|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
19.5.2007 9:16:32   
majas
Jutro!
Mi smo pa danes lepo spali...sem včeraj bila z njo ves čas ko je hotela zasapati-okli 18ih pa sem se raje igrala z njo , šal ven, počela vragolije, potem sve se ob 19.30 kopale, in  je šla komaj ob 20.30 spat. In je pomagalo ker je spala do 4ih, sem ji dala dudo in sve prvič jedle ob 5.30 user posted image in malo prej zlezle iz postelje, pa čeprav sve že od 8ih pokoncu.

Ja Aja1 na vrhu jo še morem, ampak nimam pravih škarjic pa ji je malo ostalo in jo bo v nedeljo prijatelj ki ej frizer postrigel. Me je že kregal-kaj to sama delam user posted image pa rekel da se pred nim letom ne sme trižti takih malih. Ja pa kaj še. Je rekel tudi ko sem bila noseča da se 2M pred porodom ne sem barvati in 6M po če dojim. veš da... to ma on neke svoje čudne user posted image

Kaja se igra v stajici... jaz pa grem kavico skuhat pa pecivo spečt.
Gremo danes  v Laško k stricu na roj.dan...bi morali biti že ob 1ih tam ker bodo roštiljali in kot zakleto mora moj danes do 2eh delati. Sem tako jezna...grrr...
Ja sem mu pa kupila novo Gillette Fusion, pa peno in gel za britje. A joj je že to bilo da glava peče. Pa če nisem vedela kaj naj drugega. user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6876
19.5.2007 9:19:55   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Spali od 21.45h-7.30h.

Važička user posted image  

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6877
19.5.2007 9:26:32   
majas
Joj kaj sem včeraj pozabila povedat. Sem ravno nekaj pospravljala pa je bila Kaja sitna pa sem ju dala mojemu, ko je igral igrice..in mu ves čas težila naj se gre tja igrat z njo, ne pa jo ima v naročju in z njo igra igrice in potem Kaja joka.
No in kar na 1X zruži...seveda z eno roko je igal igrice z drugo pa Kajo in tamala se mu je nagnila naprej in je z čelom udarila točno v rob mize, je tako začela jokat, je imela kar notri od mize a sem dala hitro led in se danes še čisto malo plavo pozna.
Sem kar znorela in se začela dret na njeg-on in njegov računalnik.
Kako mu je bilo hudo kasneje.Čisto prav tak, samo Kaja se nebi smela revica udarit user posted image u me kar zaboli ko se spomnim kako je zaropotalo..

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6878
19.5.2007 10:55:17   
ircica
Aja1,bova šli na kakšno kavico ko bova v Polju?

Pa ne zaradi spanja amapk jutranje tečnobe. Se je zbudil ob 7, se igral do 8.15 in njuril do 9, ko mrknil za pol ure. In zdaj se spet dere, ker ne ve, kaj bi sam s sabo. Meni pa se že meša. Bog ne daj ga kam odložit za kakšne večje opravke, npr. posteljo pospravit, obut se, vzet kašico iz hladilnika.
Ko se mi ne da danes... jaz bi en prosti danuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6879
19.5.2007 10:56:19   
Zamima
Punce, kaj pomaga pri bolečem grlu - mojem? user posted image  Mislim, da ni navaden prehlad ampak je od kihanja, od senenega nahoda, nonstop kiham kot zmaj user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6880
19.5.2007 11:08:09   
ircica
vroča voda + med + limona

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6881
19.5.2007 11:20:45   
majas
Jaz sem pa zdaj tako dobro pecivo spekla da kar joj user posted image

Kaja pa je prvič zaspala na trebuščku user posted image tak je zlata user posted image

Hm zamima pa kupi si Neoangin...

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6882
19.5.2007 11:29:31   
Lana_s
Se po dolgem času na kratko javim. Najprej vse najboljše vsem za rojstni dan pol svečke in druge obletniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nogavica mi imamo Bumbo stolček in je zelo priročenuser posted image user posted image Luka sicer zdrži naenkrat samo nekje 5-max10 minut, je pa ta čas zelo zadovoljen v njem. Ne rabiš pa se bati za nogice, ker se Tina, ki bo kmalu 2 leti stara tudi komot noter spravi, pa ima kar močne nogice.

Majas sem jaz tudi že velikokrat slišala, da pred enim letom naj ne bi otroka strigli, pa mi noben ni znal povedati zakaj. Tako da je to spet ena vraža.

Spanje pri nas je bilo zadnji dve noči katastrofalno. Luka se je zbudil 5-8x in Tina 2x, budna sem že 14 dni od 5.30 vsak dan, razen danes me je zeeelo presenetil, ko se je zbudil ob 2.30, sem ga nahranila in potem šla k Tini spat, ki se je glih zbudila nato pa pogledam na uro ko se zbudim in je bila že 7.30user posted image Me je skoraj kapuser posted image Pa slišim čisto tiho iz spalnice kako se pogovarja in z rokicami po odeji udarja.

Imela sma ta teden tudi razvojno - prvič in je vse vredu, se normalno razvija tako kot treba.

Zdaj pa spet hitim k lumpkoma. Uživajte in lep vikend vam želim.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6883
19.5.2007 14:45:11   
Anonimen
Ojla!

Mi smo doma...preživeli prečudovit dan...najprej smo se tri ure kopali v Termaliji in naš škrat je bil tako navdušen, da je jokal ko sem ga nesla ven iz vode...ampak se je hitro potolažil, ker so mu bili noro všeč tudi ležalniki, ki so ga gugali...cel čas se je samo smejal in vriskal...je bil najmanjši in najbolj priden otrok na celem bazenu...

Potem smo šli v čokoladnico in malo mljaskali, nato smo šli po gozdičku in si ogledali prečudovito Vilo Čira Čara, na koncu smo šli še na sprehod in sladoled po Jelenovem grebenu....bilo je prečudovito...

Ko smo se peljali domov je škrata v sekundi zmanjkalo, sedaj pa je že spet poln energije in se igra...greva jest, potem pa še ven...se dobimo z kolegi...

Aha, pa da vam povem kako je bilo včeraj zvečer, ko sem šla ven....itak sem spila 1 dcl refoška in mi je kar malo stopil v glavo, ampak je tako pasalo...potem smo še čvekale do desetih in takrat me je začelo kar skupaj vlečt...njo pa tudi...in smo šle domov....sem ugotovila, da sem samo še za med piskre in plenice...je bilo pa doma na srečo vse ok...in škrat se je ponoči samo enkrat zbudil, ampak je ob 5ih že razgrajal...user posted image

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 6884
19.5.2007 15:07:08   
Anonimen
Zdaj sva se najedla in greva ven...slike prilepim zvečer, ko ga skopam in dam spat...bova namreč spet sama, ati bo delal...pa prebrala vas bom tudi potem...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6885
19.5.2007 16:19:34   
atanja
Helo mali vzunaj pri očitu panča jaz pa pospravljam-no sem že vse razen likanja še nisem opravila.potem pa gremo na eno žurko brez malega. Pa mi je škoda ker ful uživa k pleševa.user posted image

No za strižt vam povem da ni paneke če se jih striže sam z mašinco se jih naj ne bi ker majo še bolj mehke glavice. Pa ful je treba pazit kako s škarjami se dela da ga ne suneš. MEne so vse stare mame napizd... kako sem ga lahko češ da se ne smeuser posted image user posted image user posted image .
Majo pa tud za otroke posebno mašinco. Sam je men rekla da ga vseeno do enga leta naj ne bi z njo. Pa še ustraš se lahko pol pa bo jok vedno k se bo strigu.

ZDaj pa likat pol pa se grem z malim crklat pol pa že zrihtat. Joj sva bla pa dons v Bauhausu pa sem spet tok lepe rožce vidla sam sem mogla hiter it d a ne bi jih kupla....
Komaj čakam da bom lahko sam nardila si svoj vrt-zdaj moram še upoštevat mamine želje. Ampak sej jo hitr prepričam....

LEpo se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6886
19.5.2007 19:51:29   
Zamima
Jooooj kak dan je za mano, sem srečna da sem sploh doma user posted image  sem mislila, da umrem, zarad tega presnetega, hudičevega user posted image  senenega nahoda user posted image  user posted image  user posted image , tako kiham in tako mi curlja iz nosu, da komaj še živim, km, ki smo jih pa danes prehodili pa boljše, da ne štejem user posted image user posted image . Zdaj sem pa zmatrana za umret user posted image

Danes na vsezgodaj sem se drla na enga tipa, ki nam je zaparkiral vhod in nisem mogla ven z vozičkom user posted image , in mu lepo rečem, da bo treba avto premaknit on pa meni: Kaj pa zdaj?? In potem logično, da sem se razp****la. In potem mi še reče, da se da to lepše povedat mislim AGRHHHH !!!! user posted image   - user posted image .

Potem smo šle v H&M - katastroooooofa user posted image   gužvaaaaaaa taka, da adijo živci, mene so zadnjič v soboto vidli tam! user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6887
19.5.2007 20:03:02   
MALINČICA
Boga Zamima!
Ja v H&M ja v soboto vedno ful gužva, je polno hrvatov tam.
Danes smo pa bili pri mami in smo roštiljali!Mnajmsi!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6888
19.5.2007 20:08:38   
ircica
Jaz sem se zadnja 2 dni tudi trgovin izogibala - maturanti so končali pouk pa je gužva po celem mestu. V parku pa sem učence srečala, ko so šli pit.user posted image , ne morem se jih znebit, tudi če so iz druge občineuser posted image .
Sem se pa od jutra malo pomirila. Smo bili na pikniku, na katerem je bilo 14 otrok pod 5 let. Kako je bilo to luškano, ko so vsi lezli in se igrali in vriskali. Kostja je bil čisto priden, je očitno vso sitnobo zjutraj na mene zlil. Pa malo starejša deca ga fascinira.
Zdaj pa že spi, jaz pa se grem učit. Torek je samo še 3 večere stran.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6889
19.5.2007 20:13:29   
Nogavica
Zakaj je Živa že tri dni ob popoldnevih ful sitna user posted image user posted image user posted image  Dobi zizo, dobi svežo plenico, igramo se z njo, spi...

Danes je bil na obisku njen bodoči ljubček user posted image  in sta vreščala en bolj kot drugi. Ne vem, če bo ta zveza uspešna user posted image .

Zdaj pa grem spravit spat našo lubico.

Aja, zjutraj je umirala od smeha, ko je gledala, kako si obraz umivam. Potem pa sem odpirala in zapirala pipo in je prav vreščala od smeha. Kako so srčkani ti naši malčki, ko jih taka "navadna" stvar toliko razveseli.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6890
19.5.2007 20:22:05   
Anonimen
Ojoj...škrat je bil zadnje pol ure tako siten, da je šlo kar čez ušesa...potem sem ga pa skopala in oblekla v pižamco pa mu dala jest in ga odnesla spat...in spi...

Ga je pa sram, če ga pogledam ko ziza....kar neha in gleda v joško...ko se pa stran obrnem, pa spet začne zizat...hecko moj mali...user posted image

No zdaj grem pa fotke popat...

Kje pa ste vse? A slučajn BB gledate? Meni ful ni več zanimiv...

LP

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6891
19.5.2007 20:24:20   
Anonimen
Nogavica, kaj pa če dobivate zobke? Ali pa se vas kaj loteva? Malo jo opazuj....
Naš tudi obožuje, če lahko odpira pipo (to on kar sam dela) ali pa če omaro odpira....je pa tudi on prej čebljal s svojo sestrično, ki je sicer stara 2,5 meseca in sta vreščala eden na drugega...ju je bil takšen hec gledat...

Slike, ja...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6892
19.5.2007 20:38:50   
Anonimen
user posted image

Samo testiram....

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6893
19.5.2007 20:41:10   
Anonimen
Majas, hvala za link...mi je všeč, ker so večje in lepše slike, ampak ful dolgo traja, da naloži...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6894
19.5.2007 20:59:15   
Anonimen
user posted image

Tukaj se vidita tudi naša dva zobija:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6895
19.5.2007 21:03:51   
Anonimen
Jaz se pa mučim s slikami in zdaj vidim, da jih lahko kar sama gledam, ker ni nikjer nobene...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6896
19.5.2007 21:20:21   
Anonimen
6.mesecev:
 Zala (matejka81)
Maj (malinčica)
Kaja (majas)

Čestitke za včeraj...sem malce pozna, ampak iskrena....

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 6897
19.5.2007 21:21:05   
Anonimen
Punce, a mi prosim pomagate, da pridem danes do 1500?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6898
19.5.2007 21:21:33   
Anonimen
Lepe slikice, Barby. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6899
19.5.2007 21:22:22   
Anonimen
Izgleda, da bo tale stran v 99% moja z mojimi objavami...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  274 275 [276] 277 278   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

otrok
symba

koliko otrok imate?

enega (44%)

dva (31%)

tri ali več (25%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!