|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.5.2007 12:49:55   
Anonimen
Malinčica in user posted image  čestitke za 6. obletnico ljubezni....

Aja1, bili smo v Podčetrtku in v Olimjah (v bistvu je to kar eno in isto)...bilo je super super...

Vsem mesečkom čestitke....

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6926
20.5.2007 13:56:35   
MALINČICA
Hvala za čestitke barby-kako pa veš, da imava danes 6. obletnico??

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6927
20.5.2007 16:20:23   
krfjolca
Čestitke, MALINČICA :)
Jaz pa spet delam ... Pa nobene tukaj, da bi švekala z mano user posted image
Vse ste zunaj na sončku s svojimi sončki user posted image  ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6928
20.5.2007 17:51:53   
Aja1
Malinčica, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krfjolca, pridna. Res te občudujem, ker dobro furaš skupaj službo, faks in Anžeta. Svaka ti čast.

Danes popoldan sem pa mrknila skupaj z Nejo za 2 urci user posted image user posted image user posted image . Zdaj sem kot nova user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6929
20.5.2007 17:52:48   
Aja1
Sem prej pozabila: mama Nogavica in mala Nogavička - res sta luštni user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6930
20.5.2007 18:20:55   
krfjolca
Madonca mi vse na dušo pihate user posted image . Jaz se pa počutim totalna lenoba ...
Za diplomo imam že ful dolgo samo še 3 alineje za popravit, pa se mi kar ne da. No, danes sem dala vse skupaj moji mami, naj ona proba par stavkov skupaj spravit user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6931
20.5.2007 18:25:16   
Zamima
Nogavica, zelo sta lepi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   . user posted image

Midve sva nazaj nažrla sem se ful, ne samo najedla, resnično nažrla user posted image . In hudiča se potem čudim, zakaj še vedno zgledam, kot da sem v 5. mesecu user posted image  user posted image  user posted image . Ah, ja,... bo že bolje nekoč :)

Zdaj pa malo počivat user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6932
20.5.2007 18:46:26   
Nogavica
Živa se je pa ravno zbudila in začuda ni sitna. Saj, ko je pa spala skoraj 2 uri. Zdaj pa gremo še malo ven na zrak.
krfjolca, da te še jaz pohvalim - res si ful pridna. Občudujem take ženske user posted image .

Aja1, me veseli, da si se naspala.

Zamima, ne pretiravaj, ti pa res ne zgledaš, kot da si noseča user posted image .

Tašča je danes dragemu rekla, da bova v torek pri P sigurno kregana, ker je Živa tako "močna" user posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6933
20.5.2007 18:59:01   
krfjolca
Ma daj, Nogavica, ta tvoja tašča je ena kokoš, sori user posted image . A tvoj dec ji pa kar prav da, al kako? Ja šit, no! Jaz bi že zdavnaj popenila. Danes je spet ena v trgovini komentirala Anžetove klobasice ... No, pa sem grdo pogledala user posted image . Pa se je potem takoj popravila, da so bili njeni tudi taki, pa da so zdaj suhci user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6934
20.5.2007 19:07:06   
krfjolca
Evo, tole je pa Anžetova najljubša igrača user posted image  :

user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6935
20.5.2007 19:16:55   
Aja1
Krfjolca, ravno danes se je Neja tudi igrala s stepalko (ne vem, kako se reče user posted image ). Ji jo je tašča dala in je bila full navdušena...pa nad leseno kuhalnico tudi user posted image ...mogoče bo pa kuharica.

Nogaica, ne se sekirat zaradi klobasic. Pač eni otročki jih imajo, eni pa ne. Naša je tudi vsa klobasasta, pa mi je čist všeč user posted image . Sem pa tudi jaz kar alergična na pripombe...kako je debela, kakšne mišelinke ima,... user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6936
20.5.2007 19:35:27   
Aja1
Punce, kaj je boljše za malo rdečo rito. Ribodermin ali bepanthen plus ali hladilno mazilo (Bubchen)? Neja ima danes nekaj rdečo ritko, pa imam samo te kreme doma. S čim naj jo namažem?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6937
20.5.2007 19:47:49   
krfjolca
Aja1, z vsemi kremami. Pri enem previjanju z eno, pri drugem z drugo. Sicer pri nas najbolj pomaga Ribodermin, ali pa Praška pasta. Pa dobro ji osuši ritko, lahko tudi malo popudraš.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6938
20.5.2007 20:06:37   
Anonimen
Za nami je še en lep dan...atija imamo doma, ampak je tako izmučen, da še komaj govori...Val že pančka....je bil zdaj zvečer malce sitkan...pa na nosija je padu in je bil hud...je sedel in se igral, pa mu je igračka pobegnila in se je preveč naprej za njo nagnil, potem se pa ni znal pobrat in je kričal....user posted image

Malinčica na forumu čestitke sem videla...user posted image

Aja1, samo da si se malo nadremala...meni pa ne paše iti čez dan s škratom spat, ker potem zvečer težko zaspim...user posted image

Krfjolči, jaz te tudi občudujem...user posted image

Petra, a si pozabila na nas? user posted image

Nogavička, reči tašči, da je tudi njen sinek imel klobasice (ker jih imajo itak vsi otroci) in da P nikoli ne težijo zaradi preveč (sploh pri tej starosti ne) ampak zaradi premalo teže...user posted image

Zamima, ziher si suhica....user posted image

Kje so pa še ostale redne čveke? Majas, ircica, MucaMaca in atanja? upam, da nisem pozabila na katero ultra čveko....

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6939
20.5.2007 20:07:14   
Anonimen
Je mogoče katera za 300?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6940
20.5.2007 20:16:16   
Nogavica
krfjolca, dragi vedno popizdi in ji pravi, naj neha, ampak žal ne zaleže čisto nič user posted image . Zdaj sva se že midva začela malo grabit zaradi nje user posted image .

Živa tudi ima rdečo rito že par dni, pa ji mažem z Bubchen (ne vem, če sem prav napisala). Prej sem vedno z Bebival, zdaj pa se mi zdi, da ta malo bolj pomaga, ker ni tako mastna user posted image . Moram kupit ta teden Ribodermin in Praško pasto.

Živa je pa začela jokat, ko pride do nje kdo neznan, ali pa kdo, ki ga ne vidi pogosto. naredi tako šobo user posted image . Upam, da je to prehodno in da bo hitro minilo, ker je malo neprijetno v družbi, če jo moram skozi mirit in tolažit.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6941
20.5.2007 20:16:45   
Anonimen
Punce, na forumu Srečanja in družabni dogodki je odprta moja tema NM in okolica ter Posavje, kjer se dogovarjamo za srečanje...

Ker bi jih nekaj rado prišlo, vendar pa ni predlogov za datum in kraj, sem odločila, da bi se dobili 20.6.2007 na Otočcu...če je katera za naj se pofočka...ali pa naj da drugačen predlog...prosim...user posted image

LP 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6942
20.5.2007 20:19:26   
Anonimen
Nogavica, to je obdobje in lahko bo trajalo kar nekaj časa...mi še nismo prišli v to obdobje, ampak kar čakam kdaj bomo...me je kar malo strah, ker je sedaj dobrovoljček....

Mi smo pa imeli samo 2x rdečo rito, pa upam (trkam), da je ne bomo več imeli...sicer pa ni bilo hudo...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6943
20.5.2007 20:36:16   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Živa je pa začela jokat, ko pride do nje kdo neznan, ali pa kdo, ki ga ne vidi pogosto. naredi tako šobo user posted image . Upam, da je to prehodno in da bo hitro minilo, ker je malo neprijetno v družbi, če jo moram skozi mirit in tolažit.

ja, zdaj se bo pa tole začelo ja user posted image , tudi pri nas.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6944
20.5.2007 21:00:06   
Anonimen
Jaz se poslavljam...grem spat...upam na takšno noč kot je bila današnja, pa vsem želim mirno in lepo noč, predvsem pa Aji...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6945
20.5.2007 21:17:18   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Jaz se poslavljam...grem spat...upam na takšno noč kot je bila današnja, pa vsem želim mirno in lepo noč, predvsem pa Aji...

LP

Grem jaz tudi spat, očitno sem že čist za luno in me noben več ne razume, kar nekaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6946
20.5.2007 21:24:57   
ircica
Hu, naporen dan... Kostja je spal 3x po 15 minut in ves dan smo bili zdoma. Pri babici sem se z mamo učila za strokovnega, Kostja pa je skoz hotel biti pri meni. Se mi zdi, da je tudi on na poti v to fazo oklepanja, čeprav ga zaenkrat neznanih še ni strah. Je pa kriza, ker hoče biti pri meni ali me videt. Se je pač naposlušal o financiranju izobraževanja danesuser posted image user posted image

Bili smo še na obisku in je dobil polno ponošenih cotik, strašno ljubkih. Zdaj pa sem v zadregi, ker ne poznam protokola. A si moram zapomnit, kaj smo dobili in zadeve nepoflekane vrnit ali jih hranit, dokler nimajo naslednjega otroka ali potujejo naprej? user posted image  Sestro sem komot vprašala, kaj hoče nazaj in česa ne, sama sem to, kar hočem še imet, pač shranim, ostalo pa gre, tu pa ne vem in mi je nerodno vprašat. Se vidi, kako nisem navajena sprejemat dariluser posted image user posted image

Eh, Nogavica, žal mi je, da tvoja tašča očitno dvojno vidi, če se ji zdi tako lepa punčka klobasasta. Povej ji, da dobrih ljudi mora biti dosti.

Imam pa jaz res srečo, da polovico tega, kar pove ena babica, ne razumem in se mi posledično ni treba z njo pogovarjat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6947
20.5.2007 21:40:54   
Aja1
Glede posojenih oblačil. Jaz sem tudi dobila kar precej za Nejo in bom dala vse nazaj (kar je že prerasla) ker bodo zdaj imeli še enega user posted image .

Zdaj grem pa še jaz spat. Nočko.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6948
20.5.2007 21:51:58   
ircica
Aja1, lahko tebi. Kako pa naj jaz vem, če bodo imeli še kakega? user posted image
Saj stvar je samo v tem, da je mali 6 mesecev na svetu pa sta že 2 dojenčka v njegove cotice oblečena, jaz pa imam 3 vrečke premalih cotic v omari.
Njegova omara poka po šivih, prej pa je 13 let hranila moje stvari in je šlo vse noter.
Saj končni sklep pa je to, kar njegov ata že skoz jamra - preveč stvari mu kupujem (jih bo pa še njegovih 5 bratcev nosilouser posted image user posted image ) .

meni se tak ne da učit

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6949
20.5.2007 22:24:41   
majas
Hm..Nogavica full sta luškani! Pa Živa ima isto pidžamo kot Kaja user posted image tvoja tašča pa res...naj misli na svoje zdravje... ker Žiav je tako luškana da kar joj.
Zamima ti pa res pretiravša-v petem mesecu-joj nič ji ne verjamite user posted image

Evo krfjolca pa sem spet pozabila na tebe in te nisem poslušala.  Kako ima Anže dolge laseke? Kaj ga nisi postrigla? Ali so mu tako hitro zrastli. Res je lušan. jaz sem se tudi Kaje že navadila z kratkimi in mi je zdaj prav luškana user posted image

Jaz sem cel dan nekaj delala, pa še kabelsko je ven vrglo pa smo bili brez neta!

Zdaj pa sem prišla iz pod tople user posted image in je tako pasalo. Sem kar odklopila misli in uživala

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  276 277 [278] 279 280   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

otrok
symba

koliko otrok imate?

enega (44%)

dva (31%)

tri ali več (25%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!