|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
19.5.2007 21:23:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Lepe slikice, Barby. user posted image

Uuuuu...končno še ena...user posted image

Hvala...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6901
19.5.2007 21:23:53   
Anonimen
Samo da prideš do 1500! user posted image   user posted image  user posted image

Jaz pa do 1100! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6902
19.5.2007 21:27:47   
Anonimen
Kaj si zdaj pobegnila? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6903
19.5.2007 21:27:58   
Anonimen
Še malo, potem pa grem spat...joj, pa je tale Tina res glupa...niso vse blondinke tak zabite...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6904
19.5.2007 21:28:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Kaj si zdaj pobegnila? user posted image

Sem spremljala lekcijo o blondinkah...user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 19.5.2007 21:32:04 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6905
19.5.2007 21:29:36   
Anonimen
O, sej si tu. user posted image

Jaz nikoli ne gledam BB, nimam pojma zakaj se gre.

Jaz čakam mojega, da pride domov. Ana pa spi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6906
19.5.2007 21:30:47   
Anonimen
Evo, cilj je dosežen, sedaj se grem pa škratu pridružit...pa upam da bo noč prijetna...se beremo jutri, ve pa res prosim malo več čvekajte (da ne bom vedno rekla, da ne čvekajte preveč, ker potem res štrajkate...)...user posted image

Aja1, upam, da bo danes zate lepa in dokaj prespana noč, da nam res ne pobegneš v Lj - Polje....pa ostalim tudi želim prespano noč...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6907
19.5.2007 21:33:22   
Aja1
Barby user posted image user posted image user posted image  za dosežen cilj. Panaj se tvoje besede o prespan noči (dokaj) ursničijo.

Ja, tudi jaz sem gledala lekcije o blondnkah. Tale Tina ga pa serje user posted image

Pogledam BB do konca, potem pa spat. Me zanima, če gre Tina domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6908
19.5.2007 21:33:34   
Anonimen
Kaj pa naj zdaj jaz? user posted image  Zdaj moram pa jaz samo z sabo čvekat. Pa itak nisem za čveke. user posted image

Mislim, da slišim avto! user posted image  Yay, ata so se vrnili! user posted image

Lepo spiite, Barby in vse ostale!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6909
19.5.2007 22:03:18   
Aja1
Lahko noč tudi od mene. Neja se je do zdaj že 3x zbudila user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6910
19.5.2007 22:17:33   
majas
Čer!
Tudi jaz šibam spat, samo da sem vas prebrala.
Je bilo na pikniku prav luštno sem se tako naplesala user posted image zdaj pa me prav glava boli kaja pa še kar noče zaspati. Je v avtu zdaj eno uro spala zdaj pa mi razgraja po pojstlci...

Barby luškane slikice, joj si mi dala kar voljo da mojga prepričam!O super da sem ta program našla za slike.

Zamima upam da je grlo boljše...

Nogavica lahko da bo kaki zobek...user posted image

Ja jaz sem ravno prišla domov da sem konec BB videla user posted image ...

Lahko noč***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6911
19.5.2007 22:18:22   
MALINČICA
Lahko nočko!

Joj, zdaj se mi je ful čokolešnika zaluštalo, mmmmm...
Ampak bom do jutra počakala, ker imam že umite zobe, pa se mi ne ljubi še enkrat jih krtačit.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6912
19.5.2007 22:41:43   
ircica
Zaspanke zaspane!

Sem si šla še otrokove pravice sprintat in sem pogledat, pa vidim, da se je samo barby trudila s svojim ultra lušnim plavalcem. Našega pri celem tečaju ne prepričam, naj da tako roke v vodo, on bi samo obroč grizel.

ič, grem še enkrat pregledat, kaj vse moram narediti za napredovanje v službi in kdo nas financira. Kaki dolgcajt je to, joj prejoj.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6913
20.5.2007 7:55:51   
Anonimen
Čeprav sem prva, se moram pohvalit, da sem prišla v KLUB PRESPANIH MAMIC....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Škrat je zaspal ob 19.30 in spal do pol 1 in potem do 5ih ko sem ga vzela k sebi in v sekundi sva zaspala še do 6.30....user posted image user posted image user posted image  to je pa tako pasalo...bo treba večkrat v toplice se kopat...

Upam, da ste druge tudi dobro spale...Aja1, kakšno je stanje...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6914
20.5.2007 9:19:10   
Aja1
jutro

Noč malenkost boljša od prejšnjih...ampak še vseeno sem do 1ih vstala 5x, potem sem jo imela pa kar pri sebi v postelji (se je zbudila še ene 5x).
Danes zjutraj sem poleg tega, da sem neprespana še nekaj prehlajena...kašljam, nos imam zabit, glava me boli user posted image user posted image  Ah, bo že boljše.

Včeraj sem pa trgovala z ribnčanom user posted image user posted image user posted image  Sem kupila 2 stola in mizico za na balkon, za gratis pa dobila za Nejo stoček (tak luštkan, mali) in klobuček - slamnik (za Nejo). Namesto da bi dala 150€ za vse skupaj, sem dala 100€. Ja, za barantanje sem pa dobra user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 20.5.2007 9:29:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6915
20.5.2007 9:20:22   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  valu za spanje.
Pa res uživa v vodi user posted image . Barby, v katerih toplicah ste pa bili? Mene najbolj od vašega izleta mika čokoladnica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6916
20.5.2007 9:21:41   
Nogavica
Jutro!

Naša je pa včeraj zaspala ob 20.30h, se zbudila čez eno uro za zizo in zaspala nazaj, se spet zbudila čez eno uro za zizo (nič jedla) in takoj zaspala, danes pa je imela že ob 4.30h tako žurko v postelji, da se je celo dragi zbudil user posted image . Sva jo celo uro poslušala in se ji smejala, ker se je ful pogovarjala in cvilila. Trajalo je kako uro in pol, potem pa je nazaj zaspala do 8h. Vmes sem jo seveda morala parkrat obrnit.

Aja1, upam, da še spiš.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6917
20.5.2007 9:22:30   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Aja1, upam, da še spiš.

Ups, sem predolgo pisala user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6918
20.5.2007 9:41:53   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Joj, zdaj se mi je ful čokolešnika zaluštalo, mmmmm...

Jaz ga ravno papcam...mmm. za zajtrk user posted image

Dobro jutro vsem! Najina noč-neprespana zbujanje vsaki 2uri...ob 7ih pa se je tako jokala da sem jo šla previt pa ni bilo nič groznega, potem se je še nekaj premetva in zaspala do 9ih. Ampak vseeno to zbujanje me utrudi. Res nisem navajena ker je bila tako pridna pri spanju!
Zdaj pa nevem kaj ji je? Ali so res zobki, ali je res tako lačna ker čez dan premalo dobi. Ker GH še kar noče! Vztrajam vztrajam, zdaj sem ji tri dni zaporedoma dala isto stvar pa NIČ...samo jok in odmikanje ust!
Lahko pa da jo je tako zvijalo, ker je bila ob 9ih tako polna plenica in tao je smrdelo, bekbek.

Zdaj pa se igra v stajici.

< Sporočilo je popravil majas -- 20.5.2007 9:44:26 >

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6919
20.5.2007 9:44:58   
majas
Joj kako je mala luškana, se je obrnila na trebušček, sama dala dudo v usta, zdaj pa vsake tolko risanko pogleda dokler ni kaj drugega zanimivo user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6920
20.5.2007 9:45:34   
krfjolca
Aja user posted image za boljšo noč ...

Mi smo tudi danes vstali kar nekajkrat, vendar se mu nisem pustila izsiljevat za flašo. Je ni dobil in pika. Je pa ob polnoči kar dolgo jokal, sem ga morala vzet ven, pa se ni umiril, sem ga pa takoj položila nazaj in božala, dokler se ni malo umiril. Potem sem se takoj umaknila in ga pustila 3 minute jokat, potem sem šla nazaj k njemu in mu govorila in pela, pa se je čisto umiril in zaspal user posted image . Je trajalo pol ure. Potem je pa spal po 2-3 ure skupaj, med presledki pa je zadostovala duda. Šele ob 5.30 je jedel user posted image .

Včeraj smo bili pa v Avstriji. Hvala bogu za našo Francko (Garmin), ki nas je pripeljala čisto povsod. Itak se je moj dragi totalno zastrupil s tem in pomojem, da jo bo drug teden že letel kupit. Ker ta je bila izposojena od mojega atija. Tistega Schmida ne bi našla za živo glavo brez France user posted image . Sicer pa ni bilo nobene izbire za Bobux copatke, ene trije modeli za to številko, pa še ti bolj za punce. Pa ene same Robeezke user posted image . Tako da sem kupila Sterntaler copatke, ki so čisto na isti način narejene, stale so pa 20€. Pa seveda je dobil spet kup cunj, enkrat za spremembo pa še mami in ati vsak po ene hlače user posted image . Pa v Minimundus smo šli, je bil čisto navdušen nad vlakci user posted image . Prav lep dan je bil, res.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6921
20.5.2007 10:15:37   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Zamima upam da je grlo boljše...

Ojla, še vedno živim user posted image , sicer z mukami, ampak kar gre ...

Grlo ja, je boljše, nos pa ne, še vedno curlja, tako, da me že vse peče user posted image , ah ja,...

Zdaj sva se zrihtali, greva na nedeljsko kosilo s prijateljico in njenimi domačimi  user posted image , se slišimo kaj zvečer

Lep dan...

< Sporočilo je popravil Zamima -- 20.5.2007 10:16:47 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6922
20.5.2007 11:31:59   
Nogavica
Naša žaba se bo zdaj počasi zbudila, potem pa se zrihtava in greva malo ven na sonček, dokler ni prevroče. Dragi in tast sta ravnokar šla v LJ.

Moram vam spet pojamrat, da je zadnjič tašča po telefonu dragemu rekla, da Živi ne smeva dajat te zdrobove kašice, ker ima že preveč klobasic na nogicah user posted image . Ja, še ena stvar, za katero bova pač lagala poleg pitja čaja user posted image . Žalostno, da moraš človeku lagat, da je potem mir, ker si drugače ne da dopovedat. Aja, pa po telefonu vedno na koncu reče: pa pazita mi Živo. Kako mi - saj ni njena user posted image ! Res sem postala že prav alergična na njene izjave.

Evo, pa še najina jutranja fotka (shrani.si še vedno ne dela user posted image ):

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6923
20.5.2007 11:52:22   
melita73
Pozdravljene.
Ko berem te vaše zapise mi je kar malo lažje, ker vidim, da imamo vse približno enake probleme s spanjem. Naša Zara je do 4,5 meseca spala ponoči zelo lepo (zbudila se je enkrat na noč, pojedla in zaspala nazaj), sedaj pa je katastrofa. Danes ponoči sem mogoče spala 3 urce, seveda s prekinitvami. Od 19 - 22 spala lepo, od 22 - 02 bujenje na pol ure - spala je samo v naročju, pa nikoli prej tega ni počela, ampak je spala sama v svoji posteljici. Ob 5 je bilo pa itak že skoraj konec spanja, nekako sem jo le prepričala, da je ob 6 zaspala nazaj za 45 min.
Imamo že en zobek in mislim, da je to nespanje posledica prihoda drugega zobka (se tolažim s tem), saj je bilo pri prvem zobku isto. Drugače pa ni nič sitna zaradi zob.
GH ze pridno papcava, imava sadni (brez mleka) in zelenjavni obrok (potem dobi še malo mleka), probala sem ji  dat tudi skutko in jogurt, pa je oboje rada jedla, obožuje tudi kašico od Millupe. Veliko raje je z žlico kot pa pije mleko po steklenički. Skratka poje vse samo da ni mleko.user posted image
drugače pa imamo v sredo povetovalnico in bom vprašala pediatrinjo, kako je s tem, ker ne mara mleka, ali ji lahko dam več GH. Že itak je bolj suhcena, če pa še je ne potem me pa kar malo skrbi.
Ali katera že pogreša službo?  Če sem poštena, jo jaz kakšen dan kar pogrešam, predvsem sodelavce in pa to, da malo odklopiš od teh stvari. Saj vem, verjetno bi po enem tednu že hotela nazaj na porodniško. Sicer pa ne vem, zna se zgodit, da grem delat že septembra, ko se začne novo šolsko leto, ker je nadomeščanje za 2 meseca zelo težko dobit. Ampak bom videla.
Uživajte v lepem dnevu.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6924
20.5.2007 12:45:58   
Anonimen
Mi smo kar zunaj, ko je tako lepo...sedaj je šel pa škrat spat jaz pa perilo obesim in nekaj na hitro skuham, potem pa po atija...

Mama nogavička in mala nogavička...ful sta kjut...user posted image

LP

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 6925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  275 276 [277] 278 279   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

otrok
symba

koliko otrok imate?

enega (44%)

dva (31%)

tri ali več (25%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!