|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
17.5.2007 6:54:50   
Anonimen
Aja1 in njen user posted image  čestitke za obletnico poroke...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6726
17.5.2007 7:05:19   
Anonimen
In zdaj naj pa sama čvekam? Ziher ste vse tako fajn spale, jaz reva pa takšne podočnjake, da jih po tleh za sabo vlečem...zgleda, da je bila včeraj pri vas vseh prazna luna, danes se je pa pri nas ustavila....in sedaj sem takšna, kot bi me avtobus povozil, in to poln...

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6727
17.5.2007 7:12:19   
Anonimen
Aja1, čestitke za obletnico poroke! user posted image  Naj bo dan čimlepši... pa dobro opravite v Laškem!

Tudi Ana se je že pred 7. zbudila. Pa ponoči dvakrat ali trikrat, sej ne vem točno, sem bila preveč zaspana, da bi lahko štela. user posted image

Midve bova danes papcale jabolka s korenčkom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6728
17.5.2007 7:14:39   
Anonimen
Midva pa Hippovo borovničko, ker bova zunaj jedla, ker greva z eno oktoberko na pijačo...za kosilo pa krompirček in bučka...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6729
17.5.2007 7:17:08   
Anonimen
Vidva pa že pridno jesta user posted image , midve z Ano sva še čisto na začetku. No počasi se daleč pride. user posted image

Meni so včeraj pri pediatrinji rekli, da naj ji ne dajem hrušk. user posted image  Seveda imam v hladilniku prav kašico s hruškami. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6730
17.5.2007 7:21:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Vidva pa že pridno jesta user posted image , midve z Ano sva še čisto na začetku. No počasi se daleč pride. user posted image

Meni so včeraj pri pediatrinji rekli, da naj ji ne dajem hrušk. user posted image  Seveda imam v hladilniku prav kašico s hruškami. user posted image

Ja midva jeva že skoraj vse...no od sadja in zelenjave, razen jagod, kivija, paradižnika....imava 2 obroka GH na dan in 2x dojenje + ponoči...
sicer sva pa en mesec starejša...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6731
17.5.2007 8:04:10   
MALINČICA
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Sicer pa jaz telim novembrkam nič ne verjamem, pomojem si totalno izmišljujejo user posted image ... Internet vse prenese, hehe. Pa čeprav imajo slikovni material - vse se da zmontirat. Grem stavit, da ima Maj od MALINČICE en štrik okoli pasu, pa ga je na strop privezala, da izgleda kot da je na vseh štirih. user posted image user posted image

user posted image

Evo, pa ste ne dobile!!!
Ne, ampak res sem malo skeptična glede tega, se mi zdi še malo premajhen za take podvige. Je pa res, da smo ležalnik čisto ukinili, ker sploh ni želel bit več v njem, smo ga kar prodali.user posted image In sva dosti, skoraj ves čas na postelji ali pa na telovadni blazini, tako da če se prevrže, ne pade na trdo.
Postal je pa fuuuuul aktiven, skoz mora bit v gibanju, le tu in tam mi ga uspe prepričat, da je zraven v vozičku in da pospravim kuhinjo, posesam... Skouz se mu želi nekaj dogajat.
Sej prav, naj raste in se razvija...

Aja, veselo obletnico!!!Evo, lani tak čas, sta bila še sama oz. zsamo z Nejo v trebuščku, danes pa je z vama že polletna punčica. Lepo, ne???

Maj pa se sedaj muči z enim velikim kartonom, na katerem so narisani Telebajski in prav z veseljem trga narazen, po moje ne bo nek fan.

Glede goste hrane pa smo mi tako...lih en majhen frutek nam je uspelo pojesti, pri vseh "home made" kašicah, se mi je od žalosti skoraj razjokal in res s težavo pogoltnil par žličk. Sem bila prav vesela, da ni bruhal, ko pa se je tako pačil zraven!
Zizo pa si kar sam postreže, če ležim na boku. Kar preko majice bi rad.
Mah, bomo že.

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 17.5.2007 8:16:24 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6732
17.5.2007 8:17:21   
Aja1
jutro...
Hvala za čestitke. Zgleda, da je Neja mislila, da hočem celo noč feštati user posted image . Zbudili smo se 9x user posted image  - spali skoraj nič. No, moj je veselo drnjohal, jaz sem pa nekako takšna, kot Barby - kot bi me povozil avtobus (tudi poln). Zgleda, da nam res samo 1x na pol leta pripada dobra noč  user posted image user posted image user posted image

Zdaj se bomo pa počasi odpravili v Laško. Moramo bit tam ob 11h. No, Neja je že sitna, ker je zaspana...ja, bo naporen dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6733
17.5.2007 8:21:13   
Aja1
Malinčica, mi smo na istem z GH. Samo Frutek ji je šel, ostalo pa bolj tako-tako. Sem pa brala, da so Fructalove kašice res kvalitetne in narejene iz bio jabolk.
Neja je tudi nora na zizo...samo, kaj, ko je danes ponoči visela non stop gor in so čist prazne...me je čist pomolzla. ne vem, kako bomo danes jedli oz. kaj user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6734
17.5.2007 8:27:33   
MALINČICA
Eh, saj bo, malo več vode popij. Meni se potem hitro spet napolnijo. Včasih moram prav pazit, da zvečer ne popijem dosti, ker potem ponoči točim in imam vse mokro-samo malega pogledam, če spi, pa mi kar začne tečt.

Glede kašic, kaj jaz vem, mi sploh ni všeč, da ima rad te kupljene-no, rad, edino, kar je  jedel brez kremženja in kar sam odpiral usta.
Drugače pa, tudi sadje, ki ga mi kupimo ni lih čist naravno, polno škropiv in gwenetske predelave, tako da....
Bo že, če ne prej, bo pač jedel ko bo večji. Dokler ima tako polna lička in debele nogice, se sploh ne mislim sekirat glede GH, počasi bomo že uvedli.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6735
17.5.2007 8:34:35   
Aja1
Ja, Malinčica, jaz se tudi ne sekiram glede te GH. Zgleda, da ji ziza zadostuje. Pa dokler lepo prodobiva na teži, je sploh ne mislim silit s hrano. Te kupljene kašice pa ima rada najbrž zato, ker so sladke in čisto gladke. Naša se je prav davila z jabolkom, ker ni bil čisto gladek.

Neposredna povezava do sporočila: 6736
17.5.2007 8:44:03   
Anonimen
Ana spi, jaz pa za računalnikom. Ja kje drugje pa?! Sem pravi net freak. user posted image

Pošiljam slike na DM, se jih je kar nekaj nabralo. Ma ja sej fotk ni nikoli preveč, sploh pa od luštkanih, srčkanih pupik in fantičev. user posted image

Aja1, katero obletnico pa imata? Midva sva imela 10.maja 2.obletnico.user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6737
17.5.2007 8:46:01   
Aja1
Midva imava pa prvo.

Čestitke tudi vama za nazaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6738
17.5.2007 9:06:58   
atanja
ma dej vse mi je zbrisal!!!!!!!!!!!!!
Mi smo spali vredi sam je hotu vstat že ob 5h pa sem ga prepričala za eno uro. sam kaj k bi jaz še. NE vem zakaj ne spi dalj. Jaz zjuti komaj vstanem ne vem kaj je to.
Zdaj pa eno velko šeflo kavice. Jaz sem mu oa dala marelico hruško frutek pa ga je full rad jedu takoda bom danes to skuhala mu. Zdele bo pa dobil čokoladno kašico k se z vodo zmeša.

Aja  ČESTITIKE!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6739
17.5.2007 9:08:07   
Anonimen
Hvala, hvala.

Moj me je ful lepo presenetil, s Swarovski ogrlico. user posted image  Jaz pa njega z otroškim sesalnikom. user posted image  Sem ga skoz hecala, da mu bom nekaj praktičnega kupila in najbrž sesalec, pol je pa bil glih v BC v akciji pa sem ga takoj kupila. Sva se fino nasmejala ob izmenjavi daril. user posted image  Pa še en CD sem mu zraven kupila. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6740
17.5.2007 9:24:26   
max81
ojla
včeraj se nisem nič oglasila, sem vas samo na hitrco prebrala, sem bla čist iz sebeZakaj? Imeli smo posvetovalnico in sem bila čisto fertik ko sem dala user posted image  na vago in ugotovim, da se mala ni čisto nič poredila, zrasla pa je za 3,5cm, no saj nekaj.......ne gre mi v glavo, mala skoz visi na joški, pa zmaže en dva tri cel tavelik frutek, kg pa od nikoder, pa tudi joka skoraj  nič in noč prespi celo tud po 12 ur.......P mi je svetovala naj kupim Aptamil2, jaz seveda sem jo ubogala, na srečo sem vzela vrečke in ne tistega, ki je zapakiran v škatli......ker se je naša miška odličila, da po flaški ne bo pila.......punce prosim svetujte mi kaj naj naredim, ker sem čisto obupana,

Aja  vse naj naj za obletnico in dobro uštimejte v Laškem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6741
17.5.2007 9:34:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

jutro...
Hvala za čestitke. Zgleda, da je Neja mislila, da hočem celo noč feštati user posted image . Zbudili smo se 9x user posted image  - spali skoraj nič. No, moj je veselo drnjohal, jaz sem pa nekako takšna, kot Barby - kot bi me povozil avtobus (tudi poln). Zgleda, da nam res samo 1x na pol leta pripada dobra noč  user posted image user posted image user posted image

Zdaj se bomo pa počasi odpravili v Laško. Moramo bit tam ob 11h. No, Neja je že sitna, ker je zaspana...ja, bo naporen dan user posted image user posted image user posted image

Aja1 no saj veš...enkrat bodo tudi najini otroci ponoči dali mir...če ne prej, ko bodo šli v disko....po kateri poti pa greste v laško? če greste slučajno mimo nas....zdaj sta najbrž že šla...

Midva sva zdaj spala eno uro in pol pa je ful pasalo...

Čestitke tudi vama MucaMaca...ti, ti, pa si bila kar tiho...

Pri nas pa ne bo nobenih obletnic....vsaj zgleda tako...se sploh ne moreva nič zmenit...user posted image

Max81 ne se s tem obremenjevat...če je dobre volje in srečna in ji nič ne manjka ter je, potem nimaš skrbi...saj veš, koliko so user posted image  aktivni in to pokurijo....saj bo...samo ne obremenjuj se, ker potem ti bo še mlekeca zman jkalo...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6742
17.5.2007 9:35:47   
Anonimen
Max81, jaz ti svetovati pravzaprav ne znam, a ker je toliko zrasla in praviš, da je zadovoljna in da sicer rada je, pa tudi zdrava je, ne more bit nič narobe. Vsaj po mojem. user posted image  

Mogoče bodo druge punce znale kaj več povedati.

user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 6743
17.5.2007 9:40:59   
Anonimen
Max, drugače pa so banane prejcej redilne...pa še kaj se najde...APtamil pa mislim, da ni potreben, sploh če ga noče piti...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6744
17.5.2007 9:42:39   
Anonimen
A ima mogoče katera od Aje številko...da bi jo poklicala kje gre v Laško, pa če bo imela čas za en kofetek kje...ker je najbrž že šla in ne pride več na RR...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6745
17.5.2007 10:04:24   
MALINČICA
max81, včasih pride do tega, da otroci nekaj časa ne pridobivajo na teži. Največje pridobivanje na teži je prve tre mesece, potem se pri šestih mesecih nekje zaustavi oz. gre počasneje naprej. Sej če gledaš, da imajo naši šestmesecniki nekje 8kg, enoletniki pa 11kg...
Po moje ne rabiš skrbet, edino, če tvoja punčka zgleda suhceno, ne vem koliko kg ima. Poskusi j raje kake kašice dat, ki se zmešakp z adaptiranim mlekom, mogoče bo to raje jedla, če že samega mleka noče...

Je pa to čisto laično mnenje...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6746
17.5.2007 10:07:58   
Anonimen
Pokakanček previt, sedaj pa grize in okuša mizo...bo treba kaj pojest...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 6747
17.5.2007 10:11:00   
Zamima
Punce po Novembru nas bojo spet prestavljali tuakj na forumu? ? user posted image  user posted image  Na čvekanje o naših otrocih? user posted image  
Jaz bi kar tuka ostala, mi je tako lepo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6748
17.5.2007 10:12:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Punce po Novembru nas bojo spet prestavljali tuakj na forumu? ? user posted image  user posted image  Na čvekanje o naših otrocih? user posted image  
Jaz bi kar tuka ostala, mi je tako lepo user posted image

Se pač ne bomo dale in bomo vztrajale tu....ok? user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 6749
17.5.2007 10:13:49   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ojla
včeraj se nisem nič oglasila, sem vas samo na hitrco prebrala, sem bla čist iz sebeZakaj? Imeli smo posvetovalnico in sem bila čisto fertik ko sem dala user posted image  na vago in ugotovim, da se mala ni čisto nič poredila, zrasla pa je za 3,5cm, no saj nekaj.......ne gre mi v glavo, mala skoz visi na joški, pa zmaže en dva tri cel tavelik frutek, kg pa od nikoder, pa tudi joka skoraj  nič in noč prespi celo tud po 12 ur.......P mi je svetovala naj kupim Aptamil2, jaz seveda sem jo ubogala, na srečo sem vzela vrečke in ne tistega, ki je zapakiran v škatli......ker se je naša miška odličila, da po flaški ne bo pila.......punce prosim svetujte mi kaj naj naredim, ker sem čisto obupana,

Aja  vse naj naj za obletnico in dobro uštimejte v Laškem

Max81 moja raste kot konoplja, in je suhcana, zdaj konec maja imava spet pregled pa bomo videli, kaj bojo rekli user posted image  ampak jaz je ne morem pitat kot purana poje koliko poje, ko ni lačna noče jest, pa da delaš zraven ne vem kaj, v usta ji pa tud ne mislim tiščat user posted image
Sicer pa moja mami pravi, da sem bila jaz ista user posted image , ona se je jokala zraven mene, ker nisem hotla jest, je misla, da bom umrla user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 6750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  268 269 [270] 271 272   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Zanositev
Allstar

Koliko časa ste potrebovale za zanositev?

zgodilo se je "po nesreči" (20%)

1 mesec (23%)

2-3 mesece (15%)

4-6 mesecev (11%)

6-12 mesecev (9%)

več kot eno leto (22%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!