ema79
|
dober večer jst tud sam berem, napišem bl mal, ku smo skoz zunaj.... zdi se mi, da so zobki na pohodu, ker je naše zmeraj pridno dete nekam tečno že tri dni....al pa je vročina to.... drgač spimo super, od osmih do šestih, čez flašo mleka in pol še do pol devetih. Pride kak dan, ko ji morm ponoč 3652896 dudo popravlat, ampak če sem pol lahko do devetih v postli, vse potrpim. Naša na veliko maže skutke, danes sva imela za kosilo rižoto z piščanjčjim meskom in zelenjavo, pa sem ji kar malo pretlačla z vilico in je tok jedla. Kolk je hecna, ku žveči.... Drgač pa obračamo se, sedimo tko,tko, na noge ni šans, zna vzeti dudo iz mojih ust in jo dat sebi v usta, danes si je končno dala prst na nogici v usta, prvič se je zbudila tako, da je imela glavo tam kjer bi morale bit nogice (ne vem, kako ji lahko to tako uspe v vreči ). In najnovejša fora - pitje iz kozarca se nam bolj dopade kor po flaši. Rezultat - dvakrat po 125ml čaja spitega danes! Prej je zmogla po 60ml. Mislim, da je bila irčica, ki je spraševala, kaj s sposojenimi cotikami. Jst si kr probam zapomnet, kaj je od koga, da pol vrnem. Čeprav je po mojem tud kdo dubu kej kar ni njegovga.