Arabela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika frrr, uživaj še zame! jaz bi tudi šla na morje, ojej. pa ne grem:) kar se tiče oblačenja: jaz že cel čas oblačim tako, da je boljše, da ga malo zebe, kot da mu je prevroče. je po meni, ga kr vidim, kak mu kuha, če je preveč oblečen. zvečer je včasih čisto moker, pa ima samo pleničko in bombažno pižamico brez stopal. seveda ni pokrit večino noči. samo v bodiju ga pa skor ne upam dat spat. samo bo treba, ker naše stanovanje se zdaj greje, shladilo se bo pa nekje septembra...mansarda, 6.štuk:( danes sem ga imela v tankih hlačkah , bodiju brez rokavov in tanki majčki z dolgimi, ki sem mu jih zavihala gor. in sem imela slabo vest. sicer je bilo 27 stopinj, pa pihalo je. ostale so imele otroke v jopicah, nekateri še v štrampčkih (žabicah oziroma kakorkoli temu rečete). da ga dam v kratke, me bojo dali v cajtnge... ne vem no, počasi bo treba... sem mu na sprehodu dala zokne dol, pa je dal noge na obroč v vozičku, pa prste skupaj in narazen. se mu je ful dopadlo, ker mu je pihalo:) Naša je včeraj tudi ponosno razkazvala svoja bedrca in kolena, ker si je ves čas hlačke gor vlekla in zoknčke dol... Sem pa kar nekaj vozekov videla, kjer so bili otroci še pokriti z zimsko vrečo. .. drugi ekstrem pa je ta, da imajo pa nekatere vozeke brez strehe, brez kapic, pa potem sonce žge na uboge male buče.. Jaz mojo malo vedno skušam zavarovati pred soncem, pa ima vseeno že rjava lička in rokice...