soncek.djukelica
|
ojla, Neni, kakšne novice imaš? Sej vemo,da dobre, za detalje nas pa vseeno zanima! Go, neni, go! Naj vam še jaz povem svojo štorjo! Me lahko okregate, si zaslužim, ker mi je sama psiha preveč dela dala in sem zagnala vik in krik! Nimam slabosti,izcedka malo, včasih me špikne v jajčnikih, in se mi je par dni po glavi motalo,da je tako,kot da ne bi bila , ne pa da nosim dve ! In včeraj je prišlo tako daleč,da sem letila v lekarno po test,ki mi pokaže bledo (je bil delan z opoldanskim urinom)!Moram priti do zdravnika,si rečem! Kličem v leonišče, mi reče naj pridem,da me moj G ne bo pregledal,ampak nekdo drug! Ufff, kot raketa sem letela tja! In na moje veselje mi naredijo UZ, ugotovijo vse super, sta veliki za 10 tednov, kot bi morali biti glede na transfer, maternični vrat je tudi krasen, bejbic bijeta normalno, skratka vse mora biti kot je treba! Dež je padal, jaz sem brez marele odhajala domov neizmerno srečna, poskakovala sem od veselja in sama sebe kregala, da nikoli več ne bom zagnala takšne panike,saj mi nosečnost poteka čist cool! Sedaj bom pa mirno čakala 8.6 ko imam pravi pregled, na nuhalno grem cca 15.6! Razloge za svojo paniko sem tudi našla: - prvič noseča po dolgih letih
- zanosila po postopku umetne oploditve
- nosim dvojčke
- stara čez 30
Kljub vsemu, ne bi rabila takega sranja delat! Zato me lahko upravičeno nap No, zvedela pa sem vse dobro! Pa dvojajčna dvojčka sta! lp in