|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
18.5.2007 8:40:28   
Anonimen
Dobro jutro!

Mi smo se pset enih 5 krat zbudili. Kar naprej nekaj jamra, pa duda ven pade pa jok (bom se je probala kar znebit) pa kar naprej na zizo. Nič več mi ni jasno, pa smo že tako lepo in mirno spali. user posted image

Imate kakšno idejo? Mogoče bi lahko tako naredila kot Krfjolca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6826
18.5.2007 8:40:39   
atanja
Jutroooo!
Ok, hvala! Včasih se mal vprašam če prov delam S tamalim.

Mi spali ok sam zdaj od 6h ga ne prepričam več za nadaljevanje spanja. bo pa čez kako uro odelal 2h. TAkrat sem pa že tok zbujena da ne morem spati.
Pa še na občnino greva prej. JAz se grem kregat. ZATo k nas izsiljujejo z gradnjo 30 blokov da drugač pa vrtca ne bo novga pa če ga zdaj naredijo bo jih 120 otrok preveč-haloo.

Na živce mi gre ta občina.... res.
če ne bi bla cela družina tuki bi se drugam selila
ajde gremo se previjat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6827
18.5.2007 8:48:02   
Nogavica
Jutro!

Spali smo dobro, do 6h, zdaj pa spet počiva.

Jaz tudi ne prakticiram handlinga, ker ga ne obvladam najbolje. Na slikah zgleda vse lažje kot v praksi. No, na začetku sem se malo trudila, zdaj pa ne gre več - sploh pri previjanju, ko tako opleta sem in tja, da ji moram nogice skupaj prijet in dvignit, ker drugače pač ne gre user posted image .

Zdaj pa grem malo pospravit, dokler se malecka ne zbudi, ker dobim potem obisk.

Vse najboljše, Zala, Kaja in Maj!!!
user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6828
18.5.2007 8:59:22   
majas
NOGAVICA

user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6829
18.5.2007 9:02:18   
majas
In sveda tudi od mene Zali in Maju za polovico svečke.

user posted image

Jaz kar ne dojemam da je pol leta mimo, mi gre kar na jok ker čas tako hitro beži. Joj sem občutlijva!

< Sporočilo je popravil majas -- 18.5.2007 9:03:14 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6830
18.5.2007 9:06:11   
majas
Mi spali še kar...prvič jedli ob enoh potem pa ob petih samo duda in ob 6ih hranjenje, potem sva še malo zaspančkala, jaz zdaj vstala Kaja pa še spančka.

Potem se zrihtave in greve v mesto. Moram nujno v H&M ker sem ji vzela včeraj dve stavri premajhni user posted image  a joj jaz če pa se mi je zdelo tako veliko in evo, saj včasih se nočem sprijazniti s tem da je res že tako velika!

Je katera za Kavico? Zamima, MALINČICA, Nogavica boš častila pol tortice ti meni za tvoj roj. dan user posted image  pa jaz jo bom pol za kajino polovičko user posted image  e pa Zamima tudi lahko

< Sporočilo je popravil majas -- 18.5.2007 9:08:23 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6831
18.5.2007 9:12:47   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

... Nogavica boš častila pol tortice ti meni za tvoj roj. dan user posted image  pa jaz jo bom pol za kajino polovičko user posted image   ...

Z veseljem ... enkrat drugič user posted image , ker imam danes full house.
Pa hvala za voščilo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6832
18.5.2007 9:13:21   
krfjolca
Nogavica, vse najboljše!!! Za 25, a ne? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 18.5.2007 9:14:07 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6833
18.5.2007 9:16:06   
Aja1
jutro....

Pri nas je bila noč spet katastrofalna -take pa res še nismo imeli. Spala nisem niti 15 minut user posted image . neja je skoz jamrala, jokala. Še ko je bila pri meni v postelji, ni bilo ok. Mirno je spala samo v naročju (od 3 do 5h sem jo nosila). Ker ponoči nisem spala, pa sem malo razmišljala in prišla do zaključka - po vsej verjetnosti bo Neja edinka, ker še enkorat dajat takole skozi, kar smo z njo...ne hvala. Zdaj v treh dneh skupaj nisem spala vsega skup 3 ure user posted image , pol veste, kakšna zgledam. podočnjaki do tal.

NOGAVICA user posted image

Kaja, Maj in Zala user posted image user posted image user posted image  za pol leta! user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6834
18.5.2007 9:17:55   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: majas

... Nogavica boš častila pol tortice ti meni za tvoj roj. dan user posted image  pa jaz jo bom pol za kajino polovičko user posted image   ...

Z veseljem ... enkrat drugič user posted image , ker imam danes full house.
Pa hvala za voščilo user posted image .

Naj ti bo user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6835
18.5.2007 9:20:15   
majas
Aja1 saj nevem kaj naj ti rečem!
Pa jo poskusi čez dan imeti malo več budno. Joj res si bog!
verjemi pa da 2.niti podrazno ne bo enak Neji user posted image  pri spanju mislim.

Želim vama čimprej kako prespano noč, res! Joj ko vidim Nejo kako jo bom po ritki user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6836
18.5.2007 9:30:21   
krfjolca
Aja1, jaz pa mislim, da samo zaradi spanja nima smisla ostajat pri enem otroku. Je težko, ampak, pomisli, da bo čez recimo 2, 3 leta sigurno spala celo noč. Pri taki starosti je pa fino imet dva, da se malo sama zaigrata, zamotita. Jaz že zato želim še enega, ker ne mislim Anžetu do pubertete asistirati pri igri. Sploh pa - kaj pa če bo drugi totalno kontra Neji? Da dobiš recimo eno Zalo user posted image ? Seveda je lahko tudi obratno, kar mene tudi skrbi, ampak - dan ima 24 ur in obeh enostavno ne moreš nosit na rokah cel dan - s tem pa jih posledično manj razvadiš.

Samo moje mnenje ;)

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6837
18.5.2007 9:31:40   
krfjolca
Pa še to - daj si sposodi knjigo Otroško spanje, brez joka v sanje od Elisabeth Pantley. S temi ukrepi se je pri nas stanje za 80% izboljšalo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6838
18.5.2007 9:32:37   
max81
jutro

vse najboljše vsem, ki danes praznujeteuser posted image user posted image in pa user posted image seveda ne sme manjkati

noč je bila super, zbudili smo se malo čez 6, sedaj pa se mala na tleh igra.......moram pa jo na 2 minuti hodit gledat, ker če ne bo kmalu mela kakšno buško na glaviuser posted image ....je čist hiperaktivna odkar je pogruntala kako je fajn, če se obračaš iz  hrbta na trebuh in obratno.......pa zaspimo že skorej cel teden na trebuščku, preh jo ma niti pod razno nisi smel pustiti na trebuhu, ker je bil takoj vik in krikuser posted image

atija kot ponavadi ni doma, pa ima dopust.....ma ne bom nič komentiralauser posted image

kaj boste  kuhale?  Ideje na plan!!!!!!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6839
18.5.2007 9:36:21   
atanja
KAJA ,MAJ, ZALA,
user posted image

in seveda tebi NOGAVICA
user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 6840
18.5.2007 9:45:49   
majas
se strinjam z tabo Krfjolca! user posted image
Pa mogoče boš morala tudi začeti malo več GH in da se ti čez dan lepo naje, da bo ponoči sita user posted image  spet moje mnenje.

Mi še vedno spimo. Grem se zdaj zrihtat...nikjer nobene za kavico danes user posted image  pa baje nekaj po MB delajo in j ecel center zaprt? To mi je ravnokar svakinja rekla. No vlakvozi pa z vozičkom se da priti user posted image

Kuhanje - musaka user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 6841
18.5.2007 10:37:36   
majas
Kajo sem postrigla zdaj pa mi je takooooooo žal ker je ko fantek user posted image  pa kaj sem šla to dela koza ena...zdaj pa je čisto druga ... bi jo raje k frizerju peljala ki to bolj obvlada user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 18.5.2007 10:38:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6842
18.5.2007 11:12:17   
max81
majas ne se sekirat zaradi lask, sej bodo 123  zrasliuser posted image , mi naše ne bomo strigli sigurno še kšn let ne, ker so ji šele sedaj komej začel poganatuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6843
18.5.2007 12:07:55   
**Petra**

NOGAVICA user posted image

Kaja, Maj in Zala user posted image user posted image user posted image  za pol leta! user posted image

Tudi z naše strani vsem slavljencem vse naj, naj user posted image user posted image

Joj, Aja, vidim, da se še kar borite s spanjemuser posted image user posted image user posted image

MucaMaca, zelo lep avatar user posted image user posted image user posted image user posted image

Cvetačka, se strinjam s tvojim besedami glede spanja. Pia je ponoči spala katastrofalno, evo poglej ga našga mulčka, čist komot prespi celo noč. user posted image user posted image user posted image user posted image Nik. Pa Pio smo tud mogli zibat zvečer, da je zaspala, Nik lepo zaspi sam zvečer in podnevi. Nobenga ujčkanja ni treba.

Mi gremo pa jutri na RD. Pa še zdaj ne vem, kaj naj kupim 3 letniku. Igrače mislim, da ne pridejo ne vem kako v poštev, ker jih ima dovolj, tudi igrala za ven ne, potem mi verjetno preostane samo še kaj za oblečtuser posted image user posted image user posted image Kakšna pomočuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6844
18.5.2007 12:39:21   
atanja
A mi lahko kdo razloži zakaj se jaz vedno sekiram pa pizdim? Namesto da bi stvari vzela tako kot so?user posted image user posted image user posted image
Sm šla na občino pa so taki kreteni da večjih ni. Mi je reku da če mu dam 25 mio da mi vse zrihta? In jaz sem še hotla kle ostat. Ah sej se bom tud jaz enkrat k seb spravla....

Mi pančamo pol pa bova šla k mojim sodelovkam na kavo. Komaj čakam da jih mal vidim.

Petra ti maš probleme za 3 letnika jaz mam pa za 50 letnico. Smo se odločili da ji namesto šopka damo en drevo al grm za njen vrt da ji bo za spomin ostal pa je boljše kot šopek. no in so mene določil za kupit. zdaj pa ne vem kaj bi da bi blo kaj posebnegauser posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 6845
18.5.2007 12:42:45   
Anonimen
Mi smo nazaj...zapravili kar nekaj €, potem smo jedli in šli hitro gledati četvorko....

Ema jaz sem pa videla tvojo mamo in sestro - prvič jih vidim (je bila moja mama zraven in je šla kar k njej in ji začela razlagat, da čvekamo tu gor...mislim, koza tale moja mami...me je bilo kar malo sram)

Zdaj greva pa malo pospravljat, ker dobimo popoldan obisk - pride moja sošolka iz srednje...

Zvečer gre pa mami u lajf...ati bo pa varuška....me kar malo zvija...saj ne grem za dolgo in bila sem že enkrat prej zunaj (v LJ., ko sem šla na BB), ampak ne vem...pa itak bom ful blizu....grem s prijateljico na drinkec in si bom privoščila 1dcl refoška (komaj čakam)...

user posted image user posted image user posted image  Vsem, ki praznujete pa vse lepe želje tega sveta (vas je danes veliko)...user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 6846
18.5.2007 13:17:57   
Zamima
Najprej vse naj naj naj naši Nogavici! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Potem pa še VSee naj naj našim 6-mesečničkom: Maju, Kaji in Zali user posted image user posted image user posted image

user posted image

Imam pomembno novičko user posted image  user posted image  user posted image

Ravnokar držim v roki rojstni list na katerem ima Zala koooooooončno napisana naju oba user posted image  user posted image  user posted image

Ne boste verjele, kakšne muke sem trpela in kam vse so me pošiljali preden sem ga dobila user posted image user posted image user posted image

AAAAAAAAMpak, zdaj ga imam and it´s official user posted image .

Pa tudi pokojnino sem ji šla rihtat in začuda mi ni noben papir manjkal user posted image user posted image user posted image

Torej vse sem uredila, ne morem verjet, zdaj ga pa gremo pit user posted image  user posted image  user posted image

Saj ne hecam se,... ampak najraje bi ga šla user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6847
18.5.2007 13:22:02   
krfjolca
SUUUUPER, ZAMIMA! user posted image  user posted image  user posted image
To je pa novica dneva user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6848
18.5.2007 13:29:21   
Anonimen
Vse najboljše, Kaja, Zala in Maj!

user posted image

Nogavica, vse najboljše za rojstni dan!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6849
18.5.2007 13:30:30   
Anonimen
Bravo, super, Zamima!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

način poroda
ninola

Kako je potekal vaš porod?

umetni popadki (26%)

carski res (20%)

lasti popadke (47%)

z epiduralno anestezijo (6%)

Število vseh glasov: 95

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!