|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
25.5.2007 11:20:29   
Anonimen
MucaMaca upam, da je z Ano boljše...Val pa ji pošilja enega lupčka, da ne bo več bubana...user posted image

Aja1, ja itak da samo novemberke...že me se težko dogovorimo...prosim, če daste predloge...jaz bi to kar med tednom naredila, dopoldan, me + user posted image , saj dedci po večini niso za takšne babje čveke...vsaj moj vem, da ne bi bil...user posted image

Atanja, potem pa kar po test in počekirat, če si user posted image ...saj naši bi tudi radi videli, da bi midva še enega user posted image  naredila, ampak jaz bi rada še malo bila samo s škratkom...pa da si en ok šihta najdem, potem pa takoj...user posted image

Midva sva prišla s super sprehoda...poklepetala s kar nekaj ljudmi...največja čveka seveda škrat...mami samo šofer...potem pa je pojedel skoraj pol kompota breskovega...sedaj spi kot polhec...tudi jaz mu dam danes špinačko...že vidim, kako bo pljuval...user posted image  uf, potem bo pa ziher zelen in še bolj smrdeč kakec, sicer smo pa danes že dvakrat ful kakali...moram potrkat, kako ima naš škrat dobro prebavo...user posted image

A je še katera tu, ali ste vse zunaj v senčki?

Krfjolca, a se kopata? Jaz mu bom tudi nesla bazenček ven, ko se zbudi...bo lahko čofotal...pa paviljončka bom postavila, da ne bo dirktno sonce sijalo in voila....komaj čakam, da se zbudi, čeprav imam občutek, da bo spal več kot eno uro...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7351
25.5.2007 12:22:57   
Nogavica
Midve sva že notri. So tla toliko namočena, da sem skozi dvojni armafleks in 4x preloženo deko čutila vlago user posted image . Pa itak je zunaj vse preveč zanimivo, da bi žaba zadremala, očke pa ima že krvavo rdeče.

user posted image  je kupil klimo!!!!!!! V torek jo dobimo, v roku enega tedna pa jo zmontirajo. Komaj čakam user posted image .

Naša pa ne bo špinače kakala, ker je tiste tri zalogajčke, kar sem ji uspela spravit v usta, vse ven spljuvala, je pa s toliko večjim veseljem pojedla skoraj pol banane user posted image . Pa bognedaj da bi pozabila na zizo. Upam, da bo zdaj malo zadremala.

Dobili smo že stolček user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7352
25.5.2007 12:27:07   
Anonimen
Nogavica user posted image  za klimo...

Naš pa še kar spi...sem rekla, da bo dalj kot eno uro...user posted image  jaz pa komaj čakam, da ga dam v bazenček, da bo čofotal...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7353
25.5.2007 13:08:31   
atanja
Ne rabim testa. Sm mela tardečo glihkar.

mi smo šli pa kle v en nov lokal na kavico in mi ni blo všeč k je blo notr. Blek! Tako da nič ne bo s kavicam v bližini bo kar treba v atvo in it.

Zdaj sem ga pančat dala pa upma da mi bo odspal. Sam vedno ko kle omenim da je šel spat se ful hitro zbudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7354
25.5.2007 13:29:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Ne rabim testa. Sm mela tardečo glihkar.

mi smo šli pa kle v en nov lokal na kavico in mi ni blo všeč k je blo notr. Blek! Tako da nič ne bo s kavicam v bližini bo kar treba v atvo in it.

Zdaj sem ga pančat dala pa upma da mi bo odspal. Sam vedno ko kle omenim da je šel spat se ful hitro zbudi.

Potem pa zaenkrat najbrž še nič ne bo z user posted image ...škoda, a ne...

Naš pa spi že 2,5 ure pa ni videt, da se bo že zbudil...user posted image

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7355
25.5.2007 14:48:31   
Anonimen
user posted image Moj sinek je spal rekordno čez dan 3,15 ure v kosu...

Zdaj je pa malo siten...špinačke pa ne bo, ker mi je malo čudna...bom jutri novo kupila...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7356
25.5.2007 15:05:27   
Anonimen
Ana je malo boljša, a še ni ta prava. Veliko spi danes, malo bolj je že zopet živahna, a še daleč od tiste prave pupike naše zlate. Res srčno upam, da bo kmalu spet zdrava kot ribica. Me kar pri srčku boli, ko jo gledam tako celo ubogo...

Naš ata bodo šli pa danes gredoč iz službe po stajico! Upam, da ne bo izbral najtagrše in najdražje obenem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7357
25.5.2007 16:00:55   
Anonimen
In sva vseeno postavila bazenček, sonček je posijal in potem se je škrat kopal...je bil tako vesel, pa ful je vriskal, ko sem ga dala pa ven je bil pa kar malo žalosten...pa sva se dogovorila, da bova jutri dlje časa v bazenčku, če bo lepo vreme (kot da me je razumel user posted image )...naslednji vikend pa postavljamo veliki bazen...user posted image

Moram si nohte postrižt, ker težko tipkam...odkar se je škrat rodil, še nisem imela tako dolgih...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7358
25.5.2007 16:05:53   
Anonimen
Naš ata bodo šli pa danes gredoč iz službe po stajico! Upam, da ne bo izbral najtagrše in najdražje obenem.

Jaz si pa samo želim, da prinese svojo tečno rit domov in končno po dolgem času skopa sineka, potem pa zaradi mene naj počne kar hoče...lahko je tudi dobre volje in ves slinast okoli mene...user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 25.5.2007 16:06:44 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7359
25.5.2007 16:06:37   
max81
MucaMaca upam, da je mala pikica že  boljša, obema user posted image

Jeeeee pri nas smo tudi dočakali malo dežja, zadnji čas, smo pa ravno iz sprehoda, je ati danes prišel malo prej domov....................korompir se kuha, pa ribice bomo danes meli, da bo lahko po celi bajti smrdelouser posted image

miška je tudi ravno pojedla, 2 bejbi piškota, pa skoraj polovičko kuhanega jabolčka......................pokaka se pa tolk, da se sploh ne čudim, da se od prejšnega meseca ni čisto nič zredilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7360
25.5.2007 16:07:26   
max81
lahko je tudi dobre volje in ves slinast okoli mene...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7361
25.5.2007 17:13:40   
Anonimen
Mi imamo pa ful lepo stajico! user posted image  Ana je od navdušenja kar zadremuckala v njej... user posted image  
Je pa še vedno boga boga, takoj ko se zbudi dobi zdravila.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7362
25.5.2007 17:16:52   
krfjolca
Mi smo tudi ribice jedli. Sem kupila orade in jih naredila z olivami - mmmmmm!

Pa kopali smo se zunaj, je bilo prav super. Potem je pa bazenček spustil, ker se je prebodel, pri paviljončku se je pa ena palica zlomila in strgala platno user posted image . Jaz sem pa račun že preč vrgla, a mislite da mi bodo vseeno zamenjali v Pikapolonici? Glede na to da sem redna stranka in vsak teden vsaj 50 € tam pustim?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7363
25.5.2007 18:40:13   
max81
krfjolca ti pa nis kr tko, vsak teden 50 ojrov, pridna si ni kej

a so vaši mulčki dones kej hiperaktivni, naša je taka da jo komej dohajam.......obrača se 300na uro, leži na tleh, pa je že dvakrat z glavo butnla iz puzl na parket, ampak ona se kr smejiuser posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7364
25.5.2007 19:36:04   
Anonimen
Škrat popoldan ni nič spal in sedaj ga je kar na zizi zmanjkalo...sva se skopala, mama stuširala, nohte oba postrigla...zdaj bom pa par fotk napopala...

Tole je od predvčerajšnjim, ko sva imela za malico češnje in sva potem še uhančke montirala:

user posted image

Krfjolca, a takle kompletek imaš tudi ti?

user posted image

Moj 'požiralec' knjig...jaz sem včasih (ko sem imela še ful časa), ful rada brala...mogoče bo imel škrat kaj po meni...

user posted image

Takole je pa prej užival:

user posted image

user posted image

Takole pa uživa še izven vode, čeprav malo manj...

user posted image

Krfjolca, jaz sem pa pod bazenček dala eno staro dekico, ker se mi zdi ful tanka plastika...s paviljončkom moraš biti pa tudi nežen...malo denarja, malo muzike...upam, da zdrži vsaj to poletje... upam, da dobiš nov komplet...

Vroče je še kar...mojga dedca še ni domov - mogoče ga ne bo user posted image  ah saj ne...je šel še k svojim na vikend čebelce počekirat, ker baje nekaj nagajajo...user posted image

Ste že za večerni klepet, ali še spravljate novemberke in novemberčke spat...user posted image  pa lepo jih uspavajte, da bodo celo noč spali...naš je po zelo dolgem času spet na zizi zaspal in dvomim, da bo dolgo spal...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 7365
25.5.2007 19:36:44   
Nogavica
Imamo gugalnico user posted image user posted image user posted image ! Jutri jo namontiramo, pa da vidimo, če ji bo fajn.

Živa je danes tudi prvič zlezla s puzzlov na parket. Se z rokicami poganja nazaj user posted image , na postelji pa itak morava biti skozi zraven, ker v momentu zleze na drug konec. Res so postali ful aktivni.

Mi se pa gremo zdaj kopat, potem pa počasi spat, upam.

krfjolca, lepo ste začeli s čofotanjem user posted image . Pokliči v Pikapolonico in vprašaj, če bodo menjali brez računa.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7366
25.5.2007 19:39:56   
Anonimen
Nogavica, kje si pa kupila gugalnico in kakšno? Jaz iščem, bi imela takšno kot so jih imeli v Pikapolonici, ampak jih nimajo več...user posted image  sram jih bilo, ker jih imajo toliko malo na zalogi....grem še malo na sončka pogledat...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7367
25.5.2007 19:49:02   
Anonimen
Punce, ki kupujete avtosedeže in stolčke...
http://soncek.si/si/

U, tamal se dere

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7368
25.5.2007 19:53:42   
Anonimen
Pravi škrat, da je samo malo oddremal...zdaj bo pa še malo z mano na RR...

jnibjhnoilj njhgiui ljn šožć

Tole pa Val pošilja vsem user posted image  na tem forumu...mislim pa da pomeni...ne spat, da bojo mamčice malo živčne...vragči mali moj...se tako stiska k meni, da sem kar solzna...tako mi je lepo...user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7369
25.5.2007 20:13:03   
max81
pa kje user posted image  ste danes vse
krfjolca, jest mislim, da ne bodo nič komplicirale, moj je enkrat nesu v BC ene hlače zamenjat, pa so mu zamnenjale brez problema

naša user posted image  je padla dol ob sedmih in upam, da bo do jutr mir pr bajtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7370
25.5.2007 20:15:45   
Anonimen
Barby, kakšen lepotec je Val, ful dobre fotke, pravi mali uživač! user posted image

Ana je imela zopet grozno visoko temperaturo, 39,4! (merjeno v ritki)

Če jutri ne bo boljše, bo treba nazaj k zdravniku.

Ste kaj posebnega počele na današnji praznični dan, pionirke? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7371
25.5.2007 20:26:37   
Anonimen
Tako...zdaj pa upam, da sem ga spravila za toliko dolgo spat kot včeraj...
Sem šla še v bazenček po igračke, da si jih ne bi kdo zaželel...ker so cenovno dražje kot bazenček in paviljonček...pa še ful jih je bilo...pa paviljonček sem zabila v zemljo, če bo slučajno pihalo...no, saj če bo ful, ga bo pa pač odneslo...ne bom se zaradi tega obremenjevala...

Je katera sploh tu?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7372
25.5.2007 20:28:16   
Anonimen
Boga Ana...user posted image  Ja če ne bo boljše zjutraj, rajši kar k dr. a si jo kaj v mlačni vodi kopala? baje znižuje temperaturo...upam, da bo ponoči lepo spala in se zjutraj zbudila zdrava...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7373
25.5.2007 20:30:00   
Anonimen
Val mora biti uživač, ker se mami na vse kriplje trudi, da je skoz nasmejan (sicer se ni treba veliko pačit, ker je naš škrat en velik smeh)...včasih me zvečer bolijo usta in trebuh, ker se mu toliko nasmejim...se kar spomni in se začne režat kot pečen maček...potem se pa še jaz začnem in se reživa kot dva trotka...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7374
25.5.2007 20:31:35   
Anonimen
Smeh je pol zdravja, heh. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Plavanje
CatJa

Kdaj so vaši otroci začeli plavat brez rokavčkov/obroča?

Pri 4-ih letih (51%)

Pri 5-ih letih (22%)

Pri 6-ih letih (14%)

Kasneje (13%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!