frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: mis Dejte povedat, s čim se vaši mali kaj igrajo? Da mal vidim. Ne vem, a mamo dolgočasne stvari za igrat al kaj. tole mu je trenutno najbolj zanimivo... se kotalijo okrog, on jih pa lovi... je pa od 1 leta dalje in se mi zdi kr nevarno, saj še ni čisto stabilen, lahko pade in direkt na rob... kak mesec nazaj sm mau gledala kaj od daril je že uporabno, pa sm samo sestavla stolp in mu je blo full zanimivo tolk, da sm mu kr pustila pa tole mu je tut zanimivo... eni obročki imajo ropotajo, drugi piskajo... drgač so pa nogavice vedno aktualne... včasih mu kakšne prav nastavim in je ves vesel, ko me "pretenta" in lahko nogavičke v usta tlači pa razni pliškoti... še posebej, če se "pogovarjajo" z njim me tk čudno gleda, ko spreminjam glasove si pomoje misli mama neumna, kake ga poka plazenje je pospešil mobilni telefon ampak tega mu ne pustim... samo v izjemnih okoliščinah (beri: zelo zelo tečkan) ga dobi v roke, ni pa za v usta aja, pa še tole darilo ob telegramu mu je zelo zanimivo žoga ima 4 žepke, ki se na različne načine zapirajo... v vsakem pa je ena prstna lutka... pa še mau ropota žoga... jo premetava, preizkuša zadrgo, lutke v usta tlači... no, trenutno so mu pa tudi zelo všeč utrjevalci dlesni kot npr. pa takšno zobno ščetko med previjanjem žveči kadar zobna ščetka odpove ima pa eno vodno knjigico iz DMa, ki jo grizlja, "bere" in maha z njo sem šla prav po stanovanju pogledat, da sm vse igrače spisala aja, pa še js mu jih ne nosim za njim po stanovanju... določene igrače ima samo na blazini na tleh, druge ob previjalni mizi, spet ene v posteljici... vglavnem igračo pustiva tam, kjer sva... ko se naveliča, greva pa drugam k drugim igračam
|