|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
28.5.2007 17:05:50   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: majas

Babe, meni dopišite vprašaj na seznamu, nisem ziher user posted image .

ah jej zakaj pa zdaj to user posted image   nič te ne bomo brisale tak... kar se reče se več nazaj ne vzame user posted image   več sploh nevem kako gre pregovor user posted image

Sem že zadnjič rekla, da imam + z ? user posted image

ne ne to jaz niče ne vrjame, kaj se zdaj nekaj zgovarjaš user posted image vaju bom kar spakirala v avto pa ne bo vč izgovorov haha

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7751
28.5.2007 17:07:20   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: melita73

Jaz jajc še ne nameravam dat. Naj bi po 1 letu po najnovejših priporočilih. Bova pa danes poskusila malo meseka. Kaj je najbolje za prvič? Piščančja prsa?

Midve sva že kar nekajkrat jedle meseka. Piščančja prsa.

Glede jajc pa mi je zadnjič ena kolegica rekla, da ji je P na sistematskem rekla, da če se ni dala jajca mora začet najkasneje am nekje, ker baje da je cepivo, ki ga otrok dobi pri enem letu narejeno na osnovi jajc, da se vidi, če je kakšna reakcija in se potem takega otroka cepi pod nadzorom v bolnici.user posted image

kaj res ali kaj? no tega pa spet jz nisem vedela!user posted image user posted image vsak dan sem pametnejša za nekaj novega. user posted image

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 7752
28.5.2007 17:08:46   
melita73
Sem pozabila napisat, da je bil to pregled pri 9 mesecih, ne pri 6.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7753
28.5.2007 17:09:17   
majas
Zdaj jem kruhke iz hoferja. Tiste zmrznjene potem pa jih daš v pečico!
In so takooo dobri da kar joj! Res! Sem mislila kak bo to trdo, pa je mehko...njami njami..

ko se pa kaja zbudi pa greve v Laško. Joj spet se gem potepat doma pa nič ne nardim user posted image groza...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7754
28.5.2007 17:13:18   
majas
Pridne bodite pa veliko čvekajte da bom imela kaj za brat in bom spet jezna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7755
28.5.2007 17:58:37   
krfjolca
Hejhoj
Jaz sem bila pa zdajle v Kranju, sem šla samo tisti paviljonček zamenjat, pa sem zraven pogonila ene 100 € user posted image . Jaz sem nepopravljiva. Ravno danes sem zaslužila 50€, ostalih 50 je šlo pa iz denarnice, ki jo je dragi pozabil v avtu user posted image . No ja, 40 € je bila itak pasja hrana, pa kremico za 25€ že fulll dolgo kupujem, ker mi edino ta ne dela težav. Pol pa še mal kašic, pa sokcev, pa mlekec ... Sploh nič takega ...

Paviljon pa ni bilo nobenega problema zamenjat, še vprašala me ni za račun.

Danes smo jedli juhico s koruznimi nudlčki (sem pogruntala, da sploh nimam nič piščanca v skrinji), pa mu je bilo fulll dobro.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7756
28.5.2007 17:59:26   
Anonimen
Majas, pridna bodi in uživajte s Kajo...bomo poskrbele, da boš imela kaj za prebrat, ko se vrneš...ali pa počakaj do srečanja v Laškem, boš tako najhitreje v Celju...user posted image

Meni so rekli, da naj jajca začnem dajati pri 6. mesecih, ampak sem začela pri 7 in še malo...ah, vsak pravi drugače...jaz sedaj kar po občutku delam...pač mu prepovedanih stvari ne dajem pa ml. izdelkov se tudi še izogibam, ostalo pa po malem...user posted image

Naš je pa že celo popoldne po malem siten...a je to že vpliv polne lune, ki je v petek? joj, upam, da ne...potem bomo tudi spali slabo...user posted image  spet...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7757
28.5.2007 18:01:33   
Anonimen
Krfjolca, ti ti zapravljivka...ah, saj jaz sem ista...ko grem zapravljat, zapravljam do onemoglosti denarnice...pa včasih tudi, ko ne grem načrtno zapravljati, zapravim večino evrčkov....obup...user posted image  glavno, da ti je uspelo zamenjati paviljonček...kaj pa bazenček...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7758
28.5.2007 18:04:54   
max81
     <<<<<c                                                        bhuyyyyyy  666  vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvz

evo tole vam pa posilja moj hiperaktivcek, ki mi je iyklopil stresice.....................pomoc kako jih dobim nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7759
28.5.2007 18:06:00   
max81
evo sm že dobila.......strešice namrečuser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7760
28.5.2007 18:10:25   
krfjolca
Za bazenček sem bila sama kriva, ker sem bila štorasta. Itak je bil pa napol zastonj v Direndaju, sem kar 3 kupila.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7761
28.5.2007 19:33:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Za bazenček sem bila sama kriva, ker sem bila štorasta. Itak je bil pa napol zastonj v Direndaju, sem kar 3 kupila.

Uau...kar tri...ti si pa na vse pripravljena...zdaj vem, kam bomo prišli, če se nam kater predre...user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7762
28.5.2007 19:36:29   
Anonimen
Sem spravila škrata v posteljo, zdaj pa čakam, da bo nehal komunicirat z medotom...
Smo imeli prej E.R...cel dan ni kakal, potem se je pa v stajici ful napenjal in na koncu začel jokati...sem ga takoj slekla in mu nogice potisnila na trebuška, spodaj dala pleničko in klobasica je šla ven...mogoče je to od graha...a nisem ravno te dni rekla, da nimamo problemov s prebavo...no to je bilo prvič...user posted image

Zdaj se pa nekaj krega...grem počekirat...je pa ful zaspan...revček...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7763
28.5.2007 19:41:09   
Nogavica
Kje pa je kaj MALINČICA? Se mi zdi, da se že nekaj dni ni javila user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7764
28.5.2007 19:46:22   
Anonimen

Kje pa je kaj MALINČICA? Se mi zdi, da se že nekaj dni ni javila user posted image

Ja, imaš prav...nas zanemarja...user posted image  je menda tako zaljubljena v svojega Maja, da smo njega vidi...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7765
28.5.2007 19:54:30   
Zamima
O zapravljanju raje ne bi, mislim, da nimam konkurence user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7766
28.5.2007 19:58:38   
max81
tko mi spimo že od sedmih je bla čist zmatrana, ker je v celem dnevu spala mislim da eno urco......no sej men čist paše, če podnevi ne spi sam da se ne joka.........naša pikica je čisto nora na knjigice, vsa je zadovoljna če se bere, se ful smeji zraven, pa cvili in mi seveda pomaga obračati straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

je kera gor, se keri čveka???????

dejte mi mal družbe delatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7767
28.5.2007 20:00:45   
Anonimen
A se meni kdaj ne čveka?user posted image

Naš je tudi požiralec knjig...se morajo strani obračat in zraven moram komentirat...najrajši ima knjigice z živalmi, ki tudi piskajo...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7768
28.5.2007 20:13:40   
max81
še tlele mal zamorim, a kera ve kje bi se dalo dobit veliko pisalno mizo v L, lahko je kšn privat mizar, sej ni važn, ker mormo tole mizo zamenat, ker nima skoraj nič placa, pa nč predalov itd.

in barby kej novga, zgleda da sam mi2 kle gor visiva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7769
28.5.2007 20:30:53   
Anonimen
Moj ata je mizar, če ti kaj pomaga...ampak ni v Lj....ja smo pa edine čveke...

Kaj pa lesnina, rutar ali kaj takega?

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7770
28.5.2007 20:38:46   
melita73
Nekaj me zanima.
Je katera dobila pismo od Vzajemne, v katerem piše, da bodo vračali rezervacije? Baje da lahko dobiš nazaj od 7 - 800 evrov.user posted image
Jaz sem dobila in po moji navadi, ker sem mislila da je reklama, vrgla v smeti, brez da bi prebrala.user posted image
Upam, da ni prepozno in se bo še dalo kaj uredit.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7771
28.5.2007 20:41:55   
Nogavica
max81, kaj pa če greš v IKEO pogledat?

Živa je tudi zaspala. Je bedela od 17h in je bila čisto adijo po kopanju, se je celo naslonila z glavo name, ko sem jo nesla do postelje - to je nazadnje naredila nevemkdaj.

Zvečer sva spet poskusili zelenjavno kašico, tokrat Alete in je pojedla skoraj pol velikega kozarčka user posted image . Si moram napisat seznam, katere so ji dobre in katere ne user posted image .

Moj user posted image  pa si gre v sredo vtetovirat ŽIVA na podlaket. Sva prej izbrala pisavo. Je pa to planiral že odkar sem zanosila. Me ima, da bi ga z Živo spremljali, ampak bi me sigurno kaj zamikalo, pa bi se še jaz naročila user posted image , čeprav sta dva tatuja menda dovolj - enega si bom pa vseeno  dala malo popravit enkrat.

Grem kopalnico pospravit, pa pridem nazaj, če bo še katera tu.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7772
28.5.2007 20:43:41   
Nogavica

Nekaj me zanima.
Je katera dobila pismo od Vzajemne, v katerem piše, da bodo vračali rezervacije? Baje da lahko dobiš nazaj od 7 - 800 evrov.user posted image

Jaz sem dobila, pa sploh ne vem, kaj naj bi to pomenilo user posted image  - no, saj nisem niti vsega prebrala. Me katera razsvetli?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 7773
28.5.2007 20:45:44   
Anonimen

Nekaj me zanima.
Jaz sem dobila in po moji navadi, ker sem mislila da je reklama, vrgla v smeti, brez da bi prebrala.user posted image
Upam, da ni prepozno in se bo še dalo kaj uredit.

No, nisi edina, ki je vrgla v smeti...tudi moj je to naredil...pa hvalabogu moja sestrična tam dela in mu bodo še enkrat poslali...če hočeš mi lahko na ZS pošlješ podatke in sporočim sestrični naj ti še enkrat pošlje...ali pa jih pokličeš na brezplačno številko 080 20 60...user posted image

LP

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 7774
28.5.2007 20:47:58   
Anonimen

Nekaj me zanima.

Jaz sem dobila, pa sploh ne vem, kaj naj bi to pomenilo user posted image  - no, saj nisem niti vsega prebrala. Me katera razsvetli?

Poglej kakšen znesek ti piše spodaj (toliko dobiš), napišeš številko transakcijskega računa, se podpišeš in nazaj pošlješ...pa do 31. 8. 2007 dobiš evrčke...user posted image  kok je vam luštno, jaz pa nič ne dobim...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime za punčko
titi10

Odločava se za ime najinega dojenčka, pa nikakor ne najdeva skupnega jezika ;)

Katarina (19%)

Lucija (15%)

Amanda (16%)

Špela (12%)

Klara (22%)

Maja (16%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!