|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
27.5.2007 10:43:33   
buškica
Pozdravljene,

Mi smo imeli v petek morfologijo. Naša pupa je težka 519 g, vse je na svojem mestu le da jo nosim zelo spredaj in v medenični legi. Tako da imam prepovedane dolge vožnje, kar pomeni da morje letos odpade. Napovedal mi je tudi da verjetno ne bom septemberka ker bo naša pupa pogledala na svet že prej. Tako da sedaj me čaka počivanje in še nekrat počivanje. Ampak vse za naše otročičke.
Mene pa noge tako bolijo, vsako noč se zbujam z krči. Ne glede na to ali pijem Mg in Ca nič ne pomaga, tud kremce so odpovedale. Sedaj imam spanje na obroke. Večkrat me pobere že sredi belega dne.

Lepo užvajte to sončno nedeljo in se tipkamo



(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
   RE: Septembrke
27.5.2007 10:59:27   
nana 27
Pozdravljene! Bodo naši maturanti kaj poročali, kako je šla matura? Sem se parkrat včeraj spomnila na vas.  Zatekanje. Jaz sem brala, da pomaga veliko tekočine in manj slane hrane. Tudi jaz bom verjetno prstan nosila še kak mesec potem ga bom pa raje dala dol. Pikica Pokica, tudi meni se pojavljajo bolečine, a v spodnjem delu trebuha in zjutraj v ledvenem delu zadaj. Me skrbi, da ne bi bilo kaj narobe z mojimi ledvicami, ali da gre za vnetje. Dorotea, kako bi se to kazalo? Vem, da si imela težave z ledvicami. Ta teden sem imela malo rjavega izcedka 8včeraj zvečer spet) in je ginekolog rekel, da je s posteljico in materničnim vratom zaenkrat vse v redu, da bi pa lahko zakrvavela zaradi kakšnih kamenčkov v sečnih poteh. Nobenega drugega ne poznam, da bi ga kaj več na to temo vprašala, tako da če ima katera izkušnje s tem, naj prosim napiše kaj več. Se že vidi, da prihajamo v zadnjo tretjino in da postajamo bolj okorne in brez energije. Buškica, vidim, da je tudi tebi ginekolog odsvetoval dolge vožnje. No, bomo pa tukaj več klepetale. dolgčas nam itak ne bo. Sandra, sta s tvojim pogledala vsebino darila? Zares moraš biti pridna, da te ima šefica tako rada. Kar tako naprej user posted image  _mala_, dobro opravi na jutrišnjem pregledu!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
   RE: Septembrke
27.5.2007 11:35:00   
guppy
Čestitke za dobro opravljene preglede !!!
 
PRSTAN: ko sem zanosila, sem od bruhanja tako malo jedla, da je moral možek non stop jest "ostanke" za mano... Potem sem se jaz začela počasi redit in roke so zatekale, on je pa solidarno že nabral kak kilogramček iz prvega tromesečja user posted image . Tako sva se oba odločila, da dava na isti dan prstana na varno user posted image .

Lepo se mejte, pupike, mi gremo danes na piknik user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
   RE: Septembrke
27.5.2007 11:54:20   
Anonimen
Dobro jutro čvekeuser posted image
kako ste? a je kej novga, men se ne da za nazaj bratuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
   RE: Septembrke
27.5.2007 12:45:07   
surya
Čavči!

Jaz vas še brat ne folgam, kje da bi še kaj napisala... Trenutno še delam dve službi. Konec maja mi poteče ena pogodba, tako da me bo za dva meseca (do porodniške) zaposlil znanec - sama bom plačala prispevke, tako da bo malo lažje. Bom potem večkrat pisala..user posted image

Najprej Karin, en velik user posted image  zate in tvoja dva srčka. Upam, da boste čim prej doma!

Tisti seznam, kaj vse doživljamo nosečnice sem pa menda stokrat brala in se za vsako do solz nasmejala. user posted image user posted image user posted image  Pa vse je res!

Moj malček non stop brca. Edino, ko se očka dotekne trebuha, se čisto umiri. Mu že sedaj malo nagaja. Po mamici bo user posted image user posted image user posted image user posted image .

V sredo imam pregled, tako da javim, kako bo. Upam, da bo moj maternični vrat zdržal. Leta 2005 sem namreč imela konizacijo in mi je na zadnjem pregledu rekla, da imam zaradi tega krajši maternični vrat. Bo že. Imam pa kar pogoste krče - otrjevanje trebuha in to zvečer, ponoči in zjutraj. Pijem magnesol 2-3krat na dan, pa ne pomaga veliko.

Aja, še to:

Mi smo po moji konizaciji začeli delati na user posted image  in sem zanosila v prvo, ampak se je končalo z abrazijo. Odmrl je plod. To je bilo v septembru 2005. In sedaj smo že preko polovice. Juhuuser posted image .

Ko vsaj ne bi bilo tako vroče user posted image .

Pa dobrodošle vse nove user posted image  in Duc 20.

Uživajte.


(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
   RE: Septembrke
27.5.2007 12:51:09   
cuma
Čau vsem skupaj!

Kako ste? Jaz bolj lenobno ... user posted image  Pred pol ure smo se vrnili iz jutranjega potepanja (igrišče, tržnica,kavica ...) zdaj pa oba spita in lahko midve s Tinkaro malo počvekava user posted image .

zatekanje: se strinjam: manj soli in izogibanje pikantni oz. močno začinjeni hrani, veliko veliko tekočine!!! Mene občasno pečejo roke (dlani) ali pa podplati ... hujšega zatekanja pa ni ... zaenkrat in upam, da ga ne bo!

sandra: jaz sem tudi firbec! Kaj sta dobila za user posted image ???? user posted image  user posted image šefici za lep odnos, tebi pa za pridnost!

pikica pokica: kar naj bulijo ... buleki ... user posted image ! Upam, da vam krastice hitro zginejo! Nimam pojma, kaj bi bila ta bolečina? Mogoče pa res user posted image  kam pritiska?

duc: kaj boš kuhal dobrega danes? user posted image

nana&buškica: kaj pa če prideta kar v Izolo na kopanje? To pa ni daleč in porodnišnica je tudi tukaj user posted image !

guppy: user posted image user posted image user posted image  za novo slikico!!! Uživaj na pikinku!

nefretiti: Ja, mansarde brez klime so user posted image ! Oblegaj mojstra, da čimprej pride montirat! Kdaj pa imaš strokovnega?

mala: user posted image  za ugodne nakupe!

smrčanje: pri nas še vedno smrči samo moj dragiuser posted image ... Ko smo imeli še user posted image , je on imel primat v smrčanju (angleški buldog ) ... bogi moj bajso user posted image !

Danes mi je po sprehodu spet precej otrdeval trebuh ... prav neprijetno ... Tako da bom popoldansko rudno najbrž preskočila. Težje pa bom preskočila kup perila za zlikat ... user posted image user posted image user posted image .

Lepo nedeljo vam želim!

Cuma


 



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
   RE: Septembrke
27.5.2007 12:52:16   
Anonimen
dejte vi men povedat če vam je kej do sexa ko ste nosečeuser posted image  user posted image
cuma, dons bojo pa špageti pa omakauser posted image
a vm je nerodn al kajuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 27.5.2007 13:06:44 >

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
   RE: Septembrke
27.5.2007 13:44:20   
jst86
Ooo guppy kok lep trebušček!user posted image A te kej križ boli,ko nosiš tako težo?

Nana lepo da si se spomnila na nas maturante-je šlo no,upam da bo.Duc kskšen se ti je zdel slušni del?Kr neki... Do naslednga pondelka mam jst še pisne izpite pol pa konc junija še ustne. Duc kaj maš pa ti za izbirce?

Sandra tud jst se pridružujem firbcem kaj sta dobila za user posted image  .user posted image

Nas user posted image  me je pa dons prvič zbudil,k je tko brcal...in to ob pol sedmih-more mal nagajat mamiciuser posted image . Je pa vseen tok lep občutekuser posted image !

lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
   RE: Septembrke
27.5.2007 13:45:12   
lumpa6
men ful bl k prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
   RE: Septembrke
27.5.2007 14:06:40   
sandra85
dan,

najprej da napišem, glede user posted image ...user posted image
je prišel dragi ob 3h domov, sva se usedla v dnevno in je dragi odprl...not pa je blo...jeans hlačke in jeans jaknica za 9-12 mesecev in eni poletni natikački v stilu z hlačami in jaknicouser posted image user posted image fulll frajersko in lepo!!!


glede moje šefice in šefa...ja fulll sta vredu in se fulll dobro razumemo. glede na to da delam šele 7 mesecev, moram rečt da sta me očitno res zlo vzljubla, ker sodelavka dela že več kot leto, pa ni niti pribljižno tako dober odnos...me pa vsem ful hvali da sem pridna, da se samo name zanesejo tolko, da mi zaupajo in da jim je ful žal da grem stranuser posted image sej meni tudi, sam je zaj bolj pomembenuser posted image ...poleti bo gužva in bi mogla res garat. so pa rekli, naj jih kr pokličem, ko bom službo iskala kasneje, tko da sem jim res zelooo hvaležna...cuma js samo čakam da gre moj ob 17h delat, pol pa imam tut js cel kup za
user posted image in user posted image ...pa upam, da bom tut na sprehod utegnila kasneje ko ne bo več tako

vroče...

user posted image user posted image user posted image za une, ki opravljate maturo...js nebi bila zaj zmožna knjige odpretuser posted image

duc glede spolnih igric...od vsake user posted image je odvisno od počutja...js za enkrat nimam problemov, se pa vedno sekiram, da ga bova preveč zrukala...user posted image upam, da on tega rukanja ne čutiuser posted image

moj me  je pa danes ob 3h zjutraj presenetil...je prinesel 2 vrtnici, eno rdečo in eno belo (res fulll lepe), je rekel da je rdečo prinesel meni, belo pa user posted image
kako je priden...

ufa...moj gleda formulo user posted image



_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
   RE: Septembrke
27.5.2007 14:10:22   
sandra85
vedno moram neki pozabituser posted image
buškica user posted image user posted image user posted image za opravljeno morfologijo!!!user posted image

user posted image kaj je še kera, ki ni dala morfologije čez?

guppy lep trebušon user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
   RE: Septembrke
27.5.2007 14:59:35   
nana 27
Guppy, še večji buši user posted image   Sandra, lepo darilo. Pa tudi tvoj user posted image  tako lepo misli nate user posted image  Cuma, hvala za morsko vabilo! Tudi jaz danes "počivam". Samo še čakam na to, da mi rečejo, da se obnašam kot invalid. Se mi zdi kar težko...pri prvi nosečnosti sem lahko veliko počivala, zdaj pa ne gre in danes počivam na zalogo.. Pikica Pokica, koliko je že star fantek (vem, da si enkrat to že napisala)? Ali ga zelo srbijo krastice?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
   RE: Septembrke
27.5.2007 15:24:19   
nora
Guppyuser posted image user posted image user posted image bosta velikauser posted image user posted image zena od brata tudi nosi user posted image user posted image , rok ima tudi septembra, pa je velika prav kot ti. Samo, njen G ji je se zdavnaj rekel, da ne bodo cakali septembra, da rodi, bodo kar avgusta naredili CR, ker je še zdaj ful velika. Kaj pa tvoj G pravi? a boš naravno poskusila roditi ali ti bodo CR naredili?
Sandra ful lepo, da so se spomniliuser posted image Sigurno si si zaslužila darilouser posted image

Čestitke vsem za uspešno morfologijo!

misska,
proti zatekanju sem ze enkrat omenila, da mi je moja zdravnica dala dieto. Zaenkrat nisem se nič opazila, da otekam...rekla mi je da do 14h ne jem nič slanega, samo sadje sadje sadje in velikooo vodeeee, po kosilu pa nekaj ur ne smeš piti, ker je kosilo slano in obdrži vodo. Meni je tašča dala še ˝zdravo sol˝,samo jo zelo malo uporabljam, pač ne verjam da je zdravauser posted image

Pikica pokica, jaz sem se tudi odločila, da se ne bom več vsak dan tehtala, ker sem slabe volje. Bom 1x na mesec in to bo dovolj. Itak ne morem pomagat, ker kg itak gredo gor...

Danes je najbrz dan za likanjeuser posted image tudi jaz sem celo dopoldne prala in likala in ni še konec. Pa še bolj vroče je ratalo od likalnika, za ponoret.
Grem zdaj malo počivat, ker potem bom spet mogla likat, če se bo perilo posušilouser posted image
papa

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
   RE: Septembrke
27.5.2007 15:26:40   
Anonimen
slušni del mi je bil kr neki, sploh se ni dal nč vn iz tega slišat kr so sprašval. pa tm pr tistih mi je bil un besedil o medvedih kr neki,....
jutr je pa slovenščina-groza. izbirna mam geografijo pa fiziko,ti?

itak da otrok čut sam ne ve kaj je touser posted image  pomojm se mu more prov fajn zdet k se gujsauser posted image

men se bo zmešal,isto je če spim 3ure alpa 12ur, sploh se ne naspim, tok sm zmatran, glava me boli, vrti se  mi,...user posted image  kaj nej nardimuser posted image

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 27.5.2007 15:35:26 >

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3514
   RE: Septembrke
27.5.2007 15:36:40   
sandra85
duc kaj pa se je učeri zgodilo, da si dodal datum 26.5.2007?

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 27.5.2007 15:37:21 >


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
   RE: Septembrke
27.5.2007 15:50:41   
*tajda*
Lep pozdrav vsem.
Kolegica prodaja Hipp izdelke in deli zastonj njihove promocijske izdelke in če jih katera želi imeti naj pošlje svoj naslov na zs picola1.
Lepo se imejte in uživajte še naprejuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
   RE: Septembrke
27.5.2007 16:37:31   
Anonimen
ta datum mam že skos.

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
   RE: Septembrke
27.5.2007 16:42:27   
sandra85
zakaj? če ni skrivnost

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
   RE: Septembrke
27.5.2007 17:26:00   
Anonimen
učer je mela moja ljubica rojstni dan pa še poročila sva se. zdj grem pa mal vn s Tayro. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3519
   RE: Septembrke
27.5.2007 17:34:54   
karin.
živjo!
js sem se vas že tolk navadla da sploh ne morm stran! a sem loh še pri septemberkahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
   RE: Septembrke
27.5.2007 18:24:24   
sandra85
KARIN!!! ZAJ TE PA ITAK ME NE DAMO, TAK DA TUT ČE BI HOTLA IT---TE NE IZPUSTIMO!!!
nam boš dajala kake nasvete user posted image user posted image
kako sta tamali
user posted image ?

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
   RE: Septembrke
27.5.2007 18:25:54   
sandra85
aja...zaj sm razumela....hm-sm blonduser posted image   karin, duc je tvoj brat-ta ki se učeri poročil...?

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
   RE: Septembrke
27.5.2007 18:28:42   
sandra85
duc čestitke za poroko!!!user posted image
vso srečo v zakonu vama želim user posted image
kako sta se imela?


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
   RE: Septembrke
27.5.2007 19:29:22   
Anonimen
duc - tudi jaz čestitam za porokouser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa sem še jaz prilimala mojega bušija not, zdaj sem 25t6dni nekje. Se mi pa zdi, da je iz dneva v dan večji. Jutri pa končno pregled, sporočim kako je blo.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
   RE: Septembrke
27.5.2007 19:30:27   
Pikica pokica
Joj, če je res tako, kot je ugotovila Sandra, potem seveda Ducu čestitke za poroko tudi od mene user posted image . Pa čim več ljubezni  user posted image in lepih trenutkov ter še kakšnega user posted image .

Guppy, ja, imaš pa res že lep trebušček. Ogromen user posted image . Ampak zelo simpatičen user posted image .

Nana, moj sinček bo star naslednji mesec 3 leta. Krastice ga zdaj že manj srbijo. Najhuje je bilo, ko so mu te vodni mehurčki pokali in so se začele delati krastice. Takrat je dva dni skupaj jokal. Ampak zdaj je že za nami user posted image . Vse nas čaka še pri sestrici, zato sem po eni strani prev srečna, da jih je sin dobil zdaj, da jih ne bosta imela oba h krati.

KAKO VAM JE FAJN PRIMORKAM. Tudi jaz bi se šla s tamalim malo namočit v morje, pa čeprav ni najbolj čisto. Še eno vprašanje za vas, primorke:

user posted image 10.6. imava z dragim prvo obletnico poroke in bi ga rada presenetila ter odpeljala nekaj na obalo. ( za vikend - ena nočitev). Za sina sem se že zmenila z mamo, da bo na počitnicah, zdaj pa mi malo svetujte oz. povejte, kje naj prespiva. Vedno hodimo čez mejo, tako da razen Žusterne ne poznava drugega dobro. Pa kakšno fajno restavracijo mi priporočite, da bova lahko šla jest user posted image . Upam samo še na lepo vreme.

Zdaj moram pa k mojima, ki me že čakata v postelji ( danes smo bolj zgodnji, saj čez dan nismo nič spali), pa tudi bebika tako brca, da me že sama naganjauser posted image .

PA PA



(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?