MALINČICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Sicer pa jaz telim novembrkam nič ne verjamem, pomojem si totalno izmišljujejo ... Internet vse prenese, hehe. Pa čeprav imajo slikovni material - vse se da zmontirat. Grem stavit, da ima Maj od MALINČICE en štrik okoli pasu, pa ga je na strop privezala, da izgleda kot da je na vseh štirih. Evo, pa ste ne dobile!!! Ne, ampak res sem malo skeptična glede tega, se mi zdi še malo premajhen za take podvige. Je pa res, da smo ležalnik čisto ukinili, ker sploh ni želel bit več v njem, smo ga kar prodali. In sva dosti, skoraj ves čas na postelji ali pa na telovadni blazini, tako da če se prevrže, ne pade na trdo. Postal je pa fuuuuul aktiven, skoz mora bit v gibanju, le tu in tam mi ga uspe prepričat, da je zraven v vozičku in da pospravim kuhinjo, posesam... Skouz se mu želi nekaj dogajat. Sej prav, naj raste in se razvija... Aja, veselo obletnico!!!Evo, lani tak čas, sta bila še sama oz. zsamo z Nejo v trebuščku, danes pa je z vama že polletna punčica. Lepo, ne??? Maj pa se sedaj muči z enim velikim kartonom, na katerem so narisani Telebajski in prav z veseljem trga narazen, po moje ne bo nek fan. Glede goste hrane pa smo mi tako...lih en majhen frutek nam je uspelo pojesti, pri vseh "home made" kašicah, se mi je od žalosti skoraj razjokal in res s težavo pogoltnil par žličk. Sem bila prav vesela, da ni bruhal, ko pa se je tako pačil zraven! Zizo pa si kar sam postreže, če ležim na boku. Kar preko majice bi rad. Mah, bomo že.
< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 17.5.2007 8:16:24 >
|