urška76
|
Ojla čveke! Sem mislila mal za nazaj prebrat, pa sem se komaj čez to, kar ste včeraj in danes napisale prebila. Vidim, da ma kar nekaj novn+mberk težave z boleznimi (no ne novembrk, ampak njihovih bližnjih). Vsem vam pošiljam en velik , in držim pesti za vse, da se stanje popravi. Aja, našo Špelo je tud po korenju navijalo. Potem ji ga pakakih 14 dni nisem dala, zdej ji ga pa zmešam z jabolčkom in je vse ok. Trkam. Pa bučko tud z jabolkom zmešam, ji je tok njami. Včeri sem ji morala še ekstra dozico pogret, da je pojedla. Mislim, da bo imela kmalu en obrok goste hrane. . Mami se bo pa počasi spravila k hujšanju. Sem si zadala cilj, da moram do septembra shujšat za pet kg. Ni velik, sam kaj ko se težko odpovem sladkemu . Pa mali mi ne pusti, da bi peš po stopnicah hodila. Bi šla včasih, ko smo vsi4-je jest peš gor, pa Miha kar histeričen rata. Pa ne vem česa ga je tako strah. Sem zadnjič probala, da bi šel z mano, pa ni šans. Če sem pa sama s Špelo, pa ne morem vozička po stopnicah vlečt. Mah bo že. Sej, zdej ko bo spet vroče, mi ne bo pasal tok jest, pa bodo šli tud kg prej dol. Tko, zdej pa še mal po forumu pokukat, predno se mala zbudi.
|