Anonimen
|
MucaMaca upam, da je z Ano boljše...Val pa ji pošilja enega lupčka, da ne bo več bubana... Aja1, ja itak da samo novemberke...že me se težko dogovorimo...prosim, če daste predloge...jaz bi to kar med tednom naredila, dopoldan, me + , saj dedci po večini niso za takšne babje čveke...vsaj moj vem, da ne bi bil... Atanja, potem pa kar po test in počekirat, če si ...saj naši bi tudi radi videli, da bi midva še enega naredila, ampak jaz bi rada še malo bila samo s škratkom...pa da si en ok šihta najdem, potem pa takoj... Midva sva prišla s super sprehoda...poklepetala s kar nekaj ljudmi...največja čveka seveda škrat...mami samo šofer...potem pa je pojedel skoraj pol kompota breskovega...sedaj spi kot polhec...tudi jaz mu dam danes špinačko...že vidim, kako bo pljuval... uf, potem bo pa ziher zelen in še bolj smrdeč kakec, sicer smo pa danes že dvakrat ful kakali...moram potrkat, kako ima naš škrat dobro prebavo... A je še katera tu, ali ste vse zunaj v senčki? Krfjolca, a se kopata? Jaz mu bom tudi nesla bazenček ven, ko se zbudi...bo lahko čofotal...pa paviljončka bom postavila, da ne bo dirktno sonce sijalo in voila....komaj čakam, da se zbudi, čeprav imam občutek, da bo spal več kot eno uro... LP
|