|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
30.5.2007 9:45:32   
majas
Jutro!
Mi tudi malo malo boljše spali...dudo sem ji sigurno dala 4X in vztrajala da sve jedle komaj okoli 5ih...kaka sem user posted image

Nogavica joj vem kak mora biti ko se jim sanja in so nemirni, hvalabogu še jaz tega nisme doživela...ona se takoj zbudi in začne tako jokati! In seveda full luškan nov avatarček.

Za srečanje sem za kar je predlagala krfjolca! Tako bi bilo res najbolj super user posted image če si za pa si lahko organizatorica, ti bomo tortico prinesle user posted image

Danes pa greve domov, sve se imele res lepo .. zunaj pa takoo piha da kar joj

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7901
30.5.2007 9:46:17   
majas
Oj monika79..povej nam kako krst uspel in kako slikico pripopaj! user posted image  user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7902
30.5.2007 9:52:27   
Anonimen
Mi smo pa spet ful sitni...ej babe, men se že mal meša...zdaj je pa že tri dni kar siten...user posted image  pa je ponavadi ful dobrovoljček...slph ne najdem vzroka...zobki niso, ker ni nič videt....jaooo kako se mi dere ven iz stajice...spat pa noče it...user posted image user posted image  pa cel dan sama...jaoooo....kaj takega pa še ne...user posted image

Viv in Zarja user posted image  za 7 mesecev!

Ema79 in Julija user posted image  za 7 mesecev!

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 30.5.2007 9:54:15 >

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 7903
30.5.2007 10:00:24   
Zamima
jutro!

Pa saj ne morem verjet, da so nekateri (pohiteli novembrčki) stari že 7 mesecev user posted image  user posted image .

Punce preden pozabim vprašat:
1. Kje je naš klepet na forumu Čvekanje v pričakovanju? user posted image  Sem ga iskala pa nisem našla, ali so ga zbrisali?user posted image

2. Ali še dajete AD3 kapljice?user posted image  Jaz sem se zadnjič spomnila, da ji jih že nekaj časa nisem dala user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7904
30.5.2007 10:00:25   
Nogavica
Vse najboljše Zarji in Juliji za 7 mesecev tudi od naju z Živo user posted image user posted image user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7905
30.5.2007 10:04:40   
Nogavica
Zamima,
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=817997&mpage=1&key=

imam shranjeno med priljubljenimi user posted image .

Jaz ji tudi ne dajem AD3 kaplic user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7906
30.5.2007 10:09:00   
Anonimen
Zarja in Julija, vse najboljše za 7 mesecev!  user posted image

Kako čas beži...

No mi smo se zbudili ne vem kolikokrat, sem bila preveč zaspana, da bi lahko štela. Tudi jaz poskušam najprej z dudo, pa mi le redko uspe. Za par minutk na zizo pa že spet spi kot angelček.

Par dni nazaj sem naročila par stvari pri BabyCentru. 2 knjigici in eno igračo z različnimi živalskimi zvoki. Kakšne igrače kaj kupujete za vaše user posted image ?

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7907
30.5.2007 10:09:46   
Anonimen
Komaj sem ga spravila spat...obup...zdaj moram pa poklicat P in vprašat glede bruhanja...potem grem pa malo pospravit...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7908
30.5.2007 10:09:50   
Aja1
Jutro...oz. dan.

Mi smo spali tako-tako. Zbudili smo se samo 7x user posted image

Zamima tule je naše kramljanje med nosečnostjo http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=817997&mpage=79&key=&

Tudi jaz sem za tako srečanje, kot ga je Krfjolca predlagala user posted image . Mislim, da bi bil Mostec v Lj dobro mesto.

Čestitke Juliji in Zarji za 7 mesecev!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7909
30.5.2007 10:10:24   
Anonimen
Jaz ji te kapljice dajem zelo redko kdaj. user posted image  Vedno pozabim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7910
30.5.2007 10:10:52   
Aja1
me je že Nogavica prehitela user posted image

Tudi jaz ne dajem kapljic, ker jo zvija user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7911
30.5.2007 10:12:02   
Anonimen
Jaz ne dajem AD3...

Krfjolca, bodi organizatorka za srečanje...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7912
30.5.2007 10:15:23   
Lana_s
Evo našega lumpka.

user posted image

user posted image

Se carta pri babici, se vidi kje mu je lepo, kdo ga razvaja.

user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7913
30.5.2007 10:16:06   
Zamima
nogavici, ti si fenomenalnauser posted image  le kako meni ni padlo na pamet, da si shranim med priljubljene? user posted image user posted image  No sem si pa zdaj,...user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7914
30.5.2007 10:19:27   
Lana_s
Čestitke Juliji in Zarji user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapljic tudi jaz ne dajem, pozabimuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 7915
30.5.2007 11:02:54   
majas
Jaz pa ji dajem kapljice sem pridna user posted image zdaj pa še vsak drugi dan dobi tabletko za zobke ... samo ji dajem na tri dni...

Čestitke Juliji in Zarji user posted image

čas res beži..

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 7916
30.5.2007 11:06:55   
Aja1
Lana, kakšen srček je tale tvoj Luka user posted image

Punce, je katera videla reklamo od Interšpara in v njej kolo (tricikel)? Kakšen se vam zdi?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7917
30.5.2007 11:10:27   
max81
ojla

vidim da smo vse prov PRIDNE pri dajanju kapljicuser posted image
spali smo fajn, sedaj je pa na vrsti abbbbaaaaaa bbbbaaaabbbaaaa, lalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa itd. Je čist not padlauser posted image , moj mali cvili možek.......kakšno imate kej vreme pri vas, pri nas je tko depresivno, še en tak dan pa bom glih za na psihiatrijo, pa še tko  mrazzzzz je, pa sej sploh ne vem kako naj jo napravim, sem vse zimske stvari že pospravlauser posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 7918
30.5.2007 11:17:02   
atanja
Halo!
JAz bi prišla v četrtek če se mi kera pridruži. peljem lahko jaz sam se mine da vozit sama, ker že tako sem skoz na poti zaradi izpitov pa grem dostikrat sama. Mai mi pa tako alt tako zaspi v avtu.

sm pozabla povedat da je naš izumu preobračanje. In zdaj se mi tud v spanju obrne pol pa se zbudi.

Sm šla včeri k fizerju pa sem si zažele la koderčke pa mi je trajno nardila. Sm domov prišla k topsi. Danes je že lepše.user posted image user posted image user posted image  Sm prov vesela......da je ratala

JOj men se že cel teden niččč ne da. MORam začet pospravljat. V petek se mi je pa patronažna najavla.... zakaj že? K za GH je mal prepozna...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7919
30.5.2007 11:48:00   
krfjolca
Vidim da ste zagrabile, se mi je kar zdelo, da me boste potunkale user posted image . Potem velja. Po izpitu se resno posvetim našemu srečanju.

atanja, k nam tudi pride patronažna drug teden. Mislim, da je nekaj omenjala, da se morava "pogovorit o samopregledovanju dojk". Brezveze, itak smo na sistematskem šlatali tiste silikonske zadeve user posted image .

Mater, sploh se ne morem prebit skozi to literaturo, se mi zdi, da je je vedno več user posted image . Pa zaspana sem takooooooo, da mi še Red Bull ne pomaga več. Moram v lekarno po Bilobil za koncentracijo. Mater, da moram še tole spackat skup!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 7920
30.5.2007 12:04:26   
Nogavica
krfjolca, jaz tudi tako vlečem ta zadnja izpita, ker sem si tepka za konec pustila slovensko književnost 3 in 4 pa me kar glava začne bolet, ko pomislim, koliko knjig moram prebrat user posted image .

Drugače sem pa tudi jaz bolj za tak piknik, ki si ga predlagala ti, da pridemo res vsi - zna biti kar zabavno.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7921
30.5.2007 13:07:39   
Anonimen
Mi je kar slabo...tamal mi po dnevni v hojici šiba...pa sem šla dat kruh v pečico (ni me bilo pol minute) in tamal sred hodnika pred stopnicami, ki še vedno nimajo ograje...sem se kar trest začela in še zdaj mi je slabo...sem takoj sklicala naše mizarje, da naj že enkrat dokončajo ograjo, ki jo packajo že en mesec....user posted image

Sedaj je škrat boljše volje...P mi je rekla, da bruha najbrž zato, ker mu od tolikoih novih okusov, pač moje mleko ne paše več...user posted image user posted image

Zdaj se greva pa še malo v posteljo crkljat...sva bila prej v trgovini in je začelo rahlo rositi...bedno vreme...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7922
30.5.2007 13:09:45   
atanja
Jaz sem pa od šokiranja pozabla čestitat.

Julija, Zarja!! Vse najboljše za 7 mesecev

Ne morem verjet da sože tok stari

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7923
30.5.2007 13:11:51   
MALINČICA
Madonca, 7 mesecev že, ha?!

Čestitke obema slavljenkama!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo punci!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 7924
30.5.2007 13:15:51   
krfjolca
Čestitke slavljencem!!! user posted image

Jah, Barby, če uporabljaš hojco, je treba take stvari vzeti v zakup in biti še 10x bolj previden. Ni za brezveze hojca na vrhu lestvic nevarnih izdelkov za otroke.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Spanje celo noč
xtinchy

Kdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč? (Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)

že kmalu po rojstvu (37%)

do 6. meseca (21%)

od 6. do 9. meseca (10%)

od 9. do 12. meseca (9%)

od 12. do 18. meseca (8%)

po 18. mesecu (16%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!