guppy
|
Punce in fant, tok sem razočarana nad to Vzajemno, da bi kar kričala ... Mislim, vsake toliko pride neka pošta, kup enih papirjev, dopis, pogodbe... Berem, pa vedno vidim samo, da poskušajo uturit še neko njihovo zavarovanje, ali pa sploh ne preberem do konca to solato, ker se mi gravža do maksimuma... in zdaj ugotovim, da sem v smeti vrgla pogodbo za vračilo starostnih rezervacij (pojma nimam kaj je to, ker je že od januarja skorajda ne gledam poročil in ne berem časopisov...), do katerih sem seveda upravičena. Zdaj sem klicala na Vzajemno, kjer mi je gospodič povedal, da je bilo v tisti kuverti možno za ta denar vzet tri različna zavarovanja, ali pa na enem mestu obkrožit, da želiš izplačilo tega zneska na TRR. Jaz sem zarad tistih ponudb zavarovanj vse vrgla v smeti, skupaj s to pogodbo za izplačilo. Res so butlji. Najbolj zanimiv je pa odgovor na moje vprašanje "kaj pa če ničesar ne bi izpolnila, kam gre pa potem ta denar?"... in odgovor je bil "ja, gospa... ne bo ga več na voljo". O, kok služijo, kapitalisti zavarovalniški... kdo ve, kok ljudi je to še vrglo stran. .... Zdaj grem (JEZNA) na PE Vzajemne, porihtat stvari kot se šika. guppy
|