|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  310 311 [312] 313 314   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
28.5.2007 20:49:25   
Zamima
Nogavica, lahko še sem napišeš katere zelenjavne kašice ima Živa rada? Ker Zala zaenkrat nima nobene user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7776
28.5.2007 20:54:02   
Anonimen
Ti, ti Zala mala...da ne mara zelenjave...kaj pa če ji z jabolčkom zmešaš...naš tudi ni maral pa sem mu korenček zmešala z jabolkom, potem je pa jedel...tako tudi z ostalo zelenjavo, sedaj pa tudi brez jabolčka je...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 7777
28.5.2007 21:11:27   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Nogavica, lahko še sem napišeš katere zelenjavne kašice ima Živa rada? Ker Zala zaenkrat nima nobene user posted image

V bistvu je probala samo dve kupljeni. Frutek ji ni bil všeč (korenček, brokoli pa še nekaj), Alete pa ji je danes očitno bila (korenček, koruza, krompir, koromač, pastinak). Drugače pa smo od zelenjave poskusili še špinačo, katero je spljuvala ven in kuhan korenček, ki ji tudi ni bil dober, dokler nisem jabolka noter nastrgala. V hladilniku čakajo še bučke in brokoli. Kako naj pripravim brokoli (jaz ga namreč ne jem in nimam pojma, kako se to je)?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7778
28.5.2007 21:15:31   
max81
naša bejba je pa danes jedla spet špinačko in jo je mami premal nardila............ti ti mami, oblubm da jo bo jutr večuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7779
28.5.2007 21:17:19   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Poglej kakšen znesek ti piše spodaj (toliko dobiš), napišeš številko transakcijskega računa, se podpišeš in nazaj pošlješ...pa do 31. 8. 2007 dobiš evrčke...user posted image   
LP

Kaj to je to? Ne rabim nobenega novega zavarovanja sklepat (zgoraj je neki obrazec za sklenitev zavarovanja za nadomestila)? Od kod pa je ta denar, ki bi ga naj dobila? Mater, sem čisto paf zdaj, ker sem jaz tudi mislila vreči v smeti, pa vidim 275 € user posted image . Punce, ne me rajcat zdaj - kaj res samo to pošljem in dobim denar? Se mi zdi skoraj nemogoče user posted image .

BTW na Lotu sem včeraj zadela štirico - prvič v življenju (zelo redko igram).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7780
28.5.2007 21:17:32   
Aja1
Joj, jaz sem tudi stran vrgla od Vzajemne. Sem šla zdej v smeti iskat (še dobro, da jih ni moj še odnesel). Bom jutri to bolj prebrala...zdej se mi ne da. Katera ve, zakaj gre. Meni piše, da dobim 357 EUR nazaj, pa ne vem, če je kakšen pogoj za to vračilo.

Mi pa zelenjavnih kašic ne bomo kupovali. Zelenjavo bom raje doma kuhala....za na pot pa bodo sadni Frutki.

Živa in Lana, pravi lepotički sta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7781
28.5.2007 21:18:40   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: max81

naša bejba je pa danes jedla spet špinačko in jo je mami premal nardila............ti ti mami, oblubm da jo bo jutr večuser posted image

Kako pa pripraviš špinačo, da jo ima rada? Živa je menda podedovala po meni, da je ne mara user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7782
28.5.2007 21:24:03   
Nogavica
Katera ve, zakaj gre. Meni piše, da dobim 357 EUR nazaj, pa ne vem, če je kakšen pogoj za to vračilo.

Evo, točno to tudi mene zanima. Meni se zdi, da je na Čvekanju ena tema o tem odprta, mogoče bi tam kaj izvedela.

Ja, jaz bom tudi doma večino pripravljala, pa mogoče kako za na pot kupila, zdaj se pa še malo lovim in mi je lažje kar kupljeno ponudit user posted image . Danes sem se ravno odločila, da bom naredila malo zaloge za v zmrzovalnik te sadne kaše (jabolko+sliva), ki sem ji jo danes dala, ker je pojedla največ do zdaj ... če odštejem banano user posted image .
No, kako naj pripravim brokoli?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7783
28.5.2007 21:25:49   
Aja1
Nogavica, koliko poj jabolka s slivo? Za cel obrok? Koliko časa je potem sita?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7784
28.5.2007 21:30:14   
Aja1
Sem mlo prebrala tisto...zgleda, da res dobimo € nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7785
28.5.2007 21:34:30   
Anonimen
Ja babe...a je tako neverjetno, da dobite denar nazaj....seveda dobite...samo izpolnite spodnji obrazec, kjer vpišete št. transakcijskega računa, se podpišete in pošljete na Vzajemno....evrčke dobite do 31.8.2007....

Melita73, sem ti zrihtala...vsi dobite v prihodnjih dneh še enkrat...

Če še katera kaj potrebuje iz Vzajemne...ZS...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7786
28.5.2007 21:41:29   
Aja1

LP

Jaz bi njihove kondome user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7787
28.5.2007 21:44:06   
Aja1
Grem spat, ker mi gredo traparije po glavi.

Nočko!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7788
28.5.2007 21:45:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

LP

Jaz bi njihove kondome user posted image user posted image user posted image

Dobiš, ampak najprej bi Neja imela bratca ali sestrico...user posted image

Punce, ve ga serjete...jaz grem pa spat...upam na lepo noč pa za vas tudi....jutri se pa spet beremo...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7789
28.5.2007 21:59:02   
Zamima
Punce, meni se malo rola, pa razmišljam,.... ali so tisti ljudje, ki ti niso simpatični po videzu (beri: ki se ti zdijo grdi) grši od tebe samega? user posted image  user posted image  user posted image , ma saj ni noben tak, ampak sem nekaj razmišljala pa mi je to padlo na pamet user posted image  - nora sem, a ne, da sem? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7790
28.5.2007 22:15:47   
max81

babe, upam da me ni noben zdejle vidu kako jest brskam po kanti za smeti......ja to je tko, za dnar vse

a mate napisan najprej kao za en nadomestilo za bivanje v bolnišnici oz. zdravilišču, ker men na tem piltku ni čist nč jasn, sploh pa kr ne verjamem da bi dobila nazaj skor 500 ojrovuser posted image

barby, drgač pa se priporočam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7791
28.5.2007 22:16:23   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Punce, meni se malo rola, pa razmišljam,.... ali so tisti ljudje, ki ti niso simpatični po videzu (beri: ki se ti zdijo grdi) grši od tebe samega? user posted image  user posted image  user posted image , ma saj ni noben tak, ampak sem nekaj razmišljala pa mi je to padlo na pamet user posted image  - nora sem, a ne, da sem? user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  ajej, Zamima, s kakimi se pa ti zdaj ubadaš?

melita73, hvala, da si začela debato o Vzajemni user posted image . Se mi zdi, da sem ti prav nekaj dolžna user posted image .

barby84, ZS!!!!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7792
28.5.2007 22:18:10   
Zamima

babe, upam da me ni noben zdejle vidu kako jest brskam po kanti za smeti......ja to je tko, za dnar vse

hehe ja pa kaj? Koga briga, ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7793
28.5.2007 22:18:25   
Nogavica
max81, kar verjemi user posted image . Kot kaže dobimo tisti znesek, ki je napisan na obrazcu 2 pod okenci za številko TRR.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7794
28.5.2007 22:18:31   
majas
Zamima..a joj... mislim da ni tako user posted image

Jaz sem komaj Kajo uspavala, je tako bila sitkana zdaj pa je zaspala. Midve z sestrično in njenim pa hitro eno birce da bo mlekec user posted image
Zdaj pa šibam .. samo da sem vidla če ste me kaj šimfale user posted image

lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7795
28.5.2007 22:20:08   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

user posted image  user posted image  user posted image  ajej, Zamima, s kakimi se pa ti zdaj ubadaš?

Ja saj ti pravim, da se mi od vsega že rola user posted image user posted image user posted image ...

Res ne vem kako mi je to padlo na pamet user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7796
28.5.2007 22:21:01   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Zamima..a joj... mislim da ni tako user posted image

ja saj, jaz tudi mislim, da je tako, da imajo vsake oči svojega malarja, to je bolj verjetno, kajneda?user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7797
28.5.2007 22:25:57   
max81
Kako pa pripraviš špinačo, da jo ima rada?

nč posebnga, skuhala, čist mal posolila, dodala mal mlekca in to je to

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7798
28.5.2007 22:26:20   
ema79

sploh pa kr ne verjamem da bi dobila nazaj skor 500 ojrovuser posted image

fora je v tem, da maš opcijo, ali sklenit neko novo zavarovanje, ali pa dobiš dinarčke nazaj!

Jst dobim 231 evrotov.

drgač pa naša lepo spi že od osmih. Kolk jo jst rada gledam, ko spi. Tako je lepa, ko se po tanovem prevrne na bok in da skupaj rokice, kukr da molčka!

men je pa danes zvečer moj user posted image tako dobro solato naredu - zeleno solato, tuno, sirček, fižolček, mal majonezke, domač kis......njami, njami, še bi ati

Jaz pa po tanovem neki orbitrek gonim po pol urce zvečer, mi ga je kolegica posodla, da vidim, če mam dost volje!

Življenje je lepo....

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7799
28.5.2007 22:28:25   
atanja
Punce jaz pa ne morem spat. Me je klicala moja najboljša pijateljica že prej. oz jaz sem njo ker me je klicala včeri pa se ji n isem mogla javit pol pa sem bla tok živčna zarad izpita da sem skoz odlašala da bi jo nazaj poklicala pa jo nisem do danes popoldne(zvečer sem ji sam mail napisala da sem živčna pa da če je kaj nujnega). No in ona men dones pove da ji je brat umru. user posted image user posted image user posted image  in da me je zato klicala. Ej grozaaaa. Sem tok jezna nase poleg tega da mi je full  hudo za njo. Že tako se ful manj zdaj vidve k se težko uskladiva.
Pa grozen mi je ker vem da ga je ona jemala tazga kot je bil.
Pa še pogreb je zjutraj k jaz nimam varstva za tamalga z njim pa ne morem it.

Ma jojojjj! Pa majhno punčko je zapustil.

Sej ne vem kako bi ji lahko pomagala....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  310 311 [312] 313 314   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  310 311 [312] 313 314   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

meso
čevap

katero meso va je bolše

na žaru (66%)

v pečici (10%)

k kotličku (3%)

v ponvi (4%)

na ražnju (8%)

pohane (9%)

Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!