Nogavica
|
Aja1, čestitke za obletnico, MucaMaca, tebi prav tako za nazaj ! max81, jaz ti ne znam nič druga svetovat kot to, da se ne obremenjuj preveč. Lahko pa povprašaš Tanč na MON-u. Jaz sem se že večkrat obrnila k njej za nasvet. Pa kar redno spremljam tisti forum, ker vedno kaj koristnega izvem. Jaz sem pa zdaj malo z žabo dremala, ker se je zbudila že ob 6.30h in sem bila čisto adijo. No, ob 9h sva obe zaspali, ona še zdaj nadaljuje. GH - mi tudi samo poskušamo. Kupljene kašice še ji nisem dala, pa imam par Hippovih kozarčkov doma, ki sem jih dobila za darilo. Bomo jih pojedli, ko bomo čisto zares začeli z GH, ker se mi zdaj zdi škoda jih odpirat zato, da bo dve žlički pojedla . Drugače je pa tudi Živa čisto nora na joško. Če leživa skupaj kar naenkrat začne praskat in udarjat po majici, da jih dam ven . Najhujša je zjutraj, ko v dveh urah, preden spet zaspi, je kakih 3x . Pa ji nočem dat toliko, ampak ona začne pizdit. Čez dan pa različno, navadno na 2-3 ure. Danes ji bom prvič poskusila dat kuhan korenček.