|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
21.5.2007 21:56:42   
**Petra**
Čer!

Po kratkem in polno zasedenem vikendu, zopet z vami user posted image user posted image user posted image

V soboto sva šla z Nikom malo v šoping in sva zapravljala evrčkeuser posted image . Šla sva v CE v H&M, pa sem lih razmišljala, ko sem že šla od doma, če je mogoče katera iz CE....user posted image user posted image V nedeljo pa smo šli na kopanje... mali je užival 100 na uro. Bom prlimala kako fotko, morm jih še s fotoap. dat dol...

Drugače pa vidim, da niste lih ne vem kok zgovorneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7026
21.5.2007 21:58:18   
Zamima
Večer,...

Uh, kako je že pozno user posted image , sem morala malo jezo spihat tam na čvekanju, zdaj sem pa spet OK user posted image . Za koliko časa user posted image .

Zali je tako pridno zaspala, da nisem mogla verjet user posted image , Pa sama se je na bok obrnila user posted image . user posted image
Barby to je moj začasen avatar user posted image .
Majas, Kaja je prava šoferka user posted image  bravo! Lepa rutica user posted image .

Drugače je pa prišel danes ata iz bolnice, zdaj bomo pa doktorirali iz dietne prehrane in bomo imeli vsi lepe manekenske postave - nič več maščob user posted image ... user posted image

Da ne pozabim, čestitike za vse 6- mesečnike za nazaj in naprej in tudi za 7- mesečnike, če je že kateri user posted image .

Zdaj grem pa en lahki jogurt pojest pa en sendvič z lahkimi piščančjimi prsi user posted image  (ja, samo take imamo v hladilniku user posted image )

lahko noč

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7027
21.5.2007 22:13:37   
majas
**petra** jaz sem bila v soboto v celju ... smo šli v Laško k striu na roj.dan... a joj...

zamima dober tek!  In super da je ati končno doma!

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7028
21.5.2007 22:38:24   
**Petra**
Maja user posted image user posted image user posted image pa kdaj drugič.

Zamima, super, da je ati doma in da mu je boljše. Jah, sej je poletje tuki, bote pa babnce šlang hodile naokoluser posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7029
21.5.2007 22:56:11   
**Petra**
Maja danes pa samo midve strašive po RR user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da je to znak, da je treba počasi it v pančevouser posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 7030
22.5.2007 7:15:00   
max81
dobro jutro, no danes sem pa jest na 1. mestuuser posted image

čez  vikend smo imeli pestro, v soboto sva šla z user posted image  na rojstni dan h kolegu, user posted image  pa sva pustila pri moji mamici in je bla ful pridna......je zaspala že ob pol osmih......v nedeljo pa smo spet praznovali 3 rojstne dneve in smo naredili kr piknik pri nas doma, zadnji gostje so se spokali dan šele ob 20.30 jest sem bla že čist hin, sem bla že zlo zgodaj pokonc pa še torto sem mogla narest, pa gibanico spečt, ja dobr da je bla miška tko pridna, da sem vse to lahko spacala skup.....user posted image user posted image user posted image jazuser posted image

tko miška piška je prvo rundo nafutrana in je zaspala nazaj, mati pa namesto da bi to izkoristla za pospravljane raje sedi za računalnikomuser posted image

punce rabim en nasvet, P mi je svetovala naj ji dam adaptirano mleko, ampak naša punči se je odločila, da ne bo in ne bo pila po flaš

no tko babe, upam, da se kmalu kera zbudi, da mal počvekamo

lp

Neposredna povezava do sporočila: 7031
22.5.2007 8:17:33   
Anonimen
Zbudili smo se dvakrat...ampak to ni hvaljenje (da ne bo danes slabše)...sedaj se igra v stajici in se krega s knjigico...bo šel kmalu spat, pa vas preberem...

Z ramo je boljše...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7032
22.5.2007 8:22:27   
krfjolca
Max81, poskusi če bo pila na slamico, včasih imajo to raje, ali pa direkt iz kozarčka. Lahko pa jo tudi poskusiš pretentat, pa jo pristaviš k prsim in ji vmes poturiš cucelj (Aventovi so zelo trdi, mogoče bi poskusila s kako drugo flaško - NUK ali Tommee Tippee).

Mi smo spet kar spali. Sicer smo imeli od 12h do 1h fešto, ampak sva bitko dobila midva user posted image . Ni dobil flaše. Je jokal - ne pa tulil - bolj tečnaril, se je videlo, da izsiljuje, ker je utihnil, če naju je slišal in prav poslušal, če misliva priti tja ali ne. Ko naju ni bilo, je spet začel navijat. Pa sva izmenično hodila božat in prigovarjat, nazadnje je sicer dragi popustil in ga dvignil iz posteljice. Ampak glavno, da je zaspal nazaj brez mleka. user posted image Kaj sva kruta user posted image .

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 22.5.2007 8:26:16 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7033
22.5.2007 9:05:51   
Aja1
jutro.

Mi smo imeli tudi dobro noč (2x smo se zbudili user posted image user posted image user posted image ). Zdaj pa sedim pred računalnikom, pijem kapučno in jem piškote...sem že skoraj pol Domačice pojedla user posted image  user posted image

zamima, super, da je oče doma user posted image

Krfjolca...si pa kruta...ubogi Anže je moral lačen spat user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7034
22.5.2007 9:33:23   
Anonimen
Aja1 user posted image  za spanje... še takšnih noči, a ne?

Zamima user posted image  za atija, da je doma, pa upam, da bo sedaj vse ok...user posted image

Petra WB...še se kaj oglasi...

Krfjolca...ti, ti mami, kaj mučiš Anžetkota...user posted image

Max81, ti si imela pa res naporen vikend...sedaj pa odmaraj malo...ampak res mi ne potegne...najprej so ful vsiljevali dojenje (vse porodnišnice, babice, dohtarji, vsi, vsi...), sedaj pa sem zasledila, da ful veliko pediatrov teži, da naj dajejo adaptirano mleko...če se ti ne redi, poskusi z GH...začni uvajati (če že ne uvajaš) sadne kašice, ki so precej redilne pa kakšen rižolino, frutolino in te finte...vmes pa se še naprej dojite...ne vem, to je samo moje mnenje in me kar malo pogreje, ko kakšen P reče za adaptirano mleko...user posted image  držim pesti, da vama uspe...

Midva sva bila že na sprehodu, je bilo prav prijetno...je začel mahat, pa ploska pa ful se afna...je mojo teto v roko ugriznil (čisto malo), ker je rekla, a Val pa še nima zobkov, ne...pa ji je kar pokazal...user posted image  samo upam, da mu ne bo prišlo v navado, da bo grizel...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7035
22.5.2007 9:34:15   
Anonimen
Kam ste spet vse pobegnile?user posted image

Punce, povprečje smo si pokvarile...bo treba malce več čvekat...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7036
22.5.2007 9:36:37   
Anonimen
6 mesecev:
ŽIVA user posted image (nogavica)
ZARA user posted image (melita 73)

Vse najboljše za pol svečke...user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 7037
22.5.2007 9:43:03   
Aja1
Čestitke Živi in Zari za pol svečke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7038
22.5.2007 9:47:46   
majas

Živi in Zari  user posted image za pol svečke!!!  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7039
22.5.2007 9:48:20   
Anonimen
Jaz sem pa dobila paket iz Pikapolonice...bazenček in paviljonček...sem ful vesela, sedaj pa čakam, da bo dovolj toplo, da ga postavim in dam škrata notri...

Da vam povem kaj mi je danes naredil...sem zlagala perilo in škrat se je igral v stajici...pa nesem perilo v spalnico in pridem nazaj, škrat pa stoji v stajici in se drži za rob pa se mi smeji...me je skoraj kap...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7040
22.5.2007 9:50:40   
Anonimen
Pa da še to povem, da se naš škrat dela norce iz mojih jošk...ko mu dam jest (to je bilo danes zjutraj ob 7ih) je začel kar pljuvat v njih in se stran obračat...pa včeraj me je dvakrat ugriznil...mu zgleda ne paše več...bo menda kar nehal...jaz bi pa tako rada, da še pri meni je, da se lahko crkljava...a mislite, da če bo nehal zizat, da bo ponoči spal?...če misli že nehat, naj potem vsaj ponoči začne spat...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7041
22.5.2007 9:50:52   
majas
Jutro!
Barby imaš prav..sploh več nismo noben čveke...nam boš pobegnila ne včeraj zvečer je bilo res tako zatišje na RR da kar joj... še samo midva z **petro**sva nekaj vstrajale gor pa še potem sve pobegnile pančat.

Mi smo se tudi samo 1X zbudili tako da zgleda da ml.kašica pri nas deluje! Kaja spi, jaz pa sem že dala  user posted image   ...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7042
22.5.2007 9:51:42   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Jaz sem pa dobila paket iz Pikapolonice...bazenček in paviljonček...sem ful vesela, sedaj pa čakam, da bo dovolj toplo, da ga postavim in dam škrata notri...

Da vam povem kaj mi je danes naredil...sem zlagala perilo in škrat se je igral v stajici...pa nesem perilo v spalnico in pridem nazaj, škrat pa stoji v stajici in se drži za rob pa se mi smeji...me je skoraj kap...

LP

Uuuu vstale se je user posted image Val!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7043
22.5.2007 9:54:37   
majas

Pa da še to povem, da se naš škrat dela norce iz mojih jošk...ko mu dam jest (to je bilo danes zjutraj ob 7ih) je začel kar pljuvat v njih in se stran obračat...pa včeraj me je dvakrat ugriznil...mu zgleda ne paše več...bo menda kar nehal...jaz bi pa tako rada, da še pri meni je, da se lahko crkljava...a mislite, da če bo nehal zizat, da bo ponoči spal?...če misli že nehat, naj potem vsaj ponoči začne spat...user posted image

LP

Bogica ti..joj jaz si tudi tako želim da me nebi grizla..bomo videli!
Joj ravno včeraj sem se z eno pogovarjala... dojila je do 2.leta! Zdaj sta nehali in komaj po 2.letih spijo celo noč. In to je baje zaradi dojenja user posted image zdaj pa ko se več ne dojita pa spita.
Meni je to res čudno, ampak očitno je res! Ampak jaz zaradi tega pa res ne bo nehala dojiti! Se bomo pa zbujali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7044
22.5.2007 10:24:57   
majas
No pa spet nikjer nobene.. Vsem...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7045
22.5.2007 10:39:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

LP

Bogica ti..joj jaz si tudi tako želim da me nebi grizla..bomo videli!
Joj ravno včeraj sem se z eno pogovarjala... dojila je do 2.leta! Zdaj sta nehali in komaj po 2.letih spijo celo noč. In to je baje zaradi dojenja user posted image zdaj pa ko se več ne dojita pa spita.
Meni je to res čudno, ampak očitno je res! Ampak jaz zaradi tega pa res ne bo nehala dojiti! Se bomo pa zbujali user posted image

Tudi jaz bi rada še po enem letu dojila, ampak če bo sam nehal, kaj mu naj....itak sem navajena da se zbujam...se bom pač do takrat ko bo še hotel jesti zbujala...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7046
22.5.2007 10:39:40   
Anonimen
O sole mio....user posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7047
22.5.2007 10:56:43   
majas

O sole mio....user posted image

Lp

aaaaaa ... tudi jaz ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7048
22.5.2007 11:01:10   
majas
Štajerke... ve katera... user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1548480

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7049
22.5.2007 11:23:40   
Anonimen
Čestitke za 6 mesecev, Živa in Zara! user posted image user posted image user posted image

Pozdravljene, punce! Kam ste se vse poskrile?

Jaz še kar notri vztrajam, ven grem  na dan le za par minutk, pa me začne takoj alergija mučit pa hitro spet nazaj v hišo. Je precej tečno, ko ne morem it na sončeka. Še dobr, da moja mami potem popoldne in zvečer zunaj pohajkuje z Ano, da se vsaj ona zaužije malo svežega zraka.

Jutri imam pa  brzdej! user posted image  

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Spolni odnosi
binyy

Koliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?

od 30 do 60 min (93%)

od 60 do 90 min (4%)

od 90 do 120 min (2%)

več kot 120 min (1%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!