|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
22.5.2007 18:55:11   
viv_
Ojla!

Dobre ste babnce, da vam rata tok naklofat. Kdaaaaaaaaaaaaaaaj????

Mi smo bili za vikend na morju, kar pomeni, da sem komplet petek pakirala. No, razpakirala še nisem. Joj! Stanovanje imam kot spominski park Hirošima. Ravno bom pospravila, pa spet lahko spakiram. V petek gremo mal na Krk, pogledat, kako se naša Zarja obnese v šotoru. Moramo narest par vaj pred poletjem user posted image

Sicer smo pa cele dneve zunaj. Še danes smo nevihto preživeli na vrtu, mamo postavljen šotor.

Sem se pa mal faksa lotila. krfjolca, svaka ti čast! Od kje ti volja in koncentracija in energija... Jaz se komej spravim...

Aja, še to... Mirna se je že kopala v morju. Pa en user posted image  hudič nam je avto okol in okol povlekel s ključem. Sploh prtljažnik je dodelal, ker je še križčke risal gor... Grrrrrrrrrrrr...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7076
22.5.2007 19:18:57   
krfjolca
OK, zdaj me pa  že nehajte hvalit, če ne, bom zaspala na lovorikah user posted image . Ko naredim še ta izpit, pa lahko spet začnete, OK user posted image  ... Aja, od kod mi energija: klik

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7077
22.5.2007 19:37:09   
Anonimen
Pri nas skoz vroče, nič dežja...bili v senčki...popoldan je bil škrat eno uro ful, ampak res ful siten...ne vem kaj mu je bilo...danes začuda ni kakal, ponavadi 3x na dan...sedaj sva se skopala in najedla, pa sem ga dala v posteljico in slišim, da protestira...ga grem umirit, pa pridem nazaj...

Don't move!!!!

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7078
22.5.2007 19:49:44   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica, user posted image user posted image user posted image  za Živine mere.

Malinčica, to vse že Maj zna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak res... user posted image
In seveda nogavica-smo ti rekle user posted image    Vidim da je kaja najmanjša-imamo komaj 63,5 cm..se vidi da sva tudi midva majhne sorte user posted image

Viv kaj so vam to na hrvaškem naredili? A joj... Ja viv saj nismo take čveke...samo ti se preveč potepaš in se nam nič ne javljaš-to je to veš user posted image

Krfjolca-nevem za česnje user posted image in bravo za lumpa Anžeta user posted image le nagajaj malo mamici ker je reveč pridna user posted image

Vroče....

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7079
22.5.2007 20:12:10   
Aja1
Viv, normalno, da nimaš časa, če si skoz na terenu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7080
22.5.2007 20:16:11   
Anonimen
Mi imamo tudi kar ok temperaturo v hiši...samo upam, da ne bo prevroče poletje, ker potem bo pa klima potrebna...

Sva se do zdajle s škratom stiskala in crkljala...noče več sam zaspat...je bilo samo obdobje, ko je sam zaspal, ki pa se je končalo...user posted image

Malinčica, tvoj poba je pa ful aktiven...še naš ni toliko, pa je en mesec starejši....

Da se še jaz pohvalim, kaj moj zna...zna biti zelo, zelo siten...pa spat noče...

Češnje mi že jemo...

Naš je tudi danes ful nič jedel, ker je vse popljuval ven...že skoraj 2 meseca jemo GH, pa do sedaj ni bilo problemov...sedaj ga pa kvačka...ne GH, ne zize, nič...zdaj zvečer je sicer jedel....

Viv, upam, da se tistmu, ki vam je avto popedenal, vse povrne....user posted image
Ti pa zavidam, ker toliko pohajaš...

Pri nas pa nekaj grmi...

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7081
22.5.2007 20:18:44   
melita73
Zara se zahvaljuje za čestitke.user posted image Živi tudi vse najboljše.
Mi imamo pa jutri posvetovalnico, bomo videli, kakšne bodo mere, ampak Žive niti približno ne bo dohitela, mogoče ko je bila stara 3 mesece user posted image .

Krfjolca, pomoje češnje lahko jejo, jaz jih ji sicer še nisem dala, smo se pa pogovarjale z vozičkaricani včeraj in jih je večina dala že česnje, pa so otroci toliko stari kot naši. Baje da je malo bolj kiselkast okus, zato nekaterim ni všeč.

Za Zamima, se strinjam, vse ob svojem času. Ni Še malo prezgodaj za puzanje pri teh mesecih?user posted image Odvisno kaj si vsak predstavlja pod puzanje pomoje. Naša se tudi vrti v krogu na blazini, pa premakne se tud tako, da dviga rito, ampak to zame ni puzanje, ne vem no. Ko pa hoče kakšno igračo in je takoj ne doseže pa se raje začne kregat in mami da igračo, je bolj komot.

Ste ze dale gres? mi je včeraj ena rekla, da simu že kuha gres z kravjim mlekom, pa je rojen 12. 11.user posted image
Mirno noč vam želim, pa sebi tudi.user posted image

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7082
22.5.2007 20:20:49   
melita73
Barby84, tudi naša kakšen dan ful malo poje, ampak kaj hočem. Že itak je suhica, ampak jaz ji ne morem vlivat v usta, če noče.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 7083
22.5.2007 20:23:01   
Anonimen
In se je uscal kot pri norcih...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7084
22.5.2007 20:25:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: melita73

Barby84, tudi naša kakšen dan ful malo poje, ampak kaj hočem. Že itak je suhica, ampak jaz ji ne morem vlivat v usta, če noče.

No naš ni ravno suh...mogoče hoče pa shujšat za kakšno user posted image ...samo ne vem katero, ker so okoli naju sami pobeki...ali pa če se je v katero novemberko zagledal...user posted image

LP

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 7085
22.5.2007 20:32:00   
majas
Evo tudi pri nas tako grmi in dežuje da kar joj... Mala pa se kar zbuja...nevem jo je mogoče strah grmenja...ker je mene tudi... sploh v nosečnosti sem se ga bala pa nevem zakaj user posted image  user posted image

Melita73 jaz poznam veliko prijateljic ki v 6M že normalno dajejo KM... jaz ji ga še res ne mislim..a če pomisli-jaz sem zrastla z njim... s tistim domačim...je babica vsak dan šla po svežega. Ja ampak časi se spreminjajo...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7086
22.5.2007 20:42:22   
Anonimen
Evo, pa spet toča...to ni res...v zadnjem tednu že 3x toča...user posted image  groza...

Pri nas je kot sodni dan...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7087
22.5.2007 20:44:04   
Anonimen
Evo tudi pri nas tako grmi in dežuje da kar joj... Mala pa se kar zbuja...nevem jo je mogoče strah grmenja...ker je mene tudi... sploh v nosečnosti sem se ga bala pa nevem zakaj

Naš se pa ni niti premaknil, pa ful tolče ob okno...ja jaz sem tudi take plašne sorte glede grmenja...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7088
22.5.2007 20:45:18   
Anonimen
Val je imel pa po navadnem jogurtu malo flekcev...zgleda, da je malo alergičen...tako, da mu bom spet poskusila dati kakšen jogurt po 8. mesecu...bomo videli kako bo....

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7089
22.5.2007 21:07:22   
Anonimen
Novomeščanke a ste videle to:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1549651

Grozno, no...kam gremo....user posted image

Bom kar notri od zdaj naprej, če slučajno zaidejo v naše konce...

LP

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 7090
22.5.2007 21:08:10   
krfjolca
Kaj sem jaz nagraužen mail dobila user posted image
Joj folk, ne mi tega pošiljat!!!!

V glavnem, da še vam dan pokvarim user posted image :
Read article before looking at pictures. Please make it a habit from this point forward to wash your just-purchased undergarments before wearing them. This is sensitive. After anthropologist Susan McKinley came back home from an expedition in South America, she noticed a very strange rash on her left breast. Nobody knew what it was and she quickly dismissed it believing that the holes would leave in time. Upon her return she decided to see a doctor after she started developing intense pains. The doctor, not knowing the exact severity of the disease, gave her antibiotics and special creams. As time lapsed the pain did not subside and her left breast became more inflamed and started to bleed. She decided to bandage her sores, however as Susan's pain grew more intense she decided to seek help from a more certified doctor. Dr.Lynch could not diagnose the infection and told Susan to seek the aid of one of his colleagues who specializes in dermatology. Unfortunately, the doctor was on vacation. She waited for two weeks and finally was able to reach the dermatologist. Sadly, a life changing event was about to unfold during her appointment. To Miss McKinley's surprise, after she removed the bandages, they found larvae growing and squirming within the pores and sores of her breast. Sometimes these wicked creatures would all together simultaneously move around into different crevices. What she didn't know was that the holes were in fact, deeper than she had originally thought, for these larvae were feeding off the fat, tissue, and even milk canals of her breast.
Please share with as many women and men that you know. Our
undergarments! Are made in different countries all over the world. They sit in boxes and go through many hands and exchanges before we purchase them for ourselves.

PLEASE WASH ALL NEWLY PURCHASED BRAS AND UNDERWEAR
BEFORE WEARING THEM.WE DO NOT KNOW WHAT PARASITES ARE IN OUR CLOTHING WHEN WE BUY THEM.
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7091
22.5.2007 21:09:29   
Anonimen
Izgleda, da nam tudi danes ne uspe priti do 300...grem spančkat...lepo spančkite, jaz ziher ne bom, ker tako ropoče dež...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7092
22.5.2007 21:13:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Krfjolca....tole pa je za kozlat....

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7093
22.5.2007 21:15:02   
Anonimen
Je šel moj še pod tuš, tako da imam še par minutk časa...hitro še kaj povejte...kaj lepega...da bom lažje zaspala...user posted image

LP

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7094
22.5.2007 21:15:42   
krfjolca
Sam prav res, meni je čisto zares slabo. Sploh se ne morem skoncentrirati na buklo! Kaj bi jo za vrat, tisto, ki mi je tole poslala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7095
22.5.2007 21:18:28   
Aja1
Pri nas se tudi bliska in grmi user posted image . Še dobro, da nisva z Nejo sami doma, ker me je tega full strah.

Ja, Barby sem vidla in slišala na POP tv. GROZA.

Kje ste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7096
22.5.2007 21:20:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Sam prav res, meni je čisto zares slabo. Sploh se ne morem skoncentrirati na buklo! Kaj bi jo za vrat, tisto, ki mi je tole poslala!

Kar daj ji malo vetra...joj kako bi bilo šele, če bi bila user posted image  in mi je bilo prve 4 mesece skoz slabo...ziher bi ven metala...

Zdaj pa letimmmm...

Lp

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7097
22.5.2007 21:21:31   
Aja1
Krfjolca, jaz tudi ne morem tega gledat....Zakaj si nam to pokazala?user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7098
22.5.2007 21:22:31   
ema79
dober večer

jst tud sam berem, napišem bl mal, ku smo skoz zunaj....

zdi se mi, da so zobki na pohodu, ker je naše zmeraj pridno dete nekam tečno že tri dni....al pa je vročina to....

drgač spimo super, od osmih do šestih, čez flašo mleka in pol še do pol devetih.
Pride kak dan, ko ji morm ponoč 3652896 dudo popravlat, ampak če sem pol lahko do devetih v postli, vse potrpim.

Naša na veliko maže skutke, danes sva imela za kosilo rižoto z piščanjčjim meskom in zelenjavo, pa sem ji kar malo pretlačla z vilico in je tok jedla. Kolk je hecna, ku žveči....

Drgač pa obračamo se, sedimo tko,tko, na noge ni šans, zna vzeti dudo iz mojih ust in jo dat sebi v usta, danes si je končno dala prst na nogici v usta, prvič se je zbudila tako, da je imela glavo tam kjer bi morale bit nogice (ne vem, kako ji lahko to tako uspe v vrečiuser posted image ). In najnovejša fora - pitje iz kozarca se nam bolj dopade kor po flaši. Rezultat - dvakrat po 125ml čaja spitega danes!user posted image user posted image user posted image Prej je zmogla po 60ml.

Mislim, da je bila irčica, ki je spraševala, kaj s sposojenimi cotikami. Jst si kr probam zapomnet, kaj je od koga, da pol vrnem. Čeprav je po mojem tud kdo dubu kej kar ni njegovga.

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7099
22.5.2007 21:24:09   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Krfjolca, jaz tudi ne morem tega gledat....Zakaj si nam to pokazala?user posted image

Ker sem eviiiiil user posted image    user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  282 283 [284] 285 286   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

ime
tinamami

katero ime vam je bolj všeč?

Nika (25%)

Lara (21%)

Tiana (10%)

Tia (15%)

Neli (12%)

Manca (17%)

Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!