|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zlatenica
23.5.2007 10:51:05   
ujna
Pišem prvič, ker pač moram mal povedat, kaj me skrbi z mojim malim.

Rojen je bil v 36. tednu. Po treh dneh se mu je pojavila zlatenica (kot se je pričakovalo), le da je bil vzrok neujemanje krvnih supina (jaz sem o+ on pa A+). Drugi dan zlatenice je bila vrednost bilirubina 250. So rekli, da je to normalna vrednost. Naslednji dan pa je bil bilirubin 310. Hitro pod lučko, še hranjenje po flaški, da bo čimdlje pod lučko. Po 24 urah je bilirubin padel. In kmalu sva šla domov. Barvo je še lep čas obdržal - kot bi prišel iz solarija.
Bil pa je prve tedne zelo zaspan. Le jedel je, se previjal in spal. Po 5 tednih pa sem opazila zvijanje nazaj, zategovanje rokic nazaj, ter odrivanje s petkama od podlage. Vprašala sem v ambulanto in so mi rekli, da razen hendlinga do 3 meseca nimam kaj naredit. Pa sem ga vseeno nesla pokazat v RA. In sedaj čakam še napisan izvid, da me vrže na rit (napisano me vedno bolj prizadane). Zdravnica je omenila, da je asimetričen in posledičo ima zaradi tega pol glave večje. Menda pa je krivo to, da bi kot nedonošenček moral prej pod lučko.

Tako sem jezna, žalostna in zaskrblena. Pred mano je leto čakanja, kaj se bo razvilo iz te težave. Večje ali mnajše skrbi? Enkrat sem že šla čez nekaj podobnega - pa sedaj ni zato nič lažje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?