|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
29.5.2007 8:38:14   
pika74
ja citrončica... zdaj si ti na vrsti user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.5.2007 9:06:14   
buškica
Koala sprašaevala si za moj beta hcg. Moj beta hcg je bil 675. Tako da si daleč pred mano. Pazi nase in uživaj.

Citrončicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 677
29.5.2007 9:43:49   
soncek.djukelica
ojla,

Pika, Anitka, citrončica a ve se že za junij najavljate za nove user posted image ! Super punce, jaz navijam za vse vas! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 678
29.5.2007 10:06:11   
pika74
Ja smo že rezervirale porodnišnico - luksuzni apartma - soba z razgledom - all inclusive user posted image .

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 679
29.5.2007 10:55:30   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

all inclusive user posted image .

nisem vedela,da so se v porodnišnicah tudi v to specializirali? pika, kaj vse je pa v paketu? mene bi to tudi zanimalo!ZELO! user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 680
29.5.2007 10:57:32   
pika74
pomoje še kšna masaža zravn pade user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 681
29.5.2007 12:15:12   
lana38
Če hočete all inclusive, potem ne smete roditi v LJ. Razen, če je tam kjer so mamice z user posted image , drugače kot na E oddelku te iste porodnišnice. Tam je pa groza vseh grozot. Hrana user posted image . O osebju pa raje sploh ne bom komentirala. Tam so zaposleni sami zmaji, rezen ene ali dveh sester, ki sta res izjema. Pa babica v porodnem bloku je izjema. Ta je bila pravi user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 682
29.5.2007 12:41:31   
emaa
Lana ni nič drugače, čeprav sestre meni na E niso bile slabe, kakšna je bila bol tko. Je pa drugače, če si na UPN, s cimro sva dobile dve punci, ki sta šli na UPN, en dan eno in drugi dan drugo, obe 21 tednov noseči, zaradi napak bezdružjivih z življenjem. So sestre gledale kam so ju dale, pa niso bile tako slabe, sva se pa tudi midve potrudili, čeprav sva imeli bad feeling, ker sva bili noseči, pa sta bili punci kar veseli družbe. Meni je bilo hudo, moraš biit fejst močan, da to preneseš. Hrana je pa povsod glih, bljak. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 683
29.5.2007 12:49:46   
citrončica
Hvala za pestke!!!
Pika,ti kar jutri,ko boš tam,še čez cesto zavij in rezervijaj za nas en luksuzen apartma,če ga še nimajo,ga bodo pa tačas narediliuser posted image user posted image !!Ga bomo prve preizkusle in potem se lohk tud ostale prijavite...pardon,prijavite se seveda že zdaj,ker bo gužvauser posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 684
29.5.2007 14:21:05   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica
Pika,ti kar jutri,ko boš tam,še čez cesto zavij in rezervijaj za nas en luksuzen apartma,če ga še nimajo,ga bodo pa tačas narediliuser posted image user posted image !!

bom... sam ne jutr, šele pojutrijšnjem - se prau u četrtk... če je dons torkuser posted image

uuuuuuuh se vleče user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 685
29.5.2007 14:46:24   
Anitka
Pika ti kar rezerviraj za nas All inclusive za nas tri in pa potem bomo še za ostale. Itak naj bo luksuz kot se šika. Jaz bi verjetno rabila apartma 14.2. 2007, če mi uspe postati junijka. A ni lep datum?user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej go citrončica, go Pika, go Anitka in go go go vse ostale.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 686
29.5.2007 21:14:18   
GoYa
Go go girls user posted image user posted image user posted image  Boste še tle gor kakšno zaplesale.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
30.5.2007 8:34:41   
pika74
ja sam se wham nam manjka user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 688
30.5.2007 8:50:34   
citrončica
Pika,jaz sem bla 100%,da greš ti dones po otroke?!?,ne v četrtek,en dan mi je ušu....ko bi mi vsaj še kakšn,da se nau tako vlekl....user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 689
30.5.2007 8:57:43   
pika74
sej jest bi šla že dons, če bi mi jih dal user posted image
sm šla pa pol 2x prevert na un listek, k ga dobiš in gor piše, kdaj je treba pridit... da ja ne bi zamudla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 690
30.5.2007 9:00:45   
citrončica
Ja,zamudit pa res nebi blo pametno,saj bi te pa me spomnile,jaz te že itak en dan prej tja podim...user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 691
30.5.2007 13:14:54   
soncek.djukelica
ojla,

Neni, kakšne novice imaš? Sej vemo,da dobre, za detalje nas pa vseeno zanima! user posted image  Go, neni, go! user posted image

Naj vam še jaz povem svojo štorjo! Me lahko okregate, si zaslužim, ker mi je sama user posted image  psiha preveč dela dala in sem zagnala vik in krik! Nimam slabosti,izcedka malo, včasih me špikne v jajčnikih, in se mi je par dni po glavi motalo,da je tako,kot da ne bi bila user posted image , ne pa da nosim dve user posted image user posted image !
In včeraj je prišlo tako daleč,da sem letila v lekarno po test,ki mi pokaže bledo user posted image (je bil delan z opoldanskim urinom)!Moram priti do zdravnika,si rečem! user posted image
Kličem v leonišče, mi reče naj pridem,da me moj G ne bo pregledal,ampak nekdo drug! Ufff, kot raketa sem letela tja!
In na moje veselje mi naredijo UZ, ugotovijo vse super, user posted image user posted image  sta veliki za 10 tednov, kot bi morali biti glede na transfer, maternični vrat je tudi krasen, user posted image  bejbic bijeta normalno, skratka vse mora biti kot je treba! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dež je padal, jaz sem brez marele odhajala domov neizmerno srečna, poskakovala sem user posted image user posted image user posted image od veselja in sama sebe kregala, user posted image  da nikoli več ne bom zagnala takšne panike,saj mi nosečnost poteka čist cool!user posted image  Sedaj bom pa mirno čakala 8.6 ko imam pravi pregled, na nuhalno grem cca 15.6!
Razloge za svojo paniko sem tudi našla:
  • prvič noseča po dolgih letih
  • zanosila po postopku umetne oploditve
  • nosim dvojčke
  • stara čez 30

Kljub vsemu, ne bi rabila takega sranja delat! user posted image Zato me lahko upravičeno napuser posted image
No, zvedela pa sem vse dobro! Pa dvojajčna dvojčka sta! user posted image  

lp user posted image  in user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 692
30.5.2007 13:21:28   
citrončica
soncek.d.,samo da je vse OK!!!!nima veze,tvoji razlogi so čisto smiselni,bogve kaj bomo me počele,če bomo imele tako srečo,kot ti,bomo imele kar dežurni UZ,ko bo skoz ena tamuser posted image user posted image ,drži se,počivaj,uživaj!!

Neposredna povezava do sporočila: 693
30.5.2007 13:41:59   
pika74
soncek.djukelica nč ne ne bomo kregale - sam polupčkale pa objele te bomo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si d best!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 30.5.2007 13:43:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 694
30.5.2007 13:47:48   
Shuka
Soncek.d čist te razumem in vse ti je oproščeno.user posted image

Lepo in zdravo nosečnost ti želim.
user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 695
30.5.2007 14:34:54   
Anitka
Sonček.djukelica tudi z moje strani ne bo kreganja.user posted image Te tudi jaz čisto razumem in res bogsigavedi kaj bomo šele me počele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo verjetno potreben mobilni dežurni UZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika tebi pa tudi veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiko sreče jutri in potem še naprej. Pa pazi, da ne zaspiš jutri user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 696
30.5.2007 14:37:38   
koala
sonček.djukelica ne bom te kregala. Strahovi so čisto normalni spremlejvalci nosečnosti in g so zato tam, da nam jih preženejo.
Hvala bogu, da so te vzeli in te potolažili, saj veš sproščena user posted image , veseli in zdravi user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image zate, saj si pomoje čist normalna nosečka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 697
30.5.2007 15:56:43   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Pika tebi pa tudi veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiko sreče jutri in potem še naprej. Pa pazi, da ne zaspiš jutri user posted image

Hvala za lepe želje... Da ne zaspim, bom pa kr eno vekarco naštimala- zihr je zihr user posted image . Kenede.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 698
30.5.2007 17:54:03   
neni
Pika, ja dve vekarci naštimej, ker če jutri zaspiš te bom za ušesa. Je pa ravno v takih primerih nevarno, ker si zvečer razburjen in ne moreš zaspat takrat ko je čas, potem pa zjutraj malo potegneš. No, sam ti jutri ne smeš. Bom jaz še zate.

Jaz sem danes tako slabo spala, ker sem vse sorte neumnosti mislila. Sonček, jaz te čisto čisto razumem, samo ne mislit, da boš sedaj ven iz tega, te bo še zagrabilo in boš morala še kar kakšno krizo predelat.

Jaz sem šla danes čisto v strahu tja, pa je vse lepo in prav. Moj bejbek je mahal, pa srček mu je bil. Čez 3 tedne imava morfologijo, tako da se lahko sekiram naprej. AMpak zaenkrat sem pa pomirjena. Čeprav zaspat tudi popoldne ne morem, bom pa ponoči toliko bolj.
Zdej sem se napokala s skledo solate, paše meni, pa še pikec ima hranila za rast. Solata z vrta, seveda, od moje mame. (ne iz Spara)

Lep dan vsem, Pika zate itak pestke, tiste ki ste v postopku pa vso srečo!!!! V juniju pa podiramo rekorde, a ne?!

lp Neni in user posted image , ki je dopolnil 18 tednov

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 699
30.5.2007 19:10:40   
dajamaja
Pika nejprej tebi ene velike, debele, močne pesti za naslednji del nadaljevanke - pol pa gladko 9 mesecev do srečnega konca! Pol pa en kup plenic, pa zobke, pa... ful sladkih skrbi!

Sonček.d ti ga ser..user posted image  na tko simpatičen način. Tolk čakamo, da je pol še normalna nosečnost sumljiva. Ti kar uživaj in se ubadaj z nova mami problemi. Npr. voziček, si si ga že izbrala. Je rumen?

Neni  in user posted image , vse lepo!

Pa ostalim en lep pozdrav!

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.