|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
29.5.2007 17:23:22   
krfjolca
Uf, Aja1, to je pa res poceni - napol zastonj. Jaz sem zadnjič znanki za 70€, pa je bilo glede na  zahtevnost in cene pri nas ful poceni. Pa še rekla sem, da za tako malo denarja tega ne mislim več počet. user posted image Itak bodo vedno obstajali taki, ki so cenejši user posted image .

Zdajle se pa z našo tečko dragi ukvarja, jaz ga imam že vrh glave user posted image . Sem pa prejle skuhala in spasirala vso zelenjavo iz hladilnika, zdaj jo bom pa zamrznila. A ve, vsaj tiste, ki same kuhate obroke za vaše user posted image , vsak dan sproti kuhate, a tudi kaj zamrznete? Ker meni res ne bi zneslo vsakič sproti packat pol korenja pa 2 graha user posted image ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7876
29.5.2007 17:38:18   
max81
o krfjolca, ti si tko eno pridno bitjeuser posted image , da zelenjavo daš v   skrinjo, jest jo kr vsak dan sprot nardim pa jeuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7877
29.5.2007 18:02:29   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: max81

o krfjolca, ti si tko eno pridno bitjeuser posted image , da zelenjavo daš v   skrinjo, jest jo kr vsak dan sprot nardim pa jeuser posted image

Hočeš reč ... LENO BITJE?! user posted image ... meni se reeeees ne da vsak dan sproti delat. Tako pa samo ven vzamem in odtajam ...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7878
29.5.2007 18:46:01   
Nogavica
krfjolca, jaz bom tudi naredila večjo količino in dala zamrznit. Zaenkrat še samo poskušamo in delam sproti ter si beležim, kaj ima rada, da bom vedela, kaj se splača pripravljat.

**Petra**, če se prav spomnim, je MALINČICA našla zapestnico. Držim pesti, da bo Niku kmalu boljše user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7879
29.5.2007 18:52:43   
Nogavica
FUUUUL sem besna zaradi tega butastega vremena user posted image !

Prejšnje dni je bilo tako vroče, da nismo mogli na sprehod in smo se skrivali doma v senci oreha, danes smo šli dopoldne ven in nas je po 10 minutah dobil dež. Ko smo prišli v hišo, je spet sijalo sonce. Ob 17.30h sem oblekla Živo, da bi šli ven, da bi za kake pol urce oddremala - je sijalo sonce, stopim na cesto in vidim okrog in okrog temne oblake in spet nisem upala dalje, mala pa ful zaspana. Sva šli noter, ob 18.15h je zaspala (v postelji) in zdaj bo sigurno spala več kot pol ure, kar pomeni, da niti slučajno ne bo šla spat med 20h in 21h kot vsak dan. No, zdaj pa spet sonce sije user posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7880
29.5.2007 19:10:15   
MALINČICA
Ja, sem našla zapestnico v torbi od user posted image , sem bila presrečna.
Sem jo dala kar popravit in zdaj mi mora user posted image  pomagat, če si jo hočam snet, ker tako drži skupaj.

Krfjolca, bloga ne pišem več, ker sva se z user posted image  pogovarjala in sva prišla do zaključka, da raje piševa "fizični" dnevnik in tja prilepiva še kakšne stvari za spomin, tako vsak od naju tu in tam kaj napiše s svojo pisavo.

Pri nas pa tako lije....
Pa Ma je tako siten danes. Sem mu prej videla na dlesni tako drobno zarezico lih tam, ko bi moral zobek it ven, ampak se ni zdi, da nič trdo ne čutim....
Upam, da si ni s čim prerezal dlesni, ko vse v usta tišči.
Bomo vidli kaj bo....

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7881
29.5.2007 19:33:40   
Zamima
Ful sivi oblaki s zunaj po moje bo še fajn nevihta danesuser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7882
29.5.2007 19:50:47   
max81
eh pri nas danes že cel dan pada dež, vmes je pa za par minutk celo posijalo sonce, bili sva cel dan doma lepo na toplem

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7883
29.5.2007 19:53:45   
krfjolca
Midva tudi cel dan doma user posted image
Čisti dolgčas.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7884
29.5.2007 20:02:36   
MALINČICA
Mi smo bili pa dvakrat zunajuser posted image  Malo je bilo sicer hladno, ampak svež zrak. Pa okoli šeste smo na sladoled skočili s prijateljico, ker je bil Maj neznosen notri, sem mislila, da bo malo podremal, pa ni bilo nič iz tega.
So pa zdaj res ful grdi oblaki zunaj, upam da ne bo preveč pokalo.user posted image

Punce, kaj imate vse stajice? Jaz še nič nimam, sva razmišljala, da bi stajico kupila, ampak zdaj je najraje ne bi, ko se Maj vstaja, se mi zdi še vseeno ful prehitro, tam na stajicah pa so še taki obročki, s katerimi si otrok pomaga vstat. Sej ne vem kaj naj naredimuser posted image  Po drugi strani pa se spet bojim, da najbrž ni dobro, da ga zaviram pri razvoju..
Eh, sej ne vem, no!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7885
29.5.2007 20:13:23   
max81
a vse BB gledate

tazadn cajt da ga bo konc, ker tole je pa res kr neki, cel kup enga kregnjauser posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7886
29.5.2007 20:19:04   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: ema79

hojla!

jst sm tud za naslednji teden!

Pa še eno vprašanje - kdaj ji lahko dam mehko kuhano jajce?

jaz sem pa ravno danes brala da mi jim po 6M poskusili že dati rumenjak! A joj joj... salmonela pa je res user posted image ja...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 7887
29.5.2007 20:20:24   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

- barby84 + user posted image

- majas + user posted image

- petra + user posted image + veliki user posted image

- Nogavica + user posted image

- urška76 + user posted image

- ema79 + user posted image

- MucaMaca + user posted image

- atanja + user posted image

- max81 + user posted image

- Malinčica + user posted image

- Aja1 + user posted image

- krfjolca + user posted image

- ircica + user posted image

- Zamima + user posted image

- melita73 + user posted image

- marella1 + user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 7888
29.5.2007 20:23:36   
majas
Full nas ne bo na srečanju user posted image tako da nabolje da spet predstavimo ko bomo vsi zdarvi in prišli iz morja itd??? Kaj pravite?
Jaz bi vas rada spoznala v čimvečjem številu
user posted image

**petra** bogi Nik...torej vaju jutri ne bo v Celje ne? Upam da se čimprej pozdravi.

Tako midve z sestrično sva dale malidve pančat, njen je v nočni tako da bove večer izkoristile za sebe user posted image ...

Cel dan res nikakvo vreme...grr... saj bo...

Ja ta BB pa je res postal kr neki...se vidi da gre proti koncu!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7889
29.5.2007 20:35:26   
Anonimen
Jaz ne gledam BB...sem ful user posted image , ker je škrat prejle spet ful bruhal...moram zjutraj P poklicati, da vidim kaj bo rekla...

Jaz vse sproti kuham, čeprav se mi zdi včasih kar malo odveč samo dva korenčka kuhat in par grahkov...user posted image

Za srečanje jaz kar malo obupujem....izgleda, da se ne bomo nikoli dobile vse...tako, da prosim naj ena to zorganizira, ki ima jeklene živce...jaz hitro izgubim voljo, če ne gre po planu...user posted image  pač takšna sem...rada bi vas pa vse spoznala...zaradi mene lahko tudi v Lj...samo, da bo udeležba vsaj 99%...user posted image

Naš je bil tudi danes ful sitko...upam, da bo jutri boljše, ker sem sedaj ful utrujena od vsega tega cviljenja in stokanja in jokanja...user posted image  pa se mi zdi, da bo tudi noč ful pestra...tako, da bom počasi šla spat...user posted image  pa vidim, da ni moj edini, ki je siten danes...user posted image

Petra, vi ste pa res bogi...upam, da se čimprej pozdravite, oziroma, da je zobek in da jutri pokuka ven, vročina in vnetja pa izginejo...user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 29.5.2007 20:36:28 >

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7890
29.5.2007 20:40:55   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Sem pa prejle skuhala in spasirala vso zelenjavo iz hladilnika, zdaj jo bom pa zamrznila. A ve, vsaj tiste, ki same kuhate obroke za vaše user posted image , vsak dan sproti kuhate, a tudi kaj zamrznete? Ker meni res ne bi zneslo vsakič sproti packat pol korenja pa 2 graha user posted image ...

Na to sem ravno danes jaz pomislila...mi smo se najedli posodo umili poptem pa sem še morala za Kajo skuhat. Pa sem ji krompir in špinačo, pa je bilo toliko posode da joj za celih 6 žlic. Je pa jedla, sem ji naredila z adiptiranim mlekom vse oboje pa je tako jedla, zanimivo user posted image  
zadnjič pa sem ji skuhala mnalo več zelenjavne juhice pa sem jo kar zamrznila lepo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7891
29.5.2007 20:44:14   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Za srečanje jaz kar malo obupujem....izgleda, da se ne bomo nikoli dobile vse...tako, da prosim naj ena to zorganizira, ki ima jeklene živce...jaz hitro izgubim voljo, če ne gre po planu...user posted image  pač takšna sem...rada bi vas pa vse spoznala...zaradi mene lahko tudi v Lj...samo, da bo udeležba vsaj 99%...user posted image

Barby tudi jaz sem takega mnenja...res nevem zakaj kar nočete. Ta organizacija p aje tudi pri meni joj...se raje prepustim drugim user posted image
Premislite še druge, tista ki je še z MB jaz imam še vedno prosto da gre z mano bo zelo vesela.
Zamima daj povej mi razlog zakaj ne? user posted image
Aja1 ti pa si se morala ravno zdaj spomniti na morje ali kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7892
29.5.2007 20:52:13   
ircica
Saj bi bilo pametno vnaprej skuhat in spasirat zelenjavo, amapk ker še ne vem, kaj od zelenjave bi sploh jedel, nima smisla. Bom pa počasi obupala nad brokolijem, ga ni danes niti pol žličke hotel Žgancev tudi ne, ni šanse. Je kar ven spljuval. Midva pa sva brokoli vsaj 1x tedensko jedla. Hja, se bo pač moral navadit. Ampak res bi rada našla eno zelenjavo, ki bi jo jedel. Sicer pa še nismo dosti probali.
Pokakal se je prej tako, da sem resno premislila, če ga ne bi dojila dokler se ne navadi na wcuser posted image . Meni se zdi, da ne bi imel nič proti.
Mrknil je skoraj sam od sebe ob 7, pa se vmes že 2x zbudil, nazadnje pa samo zajokcal in še čakam končno odločitev. Držim pesti, da mu bo zob dal mir.

Petra, ti držim pesti, da se bo Nik hitro pozdravil. Poskusi kuhanje ipd. preložit, vsaj par dni, da je najhujše mimo.

Mi imamo stajico. Meni je kar všeč, ker ga lahko brez skrbi odložim za nekaj minut. Čeprav se je danes zvrnil iz sedenja in je kar pošteno počilo, je to še vedno manj kot na laminatu. Glede obročev za vstajanje - vsaj na naši so tako visoko, da jih še ne doseže iz sedenja, v Pikapolonici pa sem videla stajice, kjer ni obročev, ampak samo držaj (kot puščica?). Mislim, da bo precej bolj koristna ko bo mali splezal, da ne bo treba poskriti/odstraniti vseh kablov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7893
29.5.2007 20:52:19   
krfjolca
Srečanje - jaz bi ful! Samo smo preveč razkropljene po Sloveniji, da bi lahko takole med tednom. Mislim, da je rahlo utopično pričakovati tudi 50% udeležbo! Če hočete, da nas je čimveč, je treba organizirat večjo zadevo, po možnosti med vikendom, na dovolj privlačnem in vsaj večini nepreoddaljenem kraju, kamor bi prišli vsi - tudi možeki in psi user posted image . Da bi naredili en orenk piknik, kot se zagre. Jaz rade volje prevzamem organizacijo, če prestavimo datum na konec junija - po mojem izpitu, pa večinoma pred dopusti. 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7894
29.5.2007 20:53:12   
Anonimen
Punce, zdaj pa res lahko noč...upam, da boste lepo spali, predvsem ti Aja1...

Nočko...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7895
29.5.2007 20:57:09   
ircica
Krfjolca in Malinčica - pri vajinih peripetijah z nesramnimi opazkami sem se pa jaz malo zamislila. Ker Kostjo ful dosti ljudi komentira, ampak redko dlje kot do uvodne opazke (da je velik, razigran, žejen,vesel,glasen...). Najbrž hodim s takim morilskim pogledom okrog, da jih kar mineuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7896
29.5.2007 22:17:40   
Nogavica
Evo, Živa je zaspala komaj zdaj, ker se je prej zbudila ob 19.45h (pol ure preden bi morala iti spat user posted image ).

Zdaj pa ful dežuje pri nas. Se je pa hvalabogu zdaj stanovanje malo ohladilo. Danes so nam dostavili klimo, ampak so jo odpeljali nazaj, ker so pripeljali napačno user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 7897
30.5.2007 7:41:51   
Lana_s
Dobro jutro punce,
se še jaz po dolgem času malo javim. Imeli smo ful gužvo, ker se je v soboto brat poročil in njegov sin je še krst imel pa je bilo ogromno letanja za darili, oblačili, keksi....če ne pa sem bila sama s tamalima in takrat tako ni časa da sploh računalnik prižgem, sploh ko je lepo vreme.
Vidim, da imate vse probleme, ko vam govorijo kako debeučkani so vaši user posted image No, jaz imam pa ravno obratno. Vsi se obregnejo kako je mali, drobčkeni, da ne morejo verjet da je toliko star. Na poroki sem ga hranila s Hipovo sadno kašico in ena pride do mene in reče; "pa še ni premali, da bi že to jedel?"user posted image Potem ga je moja botrca imela v rokah pa ji spet neka tečka; "Joj ne smete še ga tako držat, je še premali, mu morate glavico podpret".    Mislim halo, kaj se sploh kdo vmešava in sploh upa imet takšne pripombe. Meni na kraj pameti ne pride, da bi šla komu pamet solit.

Drugače pa je Luka pravi veseljak, rad v središču pozornosti in kjer je veliko ljudi. Sploh ne more biti na miru, samo skače po rokah, da ga komaj obdržim. Tudi lulčka je našel. Se včasih kar vstrašim ko ga tako močno povlečeuser posted image   Spanje kakor kdaj. Včasih se samo 1-2x zbudi včasih več.

Zdaj pa že kliče in moremuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7898
30.5.2007 9:14:39   
Anonimen
Oj...

Nogavica, ful lep avatar...user posted image

Lana_s, večkrat se nam oglasi, pa kakšno fotko svojega lumpka prilepi...user posted image

Mi smo ok spali...do 1, potem se je zbudi še ob 3.30 in spal do 7.30...user posted image  sedaj je pa že malo siten...

Mi pa kobacamo user posted image ...sem ga prej imela po celi postelji...pa ful se skoz obrača...v vse smeri...iz trebuha na hrbet in kontra...user posted image

Uf, kriči...moram gret..

LP

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 7899
30.5.2007 9:37:58   
Nogavica
Dobro jutro!

Žabica je danes kot ponavadi spala do nekaj čez 6h, jaz sem pa upala, da bo potegnila malo dalje, ker je zaspala komaj ob 22h.

Okrog 4h sem se zbudila, ker sem jo slišala, kako hlipa v spanju. Vstala sem in šla do nje, pa sem videla, da ji gre ful na jok. Sploh nisem vedela, kaj naj naredim, mi je pa bilo tako hudo user posted image . Nisem je upala zbudit, ker sem to naredila 2x in je potem FUL jokala in kričala. Pa sem stala ob posteljici in jo božala po ličkih in glavici, da bi mogoče v spanju začutila moj dotik in se pomirila. Po nekaj minutah je res nehala, samo ne vem, če zaradi božanja user posted image . Tako mi je hudo, ko vidim, da joka v spanju user posted image  in ne vem, kako jo naj potolažim.

Ali katara ve, kaj naši malčki sanjajo takega? Mislite, da je kdo delal že kake raziskave o tem - me ful zanima.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako ste dojile?
endrina

sprva leže, potem sede (48%)

sprva sede, potem leže (11%)

samo leže (15%)

samo sede (17%)

nisem splpoh dojila (8%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!