Anonimen
|
Evo me...spet....preživeli prelep dan...s soncem obsijan in družinski...smo bili cel dan zunaj, mali skoz priden...zdaj je pa zaspal...SAM...vendar z malo jokcanja in stokcanja... vseeno...pa upam, da bomo dobro spali... Zamima lep avatar...pa hvalabogu, da je z atijem boljše...upam, da bo kmalu čisto ok... Muziko ste super popale gor... babe Majas, a ima dragi kaj muc muc...meni je ponoče tako vroče, da spim samo v modrcu in boksarcah... Malinčica, meni bi bilo tudi ful , če bi izgubila prstan (sem ga tudi dobila ob rojstvu Vala od dragega in je vgravirano)...znorim...upam, da najdeš... Jagode....mmmm...ful bi jih pa nekako ne upam, ker tudi sama dobim kakšen flek od njih.... Grah...sem našla v paparici, da je komaj po 9 mesecu...torej bomo počakali... Krfjolca, kaj si pa jedla....upam, da si že boljše... Naš tudi stoji kot čep...ga držim nazaj, ampak se tako razpizdi, da ga dam malo na noge, da je lahko važen...sedi pa kot pribit... Čufte....kje si bila pa prej ircica...jaz jih imam tako rada, pa naredim tako nagravžne...fuj... Jaz sem bila pa v 7 mesecih dvakrat zvečer zunaj in je bil moj sam z malim...pa je bilo vedno vse ok...imam v planu za naslednji vikend iti s kolegico malo ven...pa bo moj lahko malo sam in bosta imela moški večer...če pa ne bo za, bom pa rekla, da grem v Lj. na BB še enkrat.... itak da bo za.... Glede GH...ja ful kompiciramo...naši starši pol toliko niso komplicirali se mi zdi...jaz sem mu tudi že dala gluten, sicer nevede (bil je v Frutolinu), pa upam, da ne bo nič narobe...po navadnem jogurtu je imel malo flekcev, tako da mislim, da to odpade za en čas....drugače pa imava s škratom lepo razporejene obroke...zjutraj ob 7 dojenje, ob 11 sadje, ob 15 zelenjava ob 19 kašica (mlečna) in dojenje...a nisem to že napisala? Torej ste vse v tvjih...jaz pa malo poslušam BB...kje bo pa eurosong...na kterem programu... Moj dedec pa spi...torej spita oba moja dedca... Ste pa res čveke, vam morem povedat... LP
|