|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  264 265 [266] 267 268   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
15.5.2007 22:12:56   
atanja
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: majas

O mi pa že veselo papamo nogice da kar joj user posted image

ja Zala tudi, palec na nogici ji je v največji užitek user posted image

user posted image

user posted image

Pri nas pa niso dobre samo njegove nogice ampak so zanimive tudi nogice od sosedeuser posted image user posted image user posted image . Sploh je ni hotu gledat v obrazek.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6626
16.5.2007 8:30:20   
ema79
samo čekiram če bom prva

Življenje je lepo....

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6627
16.5.2007 8:30:35   
ema79
jeeeejjjj!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 6628
16.5.2007 8:35:37   
MALINČICA
dOBRO JUTRO!
Ups, črke!
Včeraj je naš škrat namesto ob osmih zaspal ob pol desetih zvečer...pa sem mislila, da bo malo potegnil zjutraj, ja you wish...

Včeraj je pojedel celo tamalo kašico od frutka breskev-rižuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Maj!!!!

Moram pa danes eno goro perila zložit-samo zložit, ker likam že oooolgo več ne!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6629
16.5.2007 8:37:46   
ema79
no, danes je pa naša spala od osmih pa do sedmih zjutraj. Ni hotla flaše, ko sem šla jst spat in ne ponoči, ko sem ji mogla sam dudo popravit! Juhuhu!

ne vem, kaj bomo danes počeli, ko je tak grdo, pa še tolk se je ohladilo!

A se vi že kej s kolesom vozite? Mi tole že prakticiramo cel teden zvečer gremo za 20 min na kolo, pa mala ful uživa. Mava tak sedežek, ku se da spredaj, da ma lepo pregled, da ni treba v rito gledat. Gor ji dava sončna očala, da ji veterček ne piha v oči.Prvič smo šli brez očal, pa kr ni znala dihat.user posted image

Včeraj sm tudi probali skutko in ji je bla ful všeč, ona bi kr še, jst pa si nisem upala dat še eno. Sem kuplaa te od Ljubljanskih mlekarn,podobne kot Frugzverge(najbrž nisem prov napisala), sam da so te cenejše! Reakcije ni bilo, tako, da danes dobi malo več! 

Sem ji pa včeraj tudi skuhala brezjajčne makarončke in paradižnikovo polivko pa ji ni všeč.

< Sporočilo je popravil ema79 -- 16.5.2007 8:39:09 >

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 6630
16.5.2007 8:39:12   
Anonimen
Samo na hitro, dokler ne dam škrata spat...sem komaj našla en kabel, da splezam na RR...

Spali kar ok...točno ob 6.55 sem pogledala na uro in si rekla...takle čas pred 7 meseci je pa škrat ravno ven prišel in zajokal...kako čas beži...

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6631
16.5.2007 8:42:51   
Anonimen
user posted image  Čestitke za 7 mesecev, Val in Barby84! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6632
16.5.2007 8:53:30   
Aja1
jutro...medalje zame danes ni...ste si jih že razdelile. user posted image  No, pa saj itak imam največ zlatih jaz user posted image  (pa jih raje ne bi imela).

Spanje -kot je navada pri nas - ne bom jamrala, ker nič ne pomaga.

Čestitke Kaji in Špeli za pol svečke in Valu za 7 mesecev! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6633
16.5.2007 8:53:59   
Anonimen
Midve bova danes prvikrat poskusile korenčka! Zaenkrat pridno papca ( no do zdaj le jabolka ). Komaj čakam, da ji bom lahko ponudila kako bolj konkretno porcijo in ne le 2 ali 3 žličke.

Popoldan pa imamo posvetovalnico.

< Sporočilo je popravil MucaMaca -- 16.5.2007 8:55:28 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6634
16.5.2007 8:54:11   
Aja1
Pri nas spet dežuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6635
16.5.2007 8:56:09   
Aja1
Punce, katerega korenčka date user posted image ....tistega navadnega ali baby (tistega majhnega)? Jaz sem ji 1x dala navadnega in  jo je zvijalo user posted image . Koliko časa pa kuhate? Mogoče sem ga pa premalo skuhala user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6636
16.5.2007 8:57:30   
Anonimen
Pri nas pa (še) ne dežuje.

Sej mora malo zemljo namočit, drugače bo šlo vse v maloro.

Punce, a ve kaj rade gledate Razočarane gospodinje? (Men so zel všeč. Si z neta dol sprot vlečem nove epizode 3.sezone.)

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6637
16.5.2007 9:00:48   
ema79
val vse najboljše za sedem mesecev!

jst ji dam navadnega korenčka, čist na tenko narežem na kolobarje in kuham petnajst minut, pa je še ni zvijalo!

Razočarane gopodinje sem pa že pogledala tretjo sezono, trenutno sem tudi že pogledala 21 del druge sezone Bega iz zapora in zdeej si jih moram še dol povlečt.

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6638
16.5.2007 9:15:32   
Anonimen
Kaja in Špela, vse najboljše za 6 mesecev! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 6639
16.5.2007 9:32:32   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

user posted image

user posted image

Pri nas pa niso dobre samo njegove nogice ampak so zanimive tudi nogice od sosedeuser posted image user posted image user posted image . Sploh je ni hotu gledat v obrazek.

Haha zdaj sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image  Kaaaak so dobri tile naši user posted image ,... pa kako so že veliki user posted image  user posted image  sem ravno včeraj razmišljala kako je pol leta minilo user posted image , imam občutek, da še malo pa bojo na faksu user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6640
16.5.2007 9:33:21   
Zamima
pri nas se celo sonček kaže user posted image  user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6641
16.5.2007 9:35:33   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Punce, katerega korenčka date user posted image ....tistega navadnega ali baby (tistega majhnega)? Jaz sem ji 1x dala navadnega in  jo je zvijalo user posted image . Koliko časa pa kuhate? Mogoče sem ga pa premalo skuhala user posted image

Jaz sem dala tavelikega user posted image  še zdaj se spomnim kako sem bila smešna ko sem ga kupovala v povrtnini, sem rekla, da naj mi pokaže kakšno korenje imajo user posted image  - bokve kaj si je misla zakaj ga rabim user posted image  user posted image  no in takrat sem kupila 2 korenčka (tavelika) in 1 bučko user posted image .

Probaj z Baby korenčkom Aja user posted image , Zala ga niti ni dosti pojedla takrat, tako, da nimam pojma, če bi jo zvijalo po tavelikem user posted image .
Probaj ji dat kaki 2 žlički baby korenčka.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6642
16.5.2007 9:35:39   
Anonimen
Ja 7 mesecev je že mimo...kako čas hitro beži...jaooo...

Škrat je zaspal v petih minutah...sva pa malo pospravljala, ker pride moja sis in da bo imela kam stopit....prej je pa v hojici skakal par minut in sem šla samo v kuhinjo po krpo, da m izo pobrišem (2 minuti) in mi je v tem času prišel iz ene strani dnevne na drugo stran (pa je precej velika dnevna) in začel trgati rožo...

Me je skoraj kap....moram sedaj vse pospravit, kar je pri tleh, ker je tak firbec, kot mami...mu je pa hojica ful všeč, ampak ga ne upam dolgo notri pustit...v stajici se pa tudi ful rad igra...zdaj je začel biti malo samostojen...

Punce predloge, kam se naj gremo kopat....notri mora biti prijetno toplo, voda primerna user posted image , da ni cenovni šok...pa da ni na drugem koncu Slo...pa mali bazenčki, pa po možnosti, da v soboto ne bo gužve...user posted image  mam fajne zahteve, ne...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6643
16.5.2007 9:37:27   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Dajte mi pomagat. Naš fant se takole postavlja že ene dva tedna, pa ne vem če mu lahko pustim take finte...ali bi bilo boljše, da ga premaknem, ko je tako. Samo se skuz na trebušček obrača, pa skoz to dela al pa na kolena, pa še vsest se poskuša.
Se bojim za nogice in hrbteničko...

user posted image

Opa, akrobat mali user posted image .

Jaz sem mnenja, da dokler sam tole dela si ne more škodovat, saj po moje sam čuti koliko lahko oz. kako dolgo se lahko obdrži tako, razen jaz bi se bala, da bi padel na glavico naprej user posted image .

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6644
16.5.2007 9:39:16   
Zamima
Barby ti je Podčetrtek predaleč? Tam je kar lepo v Termah Olimje, ni predrago, pa še lepo je za sprehajat se user posted image  odzunaj.

< Sporočilo je popravil Zamima -- 16.5.2007 9:40:08 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6645
16.5.2007 9:39:52   
krfjolca
Jutro punce!
Val, vse najboljše!

Spanje ... spet bolj malo ...

Jaz sem zdajle skuhala cel lonec kašice - jabolka. Sem po kozarčkih popakirala, pa v skrinjo. Zraven sem skuhala še par suhih sliv, pa sem jih tudi spasirala posebej in zamrznila po žličkah - če bo kdaj zaprt. Pa še kompotovo vodo (ful rad to pije) sem shranila, nekaj v termosko, nekaj v skrinjo. Za nekaj časa bo. Enostavno nimam časa vsak dan kuhat po en jabuk, pa po en jabuk, s frutki ga pa nočem filat. Pa še ful sem dobila eko jabolk, in jih je bilo treba porabit, ker ful hitreje zgnijejo kot navadna - 100x prešpricana user posted image .

To soboto pa res šibamo v Avstrijo. Upam, da ne bo še kdo umrl user posted image ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6646
16.5.2007 9:45:00   
Anonimen
2. VESELI NOVICI:

1. Našli Rozi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2. Z Valovim pradedijem je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6647
16.5.2007 9:46:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

2. VESELI NOVICI:

1. Našli Rozi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2. Z Valovim pradedijem je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

Super, super, super! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6648
16.5.2007 9:46:48   
ircica
kostja sporoča, da je hruškova kašica boljša od mame. mama je malo užaljena. 

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6649
16.5.2007 9:47:32   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

kostja sporoča, da je hruškova kašica boljša od mame. mama je malo užaljena. 

Kaj si pa pričakovala? user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  264 265 [266] 267 268   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  264 265 [266] 267 268   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Letošnji dopust
Miška2006

Kje si boste privoščili letošnji dopust?

morje-SLO (14%)

morje-tujina (56%)

hribi (5%)

toplice (6%)

drugo (4%)

si ga ne bom privoščil (15%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!