ircica
|
Hu, naporen dan... Kostja je spal 3x po 15 minut in ves dan smo bili zdoma. Pri babici sem se z mamo učila za strokovnega, Kostja pa je skoz hotel biti pri meni. Se mi zdi, da je tudi on na poti v to fazo oklepanja, čeprav ga zaenkrat neznanih še ni strah. Je pa kriza, ker hoče biti pri meni ali me videt. Se je pač naposlušal o financiranju izobraževanja danes Bili smo še na obisku in je dobil polno ponošenih cotik, strašno ljubkih. Zdaj pa sem v zadregi, ker ne poznam protokola. A si moram zapomnit, kaj smo dobili in zadeve nepoflekane vrnit ali jih hranit, dokler nimajo naslednjega otroka ali potujejo naprej? Sestro sem komot vprašala, kaj hoče nazaj in česa ne, sama sem to, kar hočem še imet, pač shranim, ostalo pa gre, tu pa ne vem in mi je nerodno vprašat. Se vidi, kako nisem navajena sprejemat daril Eh, Nogavica, žal mi je, da tvoja tašča očitno dvojno vidi, če se ji zdi tako lepa punčka klobasasta. Povej ji, da dobrih ljudi mora biti dosti. Imam pa jaz res srečo, da polovico tega, kar pove ena babica, ne razumem in se mi posledično ni treba z njo pogovarjat.
|