|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  273 274 [275] 276 277   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
18.5.2007 13:55:22   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Kajo sem postrigla zdaj pa mi je takooooooo žal ker je ko fantek user posted image  pa kaj sem šla to dela koza ena...zdaj pa je čisto druga ... bi jo raje k frizerju peljala ki to bolj obvlada user posted image user posted image user posted image

Saj ne bo dolgo, nič se ne sekiraj majas user posted image .

Zdaj grem pa kavo pit (prvo danes! user posted image user posted image user posted image )

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6851
18.5.2007 13:58:49   
atanja
Super Zamima!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6852
18.5.2007 14:00:43   
Anonimen
Zamima user posted image  za urejeno papirologijo...user posted image

Majas...kaj user posted image  ti je pa bilo, da si šla našo Kajo v Kaja spremenit....user posted image

Babe, lepo vas prosim, nehajte user posted image  strižt....madonca, naj imajo lepe dolge laske....saj še ni tako vroče...user posted image  meni so pa tako luškani ko imajo takšne laske...našem bom kar dolge pustila, pa upam, da bo imel kaj kodrčkov (po meni)....bo kot punčka...user posted image

Sem mu kupila knjigico z živalmi in potem to vse piska...tako da se nam cel živalski vrt oglaša po hiši...je pa tako hecen, ko pritisne in kar čaka kaj se bo oglasilo....

Sedaj je bil pa ful utrujen, ker je prej samo 2x po 15 minut spal v avtu, zdaj pa spi v posteljici...mogoče bo kakšna daljša tura (tako ene 2 uri)...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6853
18.5.2007 14:00:48   
atanja
Majas res se ne sekirat ker jim ful hitro rastejo. JAz ga bom mogla it spet strižt, pa ga je čist na kratko. Ti pa ga tud frizer ne more lepo, zato k tolk majčkeni so še težko na miru....

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6854
18.5.2007 14:24:59   
Nogavica
Se samo na hitro javljam, da se vam zahvalim za čestitke.

Hvala vsem, vas imam rada, čeprav vas poznam samo preko neta user posted image user posted image user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6855
18.5.2007 15:00:33   
krfjolca
Mi smo pa zdajle jedli kašico iz cvetače, bučke in amaranta (brezglutenska ameriška žitarica). Še nobena stvar mu ni bila tako njami, odpiral je usta ko ptiček. Poskusite, ful ima tak sladkast, zanimiv okus. Kupi se pa v milerju pa v bio trgovinah.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6856
18.5.2007 15:02:00   
Aja1
Naša je tako tečna danes user posted image . je šel prej moj z njo ven, da bi v vozičku zaspala, pa je bil čez 5 minzut nazaj, neja čist rdeča od kričanja. Pa sem šla z njo jaz ven...isto. Pojma nimam, kaj ji je. Zobkov ni videti, sita je, previta je user posted image . potem mi je zaspala v naročju user posted image . Mi smo spet na začetku. Pa ravno zdej je spet postala tako tečna in sitna, ko mora moj do ponedeljka dokončat diplomo (jaz jo malo friziram - naslovi, poglavja, kazalo,...). Pojma nima, če nama bo uspelo.

A se katera dobro zastopi na word? Nekaj strani mora biti označenih z ii,iii,iv, potem naprej pa 1, 2, 3, kako naj to naredim?

Zamima user posted image user posted image user posted image

majas, kako si jo strigla? S škarjami ali mašinco? Daj nalimaj sliko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6857
18.5.2007 15:50:39   
ircica
Bravo, Zamima!
Ful sem vesela, da so končno vse porihtali in bo Zala tudi v uradneih dokumentih vajin najlepši  "izdelek".
Mislim pa, da si kar zaslužiš kozarček šampanjcauser posted image user posted image user posted image

V Mullerju v MB imajo pa poljske Pamperse. Sem se že navadila, da jih kar kupim, včeraj pa sem gledala, ali so tiste z zmaji (fajn elastika) ali tiste z zelenim zavihkom (ni elastike), in so vse 4+ in 4 poljske. Sem iz same jeze kar Mullerjeve kupila, saj jih vsi hvalijo, pa bomo videli.

Moj otrok postaja čuden. Noč je bila katastrofalna, zbudil se je vsaj 10x, stalno hotel biti v naročju. Ob 4 je bil čisto zbujen in ob 5.30 ga je moj odnesel v dnevno se igrat, ob 6.30 sem ga prevzela jaz, ob 8 je šele zaspal in to za pol ure. Ob 10 sem mu dala kašico in do 15.30 sploh ni hotel jest (ali spat), zdaj pa je malo pojedel in že spi pri ateju. Jaz pa se ne učim.

A bi se Mariborčanke dobile drugi teden, po torku?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6858
18.5.2007 15:52:54   
ircica
Pozabila...
Aja1, jaz različno označevanje uredim takole:
del, ki mora biti drugače označen, prekopiram v nov dokument, oštevilčim, kakor mora biti, in sprintam. Saj ko zložiš zadevo, se več ne vidi, kaj je iz katerega dokumenta

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6859
18.5.2007 18:59:05   
krfjolca
ircica, pri nas je problem, ker moraš diplomsko oddat tudi v elektronski obliki, na CDju. Pa mora bit en dokument. Ne vem, kako je pri Aji. Bom vprašala mojega, je računalničar.

Mi smo preživeli cepljenje. Ne Anže, ampak Kala. Obiski veterinarja so pri nas cel podvig. Od same užaljenosti še piškota ni hotela, ko ji ga je vet ponujal user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6860
18.5.2007 19:34:43   
Aja1
Krfjolca, dej ga res vprašaj. Mora oddat tudi na CDju, torej mora  bit en dokument.

Neja je takooooo sitna.....user posted image

Krfjolca, mislim, da si i pisala, da kuhaš slivo, proti zaprtosti. Koliko te vode potem daš Anžetu?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6861
18.5.2007 19:49:12   
ircica
Kako je mene danes moj škrat prestrašil:
na sprehodu sedi veselo v vozičku (redkost). Nisem ga privezala, ker sva tako bila na asfaltu, pa kaj pa sploh more taki mali. vstaja ne, plazi ne, kaj bi lahko sploh bilo? Se Kostja nagne naprej in grize varovalno palico. Kar naj, saj se še ne dviga.
Naenkrat je imel pete pod ritko, ritko v luftu, težišče pa preko varovala. Skoraj bi mi ven padel! Je bil takoj pravilno zvezan, zadovoljen pa sam s sabo ko nevemkaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6862
18.5.2007 20:13:22   
Zamima
A je katera tukaj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6863
18.5.2007 20:14:03   
Zamima
Ircica joj groza ... komaj zdaj sem vidla, hvalabogu, da ni bilo nič user posted image , ubogi Kostja!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6864
18.5.2007 20:40:28   
Nogavica
Zamima, šele zdaj sem prebrala, da ste končno uredili papirje. Super user posted image user posted image user posted image !

Živa je danes ful sitna, pa ne vem, zakaj - mogoče ji niso pasali obiski in ni spala dovolj user posted image , mogoče je celo kak zobek na pohodu, ali pa zato, ker danes še ni kakala. Ne vem, če se prav spomnim, ampak se mi zdi, da sem nekje brala, da zna biti malo rdeča ritka pred prihodom zob? Ali sem pa zdaj totalno mimo usekala user posted image .

Danes je še kar Živa pokasirala zraven mame 2 darila (za pol leta, ki ga bo dopolnila v torek), pa na torti je pisalo zraven Živi za pol svečke. Sem bila tako ganjena. Jutri pa gremo po gugalnico.

Ima katera Bumbo stolček (http://www.bumbo.si/)? Jaz se navdušujem, ampak jo moram probat posadit vanj, ker sem nekje brala, da enim nogice ne pašejo noter, kar zna biti tudi pri nas problem, glede na klobasice user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6865
18.5.2007 20:52:26   
ema79
dober večer!

najprej vse najboljše vsem polletnikom in pa vse naj, naj, naj Ngavica!

Aja, pa še tebi Zamima , ku maš končno težko pričakovani papir v roki!

Naša je pridna, sam ne vem, kaj je z njo, ko mi nč noče jest. Ne mleka, ne Gh. Vse tako po malo...pa še tisto ji večino skoraj silim noter, da se morava pol obe preoblečt. Pa tko nama je šlo lepo. No, tele skutke so ji še najbl všeč in so edina stvar, ki gre zadnje dni lepo v usta.

Moram povedat, da je naša najljubša igrača pokrovček od Zdenka sira. Kok je to imenitn, vepovsod to vlačmo sabo in ga kr skoz drži, to zdele že dva tedna.

barby danes je pa tvoja mami do moje stopila in ji povedala, da se medve pogovarjava tle gor. Ti si se pa takrat ravno po telefonu pogovarjala.

Kaj je zdej dečve, ste za en Tivoli naslednji teden?

Življenje je lepo....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6866
18.5.2007 21:06:42   
majas
Morala sem jo postrižti ker je imela že čisto razcufane laseke in zadaj take drete da ji nisem več morala rasčesat. Saj sem se navadila že malo samo mi ej vseeno čisto druga user posted image upam da res hitro zraste.

se, pa jo z mašinco mislim da bi bilo dosti dosti boljše z škarjami! Mora pa še naš frizer popravit, tisto kar sem jaz falila user posted image

Joj Zamima res super da imaš papirje v roki, zdaj še v ponedeljek pride ati domov pa boš spet boljše volje user posted image

Nogavica upam da se nisi preveč napila, da ne bo Živa preveč spala user posted image

In seveda hvala vsem za čestitke-sporoča kaja user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6867
18.5.2007 21:22:58   
majas
Tu dokaz da imamo radi bombaže user posted image

user posted image

user posted image

No mogoče se tukaj malo vidi s krajšimi laseki. Sem jo prej kopala pa sem dala malo kopeli pa se je preveč spenilo, sem jo morala hitro slikati, na koncu pa sem jo še stuširala.  Je tako čudno gledala.

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6868
18.5.2007 21:24:41   
majas
Joj malo je zadnja velika! Mi ni delal več shrani.si pa sem posikala nekaj drugega..

Evo tu je link

http://www.povej.net/forum/uploadpic.php

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6869
18.5.2007 21:27:40   
majas
Zdaj pa grem likat ker ni nobene danes gor...vse že spite?

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6870
18.5.2007 22:01:25   
MALINČICA
Ojla, punce! Nič nisem imela časa, cel dan smo se potepali, potem pa sem še celo jazbino pospravljala, pa tud ni bilo časa za rr, bom pa zdaj na hitro napisala, pol pa spat k polhcu, da bomo naspani.

Zamima-ful ful sem srečna za tebe, da se ti je uredilo!!! Za ta papir Zalin, pa sem res močno pesti držala.

Nogavica, vse tanartaboljše za tvoj rojstni dan, z leti se ne obremenjuj, ker si mlada po srcu in letos je prvi rojstni dan, ko si že mamica, kar pomeni, spet pomlajevanje!

Majas-Kaja je ful luštkana z dolgimi in seveda tudi s kratkimi lasmi. Ne sekiraj se, res hitro zrastejo, sicer pa ji bo itak bolj udobno z manj lasmi na glavici, zdaj ko je že kar toplo zunaj, špa še kapico ima na glavi.

Glede handlinga-jaz se kar nekako držim teh pravil, sploh pri previjanju in dvigovanju iz ravne podlage, ko pa je v vozičku ali v lupinici, pa ga enostavno ne znam drugače ven vzet, kot pa pod pazduho.

Tako, zdaj pa grem tudi jaz spat, sem že tako utrujena.
Aja, zjutraj smo imeli rahlo poplavo v kopalnici, ker sem zamašila wc, ko sem vrgla vanj en velik šop las-iz sesalca, pa nam je spodaj voda ven tekla vsakič, ko smo potegnili vodo. Ampak smo zrihtali, no so(mojuser posted image  in moj ati). Rezultat pa je generalno pospravljeno stanovanje!!!

Lahko nočko vsem mamicam in njihovim malim ljubčkom in ljubicam.

Aja, hvala za čestitke mojemu polletnemu junaku!!!
Pa še od mene in Maja čestitke Kaji in Zali in obema mamicama-novembrskima sotrpinkama za pol leta službe mamica.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6871
19.5.2007 8:04:21   
Anonimen
Še vse spite? user posted image

Dobro jutro! Midve sva ta vikend same, je papa službeno odsoten. Zbudile sva se ponoči le 3 krat, kar je napredek, a zadovoljna bom šele, ko bo spala od 8. zvečer do 8. zjutraj. user posted image  user posted image  Se hecam. Res no. user posted image

Sva pa brez dude že 24 ur! user posted image  

Lep vikend vsem in super lepo se imejte z vašimi user posted image  !

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6872
19.5.2007 8:36:00   
Aja1
Jutro...ne bom spet razlagala, kakšna je bila noč - brezveze, da se vsak dan ponavljam user posted image user posted image user posted image  še malo, pa grem v Lj-Polje user posted image

majas, Kaja je pa udi s kratko frižurco ful luštkana. Pa povrhu glave je nisi postrigla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6873
19.5.2007 8:36:52   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Še vse spite? user posted image

Ko bi le

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6874
19.5.2007 9:10:27   
Nogavica
Jutro!

Mi gremo pa zdaj v BC sprobat Bumbo stolček. Vam potem sporočim rezultat.
Spali od 21.45h-7.30h.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  273 274 [275] 276 277   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  273 274 [275] 276 277   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

ime za fantka
Petrarca91

ime za fantka

Uroš (32%)

Ažbe (31%)

Gael (13%)

Tomi (25%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!