frrrr
|
ne vem ne vem... nč dobro ne zgleda... dedek je bil bolj tak mobilen, rad se je sprehajal, zdej pa vprašanje kaj bo z njegovo samostojnostjo pa hvala vsem za spodbudne besede... ste res ta prave virtualne frendice... rada vas mam! eh... drgač pa beki... to nobenemu ne privoščimo, niti najhujšemu sovražniku... in verjamem, da ni lahko pikapolona, poznamo se še iz klepeta nosečnosti, pa nekaj srečanj smo že imele... če smo na dopustu, pa potem en dan po dopustu za RR rezerviramo, da vse nadoknadimo Maxica, kakšnega zobka boste dobili držim pesti, da bo jutri Lan brez vročine! naš Jaša pa zadnja 2 dni zeloo težko zaspi... pomiri se le, če mu dam prst v usta, da ga drgne ob dlesni... grizala mu pomagajo neki časa, potem jih pa na tla vrže... in pred uspavanjem samo moj prst zaleže zgleda, da bodo zobki... altati, lucika... pri alergijah sta govorile o kakcu... kaj pa če otrok ne kaka 5 dni in je alergičen na neko hrano, ki jo prej je? ali bi v tem primeru kakal takoj? ne bom mu dajala alergenih stvari, samo zanima me, da ne bom slučajno česa spregledala piskot, danes sva se sama kopala, ker mož še vedno dela... in sm se prav nate spomnila nisva se stuširala s tušem, ampak me je kasneje Jaša celo pošprical tolk je čofotal
|