|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.5.2007 22:26:42   
majas
Evo nikejer nobene... potem pa tudi jaz šibam pančkat.
Sploh več nič ne čvekate... ah bo dolgo trajalo do 300... user posted image

Lahko noč...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6951
21.5.2007 5:57:21   
Aja1
jutro. PRVA!user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da vaše želje pomagajo ker smo se danes samo 3x zbudili user posted image user posted image user posted image .Lahko bi bila še bolj naspana, če bi zvečer lahko zaspala, pa nisem in nisem mogla. Pojma nimam zakaj user posted image
Grem zdaj še malo nazaj ležat (sem šla samo Nejo preoblčt in sebi skuhat čaj - meful grlo boli)...upam, da bo tudi Neja poležala še vsaj do 7h.

Pa dodala sem nove slike v album v podpisu.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6952
21.5.2007 7:47:27   
krfjolca
Mi smo tuuuudi spali user posted image user posted image user posted image
Bujenje ob 22h, takrat sem mu poturila dudo in šla še jaz spat, potem je pa žagal do 5.30!!! user posted image
Sva izmenično hodila gledat, če še diha user posted image .

Čuda se ipak događu user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6953
21.5.2007 8:18:30   
atanja
Jutro!
Mi smo vredu spal, edino včeri zvečer ob 22h se je zbudu in igral v pojstelci. ko sem ga šla pogledat je imel noge v rokah in se mi režu. Ampak sem ga uspavala nazaj in je vredi. Se sicer zbudi ponoči in zajoka pa mu dam dudo in zaspiva nazaj-ker ma pojstelco zraven mene nardim to v spanju tako da sploh ne vem točno kaj se dogaja.user posted image user posted image user posted image

mi ritko mažemo z bepantenom kadar je rdeča. Dvakrat namažemo pa je kul.

Krfjolca res si pridna!!!

Evo zdaj bom pa šla en krog ven z njim da se bo zmatru jaz mal bl zbudila pol gre pa mali spat jaz pa med knjige.

Lp

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6954
21.5.2007 8:49:00   
majas
Jutro!
Mi tudi vredu danes spali. Se enkrat zbudili in dali dudo, potem pa komaj ob 5ih jedli in zdaj ob osmih. Sva se pol ure igrale, zdaj pa spet panča.
Mogoče pa je danes lepo spala ker mi je včeraj zvečer pojedla 100ml ml.kašice za tistim pa še pri meni dosti pojedla. user posted image

Bravo Neja da si mamici vsaj malo ugodila. Anže tebi pa res vse čestitke za vso prspano noč!!! user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6955
21.5.2007 8:50:56   
majas
Aja1 res luškane slikice. Ko gledam vaše slike komaj vidim kako so res že zrasli... Pa mamica in ati sta tudi simptična-tako da res nevem po kom je Neja tako lepa user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6956
21.5.2007 9:08:10   
majas
Pa kje ste spet vse... user posted image o ve lumpe.

Jaz pa danes šibam v mesto. Iskoristit lep sonček ker je baje spet jutri dež napovedan. Joj upam da neeeeee. Ga je bilo za 1X dovolj.

Ja sem pozabila povedat da sem včeraj sortirala cotike, tiste zimske in tisto vse kar ji je premajhno.  Mi je bilo kar hudo pri user posted image ker je tako hitro minilo, tako je hitro prerasla... ko sem še vse to pripravljala in skupaj zlagala in občudovala ko sem bila še user posted image   zdaj pa tega več ne bo nikoli oblekla.
Ah ja...še bm se zjokala...že zdaj kaj še le bo user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6957
21.5.2007 9:16:45   
atanja
user posted image user posted image user posted image Za prespane noči, Aja, Krfjolca. Čim več podobnih!!!!!!!!!!!!!!!

Se mi zdi da pa pa Barbi še spi?

MAjas mogoče jih pa kdaj boš še oblekla.

Midva sva s sprehoda nazaj prišla ker je bil mali tok zaspančan da sem ga samo v pojstelco položila in je zaspančkal.
zdajle bi šla tako na eno kapučin v en lokal, se lepo vzunaj vsedit in pooočasi spit kavico.
Bomo pa doma naredili si kavico. sam kaj ko ni nobenga za klepetat.

Jaz moram it nazaj na dieto ker sem si kupla stvari za oblečt eno št.manjše da bom res šla dol s kilami.... Nujno do morja moram bit fit. Še dva meseca!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6958
21.5.2007 9:35:27   
Anonimen
To mi je sedaj v poduk...nikoli ne hvali dneva pred nočjo...sem danes spala nula nič, pa ne zaradi škrata, on se je 3x zbudil...ful me rama boli že od včeraj popoldan in me je ponoči še bolj...škrat se je zbudil 5.40 pa sva se do 7ih crkljala, potem pa spala do 9...madonca je pasalo...zdaj pa razmišljam, če bi šla k dr.

Do nadalnjega sem spet mati samohranilka....ati dela od 6-18...user posted image user posted image

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6959
21.5.2007 9:39:14   
Anonimen
user posted image  vsem prespankam...vam malo zavidam user posted image

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 6960
21.5.2007 9:45:57   
majas
hm atanja-kaj pa če bo fantek user posted image ok bodyji bodo prišli v poštev user posted image

Barby84 boga-kaj te je kje napihalo? Pejdi po kako kremo k zdavniku, če ne bo boljše.

Kaja še spi jaz pa sem si obrvi pulila in sem jezna ker mi nikor danes ni šlo in je ena drugačna od druge-a joj joj user posted image

Ja včeraj zvečer pa sem kajo kopala v dnevni. Sem si tisto previjalno kjer imam samo cotike zložene odnesla v dnevno in dala en predal ven in dala banjo notri in je tamala dosti bolj uživala, pa še jaz sem jo bolje držala ker sem bila višje. Ponavadi se kopave v veliki banji, notri pa dam banjo ki je dosti večja in me vedno tako križ boli. Včeraj pa nič pa še tamala je tako udarjala po vodi da so bial tla čisto mokra
Bi si morala kupiti take nosilce za na banjo
(sem videla to v zadnjem katalogu od Ariela, samo je reklama za banjo-kej bi to dobila??? user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6961
21.5.2007 9:51:02   
Anonimen
Ma ne ni me napihal....sem skoraj po stopnicah padla (sama, tamal je spal) in sem se na hitro ujela, pa sem roko čudno zvila...in sedaj imam user posted image ...in to na levi strani, tam ko škrata nosim...sedaj se pa lovim na desni in mi gre obupno...tamalga nosim kot kužka...ah, on se pa kar smeji...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 6962
21.5.2007 9:51:56   
majas
to je link od arielovega kataloga. Nikakor ne morem da bi samo slikico nalepila.

katalog ariel

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6963
21.5.2007 9:53:28   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Ma ne ni me napihal....sem skoraj po stopnicah padla (sama, tamal je spal) in sem se na hitro ujela, pa sem roko čudno zvila...in sedaj imam user posted image ...in to na levi strani, tam ko škrata nosim...sedaj se pa lovim na desni in mi gre obupno...tamalga nosim kot kužka...ah, on se pa kar smeji...

LP

Ja njim je vlšeč ker ne vejo da mamico boli user posted image

Ja očitno si samo mišico pretegnila in bo čez nekaj dni boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6964
21.5.2007 9:59:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

LP

Čez koliko dni? Če bi bilo čez 10 minut boljše, bi bilo prepozno, ker me ful ful boli....

Kdaj bo Ariel prenovil spletno stran...v juniju...zadnjič je pisalo v maju...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 6965
21.5.2007 10:04:17   
majas

LP

Čez koliko dni? Če bi bilo čez 10 minut boljše, bi bilo prepozno, ker me ful ful boli....

LP

Hm...zna boleti tudi en teden veš user posted image samo bolečina ni več tako huda... jutri bo že bolje. Naj ti zvečer malo dragi zmasira ali pa roko raztegne... potem pa si namaži s kakim hladilnim mazilom (pa ne tem za ritko od Vala user posted image ) ... takim ki res hladi, če imaš kaj...ali pa skočiat v lekarno in reči, da si si petegnila mišico naj ti dajo nekaj hladilnega. Tako ki ej tudi za heksenšus. Oni bodo že vedeli!

Nevem, ta Arijel res že dooolgo prenavlja stran!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6966
21.5.2007 10:47:20   
_andreja_
barby84 user posted image user posted image user posted image user posted image  super slikice, res, sam neki me zanima ker fredou obroč že mamo, me znima kje si kupila, hlačke za v  vodo "kopalke" ?? pa če je voda bila o.k.?? jz bi tud šla, grem še mojmu napisat sms če bi on tud šel......da kak dan dopust vzame...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6967
21.5.2007 10:54:28   
majas
Dodala nekaj novih slikic

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6968
21.5.2007 11:48:24   
Anonimen
Kaj smo potem samo mi katastrofalno spali? user posted image  user posted image

Ana se zadnje dni tako dere ponoči, kot da bi jo iz kože dajala. user posted image  Potem se še naš Taček zbudi in začne lajat, pa je v sekundi dvajset cela hiša pokonci. user posted image

Oči me tako pečejo, skelijo, srbijo, bolijo, da bom znorela! Pa še nos mi nagaja zraven, šmrkam kot največji smrkavec pa kiham kot za stavo! Ta user posted image  cvetni prah!

Sploh ne morem it ven z Ano. user posted image  user posted image  user posted image  Zunaj pa tako lepo vreme.

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 6969
21.5.2007 11:51:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

barby84 user posted image user posted image user posted image user posted image  super slikice, res, sam neki me zanima ker fredou obroč že mamo, me znima kje si kupila, hlačke za v  vodo "kopalke" ?? pa če je voda bila o.k.?? jz bi tud šla, grem še mojmu napisat sms če bi on tud šel......da kak dan dopust vzame...

Hvala...ej v KK sem jih kupila v DMu...11 jih je notri, cena pa okrog 5€...voda je bila ful ok, temp. zraka tudi...pa ni bilo ful gužve (smo bili od 9-12)...kupiš lahko karto za samo 3 ure (mislim, da je za prvič dovolj)...potem pa še izletek k vili Čira Čara, na Jelenov greben in v čokoladnico...pojdite, je ful dobro...pa med tednom imaš s tušem popust (ziher zbiraš tuševe zvezdice user posted image )...

LP

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6970
21.5.2007 11:53:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Kaj smo potem samo mi katastrofalno spali? user posted image  user posted image

Ana se zadnje dni tako dere ponoči, kot da bi jo iz kože dajala. user posted image  Potem se še naš Taček zbudi in začne lajat, pa je v sekundi dvajset cela hiša pokonci. user posted image

Oči me tako pečejo, skelijo, srbijo, bolijo, da bom znorela! Pa še nos mi nagaja zraven, šmrkam kot največji smrkavec pa kiham kot za stavo! Ta user posted image  cvetni prah!

Sploh ne morem it ven z Ano. user posted image  user posted image  user posted image  Zunaj pa tako lepo vreme.

Si pozabila name in na mojo grozno noč? user posted image

Si pa res boga s to alergijo....zdaj je itak prevroče za ven...midva sva ravno domov prišla, ker se dihat ne da....je šel škrat spat...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6971
21.5.2007 11:57:12   
Anonimen
Majas, Kaja je ful kjut...če bi bil Val pokonci, bi že vlekel računalnik k sebi...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6972
21.5.2007 11:59:29   
Anonimen

LP

LP

Hm...zna boleti tudi en teden veš user posted image samo bolečina ni več tako huda... jutri bo že bolje. Naj ti zvečer malo dragi zmasira ali pa roko raztegne... potem pa si namaži s kakim hladilnim mazilom (pa ne tem za ritko od Vala user posted image ) ... takim ki res hladi, če imaš kaj...ali pa skočiat v lekarno in reči, da si si petegnila mišico naj ti dajo nekaj hladilnega. Tako ki ej tudi za heksenšus. Oni bodo že vedeli!

Nevem, ta Arijel res že dooolgo prenavlja stran!!!

Je že malo boljše...sem dvigovala škrata in zraven zobe stiskala, pa se je menda razmigal...masaža...prosim za njo že ful dolg...bom si mogla poiskat enega mladega, da me zmasira...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 6973
21.5.2007 11:59:50   
Anonimen
Barby, nisem nič za nazaj brala, me prevč oči bolijo. user posted image

Ne razumem zakaj zadnje čase tako slabo spimo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6974
21.5.2007 12:01:04   
Anonimen
Se mi zdi, ali monologiram (sem odkrila novo besedo user posted image )? user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 6975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  277 278 [279] 280 281   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (13%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (66%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!