|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  311 312 [313] 314 315   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
28.5.2007 22:28:47   
max81
barby upam ,da bo zrihtala, ker si ne upam, poslat tega piltka nazaj, ker smrdi kt  100user posted image  pa ves je moker, pa sej vesteuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7801
28.5.2007 22:29:22   
ema79
pa še to - jst ji tudi že dajem piščančka, zadnjič sem kr rižoto, ku sva jo midva jedla, mal z vilico pretlačla, pa je mlaskala ko pr norcih. Pa tudi špinačo kr tako, kot za naju. Ne vem kolk je to prov, reakcij ni blo nobenih, sem pa še noter ji mal brezjajčnih makarončkov dala.

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 7802
28.5.2007 22:29:39   
Nogavica
Jaz tudi dobim ta ali pa naslednji teden orbitrek - mi ga je dragi kupil za RD user posted image .

Grem zdaj spat, ker me že oči bolijo.

Lahko noč!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 7803
28.5.2007 22:31:06   
max81
atanja, grozauser posted image user posted image user posted image  sožalje tvoji kolegici

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7804
28.5.2007 22:37:15   
Zamima
user posted image  joj atanja, sožalje prijateljici, kaj se je pa zgodilo? Nesreča?user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7805
28.5.2007 22:54:27   
atanja
Ne vem še k mi ni mogla govort kej več še. Pa pri fantu je bla. Pol pa tudi nesem sila v njo. Sam rekla sem ji da ko bo želela naj pove pa bom do nje prišla. K bo sama hotla. Vsaj mislim da je tako boljš. Sej ne vem kaj naj naredim razen da počakam ko bo pripravljena....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7806
28.5.2007 22:55:45   
Zamima
ja, raje počakaj, nekateri se zaprejo vase user posted image  ali pa k sebi pustijo le najbližje user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 7807
28.5.2007 22:56:51   
ema79
sploh tega nisem prej opazila - atanja sožalje tvoji prijateljici. Res je po moje skoraj boljše, da počakaš, če te bo sama potrebovala, ti si ji pomoč ponudila, glavno je, da ve, da ji stojiš ob strani!

Življenje je lepo....

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 7808
29.5.2007 7:17:07   
Anonimen
user posted image Jutro...mi naspani...škrat spal 6 ur v kosu in se dvakrat zbudil...juhu...rekord je pa 7ur v kosu, ko je bil star 4 mesece...user posted image

Max81 in Nogavica, zrihtano...dobite evrčke....user posted image

Zamima, joj kaj tebi hodi po glavi...ne se s takšnimi obremenjevati...user posted image

Ema, naš se je tudi sedaj začel na bok obračat...je tako kjut...prej sem ga pa zalagala s pouštri in dekami, da bi spal na boku pa ni bilo šans...sedaj pa kar sam...user posted image

Atanja, moje sožalje...user posted image  uboga prijateljica in mala punčka...user posted image

Naš pa misli, da je stajica wc...zadnje čase samo tam kaka...sedaj se spet napenja...upam, da bo šlo kaj ven in da ne bo tako kot včeraj...pa pred 15 minutami sva se previla...jaooo, koliko plenic mi porabimo....user posted image

Prosim za ideje za kosilo...

Aja, max81, ti boš pa lahko po porodniški nastopila novo službo...smetar...user posted image
mogoče bi pa več € dobila, če bi takšen bogi piltek poslala in bi mislili, da pač živiš v bolj bogih razmerah...user posted image  ah, saj se hecam...dobiš novega, speglanega...user posted image

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7809
29.5.2007 7:30:43   
max81
ah, saj se hecam...dobiš novega, speglanega...
, predvsem pa nesmrdečegauser posted image user posted image

drgač pa dobro jutro barby, si me prehitela, tko da jaz zasedam danes 2. mesto..........sva z malo glih jedle.....čedalje bolj ugotavljam, da se moje mlekarne praznijo, sploh ne čutim več navala mleka kot včasih, tko da smo tudi zaradi tega že pokonci, ker je blo treba narest fruštkuser posted image user posted image , ker jošk ni več dobr, ampak žlica je pa ZAKON

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7810
29.5.2007 7:31:58   
max81
Aja, max81, ti boš pa lahko po porodniški nastopila novo službo...smetar...

ja ja sam ne še letos, a provuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7811
29.5.2007 7:34:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Aja, max81, ti boš pa lahko po porodniški nastopila novo službo...smetar...

ja ja sam ne še letos, a provuser posted image user posted image user posted image

Ok...potem pa januarja 2008...user posted image

Zdaj pa moram gret, ker se škrat nekje dere...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7812
29.5.2007 7:46:20   
max81
o čveke se počasi prebujajo, le v kup le v kup babe, da bo še boljuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7813
29.5.2007 7:48:20   
max81

žal  bodo danes kr makarončki+ že narejena trgovinska omaka, ker sem še kr sama doma in zase ne bom ne vem kaj pacalauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7814
29.5.2007 7:48:44   
Nogavica
atanja, komaj zdaj sem videla user posted image . Moje sožajle. Ti pa se ne obremenjuj preveč in ji bodi ob strani, magari preko telefona, ko bo pripravljena, pa se bosta že dobili in zmenili.

barby84, hvala!

Aja1, si me vprašala, koliko je Živa pojedla tiste sadne kaše - mislim, da kar za cel obrok, ker nič ni hotela zize potem. Sem jo dojila ob 7h, ob 10.30h je dobila to kašo, potem pa zizo spet enkrat po 13h. Je pa bilo to edinkrat, da je toliko pojedla. Drugače pa niti ne vem, koliko točno je količinsko en obrok. Sestra v posvetovalnici je rekla, da približno za en majhen kozarček, da velik je skoraj preveč za en obrok user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7815
29.5.2007 7:49:11   
krfjolca
Ma bom fentala deca! Sem ziher, da bi danes mulo malo dlje spal. Ne, on si gre naštimat budilko 4x! Na vsake 10 minut! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7816
29.5.2007 8:01:07   
majas
Jutro!
Mi spali katastrofalno...sigurno zaradi tega ker je drugo okolje user posted image se tolažim s tem, ker se je nonstop zbujala zdaj pa že razgraja.

Jaz pa nimam nič v Vzajemni pa ne bo everčkov user posted image

Atanja uboga prijateljica user posted image ja res je nabolje da počakaš da te pokliče ti pa ji stojiš ob strani. Ahtake stvari me tako v salčbo voljo spravijo user posted image

Glede zelenjavnih kašic-tudi jaz ji niti podrazno ne bom kupila Frutejkov ali pa Hippa itd ker se mi kar ogabno zdi ko gledam tiste nalepke gor. Bo kar lepo naravno dobila. Sadne kašice pa so mi čisto dobre. Tako ta za na pot bo tudi pri nas samo Frutek..

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7817
29.5.2007 8:02:57   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: max81

žal  bodo danes kr makarončki+ že narejena trgovinska omaka, ker sem še kr sama doma in zase ne bom ne vem kaj pacalauser posted image

Midve z sestrično oz.jaz pa bove delale Lazanjo user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7818
29.5.2007 8:04:21   
MALINČICA
Dobro jutro!
Sploh ni več časa, da se vam kaj oglasim. Maj je postal tako aktiven, da je treba kar skoz bit z njim. Ko pa zaspi, pa grem ponavadi kaj pospravit ali pa tud jaz z njim odležim.user posted image

Zobkov še nimamo, jemo še zmeraj kupljene kašice, aja včeraj je pojedel par žličk skuhanih in spasiranih jabolk-seveda sem dodala malo sladkorja.user posted image

Maj se že v postelji dviguje na nogice in stoji, tako da punce, če še niste spustile posteljega dna, potem to napravite čimprej, da ne bo kakih nesreč. Se mi zdi, da včasih v enem dnevu pogruntajo ogromno stvari.
Tako, da je naš Maj med spanjem zdaj vedno v svoji postelji, tudi podnevi, ker se po najini postelji tako plazi, da ni več varno.

Danes pečem palačinke, sirove...njami...

Atanja, moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image . Človek nikoli n more bit res pripravljen na smrt nekoga, ki mu je blizu. Še toliko bolj je pa hudo, če umre mlad človek.
Poskušaj ji stat ob strani, kolikor bo želela.

Vzajemna-se mi zdi, da še nič nisem dobila(edino vzajemne še nisem klicala za spremembo naslova, tako da dobi položnice še moja mami), mojuser posted image pa je že dobil okoli 350€, če se ne motim. Moram čimprej nazaj poslat.

Tako, zdaj pa se grem skrtačit zobe, stuškat in na hitrico malo pospravit, pol pa kar ven šibneva z Majem.

Danes pa smo spali čuuuudovitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Majči se je zbudil samo dvakrat za joško, pol pa je lepo spal, dokler naju ati ni zbudil, ko je šel delat. Zgleda, da ga res muči vročina, ker je danes bilo bolj hladno in se ni tako prebujal.

Ok, zdaj pa res grem!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7819
29.5.2007 8:04:25   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ma bom fentala deca! Sem ziher, da bi danes mulo malo dlje spal. Ne, on si gre naštimat budilko 4x! Na vsake 10 minut! user posted image

A joj joj...jaz bi ga tudi zadavila. nevem v čem je fora, ker bol podaljšuješ še 5min itd...bolj si zaspan. Saj pri meni je tako.
Edino če si polure prej naštimaš in si rečeš-ah še samo pol urice user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7820
29.5.2007 8:06:55   
majas
MALINČICA ti si pa pridna...ko moja zaspi potem ne grem pospravljat ampak kar na RR user posted image user posted image a joj...

Pa res priden Maj kaj vse že zna user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7821
29.5.2007 8:15:42   
MALINČICA
Aha, krfjolca, meni se zdi, da tista teta, ki je tako pametna glede dojenja kar kroži po Sloveniji. Smo zadnjič čakali v vrsti v trgovini(fuuuul gužva) in se ena debeluškasta teta vtakne v Maja.
Pa pravi: "Joooj, kako si debeučkan, ti imaš res rad flaško, a ne?" Pa pogleda mene in reče: "Saj gospa, dojite ga ne, a ne?"
Pa rečem: "Zakaj sprašujete?"
Pa ona spet: "Ja, nedojeni so vedno med bolj debelimi, zato vem."
No, in ji rečem,. "Sej ne, da je vaša stvar, ampak se dojiva."
Pa reče: "Aja, pol pa mora dostikrat pit."
Jaz: "Tolikokrat, kot želi."
Ona: "Ja ja, sej se vidi, da se ne doji na štiri ure."

Na tej točki sem bila že tako znervirana, da sem imela že solze v očeh, takrat pa moj reče: "Gospa, vi pa tudi jeste pogosteje, kot na štiri ure, a ne? Kar dostkrat jeste po moje, ker se vam kar vidi, ko ste tako debeučkani."

Mi je bilo sicer zelo nerodno, ampak grrrrrrrrr, baba smotana, saj si jih je sama iskala. Se je potem kar obrnila in šla stat na drugo blagajno.

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 29.5.2007 8:22:34 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7822
29.5.2007 8:28:23   
majas
Zdaj pa sem se nasmejala bravo tvoj dragi MALINČICA user posted image   Res babe smotane!
Kolikokrat sem jaz poslušala-je dojena ja ja se vidi kako je debeluška. Mislim... naj se brigajo za sevbe. Tebe Maliničica pa skos nekaj doleti no, skos ti mora nekdo nekaj pripomniti...ah na ent uht not druga veeen!
Od moje sestrične tamala pa ima 3M pa je bolj močna od Kaje veliki pa sta čisto isto. user posted image Pa sta na flaški in jeta na 4-5ur. Pa je taka zlata, pa ne bi mogla rečti da je debela...halo...ker ni. Pridna mala...spi celo noč...

Joj Kaja je zdaj taka tečka...ji nisem jaz kriva da je ponoči razgrajala user posted image
Me je moj klical, pride komaj v četretk nazaj user posted image user posted image zdaj pa sve že kar preveč same.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7823
29.5.2007 8:49:38   
Anonimen
Malinčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lepo, da se še kaj oglasiš...izgleda da si najbolj pridna od vseh novemberk...jaz pospravljam ko se mi pač zlušta (ne velikokrat) in ponavadi zvečer ali pa zjutraj...

Mislim, da smo tudi mi boljše spali, ker ni bilo tako vroče...sicer pa spi že drugo rundo...

Melita73...ZS imaš...

Aja1, a še spiš?user posted image

Petra, kakšno je stanje pri vas...ste zdravi?user posted image

Majas, ziher je na Kajino spanje vplivala sprememba okolja...ker otrok takoj čuti če ni doma...naš tudi zelo slabo spi čez dan, če smo pri tašči cel dan in ne spi v svoji postelji...še v veliki postelji sedaj ne more zaspat...samo v svoji...sicer pa hvalabogu...smo prve tri mesece skupaj spali na eni...jaoo, kako sem bila jaz zlomljena in neprespana...

Krfjolca, jaz sem pa našem še predno sem šla rodit, dala lekcijo o budilki in takojšnjem ustajanju...in pri nas zgleda takole...budilka zazvoni 5.10, on jo ugasne 5.10.05....torej v 5 stotinkah, ker drugače ga brcnem...user posted image  kruto, ampak pomaga in škrat spi dalje...jaz pa tudi včasih potem ne vem, da sem ga brcnila...user posted image

Nogavica, ni za kaj...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7824
29.5.2007 8:49:54   
melita73
Dobro jutro.
Dobro jutro,
Mi smo bolj slabo spali, zbudili smo se 4x, ob 5 pa je bila ze naspana. sedaj pa spet spi.
barby84, hvala 1000x.
Nogavica, ni panike, sem prav vesela, ce je moja panika, ki je zavladala vceraj, ko sem ugotovila, da ni vec kuvert komu pomagala.
Sem se pa prav nasmejala vasim dogodivscinam v lovu za kuvertami Vzajemne. So me vsi domaci kregali, zakaj vse vrzem v smeti, sedaj pa sem prav pomirjena, ker vidim, da se zdalec nisem edina. Je pa to tudi finta Vzajemne, da je najprej obrazec za sklenitev zavarovanja, nekje spodaj pa se - glavno  denaruser posted image .

Glede kasic pa tako. Zelenjavne ji pripravljam sama - dodam tudi riz ali koruzni zdrob, ker same zelenjave noce, sadne pa ji veckrat kupim ze pripravljene, ker itak od sadja sedaj so samo banane, hruske, jabolka in sedaj se cesnje - sem ji zadnjic kupila nekratine in pripravila kasico, pa so bile take, kot bi bile stare 100 let - brez soka. Zelo rada ima breskev, pa breskev riz, pa hruska marelica, pa visnja jabolko.
Glede kolicine pa - odvisno - ce je dobro, poje tudi skoraj cel veliki kozarcek od Frutka  - ostane kaksna zlicka.

Prinas pa danse dezuje, tako da ne bo nic za sprehod.
Uzivajte kljub slabemu vremenu.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  311 312 [313] 314 315   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  311 312 [313] 314 315   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Koliko časa sta potrebovala za zanositev?
Itkica

Koliko časa?

1-2 meseca (53%)

cca pol leta (18%)

cca eno leto (11%)

več let (18%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!