nana 27
|
Dorotea, hvala za pojasnilo. Malo hecno, ampak, če bi šlo "samo" za vnetje, bi mi bilo lažje pri srcu, kot pa da bi morala predčasno roditi. Sandra, ti zavidam tortice..mljask mljask Karin, super se držiš...sta tvoji dve navihanki čisto po tebi Duc, čestitke za poroko! Se vidi, da sta oba s Karin hiperaktivkota Karin gre rodit in nato na poroko, ti pa greš delat maturo pa še poročiš se vmes. Še malo..pa se boš lahko v miru veselil novega člana ali članice. Želim ti veliko sreče in ljubezni v dvoje pa še kakšnega malega navihanca!!!!!!!!! NaILa, papirje oz. potrdilo o uradnem PDP boš verjetno dobila na naslednjem pregledu pri G (konec junija ali pa julija). Na tem pregledu boš dobila tudi napotnico za rešilca pa še kaj..se zdajle ne spomnim točno. S tem papirjem greš nato po "solato" na CSD in jo doma v miru izpolniš ter oddaš. Pa tudi pomagajo ti izpolnit, če sama ne boš znala. V glavnem na obrazcih, ki jih boš izpolnjevala, boš obkrožila, ali želiš denar ali paket. Pikica Pokica, hmmm..romantični vikend v dvoje. Jupi!!!!! Jaz sem bila že v dveh - Hoteli morje in Hotel Bernardin. Če bi šla, bi šla rada v Hotel Histrion s pogledom na morje, ki je v sklopu Hotela Bernardin, ampak naj ti raje Primorke svetujejo. Hotel Histrion mi je pa fajn, ker imaš pod hotelom bazen z morsko vodo pa veliko za sprehajat in ne preveč stopnic.
|