Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, če pridno raste in se razvija. Seveda me je kar pošteno strah, sploh po vseh teh zgodbah o srčku, ki je nehal biti. tako da sem nekaj časa celo razmišljala, da več ne bi takih stvari brala. V 1. in 2.
se mi vse to ni niti sanjalo, da lahko srček tudi neha biti, ker je bilo na začetku vedno vse OK. Včasih je bolje, da čim manj veš o teh stvareh, si potem bolj sproščen. Ko pa enkrat doživiš, kaj žalostnega, potem pa je okrog tebe vedno več takšnih ali drugačnih žalostnih usod.
noseča sem 8t 5/7, UZ mere odgovarjajo 8t 4/7, PDP 20.12.2007.
.
fino zmasiral in zdaj je malo bolje.
Jaz sem iz Gorenjskega konca, pa prisegam na Lj, v Kr so zelo skopi kar se protibolečinskih sredstev tiče
! Slabosti nimam!
in še zmeraj imam kar nekaj belega izcedka, kot sem ga imela na začetku! Punce, ne smemo slabo študirati,je pa res, da tudi mene stisne pri
ko berem o izgubljeni pikici!
Sem mogla iti mal si očke nahranit!
To mi ravno ne diši najbolj. No, saj čez čas bom verjetno lahko šla tudi na kakšen sprehod, upam. Danes zjutraj me je od strahu kar stiskalo v želodcu. Tudi jaz ne maram teh žalostnih zgodb o prenehanju bitja