MALINČICA
|
Ojla, punce! Nič nisem imela časa, cel dan smo se potepali, potem pa sem še celo jazbino pospravljala, pa tud ni bilo časa za rr, bom pa zdaj na hitro napisala, pol pa spat k polhcu, da bomo naspani. Zamima-ful ful sem srečna za tebe, da se ti je uredilo!!! Za ta papir Zalin, pa sem res močno pesti držala. Nogavica, vse tanartaboljše za tvoj rojstni dan, z leti se ne obremenjuj, ker si mlada po srcu in letos je prvi rojstni dan, ko si že mamica, kar pomeni, spet pomlajevanje! Majas-Kaja je ful luštkana z dolgimi in seveda tudi s kratkimi lasmi. Ne sekiraj se, res hitro zrastejo, sicer pa ji bo itak bolj udobno z manj lasmi na glavici, zdaj ko je že kar toplo zunaj, špa še kapico ima na glavi. Glede handlinga-jaz se kar nekako držim teh pravil, sploh pri previjanju in dvigovanju iz ravne podlage, ko pa je v vozičku ali v lupinici, pa ga enostavno ne znam drugače ven vzet, kot pa pod pazduho. Tako, zdaj pa grem tudi jaz spat, sem že tako utrujena. Aja, zjutraj smo imeli rahlo poplavo v kopalnici, ker sem zamašila wc, ko sem vrgla vanj en velik šop las-iz sesalca, pa nam je spodaj voda ven tekla vsakič, ko smo potegnili vodo. Ampak smo zrihtali, no so(moj in moj ati). Rezultat pa je generalno pospravljeno stanovanje!!! Lahko nočko vsem mamicam in njihovim malim ljubčkom in ljubicam. Aja, hvala za čestitke mojemu polletnemu junaku!!! Pa še od mene in Maja čestitke Kaji in Zali in obema mamicama-novembrskima sotrpinkama za pol leta službe mamica.