Anonimen
|
Aja1 za spanje... še takšnih noči, a ne? Zamima za atija, da je doma, pa upam, da bo sedaj vse ok... Petra WB...še se kaj oglasi... Krfjolca...ti, ti mami, kaj mučiš Anžetkota... Max81, ti si imela pa res naporen vikend...sedaj pa odmaraj malo...ampak res mi ne potegne...najprej so ful vsiljevali dojenje (vse porodnišnice, babice, dohtarji, vsi, vsi...), sedaj pa sem zasledila, da ful veliko pediatrov teži, da naj dajejo adaptirano mleko...če se ti ne redi, poskusi z GH...začni uvajati (če že ne uvajaš) sadne kašice, ki so precej redilne pa kakšen rižolino, frutolino in te finte...vmes pa se še naprej dojite...ne vem, to je samo moje mnenje in me kar malo pogreje, ko kakšen P reče za adaptirano mleko... držim pesti, da vama uspe... Midva sva bila že na sprehodu, je bilo prav prijetno...je začel mahat, pa ploska pa ful se afna...je mojo teto v roko ugriznil (čisto malo), ker je rekla, a Val pa še nima zobkov, ne...pa ji je kar pokazal... samo upam, da mu ne bo prišlo v navado, da bo grizel... LP
|