MALINČICA
|
Dobro jutro! Sploh ni več časa, da se vam kaj oglasim. Maj je postal tako aktiven, da je treba kar skoz bit z njim. Ko pa zaspi, pa grem ponavadi kaj pospravit ali pa tud jaz z njim odležim. Zobkov še nimamo, jemo še zmeraj kupljene kašice, aja včeraj je pojedel par žličk skuhanih in spasiranih jabolk-seveda sem dodala malo sladkorja. Maj se že v postelji dviguje na nogice in stoji, tako da punce, če še niste spustile posteljega dna, potem to napravite čimprej, da ne bo kakih nesreč. Se mi zdi, da včasih v enem dnevu pogruntajo ogromno stvari. Tako, da je naš Maj med spanjem zdaj vedno v svoji postelji, tudi podnevi, ker se po najini postelji tako plazi, da ni več varno. Danes pečem palačinke, sirove...njami... Atanja, moje sožalje . Človek nikoli n more bit res pripravljen na smrt nekoga, ki mu je blizu. Še toliko bolj je pa hudo, če umre mlad človek. Poskušaj ji stat ob strani, kolikor bo želela. Vzajemna-se mi zdi, da še nič nisem dobila(edino vzajemne še nisem klicala za spremembo naslova, tako da dobi položnice še moja mami), moj pa je že dobil okoli 350€, če se ne motim. Moram čimprej nazaj poslat. Tako, zdaj pa se grem skrtačit zobe, stuškat in na hitrico malo pospravit, pol pa kar ven šibneva z Majem. Danes pa smo spali čuuuudovito , Majči se je zbudil samo dvakrat za joško, pol pa je lepo spal, dokler naju ati ni zbudil, ko je šel delat. Zgleda, da ga res muči vročina, ker je danes bilo bolj hladno in se ni tako prebujal. Ok, zdaj pa res grem!