo še čas... LP
|