|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
27.5.2007 15:01:28   
Anonimen
Takole je pri nas, vročine nimamo več od včeraj dopoldne! user posted image  Je pa zdaj nekaj pikasta, pa ne vem če je od vročine ali kaj drugega. user posted image  Drugače je spet bolj živahna in aktivna, le spi strašno veliko. Zobeka pa od nikoder. user posted image

Za Celje, ne vem točno, ker jaz sem doma blizu Celja. user posted image  user posted image  user posted image
Resno, že sto let nisem bila v Celju, razen v CityCentru in Planet Tušu. user posted image  
Bom mal povprašala, kje bi bil kakšen primeren prostor za piknik.

Če bom prišla, pa ne morem obljubit, ker ne vem kako bo kaj z Ano. Upam, da se kmalu pošlihtamo.*trkam na les*

Pa še slikica od bazena: ( se je moral moj ati na streho drvarnice spravit in slikat, samo za vas user posted image  )

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7626
27.5.2007 15:02:08   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica, boš šla lahko še bivšega pogledat user posted image

Ne, ker ni več v Laškem, zdaj je v Novem Mestu user posted image .

Pol moraš pa res na Dolenjsko priti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7627
27.5.2007 15:03:46   
Aja1
Babnce...kaj pa če bi šle raje plavat, kot pa na piknik? user posted image  Seveda v ta bazen, ki ga je MucaMaca nalimala gor user posted image user posted image user posted image . Verjetno je to veljalo kot vabilo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7628
27.5.2007 15:50:14   
Aja1
PUNCE POMOČ! Naša Neja je full zaprta. Se trudi kakat že od včeraj, pa še nič. Prej sem ji pa malo šla z vatirano palčko v ritko in se je napenjala, da bi kakala, ritka se je odprla, notr pa blato full, full trdo...sem ji komaj malo spravila ven...ona je pa jokala, se napenjala. Pa ima še tega blata notr...Kaj naj naredim??? Sem ji dala že sladek čaj, pa ne pomaga.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7629
27.5.2007 16:01:52   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Maja, čestitke za obletnico poroke! user posted image user posted image user posted image

Tudi z moje strani!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7630
27.5.2007 16:07:24   
**Petra**
O, babe, babaste... se pravi, da ta teden ne bo ničuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa nek tak kraj zberite, da se bomo znašle tiste, ki nismo lih domače v CEuser posted image user posted image user posted image user posted image
Samo piknik med tednom, po moje, ne bo lih užgaluser posted image Ne vem, no, samo moje mnenjeuser posted image

MucaMaca, uf, boste uživali v čofotanju user posted image user posted image user posted image

Aja
, ne bi ti znala svetovati glede zaprtja. Baje pomagajo sladke kamilice, kaj več pa ne vemuser posted image user posted image user posted image Poskusiš lahko tudi s Hippovim čajem za prebavo. Če pa pomaga, pa ne vemuser posted image  

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 27.5.2007 16:08:43 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7631
27.5.2007 16:11:59   
atanja
AJA ravno danes sem  z enmu govorila da je njihovga sinkota ful zvijalo. Pol pa so po nasvetu mu dal mal sokca od lubenice. Lubenico so dal v gazico pa sitnil in dal sokca za pit še dojenčku. Je reku da so se krči takoj nehal ker se je pokaku.
Pol pa je še zdrvnico vprašal pa mu je rekla da sicer še ni slišala zato, ampak da je logično ker lubenica požene.

Tako da probaj dat da se ne bo matrala!

MAJAS čestitke

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 7632
27.5.2007 16:39:10   
krfjolca
Aja1, če imaš kake glicerinske svečke, ji daj eno (ali pa polovičko). Če jih pa nimaš, pa lahko daš tudi navadno milo. Ga odrežeš košček, pa malo oblikuješ in not potisneš. Milo pomaga, da črevesje začne izločati vodo in to razmehča blato. Važno je, da ven spravi tisti trdi čep, najprej bo pa šlo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7633
27.5.2007 16:40:20   
ircica
aja1 - kaj pa glicerinska svečke,si ji že dala? k. jih je dobil zvečer in je zjutraj kakal(po 6 dneh)

marelice sem mu dala surove s hruško in je vse pojedel, danes pa sem mu jih skuhala in ni hotel nič. zelenjavnega obroka tudi danes ne bo, mi že spi na joški.

zadnje dni imamo ponoči strašne boje, ker po 1. rundi spanja brca in tolče okrog sebe, se prebudi in s strašno težavo zaspi nazaj. po ol ure pa spet. sem že kot zombi, zraven pa to kompliciranje s hrano. pri dojenju pa me tudi razkaže vsem prisotnim, se snema z dojke, gleda okrog, brbota... ma, divje imamo. danes sta mi mama in babica začeli, kako je razvajen, pa sem popenila. a mi je v 6 mesecoh kdo (razen lubija) rekel, da ga bo sam čuval, na jaz kar mirno grem za 2 uri? ne, se mi ni zdelo. potem pa čudno, da s pogledom mene išče, ko je pri drugih.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 7634
27.5.2007 16:44:22   
Aja1
Svečke nimam nobene doma. A milo ne draži sluznice?

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 27.5.2007 16:47:40 >

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 7635
27.5.2007 17:06:21   
ircica
nimam pojma... sicer pa je vzdraženje tiste kepice v ritki in premik črevesja namen.
strokovno pa ti lahko rečem samo, da našemu ni bilo ničuser posted image

krfjolca pa mi je takratsvetoivala tudi obično milo v ritko

< Sporočilo je popravil ircica -- 27.5.2007 17:08:01 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7636
27.5.2007 17:07:06   
**Petra**
A poznate znamko Concord za otroške sedeže??? Meni je ful všeč Lift Evo PT.

Drugače pa je v novih novičkah od Ariela. Pa tudi dobre ocene je dobil na AMZS testu otroških sedežev.

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sedezi.gif

Sicer imamo še čas, samo Nik je že star 6,5 mes, tako da bo kmalu selitev iz lupine.
Cenovno pa je tudi nekje z Maxi Cosi-jevimi in Rőmer-jevimi sedeži skupine II/III.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7637
27.5.2007 17:07:12   
Nogavica
Aja1, kaj pa če malo olivnega olja poskusiš nekako spravit v ritko, vsaj da vhod/izhod malo namastiš. Jaz vem, da ko je bila Živa malo zaprta in če sva ji "pomotoma" malo preveč rito namazala (se pravi, je ušlo malo noter), se je kar hitro potem pokakala. Ne vem... user posted image  Mogoče boš pa tu kaj pametnega izvedela: http://med.over.net/forum5/read.php?46,1588391,1588391#msg-1588391

MucaMaca, kaj pa če ima Ana 6. otroško bolezen user posted image  Kopirano z MON-a:

Šesta bolezen (Exanthem subitum, Roseola infantum)

Je akutna virusna bolezen majhnih otrok. Najpogosteje otroci zbolijo spomladi in jeseni.
Inkubacijska doba je običajno od 7-14 dni.
Bolezen se začne z nenadnim povišanjem telesne temperature (tudi do 40° C). Pojavijo se lahko znaki vnetja zgornih dihalnih poti.
Temperatura ostaja visoka 3 dni, nato pade na normalno. Ob padcu temperature se pojavi rdeč izpuščaj (lahko redče pikice) po celem trupu in udih.Ko se izpuščaj pojavi otrok ni več kužen. Otrok se pri tem dobro počuti in zdi sem kot da se je z izbruhom izpuščaja bolezen pozdravila. Po 2 dneh izpuščaj izgine kar pomeni, da je otrok zdrav.
Zdravljenje:
Ob visoki telesni temperaturi dajemo otroku veliko tekočine, zdravila za zniževanje vročine, mlačne kopeli.

ircica, prej sem pozabila - čestitke za opravljenega strokovnega user posted image !

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 27.5.2007 17:13:04 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7638
27.5.2007 17:10:28   
ircica
hvala, hvala
zdaj pa plačujem za popuščanje  pri vzgoji med učenjem
moja kazen: 9 kilski klop na prsih, ki ga jogiji menda strašno žulijo 

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7639
27.5.2007 17:13:16   
Anonimen
MucaMaca, kaj pa če ima Ana 6. otroško bolezen user posted image  Kopirano z MON-a:

Šesta bolezen (Exanthem subitum, Roseola infantum)

Je akutna virusna bolezen majhnih otrok. Najpogosteje otroci zbolijo spomladi in jeseni.
Inkubacijska doba je običajno od 7-14 dni.
Bolezen se začne z nenadnim povišanjem telesne temperature (tudi do 40° C). Pojavijo se lahko znaki vnetja zgornih dihalnih poti.
Temperatura ostaja visoka 3 dni, nato pade na normalno. Ob padcu temperature se pojavi rdeč izpuščaj (lahko redče pikice) po celem trupu in udih.Ko se izpuščaj pojavi otrok ni več kužen. Otrok se pri tem dobro počuti in zdi sem kot da se je z izbruhom izpuščaja bolezen pozdravila. Po 2 dneh izpuščaj izgine kar pomeni, da je otrok zdrav.
Zdravljenje:
Ob visoki telesni temperaturi dajemo otroku veliko tekočine, zdravila za zniževanje vročine, mlačne kopeli.

Prvič slišim za to bolezen. user posted image  Ampak je pa čisto tako potekalo oziroma še poteka kot piše zgoraj. user posted image  

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7640
27.5.2007 17:14:13   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

moja kazen: 9 kilski klop na prsih, ki ga jogiji menda strašno žulijo 

user posted image  user posted image  user posted image  

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 7641
27.5.2007 17:18:28   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Prvič slišim za to bolezen. user posted image  Ampak je pa čisto tako potekalo oziroma še poteka kot piše zgoraj. user posted image  

No, če bodo pikice jutri ali pojutrišnjem izginile, je bilo sigurno to. Na MON-u sem brala, da to preboli večina dojenčkov v prvem letu življenja, zdravljenja pa ni nekega posebnega, ker tako samo izgine, kot si lahko prebrala.

Aja - mater imate dober bazen!!! Jaz bi ga tudi imela! Koliko pa to finančno približno pride, če ni skrivnost (bi doma naše probala nahecat user posted image )?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7642
27.5.2007 17:24:25   
Aja1
Zdaj je moj na poti v lekarno po svečke, ker se Neja res matra, joka user posted image user posted image . Upam le, da jih bo dobil, ker naj bi bila dežurna lekarna samo za nujna zdravila...no, pa saj to je nujno - upam.
Mogoče danes tudi zaradi tega ni hotela jesti user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7643
27.5.2007 17:29:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

No, če bodo pikice jutri ali pojutrišnjem izginile, je bilo sigurno to. Na MON-u sem brala, da to preboli večina dojenčkov v prvem letu življenja, zdravljenja pa ni nekega posebnega, ker tako samo izgine, kot si lahko prebrala.

Aja - mater imate dober bazen!!! Jaz bi ga tudi imela! Koliko pa to finančno približno pride, če ni skrivnost (bi doma naše probala nahecat user posted image )?

Zdaj sem šla še pogledat v knjigo Nega matere in otroka, in res vse kaže na 6. otroško bolezen. Nogavica, hvala za posredovane info, sem ti zelo hvaležna. user posted image

Aja1, držim pestke za Nejo! Vem, kao je hudo, ko z našimi sončki ni kaj uredu... Sej se bo uredilo. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7644
27.5.2007 17:30:36   
Anonimen
Nogavica, glede evrčkov, moram pa našega atija vprašat, ne vem točnega zneska. Ampak je izvedljivo, dobro je če poznaš dosti različnih majstrov tako kot naš ati. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7645
27.5.2007 17:38:04   
**Petra**
Ja, na 6. bolezen se pa tudi jaz nisem spomnila, pa sem nedolgo nazaj brala simptome. Po moje bo to to.

Sam pa je res ful grozno opazovat otroka, ki ima vročino, kako je čist za nč, brez volje, brez apetita.... nimaš mu kako pomagat, sam svečke lahko šibaš v rito in upaš, da bo čim prej padla. Pia je bla tud čist zdelana, kak pa je vročina popustila, pa je spet ko živo srebro user posted image user posted image user posted image , pa čeprav preboleva angino. Jst pravim, bolš, da je živa, vsaj vem, da je zdravauser posted image

Morm nujno še neki vprašat: danes je našga Nikija po klobasicah po rokicah mal sonček ožgal. Malo ma rdeče, sicer ne ful, ampak opazi pa se. Kaj na naredim, ga namažem z mlekom za telouser posted image user posted image user posted image

Katere kreme so ful dobre za zaščito kože za user posted image user posted image user posted image user posted image Jst sm lani imela za Pio od Bűbchna.

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 27.5.2007 17:39:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7646
27.5.2007 17:41:32   
ircica
jaz imam euscerinb za otroke
samo ne kupi v spreju

Neposredna povezava do sporočila: 7647
27.5.2007 17:42:59   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

jaz imam euscerinb za otroke
samo ne kupi v spreju

Kok pa zašč. faktor?

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 7648
27.5.2007 17:44:23   
**Petra**
MucaMaca, a to si ti na slikici z Ano? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7649
27.5.2007 17:48:31   
Nogavica
ircica, misliš Eucerin? Zakaj pa ne v spreju? Mi smo pa ravno ta teden dobili Eucerin kids faktor 30 v spreju user posted image

Mene pa nekaj zanima, glede teh krem - kaj ne škoduje otročku, če si npr. vtakne v usta ali liže rokico, ki je namazana s kremo?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 7650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  304 305 [306] 307 308   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Če se otrok polula ponoči v posteljo
muška

Če se vaš otrok ponesreči ponoči polula v posteljo, ve:

takoj preoblečete posteljino (59%)

mu pod rito podložite npr. brisačo (25%)

ga prestavite k vam v posteljo (16%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!