Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
še ni va tako male ali pač
že 7 mesecev. Ker celiakije je res malo.... 
Sadje pa sploh ni problema.
. Sem pač napisala svoje mnenje, sem že tudi enega otroka gor stepla, če se že na laičnost sklicuješ
.
mlade jih ima ponavadi ogromno...iskali smo Rozi, seveda spet neuspešno...sem nastavila vodo, mogoče pride...
, da so ji danes naredili splav, ker se plod ni razvijal...to je že njen tretji splav (1. v 12 tednu ali manj, 2. v 7,5 mesecu in tretji danes v 6 ali 7 tednu)...sem čisto na tleh in si srčno želim, da bi sedajle stala ob strani in ji ponudila ramo...tako mi je hudo, ker vem kako si je želela tega otroka...saj ima enega, starega 4 leta, tako da vsaj nekaj ima...vendar to ni to...nazadnje (decembra 2006 so ji naredili splav, ker je bila punčka mrtva) je bila ful vesela, da bo punčka, sedaj ji je bilo vseeno kaj bo, samo da bo...pa ni nič...joj, kako zdrži takšen pritisk...tako se mi smili, da se ne da opisati...
ni hudo in da čuva mamico....