|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
30.5.2007 13:20:08   
atanja
BArbi kdaj si ga ti dala prvič v hojco. Pa po kok časa ga maš notri?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7926
30.5.2007 13:37:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Čestitke slavljencem!!! user posted image

Jah, Barby, če uporabljaš hojco, je treba take stvari vzeti v zakup in biti še 10x bolj previden. Ni za brezveze hojca na vrhu lestvic nevarnih izdelkov za otroke.

Čeprav smo jo dobili za darilo, sem se odločila, da jo bom prodala ali pa podarila kateri kolegici...ker ne grem še enkrat čez tole!!!user posted image

Atanja, jaz sem ga dala notri pred cca. 14 dnevi, notri ga imam pa največ 5 minut...sicer je njemu čisto všeč, ampak mi je tako čudno, ko hodi sem in tja, pa v bistvu še ne zna stat normalno, kaj šele da bi hodil....jaz mu je ziher ne bi kupila, ampak ker smo jo dobili za darilo...kaj naj...user posted image

Zdaj grem pa pogledat, če se moj kruhek lepo peče, škrata sem dala spat, pospravila sem, potem moram pa še par dokumentov uredit...vreme pa res ubija...

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7927
30.5.2007 13:38:42   
Anonimen
Kaj od zelenjave naj škratu za kosilo skuham...razmišljam tudi o polenti...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7928
30.5.2007 13:54:35   
atanja
NAma apa se mal meša moj miško Ted ma svoj mail.......NAma je zdajle dlgcajt pa sva ga nardila....

Milsim da ni problema če je varno vse zaprto da se nikamor ne more zapeljat. Sej atko al tako se bo treba navadit ker jih bomo hmal lovili....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7929
30.5.2007 14:02:34   
krfjolca
Jaz vseeno mislim, da bojo hodili, ko bodo za to pripravljeni in dovolj razviti. Brez pripomočkov. Morda tole v branje: klik, se mi zdi zelo dobro napisano.

Ej punce, če še katera želi copatke Shoo Shoos, se zdaj dobijo tudi pri nas. Jaz sem jih že naročila prek spleta: http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 30.5.2007 14:03:22 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 7930
30.5.2007 14:29:11   
Zamima
moja še niti sedi ne samostojno, kaj bi jo mučila s hojicami,... brezveze punce, še je čas, če ga morate nakama odložit, ko kaj delate, ga dajte raje v ležalnik, jaz je niti še v stolček za hranjenje ne dajem, ker ne sedi in zgleda kot en revček tam notri... ni vam trba hitet, meni osebno je vseeno, če bo zadnja shodila, samo, da bo z njenim razvojem vse OK, da ne bo potem imela krivih nogic in hrbtenice in ne vem česa vse. Zaenkrat imam srečo se ji nikamor ne mudi.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7931
30.5.2007 14:51:36   
majas
Mi pa tako že lepo sedimo sami da sem bila danes res prav presenečena, še včeraj ji ni tako ratalo user posted image  user posted image

Tako midve sva spet doma..pa bom še moral edo jutri počakati da se ati vrne user posted image mi je res že prav dolgčas.

En nasvet..barby ti ki imaš Chicco stolček za hranjenje. Sem ga oprala in naramnice ven dala ker so bile tako svinske-zdaj pa nevem teh vezalk nazaj dati!! Mislim halo..ampak res..vse sem že poskusila in tistih spodnjih nikakor ne morem nazaj namontrirati, ne gre in negre user posted image ma sm glupa res user posted image
poskusi kako sliko nalimati da si to pogledam user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7932
30.5.2007 14:52:31   
majas

Jaz vseeno mislim, da bojo hodili, ko bodo za to pripravljeni in dovolj razviti. Brez pripomočkov. Morda tole v branje: klik, se mi zdi zelo dobro napisano.

meni pa čisto nič ne napiše user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7933
30.5.2007 15:09:09   
Zamima
majas: http://med.over.net/forum5/read.php?46,1584136,1584136#msg-1584136%3E

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7934
30.5.2007 15:10:22   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

meni pa čisto nič ne napiše user posted image

Moraš kliknit še na povezavo, ki je tam na MON-u.
Jaz sem si tisto že zadnjič sprintala, da bom dala babicam za prebrat, ker se mi zdi, da bo njim še najtežje dopovedat, da naj Žive ne vodijo okrog, ko se bo začela postavljat na nogice.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 7935
30.5.2007 15:10:59   
Nogavica
Zamima me je prehitela user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7936
30.5.2007 15:25:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

moja še niti sedi ne samostojno, kaj bi jo mučila s hojicami,... brezveze punce, še je čas, če ga morate nakama odložit, ko kaj delate, ga dajte raje v ležalnik, jaz je niti še v stolček za hranjenje ne dajem, ker ne sedi in zgleda kot en revček tam notri... ni vam trba hitet, meni osebno je vseeno, če bo zadnja shodila, samo, da bo z njenim razvojem vse OK, da ne bo potem imela krivih nogic in hrbtenice in ne vem česa vse. Zaenkrat imam srečo se ji nikamor ne mudi.

user posted image user posted image user posted image user posted image  ful lepo si napisala...se strinjam z vsako besedo, vejico in piko...user posted image  tudi jaz sem se odločila, da hojice ne bomo več uporabljali...sicer je nisem veliko, ampak je bilo dovolj...sedi že sam, sedaj že kobaca, torej je naslednji korak hoja...če je do sedaj sam vse poštudiral, bo tudi to...user posted image

Majas...bom ti našla kaj...jaz sem tudi zadnjič stolček oprala, pa sem takoj nazaj sestavila tiste trake...dobiš fotke...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 7937
30.5.2007 15:27:08   
Anonimen
Aha, sem pozabila povedat, da naš ful obožuje ležati na tleh na dekicah in da mu dam eno igračko zraven pa se potem obrača in si jo meče pa potem kobaca za njo...user posted image  je tako luštno ga gledat...sedaj grem pa jest...sem si naredila cmoke marelične...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7938
30.5.2007 15:29:14   
Zamima
Ja, je pa precej težje za mamice, katerih malički se začnejo sami od sebe hitro postavljat, npr. od MALINČICE Maj,... on že skoraj hodi user posted image ,...

Mislim pa, dauser posted image sam ve kako in kaj in da se mu tako ne dela škoda, več skode se lahko naredi, da forsiramo otroka, ki še sploh ni pripravljen na sedenje, plezanje, hojo, ...
Ne vem moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7939
30.5.2007 15:55:14   
atanja
Oh sej jaz ga še ne dajem v hojso sam mali mi noče več sedet, in tud k ga mam v naročju se na nogice postavlja. Resno! Najraj vid da ga držim in da mi skače. Pa jaz ga ne morem nazaj držat.

Drugače pa so je zdaj sosedi odsvetovalla ta stolček. Ji je neki naštevala kako to ni dobr...tako da vsak drugače pravi. Pa da en omenjem lupinice. Pri GH pa so tako al tako čist kontra si vsi....
Jaz ga bom dala v hojco sam še ne vem kdaj. Ker pri nas so bili vsi vključno z mano pa so vsi pred 11 mesecem shodili. Notri ga pa tako al tako ne moreš met velik cajta-vsaj jaz vem da naš ne zdrži.

Zdaj mu je najboljši ta stolček za hranjenje pa mu ga dam bolj ležeč položaj da se lahko z nogami odriva- ne vem kaj mu je.... Ful rad z nogicami odriva kadar je v naročju. Zdanjič je mizo v enmu lokalu prebrnu.....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7940
30.5.2007 16:26:06   
MALINČICA
Tudi mi ne bomo uporabljali hojice, ker ...kaj pa vem, se mi zdi, da naj bo otrokov razvoj čimbolj naraven, kar je itak težko, ob vsej poplavi takšnih in drugačnih pripomočkov. Samo hojica pa se mi res ne zdi ok.
Moj Maj že itak ful hiti, tako da sem ravno danes na MON poslala vprašanje, bomo videli kaj bodo odgovorili.
Po eni strani tako hiter, po drugi strani pa npr. še zmeraj nisva niti pri enem obroku goste hrane. Par žličk tu in tam, pa še to samo sadja in to je to.
Še za stajico kolebava, koer oba veva, da bo tam še več na nogah, kot je zdaj.
Ma bomo že...

Atanja, tole odrivanje pa je naravno, mislim, mene so na posvetovalnici vprašali če se odriva z nogicami, ko se česa dotakne, ker naj bi to bil refleks, ki kasneje vodi do stanja, hoje in premikanje nog eno za drugo.
Menni se tudi Majči tako odriva, da ga previjam kar na postelji, ker drugače dobim take brce v trebuh, da je joj.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 7941
30.5.2007 16:38:07   
Lana_s
Moj mali škrat se tudi ful odriva. Sploh ne more biti na miru. Ko ga imam v naročju, samo skače in ga včasih komaj držim. Je dosti bolj živahen kot je bila Tina. Pa samo se smeji, sploh če se kdo pogovarja z njim - to obožuje.
Hojico je Tina dobila predlani za božička od moje tašče, ampak je bila samo parkrat za minutko noter, ji ni odgovarjala. Sma midva tudi proti hojici in ne vem, če bom Luka dala kdaj, mogoče samo za probo.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7942
30.5.2007 16:43:04   
krfjolca
Hihi, mi pa puzamo user posted image
Sicer se zaenkrat še bolj vleče po podlagi, ampak kot vem je to prva stopnja user posted image . Sem danes pomivala po tleh, pa sem ga namesto na puzle dala kar na parket, pa se je kar za kak meter premaknil  user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 7943
30.5.2007 17:41:56   
majas
Mi pa spimo...
Če smo že pri tem ... koliko otrok je zraslo v hojici..jaz sem ena izmed njih user posted image tako da... ve povsod so dobre in slabe prednosti tako da ... mi jo imamo doma ker smo jo tudi dobili... pa jo bom sigurno dala notri malo, da jo vidim kako bo šibala po stanovanju.

Joj ja tudi mi že delamo take akrobacije po pojstli, se preobrnemo za 360°C pa prevračamo in kotalimo user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7944
30.5.2007 17:51:29   
Nogavica
Najprej vabilo k ogledu našega albuma v podpisu user posted image  - sem končno dodala fotke v 6. in 7. mesec.

Živa sedi sama že ful lepo, tudi z nogicami se odriva, če je le možno, premika pa se tako, da se z rokami odriva in tako leze vzvratno (na postelji in na parketu), naprej še ne zna in se zelo jezi zaradi tega user posted image . Ja, pa obrača se v vse smeri tako, da se poganja z rokami. Spi vedno več na trebuhu, oz. neka vmesna stopnja med bokom in trebuhom. Ko je budna, je zelo rada na trebuščku (prej vedno na hrbtu) - pase krave in se zraven igra.
Hojice mi tudi ne bomo imeli.

Ko se zbudi, bo prvič poskusila bučko.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7945
30.5.2007 18:01:20   
MALINČICA
Ful ful lepa punčka je Živa,  te krasne očke ima pa kar po mamici, a ne?!
Moj falot pa se je danes že tretjič pokakal, prej je kakal enkrat na tri dni zdaj zadnji mesec, danes pa kar nekaj poka po plenici...

Povejte, kaj naj kupim sestri za njen 31. rojstni dan? Nekaj, kar bo samo za njo.
Sem že razmišljala kakšno manikuro in pedikuro, ali pa masažo ali kozmetičarko... Kaj vem, take stvari vedno prav pridejo.

Aja, še to-kako pripravite bučko? Samo kuhate ali kaj, kako dolgo?S čim, kaj daste zraven? Bučke sem jedla samo prepražene in omakco zraven pireja, ampak nikoli nisem sama delala, zato ne znam pripravit...

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 30.5.2007 18:03:07 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7946
30.5.2007 18:04:53   
MALINČICA
Bravo Anže in Živa za puzanje!! Ja ja, tako se začne, Maj je tudi kar kak mesec tako kontra puzal in se potiskal, zdaj pa že pravilno premika roke in noge.
A ni lepo, ko gledaš kako otrok zna vedno več in več in kako je že zrasel od tistega bubeka, ko smo ga prinesli iz porodnišnice, ki je samo spal...

Joooj, kako mine!

Neposredna povezava do sporočila: 7947
30.5.2007 18:57:23   
Nogavica
MALINČICA, jaz sem ji bučko skuhala - narezala sem jo na kocke in kuhala do mehkega. Pa je ni marala user posted image , zato sem primešala majhen košček banane, ki jo obožuje, potem je pa vse pojedla user posted image .

Ja, zdaj pa res hitro napredujejo naši malčki. Meni je pa kar malo hudo, ker ni več tisti nebogljen dojenček. Prehitro gre vse naprej user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 7948
30.5.2007 19:04:36   
MALINČICA
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Ja, zdaj pa res hitro napredujejo naši malčki. Meni je pa kar malo hudo, ker ni več tisti nebogljen dojenček. Prehitro gre vse naprej user posted image .

Se strinjam. Se sploh ne spomnim več tistih čisto prvih tednov, ko sem imela take bolelčine in sme bila čist boga, potem po enema mesecu pa je bilo že vse čist v redu. Mi je kar žal, da nisem bolj užila tiste prve žačetke, ampak tako je, tud ženska mora zacelit in se pozdravit.

Hvala za recept-in skrivnost, hehe!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7949
30.5.2007 19:09:03   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Se strinjam. Se sploh ne spomnim več tistih čisto prvih tednov, ko sem imela take bolelčine in sme bila čist boga, potem po enema mesecu pa je bilo že vse čist v redu. Mi je kar žal, da nisem bolj užila tiste prve žačetke, ampak tako je, tud ženska mora zacelit in se pozdravit.

Hvala za recept-in skrivnost, hehe

tudi jaz se kar podpišem pod to ... pa o zda opazujem kako se igra tam v stajici in študira en o igračko in tako lepo sedi... ah.

Neposredna povezava do sporočila: 7950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

ime
tinamami

katero ime vam je bolj všeč?

Nika (25%)

Lara (21%)

Tiana (10%)

Tia (15%)

Neli (12%)

Manca (17%)

Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!