melita73
|
Pozdravljene. Ko berem te vaše zapise mi je kar malo lažje, ker vidim, da imamo vse približno enake probleme s spanjem. Naša Zara je do 4,5 meseca spala ponoči zelo lepo (zbudila se je enkrat na noč, pojedla in zaspala nazaj), sedaj pa je katastrofa. Danes ponoči sem mogoče spala 3 urce, seveda s prekinitvami. Od 19 - 22 spala lepo, od 22 - 02 bujenje na pol ure - spala je samo v naročju, pa nikoli prej tega ni počela, ampak je spala sama v svoji posteljici. Ob 5 je bilo pa itak že skoraj konec spanja, nekako sem jo le prepričala, da je ob 6 zaspala nazaj za 45 min. Imamo že en zobek in mislim, da je to nespanje posledica prihoda drugega zobka (se tolažim s tem), saj je bilo pri prvem zobku isto. Drugače pa ni nič sitna zaradi zob. GH ze pridno papcava, imava sadni (brez mleka) in zelenjavni obrok (potem dobi še malo mleka), probala sem ji dat tudi skutko in jogurt, pa je oboje rada jedla, obožuje tudi kašico od Millupe. Veliko raje je z žlico kot pa pije mleko po steklenički. Skratka poje vse samo da ni mleko. drugače pa imamo v sredo povetovalnico in bom vprašala pediatrinjo, kako je s tem, ker ne mara mleka, ali ji lahko dam več GH. Že itak je bolj suhcena, če pa še je ne potem me pa kar malo skrbi. Ali katera že pogreša službo? Če sem poštena, jo jaz kakšen dan kar pogrešam, predvsem sodelavce in pa to, da malo odklopiš od teh stvari. Saj vem, verjetno bi po enem tednu že hotela nazaj na porodniško. Sicer pa ne vem, zna se zgodit, da grem delat že septembra, ko se začne novo šolsko leto, ker je nadomeščanje za 2 meseca zelo težko dobit. Ampak bom videla. Uživajte v lepem dnevu.