|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  289 290 [291] 292 293   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
24.5.2007 9:36:16   
Zamima
ojoj kak ste že vse zgovorne navsezgodaj.user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7251
24.5.2007 9:38:01   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: melita73

Jo je pa kar dolgo matral ta zobek, nekje od 4,5 meseca skoraj. Takrat se je začela ponoči večkrat zbujat.

Pa si takrat že vedela, da bo zobek? Verjetno ne, ali pač user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 7252
24.5.2007 9:55:35   
Aja1
Bravo Val. Kako lepo že stoji user posted image user posted image user posted image . Pravi šarmer.

Mi pa gremo zdaj malo ven, dokler še ni tako zelo vroče.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7253
24.5.2007 10:08:29   
Zamima
a vaši že vsi sedijo? user posted image user posted image  moja še niti slučajno ne sedi sama user posted image , ma saj ima čas, ampak a sva edine?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7254
24.5.2007 10:09:48   
max81
jutro, čveekkkkkkkkeee

spali smo fino, sam kaj ko je v spalnici blo ponoč še kr 24 stopinj, pa sem luftala pa luftala, ma uglavnem škoda cajta, ker se je shladil skor za ničččččuser posted image , tamala je spala dones sam v pižami, pomoje se je prejšno noč zbujala ker ji je blo vroče

mere, ja tud jaz spadam v kategorijo majhnih 161cm, kile ja ne grejo pa ne grejo na stare cifre, mankata mi -2kg, zaželjeno je pa seveda še kšna več.....ja ta proklet  trebuh noče stranuser posted image , bo treba mal večuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7255
24.5.2007 10:11:12   
Anonimen
Barby, jaz mam tigra! user posted image  user posted image  user posted image

Naša še ne sedi, nisi edina, Zamima. user posted image  Se pa že plazi, ampak samo vzvratno. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 7256
24.5.2007 10:12:08   
max81
a vaši že vsi sedijo?

ne še, je pa ravno danes neki probavala, pa ji je clo ratal za kakšno minutkouser posted image , Zamima sej majo še cajt, eni mal preh drugi malček kasnej

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7257
24.5.2007 10:13:28   
Anonimen
Jaz sem na 165 cm, kile pa user posted image .
Se pa zdaj (spet) malo pazim, pa gre dol, sicer počasi počasi, pa samo da gre. Počasi se daleč pride, heh. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7258
24.5.2007 10:21:36   
max81
tko mati jeuser posted image otrok je nahranjen, zdej greva pa počas za urco ven, pol pa počakava atija, da pride dam in gremo k tašči na južno........user posted image user posted image  super se mi ne bo treba ubadat s tem kaj zmetat v lonec 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7259
24.5.2007 10:26:18   
Anonimen
Midve sva že tudi bile zunaj, ampak samo na kratko, ker je že grozno vroče & soparno. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7260
24.5.2007 10:36:32   
atanja
Halooo!
JAz ga mam pa na terasi na mizi v stolčku da mal okrog gleda. ZDajle bom kavico spila k mi učke skup vleče mali pa zaspat noče.

pri nas se še nič ne plazmo ne obračako sam na nogice se mi že hoče postavt... Bo že....
Pa GH razen frutka marelica hruška tud nočmo jest....

Zdaj je pa kavica že skuhana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7261
24.5.2007 12:41:37   
Aja1
Se vse cvrete zunaj?

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 7262
24.5.2007 12:51:21   
Zamima
midve sva še noter user posted image  imam občutek, da mi še dooolgo ne bomo jedli zelenjave, kar groza me je, ker vedno ko ji dam zelenjavo, pa čeprav je čisto na drobno spasirana se mi hoče zadavit zraven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7263
24.5.2007 13:46:52   
melita73
Nogavica, ne nisem vedela da je zobek, se mi je pa zdelo. Se je tudi ful slinla in si dajala v usta vse kar ji je prišlo pod roko in je grizla. Kupila sem ji tisti gel v lekarni pa je bilo potem bolje ko sem ji namazala.
Naša še niti približno ne sedi, še ob opori hitro zleze v ležeč položaj. Se pa obrača in vrti v krogu, pa nekaj se kukr nazaj premika. Mi je včerat P rekla, da je za sedenje še prezgodaj. Bo že, saj imajo še čas. So stari šele pol leta.
Zamima, tudi naša ni marala zelenjave, sedaj pa mi je P rekla, naj ji dam zdraven malo riža ali koruznega zdroba in belo meso, pa zelo rada je. Vse ji skuham skupaj v lončku, malo posolim (res malo, ker drugače noče jest) in potem vse skupaj z paličnim mešalnikom zmiksam. Kuham pa malo več časa, da je riž že razkuhan, prav tako pa tudi meso. Mi je P rekla, da ji moram dajat to, ker je prelahka za svojo velikost.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7264
24.5.2007 13:51:36   
urška76
Ojla!
Midve sva s plavanj, zdej pa mala prav pridno panča. Ste pa naregljale včeraj. Nič čudnega, da so nevihte in dež user posted image . Zdeej pa čakam dragega, da pride iz trgovin. Upam, da ne bo pozabu sladoleda kupit. Tale vročina mi je za znoret. Vsaj Miha je v vrtcu danes, se mi ni treba z njim ubadat. Je zjutraj tak cirkus naredu, da ne bo šel v vrtec, pa ne bo kapljic, pa ne lulat, pa spet ne v vrtec. Potem, ko je bil pa v vrtcu, sem pa tam obvisela, ko pozabljena. Kaki lubček mami, v vrtcu je Filip, pa Zarja. Ti odpadeš, ko gumb z gat. user posted image
Tako, zdej pa še mal pospravit po stanovanju, popoldne pa k mojim po solatko user posted image . Jutri bom verjetno spet brez rač. dopoldne, popoldne gremo na kosilo s kolegico in njenim frajerjem. V soboto gremo v belokranjske konce, v nedeljo pa piknik. Glejte, da mi ne boste spet dežja naštimale. user posted image
Uživajte, baje se bo malo shladilo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7265
24.5.2007 14:11:43   
Aja1
Neja je zdaj pojedla kar veliko bučke. Ker je bilo malo redko, sem zmešala zraven še 2 žlički rižolinota in je full jedla user posted image user posted image user posted image . Zgleda, da bo bučkarica, kot mami user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 7266
24.5.2007 15:24:38   
Nogavica
Zunaj je vroče za znoret!!! Notri pa tudi, sem vsa mokra user posted image .

Dragi gre jutri po klimo user posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7267
24.5.2007 16:19:47   
Zamima
evo pa sem na brezžičnem user posted image user posted image user posted image ,...user posted image  se privajamm na brez miške pa sem štorasta za znoret user posted image

ja Nogavica, jaz sem tudi vsa prešvicana, da ne morem verjet - GROZA!

Vsako uro bi se lahko tuširala, ker zašvicam res v rekordnem času  user posted image user posted image
Kaj bo šele poleti?

user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 24.5.2007 16:20:45 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7268
24.5.2007 17:00:55   
majas
Ah ta vročina... jazn bom znorela...
samo da sem vas na hitro prebrala čveke čvekaste... zdaj pa šibam na kosilo.

Ja tudi mi imamo že zobeka ja... že 11dni user posted image  sedimo pa tudi že kako minutko sami brez opore če pa ima zadaj kaj pa res lepo sedi...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7269
24.5.2007 17:01:40   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

evo pa sem na brezžičnem user posted image user posted image user posted image ,...user posted image  se privajamm na brez miške pa sem štorasta za znoret user posted image

user posted image

počasi ... vsakl nov začetek je težak user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7270
24.5.2007 17:02:53   
majas
Tudi midve sva se prej skupaj stuširale in je mala tako uživala...in se ograla z curki...user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7271
24.5.2007 17:23:50   
max81
helov, evo tudi mi smo že kakšno urco doma, sedaj smo pa vsi trije uzuni na sončku na ležalniku in lovimo zadnje sončne žarke, pa tko fino pihlja........v spalnici je spet peklensko vroče, imamo prižgan ventilator, samo dvomim, da se bo do večera kej shladilouser posted image

bejba je danes tko pridna, da si sploh ne upam predstavljati kakšna bo noč......ful vriska cvili, se pogovarja s svojimi igračami, upam samo da jo bo zvečer zmankalo in da bo lepo zapančkala

danes smo prvič jedli špinačko, je bla tašča čist ponosna k je vidla  kako lepo je jedlauser posted image , pa po slamci smo pil, pa iz kozarčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7272
24.5.2007 17:27:24   
max81
nič gremo še en krog, pa na pošto, pa na hitrco v trgovino, jest bi mal lizala........sladoled namreč

se tipkamo zvečer

papa

pa kej načvekjte da

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7273
24.5.2007 17:28:51   
max81
madona sploh ne vem kam sm prtisnla, da se je kr poslalo naprej, jest pa spolh nism do konca napisala

uglavnem , načvekejte do večera da bom mela kej zaprebratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7274
24.5.2007 18:47:35   
Nogavica
mI TRIJE TUDI GREMO ZDAJ ŠE MALO VEN. Se pardoniram za črke user posted image .

Živa pa sedi brez opore že kar nekaj minutk, potem pa se vrže na stran. Me že priganjata, tako da grem...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  289 290 [291] 292 293   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  289 290 [291] 292 293   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

izbira imena
nataly33

katero ime vam je ljubše?

Nastja (10%)

Natalija (15%)

Nina (42%)

Neja (33%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!