|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  300 301 [302] 303 304   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
26.5.2007 11:35:55   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Daaaaaan user posted image user posted image

Tvoja Zala je pa ziher celo noč spala, da si tak dobre volje...user posted image

LP

je, ja, saj vsako noč spi celo noč user posted image user posted image user posted image , me je razvadila in ne vem kaj bi si počela, če ne bi spala celo noč user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7526
26.5.2007 11:54:35   
Anonimen

Tvoja Zala je pa ziher celo noč spala, da si tak dobre volje...user posted image

LP

je, ja, saj vsako noč spi celo noč user posted image user posted image user posted image , me je razvadila in ne vem kaj bi si počela, če ne bi spala celo noč user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa mislim, da se mi Aja1 pridružuje...user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 26.5.2007 11:55:10 >

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 7527
26.5.2007 11:59:03   
Anonimen
Midva s škratom sva imela pa zdaj takšne štorije...je pojedel skoraj 3/4 banane, potem sem ga pa še v stolčku pustila in mu dala enega albertka...jaz sem pa zraven cote obešala...pa ga gledam in on veselo grize...pa kar velike koščke, tako da me je bilo kar malo strah vmes...pa on to lepo je...jaz obešam (ful cot je bilo)...odnesem na teraso, pridem nazaj in kaj vidim....tamal namazan z albertkom čisto povsod...po lasah, v ušesih...po oblekah (mimogrede je nogavičke sezul in jih dajal v usta), po nogah (tudi med prsti), po rokah, po stolčku, po tleh...po očeh in v nosu...user posted image  me je skoraj kap...sem mu rekla, da ga bom kar v pralni stroj vtaknila, ko se ravno pere...in sva se šla skopat...druga mi ni preostalo...potem sva umila stolček in na koncu še posesala...škrat se mi je pa ves čas smejal in vriskal zraven....ha ha...user posted image

Ampak je tako lepo grizel...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7528
26.5.2007 12:13:26   
Anonimen
To je čisti Val:

user posted image

Tole pa ni več:

user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 7529
26.5.2007 12:14:18   
Anonimen
Zdaj pride pa dragi domov in gremo...tako, da se beremo zvečer...bodite pridne in se skrivajte v senci...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7530
26.5.2007 12:55:10   
Anonimen
Ana je imela ponoči 39,8 temperaturo!!!! user posted image  Kar žarela je! user posted image

Klicala sem seveda dežurnega zdravnika, ki mi je cel zaspan rekel le, da če ne pade v eni uri, da naj ji dam še dodatno dozo zdravil. Potem sva jo ohlajala z mokrimi tetra krpicami in po eni uri je temperatura na srečo padla.

Zdaj jo je začelo spet nekaj kuhati. Zobka pa nikjer. Ful upam, da ni kaj drugega. Zdaj me je že res pošteno strah. Sej če danes ne bo boljše, gremo itak ali danes zvečer ali pa jutri zjutraj nazaj k zdravniku.

Ful mi ne gre v glavo. Bila je skoz zdrava kot ribica, zdaj pa tole. user posted image  Menda ja ni kaj od cepljenja? Začelo se je vse skupaj ravno 1 teden po 2.cepljenju. Samo kolikor mi je znano nastopijo reakcije ponovadi v 24-48 urah.

Ful sem user posted image  in user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7531
26.5.2007 13:31:31   
Nogavica
barby84, menda si me ti spraševala za gugalnico user posted image  - v Pikapolonici sem jo kupila, tisto, ki je lahko od 6 mesecev naprej, mislim, da ima Aja1 v albumu eno fotko z Nejo v taki gugalnici. Pri nas so tudi sproti vedno pokupili vse, pa sem jo rezervirala v četrtek in včeraj so me že klicali. So rekli, da sproti naročajo stvari, ki jih razprodajo, tako da kar pojdi še pogledat, ker dvomim, da jih pri vas kar ne bi več dobili user posted image .

Za srečanje bi pa meni bolj odgovarjalo Celje, ker je bližje, idealka bi pa bil Maribor user posted image .

Pa vse najboljše današnjim malim slavljencem user posted image user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7532
26.5.2007 16:07:59   
**Petra**
Uf... zmaaaaaaagaaaaaaalaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Mat sm se namučla, da sm vse prebrala.

Samo MuciMaci na hitrco odogvorim, ostalo kasneje...

Skratka, tako je bilo pri nas ta teden s Pio. Ko je dobila zdravilo, vročina pade, čez nekaj ur spet naraste. Po dveh dnevih se greve le pokazat k zdravniku - hvala bogu!!!!! Ima angino.... vzel ji je kri in izvidi niso bili nič kaj lepiuser posted image user posted image user posted image Jst bi na tvojem mestu šla nazaj k zdravniku, pa naj ji kri vzame. Drugače se itak nč ne vidi. Pia nobenih drugih znakov, še za grlo ni nč jamrala, a ko ga je pogledal, čisto rdeče.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7533
26.5.2007 19:58:18   
Aja1
babnce, kje pa ste? Pri nas pa zdaj piha kot user posted image

Danes je Neja pojedla full kolerabe s krompirjem (cel obrok, ki je držal 4 ure user posted image ). Ji je bilo njami, meni je šlo pa na bruhanje, ker ne maram kolerabe.

Naj vam povem, da bomo dobili prvi zobek. Koliko časa traja, da pokuka ven? Zdaj občutim le "žagico".
Kako je potem z dojenjem? A boli?

MucaMaca, res pojdi nazaj k zdravniku, če se stanje ne izboljšuje. Držim pesti, da bo Ana končno zdrava.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 7534
26.5.2007 20:37:53   
Anonimen
MucaMaca, mislim, da je najboljše, da greste čimprej nazaj...zakaj bi se mučile obe in ti živcirala...saj so plačani zato...

Petra WB...hitro se pozdravite...povej za srečanje...

Aja1, če čutiš žagico, potem bo zobek vsak dan večji....user posted image  pa user posted image  za kolerabo...mi je še nismo jedli...

Sem pa ful user posted image , ker je škrat pred spanjem bruhal kot nor in to v loku...me je tako strah postalo....je vmes kar dihat nehal...potem se je pa kmalu smejal...zaspal je pa tudi takoj...sedaj samo upam, da ne bo ponoči še bruhal, ker potem gremo takoj k dr....user posted image  le kaj mu je revčku mojem malem....kaj takega še nisem videla...user posted image

Smo pa preživeli zelo lep in sončen dan...malo smo bili z družino, Val se je igral z bratrančkom (3 leta) in božal sestrično (2,5 meseca)...pa ko sedi se hoče kar na nogice postavit...lump mali...pa ful malo je jedel...zgleda, da vročina nanj vpliva...sedaj zvečer je bilo boljše...

Ati je že zadremal na kavču...je čisto izmučen...sedaj se je hvalabogu malo shladilo...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7535
26.5.2007 20:55:16   
majas

Zdaj pa tiste ki ste za Celje, tačko gor...

- Barby84 + user posted image

LP

-majas + user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7536
26.5.2007 20:56:51   
Anonimen
Kje pa ste vse?user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 26.5.2007 20:58:55 >

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7537
26.5.2007 20:57:55   
Anonimen

Zdaj pa tiste ki ste za Celje, tačko gor...

- Barby84 + user posted image

-majas + user posted image

- Nogavica + user posted image

LP 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7538
26.5.2007 20:58:10   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Ana je imela ponoči 39,8 temperaturo!!!! user posted image  Kar žarela je! user posted image

Klicala sem seveda dežurnega zdravnika, ki mi je cel zaspan rekel le, da če ne pade v eni uri, da naj ji dam še dodatno dozo zdravil. Potem sva jo ohlajala z mokrimi tetra krpicami in po eni uri je temperatura na srečo padla.

Zdaj jo je začelo spet nekaj kuhati. Zobka pa nikjer. Ful upam, da ni kaj drugega. Zdaj me je že res pošteno strah. Sej če danes ne bo boljše, gremo itak ali danes zvečer ali pa jutri zjutraj nazaj k zdravniku.

Ful mi ne gre v glavo. Bila je skoz zdrava kot ribica, zdaj pa tole. user posted image  Menda ja ni kaj od cepljenja? Začelo se je vse skupaj ravno 1 teden po 2.cepljenju. Samo kolikor mi je znano nastopijo reakcije ponovadi v 24-48 urah.

Ful sem user posted image  in user posted image .

Joj mucamaca...saj nevem kaj naj ti rečem... mene je tega prav strah ko neveš kako reagirati... Samo milslim ko se ti enkrat to zgodi da veš kaj nardit kaj user posted image res upam da boste čimprej zdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7539
26.5.2007 21:37:10   
majas
Zdaj pa sem se na BB do solz nasmejala user posted image kake so streljali... še zdaj mi je vse smešno 

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7540
26.5.2007 21:38:27   
Anonimen
Jaz pa ne gledam, ker je moj zaspal na kavču in spi na daljincu...user posted image  Zato pa klikam za Slovenijo na čvekanju v tri dni....user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7541
26.5.2007 21:39:01   
ircica
samo na hitro se javim, 40 strani bom brala nekoč kasneje

strokovnega sem naredila!!! juhuhu, hopsasa, en mali zmagovalni ples

mucamaca, upam, da bo Ani vročina padla, če ne pa hitro k pediatru

lep večer še naprej 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7542
26.5.2007 21:41:17   
Anonimen
user posted image user posted image  Ircica...no sedaj nas pa preberi za nazaj, pokomentiraj in nas ne zapuščaj več za toliko časa...in kako si zdržala brez RR? user posted image  Pa za srečanje se prosim pofočkaj...user posted image

LP

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7543
26.5.2007 21:45:54   
majas
Evo jaz sem spet doma za svojim računalniko... je bilo pri starših prav fino... ampak doma je najlepše..pa še dosti večji hlad imamo v stanovanju ...

Moj dragi pa ima danes roj.dan tako da smo šli vsi trije nekaj ven pojest popoldan ker sem komaj 16ih prišla domov.

Kaja že veselo spančka v svoji pojstlici-nevem ali se mi je zdelo ali je pa res bila vsa vesela ko sem jo položila v njo...je vesela ker je doma user posted image

Sem pa bila včeraj zvečer zunaj in sem se naplesala in je bilo res fino. Ne pomnim kdaj sem bila sama nazadnje zunaj. Sem prišla ob 2eh domov in kak sem zaprla vrata se je kaja začela jokat-kot da je vedela user posted image komaj sem zaspala se je kaja spet ob 5.15 zbudila jaz pa sem morala ob 6ih vstati ker sem šla k frizerju da sem bila prav navrsti groza spala sem cele 2urici... sem bila cel dan vsa nikakva..tako da po BB šibnem pančat...
Ah samo da imam krajše lase in po doolgem času imam temna pramena ker sem se res že naveličala svoje blond  barve user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7544
26.5.2007 21:47:56   
majas
ircica čestitke user posted image vidiš da je šlo... 

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 7545
26.5.2007 21:49:01   
majas

LP

ah ti srečnica ena.. res.. upam da ti bo drugi bolj nagajal user posted image
Hecam te user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7546
26.5.2007 21:51:40   
Anonimen
Punce, jaz vas zapuščam...bi se rada malo naspala, pa še strah me je kaj bo ponoči s škratom...upam, da bo vse ok, da ne bo spet bruhal in da se ne bo prevečkrat zbudil...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7547
26.5.2007 22:08:45   
majas
barby84 lahko noč  ... saj bom tudi jaz šla... ker sem res že tako utrujena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7548
26.5.2007 22:16:46   
Aja1
jaz sem tud pogledala BB, zdaj pa grem spat. neja je šele zdaj zaspala. nekaj se je zvijala user posted image  
A koleraba zapira???

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7549
26.5.2007 22:24:08   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

A koleraba zapira???

Nevem mi jo imamo radi  pa vredu smo vredu kakakli...le danes je štrajkala...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  300 301 [302] 303 304   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  300 301 [302] 303 304   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!