lucika
|
nanica, lepo da se kdaj tud na mene spomnis:) jaz si nastimam tole stran, pa berem kadar znese. če grem malo prehitro spat...vas sploh ne dohajam. včasih mi pa uspe, da sproti berem, :) sem dobila menstruacijo. tocno na 7. mesec po porodu:( zelo podobno poporodni čišči:( grozno vglavnem... ponoči je zgledalo stanovanje kot po masakru... ko je mali jedel, je meni tekloooo, zgleda da se maternica še vedno krči ob dojenju. imam za preprat pol stanovanja. pa še ni konččano...me zanima kaj bo danes ponoči. čez dan ne vem, ker sva samo enkrat jedla, pa še to čisto malo... a imate vse take grozne menstruacije? ker tak kot sem jo prej imela, bi lahko imela en tampon glih celo menstruacijo, zdaj pa ga je poplavilo po eni uri. dober tek, če kera je. jutri bomo poskusili se ločit od našega bibeka. tašča si ful želi, da bi ga kdaj imela; jaz vem, da je pametno, da se še na koga navadi...srce pravi ne, pamet pravi ja... no, če bo vreme ok, gremo na city koncert. potihem si želim da bi bil dež:)...vem pa, da enkrat ga bo treba kje pustit, pa boljše prej navadit, kot bo prepozno... brala sem na čvekanju, da bi naj vzajemna vračala rezervacije. a ve katera kaj o tem in ali je katera dobila pošto=?
|